Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDork
csendes tag
Viktorus!
Olvasd el a 365, 367 és a 382-es hozzászólást. Ott a válasz a kérdésedre. Mivel a TV-d régióját magyarra állítottad ezért csak az analóg csatornákat találta meg.
Üdv.
-
BDork
csendes tag
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt nálunk is közzétenni?
Amikor a TV-t megvettem nem tudtam erről a lehetőségről, de nem bántam meg, hogy így döntöttem. A napokban vissza is viszem a bérelt boxot....
-
BDork
csendes tag
Hello!
Megismétlem a korábbi információmat...
Az említett LG TV annak ellenére alkalmas digitális adások vételére, hogy ezt sehol sem említik. A TV menürendszerét nem kell átállítani, az magyar marad, csak a régiót kell Finnre vagy Svédre változtatni. Ha régiót átállítod akkor választhatsz, hogy kábeles vagy hagyományos antenna csatlakozásod van. Válaszd a kábelt és futtasd le a teljes keresést. Ezek után nincs más hátra mint a csatornákat kedved szerint rendezni és élvezni a TV "eltitkolt" előnyeit.
Én ilyen TV-t vettem és így nézem a Digikábel digitális adásait.
http://www.argep.hu/trend/32LH/32-LH-3010.html
Ha további infóra van szükséged akkor írj!
Ui.: költsd másra a fennmaradó pénzt..... és ne hallgass a bolti eladókra, mert fogalmuk sincs róla, hogy valójában mit tud a TV.
Tökéletesen működik.
-
BDork
csendes tag
Igen!
Hivatalosan csak a DVB-T tunert említik, de van benne DVB-C tuner is.....
Erre varrjál gombot!Javaslom nektek nézzetek utána, hogy mennyibe kerül egy olyan készülék amiben mind a kettő tuner van, le fog esni az állatok...
Azt nem állítom, hogy minden gyártónál így van, de az én esetemben ez az ábra...
Ha nem állítom át a régiót, soha nem jöttem volna rá!
[ Szerkesztve ]
-
BDork
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy jó tanács.
Ha TV-t akartok venni, vagy a későbbiek során ilyen tervetek van akkor jól nézzetek utána, hogy a TV rendelkezik-e olyan tunerrel, amely alkalmas a kábelen szolgáltatott digitális műsorok vételére. Az általam vásárolt TV rendelkezik ilyen funkcióval, annak ellenére, hogy sem a forgalmazó, sem pedig a gyártó nem említi.Annyi a teendő, hogy a beállításoknál át kell állítani az országot Finn vagy Svédre (nem a nyelvet, hanem a régiót).
Erről a funkcióról nem tudva béreltem egy SD boxot, majd ezek után szereztem a fentiekről tudomást. Most vihetem vissza a boxot, mert így nincs már rá szükségem. Egyébként a kép minősége sokkal szebb a TV saját tunerjével.
Ha valakit érdekel a TV típusa: LG 32LH3010
Ára:
http://www.argep.hu/trend/LG32/Lg-32-lh-3010.html
Szerintem ennyit bőven megér....
Üdv.
-
BDork
csendes tag
Szia Werk!
Nekem is ilyen LG televizióm van.
Neked sikerült a keresés után rendezned a csatornákat (beállítani a sorrendet)?
Nekem csak az analóg csatornákat engedte átrendezni, a digitálisat és a rádiókat nem.Előre is kösz a választ.
-
BDork
csendes tag
Értem én és gondoltam is rá, hogy a rossz kábel, illetve a rossz csatlakozó is okozhatja a hibát, de akkor az összes csatornánál fellépne ez a hiba. Vagy rosszul gondolom? De az én esetemben az első fele rossz, a második fele pedig jó.
az első fele: S 27-től S 30-ig (354-378-ig) rossz
a második fele: S 31-től S 34-ig (386-410-ig) jóAkkor most hol a hiba?
-
BDork
csendes tag
Sziasztok!
Budapesten a X. kerületben lakom és Digi előfizető vagyok.
Az alábbi SD típusú berendezést bérelem a Digitől:http://www.digikabel.hu/images/stories/sd_tipusu_berendezes_hasznalati_utmutato_digit_k3x.pdf
A problémám az, hogy a fenti készülék valamennyi digitális adót megtalálta, de csak a felénél van kép, illetve hang. A többinél a kép és a hang "szétesik" ebből adódóan nézhetetlen az adás.
Kijött a szerelő és azt mondta, hogy ez a box nem az övéké, majd mikor megmutattam neki a bérleti szerződést azt mondta, hogy biztosan hibás a box. Mindezt úgy állapította meg, hogy végiglapozta a csatornákat. Felajánlotta, hogy hoz egy másikat helyette és azzal biztosan működni fog. Egyéb mérést nem végzett. Nem jött vissza, de helyette felhívott az ügyfélszolgálat, hogy vigyem be kütyüt és kicserélik. Érdekes..... mintha ilyen történetet már olvastam volna ezen a fórumon.......
Megjegyezni kívánom, hogy mielőtt visszavittem volna a boxot kipróbáltam egy másik készülékkel is és azzal is csak a csatornák fele nézhető. Ebből adódóan nem valószínű, hogy a box a hibás.
Utánanéztem, hogy mely csatornák nem jók és azt állapítottam meg, hogy az
S 27-től S 30-ig (354-378-ig) a csatornák nézhetetlenek, S 31-től S 34-ig (386-410-ig) pedig nézhetők.Mitől van ez?
Ha tudja valaki a megoldást kérem segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest