Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz Ferlingfan #12330 üzenetére

    a-a..nem arra hivatkoztak hanem erre:

    Az a célunk, hogy a különböző tematikus programok egyensúlyban legyenek és a tényleges előfizetői igényeknek megfelelő programkínálatot alakítsuk ki, ezért üzletpolitikai és nézettségi szempontokat is figyelembe véve született döntés a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételéről.

    Már csak az érdekelne miként jött ki náluk az, hogy a TLC-t kevesebben bámulják egy Fem3 vagy Film Café-hoz-hoz képest? :p

    Ez pont olyan nevetséges ok, mint a Filmmúzeumnál anno a "nívótlan műsor" és hivatkoznak erre:
    A női nézőket több tematikus csatorna is várja, mint például a FEM3, Film Café, Reflektor TV, Story 4 és Story 5 csatornák.

    miközben fb-n a nők írják nem is nézik ezeket a szutykokat amik 38x ismétlik ugyanazokat a LTC és ID-vel szemben...itt jön képbe a digi és a TV2 nagy barátsága inkább...ma reggel is TV2-n ment a digisport BL reklámja..
    nem hazudozniuk kellene hanem megtartani a csatornákat és ha ez nem megy másként hozzanak létre egy 4. díjkategóriát és emeljenek 200Ft-ot.

    Olyat nem is ajánlok nekik ami tőlünk nyugatabbra már valóság..csak annyi csatornáért fizetnek és csak azt nézik ami érdekli őket...

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák