Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz parkertoll #3510 üzenetére
A transmit power level a modemből kiküldött jel erőssége.
Az EPC2203 modem feltöltési jelszintjének határértékei. Úgy rémlik QPSK kódolással mennek ki a jelek (régen néztem), tehát +68 dBµV és +118 dBµV között kellene lennie. Ez 8 dBmV és 58 dBmV-ot jelent átszámítva.
Szerintem a kábelezéssel lehet ott valami gond, mert ilyen magas érték egy jó hálózatra fölösleges (nálam 40dBmV körül alakul általában). Vagy az oszlopon nem stimmel valami, vagy a házon belül rosszul lett kábelezve. Kérd meg őket, hogy menjenek ki és mérjenek jelszintet, majd annak megfelelően cselekedjenek.orichalcos: Azon a részen nem szolgáltat a DIGI. Itt, ha rányomsz a Megrendelés gombra, akkor kitallózhatod az elérhető helyek listáját.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
őstag
válasz parkertoll #3515 üzenetére
Részemről rövidre zártam a témát, év végéig kaptak haladékot, addig vagy megcsinálják, vagy átmegyek másik szolgáltatóhoz. A dolog érdekessége az, hogy ráadásul ismerem a szerelőt régről, lényegében haver ... Ő is eléggé meg volt lepve, hogy az egész városban csak nekem nincs meg a 8 Mbit. Ja, és természetesen most volt nálam is modem csere. Nem új, csak nálam új. Egyébként ez a webstar lényegében cisco, szóval nem hiszem, hogy a végberendezésekkel van a probléma, sokkal inkább a kinti erősítők, és a kábelek lehetnek hibásak. ( Legalábbis nálam )
-
kris69
csendes tag
válasz parkertoll #3515 üzenetére
Nekem is mostanában kb. 2 óránként dobálja el a netet töltésnél (szintén XIX) és csak resettel megy újra. Írtam nekik mailt, várom a választ, de nem tudom, hogy van-e valami értelme. Mondjuk itt meg tudtommal nincs nagy lehetőség a változtatásra, csak Digi van..
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest