- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
miroon
aktív tag
válasz draco31 #17716 üzenetére
Sajnos azért van ott bárki is - mert a digi pl nálunk nem volt hajlandó hónapokig bekötni 3-4 hónap várakozás után feladtam, hiába hívogattam őket nem tudtak semmit mondani, és inkább bekötöttem a directonet, amit a megigényléstől számítva 2 napon belül meg is csináltak.
De egyébként egyáltalán nem rossz ez sem, szerencsére nem volt gond a számlákkal nálunk még
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
Nekünk is végül UPC lett (vagyis hát már directone a nevük), én azt az infót kaptam a sráctól aki jött felrakni a upc-s tányért, hogy a diginél elvileg nincs elég beltéri készleten azért ilyen lassúak... nem tudom igaz-e, de itt a topicban is olvastam már erről
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
arra készüljetek fel,hogy nem lesz valami gyors a bekötés... hozzánk tavaly november óta nem értek ide, pedig kb 2 hetente hívogattam őket, csak azt mondogatták,hogy kivan adva a munkalap a szerelőknek, de többet nem tudnak tenni, februárban meguntam és beköttettem máshonnan - a digit kíváncsiságból nem mondtam még vissza,hogy ugyan mikor jut eszükbe ideérni, de azóta sincs semmi
iPhone 13 Midnight Black
-
miroon
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy akinek a közelmúltban szereltek műholdas előfizetést, mennyi időt kellett várni,hogy bekössék?
Október 26.-án igényeltem, azóta sem történt meg a bekötés, többször is hívtam az ügyfélszolgálatot, de egyszerűen nem jönnek, ma azt mondták hogy azóta kivan adva a munkalap a szerelőknek, de nem látnak mást a rendszerben és nem is tudnak mit csinálni..
iPhone 13 Midnight Black
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Megoldások IBS/IBD-re
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Amatőr csillagászat
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest