Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
#73820095 #96 üzenetére
Egyben érkezik a számla. Nekem most 20 Ft-ról jött
Az előző meg -198 Ft volt
Na, jó mert lemondtam a TV-t és a netet is kisebbre tetettem
Fel is hívtam őket, mert a számla január 1-jén készült én meg 7-én mondtam le, mondták, hogy majd jóváírják.
Egyébként épp tegnap beszéltem egy emberkével, és mondta miért nem szóltam hamarabb, mert ő is meg tudta volna csinálni és ráadásul a diginél vannak ismerősei
De jó tudnom, hogy kihez kell fordulnom legközelebb
-
nyikszi
őstag
válasz
#73820095 #92 üzenetére
Bakker, fogalmam sincs. Ha kihúzódott volna azt érteném, mert ott vacakoltam a kábelcsatornával és egyszer-kétszer megráncigáltam a kábelt, de a tövénél miért szakadt el azt passzolom (de lehet ettől gyengült meg). Az az érdekes, hogy egy szekrény mögött van, tehát még az sem lehet, hogy mozogna
-
nyikszi
őstag
válasz
#73820095 #88 üzenetére
Majd holnap jön a szerelő. Ma jelentkezett, de nekem nem volt jó. Az a bajom, ha fúrni kellene vagy valamit gányolni, azt nem fogom engedni, mert most lett felújítva nemrég a lakás.
A net jó volt, bár érdekes dolog volt. Csináltam egy kis kábelcsatornát, hogy ne csak úgy lógjon a levegőben és közben a youtube-ról ment a zene, ami egyszer csak elhallgatott. Na ekkor láttam, hogy nincs net. Vártam két órát, volt persze előtte router restart, közvetlen gépre netkötés. Aztán felhívtam a digit, a vonalasról, tehát akkor még biztosan jó volt és mondtam mi a baj a nettel. Akkor persze nem csináltam router restartot, de már volt net amikor felhívtam őket
Na ezután tűnt el valamikor a vonal, de nem tudom mikor (nem használjuk minden nap) és már kábelcsatorna szerelés se volt. Majd holnap meglátom mit mondanak.
-
Sasos
senior tag
válasz
#73820095 #84 üzenetére
FTTH esetén megy áramszünet esetén is, ha megoldott az ONT tápellátása, szemben például a T-s koaxos ED3 VOiP-al, ahol az aktív osztók nem kaptak akkut, így akkor se megy, ha nálad van szünetmentes. Amúgy áramszünet esetén telefonálni (az analóg vonalat leszámítva) nem nagyon tudsz egyik szolgáltatónál sem szerintem, a kihelyezett eszközt (modem, HGW, ONT) minimum el kell hozzá látnod árammal, de van ahol így sem fog menni.
-
törölt tag
válasz
#73820095 #80 üzenetére
A telefon még mindig nem él. Írtam ugye emailt, első körben hülyének próbáltak nézni, mint mondtam alant. Mindenesetre a többszöri zargatás meghozta eredményét, végre megvizsgálták, mi a gond, és a kihelyezett szép fehér huwi a gond. Így holnap kicserélik újra. De vajon uilyen huwira, v másra?
-
törölt tag
-
-
Sasos
senior tag
válasz
#73820095 #73 üzenetére
Neked semmi dolgod vele, mindent az új szolgáltató intéz. Én nem hordoztam, csak utólag kötöttem telefont. Kijött egy szerelő - és mivel már volt szolgáltatásom ONT-al - nem csinált semmit, csak aláíratta a munkalapot, meg bediktálta telefonon az adatokat. Másnapra megjött a vonal is.
-
törölt tag
válasz
#73820095 #72 üzenetére
Ma újra bementem, a kellő paksamétával, a szerződést megírtuk, egyeztettünk időpontot.
Egyik nap lejár a tré, másnap reggel jön a digiA telefonnál hogyan zajlik pontosan ez a 2 nap? Mert azt mondták, csak a net él azonnal, és lesz vmi átmeneti szám.
Aki a trétől hoz át számot, kell bmit tenni pluszban, v a digi tényleg mindent elintéz ehhez, mint ahogy az a mobilszámhordozásnál szokott lenni?
-
Aktív témák
Társtopikok:
● 4iG (DIGI) internet
● 4iG (DIGI) kábel TV
● 4iG (DIGI) Mobil
● 4iG (DIGI) műholdas TV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest