-
IT café
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14583 üzenetére
elvileg a fun rész úgyis hell-ig van vele, aztán meg áthúz wm2 örökre mindenen ingyen, szóval nem para na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.
a war cry barb amúgy hogy lenne már p8? nekem nem full singer van, csak war cry-ozó gf barb (+5 bo +4 war cry helm-ben), de csicsó nélkül még council is esélytelen vele 1 playerben.
a zöldsapka meg megy egyelőre stash-be:
így már látszik a szép hajam is:
mana, life úgyis minek, 10% dr helyett simán jó a +10% block amit ad a dex. az mf meg végre 0! sokat dolgoztam értemár csak egy +6 str poison and bone skiller kellene, 3 ist-ért van eladó épp, sajna kiköltekeztem épp, ha valaki meg tud szánni 2 ist-el, most jól jönne, eskü megadom
csak +4 str-es skillerem van, de a shako +2-je pont hiányzik a dusk shroud 77 str req-jéhez mert eredetileg ahhoz lőttem be. amúgy tényleg fullos a kari, majd csinálok is egy kis shotot belőle ha kész.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14575 üzenetére
pont a fun része érdekel, tibcsi0407 fentiére is írom hogy ha végig fun, akkor az nem munka mire felhúzod az új karit, aztán ha eseik egy-két hr ehhez a típushoz már meg is van minden belőle idővel. játszogatós, nem metázós, másokat húzós, trade császár téma.
attol egyebkent nem kell tartani, hogy barmelyik holy fire/freeze/lgt csinalna barmit is fenyeffektusok kivetelevel, 30-40+os szinten se fog :DDD.
ez vicces fogalmazás volt, nevettem. de amúgy ezen most elvileg valamennyire változtatnak, bár a visszanerfeléssel épp kevésbé. -
prokxy
veterán
válasz proci985 #14519 üzenetére
Dio3 elején többet ültem az AH-ban, mint a játékban. Minden napra volt ébresztőm vmi jobb cuccra, nemtom hányszor jött vissza a játék ára anno. Mikor kivették, le is tettem a játékot egy időre, csak a régi haverok vonszoltak vissza, majd utána belelendültünk.
Kösz az infót Srácok, ha megveszem PS5-re vagy SX-re, megírom és keresek társakat.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz proci985 #14512 üzenetére
Inkább úgy mondanám,hogy RoS után ment bele a sok óra és nem előtte. Első napos vétel volt a Dio3. Igen, volt ez a korszak is, amit mondasz, de az annyira nem tetszett, ezért félek picit a Dio2-től is.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz proci985 #14509 üzenetére
Kösz szépen Srácok, akkor lehet elnapolom, nézek pár stream-et, hogy kell-e ez nekem.
Mert a Dio3-ban is a lvl1-70-ig volt 15 perc max, utána kezdődött a játék és a GR szinteket maxoltuk, köveket húztuk, stb. EU top 1000 mindig megvolt solo, 2P, 3P és 4P-ben is talán season 10-12-ig. Ez úgy ösztönzött a játékra, meglátjuk.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14450 üzenetére
ebbe beleszámoltad a werewolf skill +100% körüli ias bónuszát? mert én úgy értettem, hogy pont ez volt a változtatás célja, hogy alapból legyen minden ias kiszámíthatóbb, és hogy ne csak egyfajta fegyvertípust lehessen használni hatékonyan. illetve hogy már alacsonyabb szinteken is jobban kijöjjön a skillek hatása.
azt, hogy lefeleznék a fury druidok sebzését a balance végeztével is permanensen, eléggé kétlem, hiszen pont melee boost-ra tettek ígéretet.
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14241 üzenetére
fehéreket 0 mf fury druiddal toltam főleg sokat, posion necro azért ahhoz képest pvm-ben versenyautó. vicces tényleg hogy az op farkassal kb ugyanannyi az effektív travincal idő, mert ha kicsit is szét vannak szórva a council member-ök, már nem tudok többet ütni egyszerre és lassabb.
necro-n azért van mf (shako és gheeds, meg a cipőn is +20), de ennyi nem fáj
insight van egyelőre csicsón, bár azt akár iron golem is adhatná, meg igazából SOJ-al nélküle sem olyan vészes, 650 körüli mana egész jó regennel, amin még a Bramble is dobna.
wm2:
még egyszer átgondolva biztosan nem kell nekem az enigma, nem stílusom és amúgy is túl kommersz. redditen egyik hozzászóló írta rám, mikor említettem hogy paladint sose csinálnék mert mindenki azt tol, hogy "nocsak, egy igazi d2 hipszterrel van dolgunk". ez tetszett, mert valahol igaz -
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14236 üzenetére
az én tempóm bármi van csiga, nem tudok nem megállni minden második fehér loot-nál
viszont ha azt nézem, hogy most vipermagit használok, ahhoz képest -1 all skills, -34 light, -4 fire res, -34 cold res, +66 poison res, -30 fcr a mérleg. fcr-ben 1 frame bukó, de ha nem kell őrült teleport, akkor a poison nova megvan nélküle, cserébe kapok 4 frame fhr buffot, legjobb esetben +50% poison skill damage-t (+40% meglévőre az jelentős), thorns aurát, mana turbózást és regent, +13 life after killt. nem olyan rossz az, ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70
szóval félmegoldásnak nem nevezném, de tény hogy nem full meta és drága, ahogy elsőre én is írtam. inkább olcsóbb endgame, kezdem látni az előnyeit és ez talán még elérhető cél lehet.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14232 üzenetére
lehet, bár épp most vettem hozzá egy tökéletes base-t:
lem-et kért érte az eladó, ő tudja. perfekt def, a legkisebb str req-es 4 socket elite armor. és a legjobb, hogy bramble-el 767 lenne a def rajta, ami olyan szép szimmetrikus számaz engimához félretett cumóm sajnos csak ilyen gyatra:
ne haragudjatok, hogy ilyen charsifood vackokkal rontom itt a színvonalat, de épp ez volt olcsó (durva de um/mal/ist+ körül mennek ezek 465-467 def közt, beteg)[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14155 üzenetére
csicsóért nem fogok ilyet tartani (fury druid-on a cta nem dob sokat ugye, el is adtam a low enyim azonnal), akkor már inkább mang song-ot teszem be stash-be transform után és megyek a helyén a lawbringerrel. sokszor amúgyis is gáz a csicsóra várni mire megszúrkálja a sok immunt, még ha nem is hal le épp. idegesítően buta néha az ai. meg ugye lawbringer az aura is, undead-ek ellen zero effort.
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14152 üzenetére
a csicskán 850 base def-es eth forti van dmg-re socketelt eth reaper-rel és dmg-re socketelt full ll/dmg red statos non-eth vamp gaze-el, mégis lecsuklik néha még travin is. szóval olyankor jól jönne, hogy magában meg tudja oldani a kutyus.
no meg nekem a lawbringer a kedvenc mid level rw-m, jobb mint egy low level spirit, elképesztő mennyire hasznos statjai vannak.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz proci985 #14144 üzenetére
… ias breakpointok a fegyver alap tipusatol fuggenek a fegyveren levo ias base speedbe nem szamit.
Tanácstalan voltam nemrég, hogy mit kellene rakni a 2soc fegyómba. A legolcsóbb a 2 x io rúna lett volna, ami adna +20 vitát (ez hc-n nem elhanyagolható). Végül belevágtam 2 x um-ot (overkill, totál felesleges, de jobb, mint a shael). Aztán elkezdtem -15 req 9 str 9 dex jeweleket nézni, ám nem nagyon volt a piacon, ami meg ed-s volt, az drágán és semmi szükségem rá. Végül számolgattam, hogy mi lenne ha tennék a fegyóba meg az elite shieldbe 1-1 hel rúnát (4x gyémátos pajzsot használok, vagyis már 3x, kevesebb def, de nagyobb smite dmg, olcsó, elég ez ). A resist úgyis megvan. Így feltornáztam a hp-t egy százassal kb. 1 Um maradt azért benne a Wt cipő miatt. Ias megvan. Cb megvan. Egy pc sk + life gc-nek tudnék örülni, de erre sem fogok már költeni. Ahogy Griefre sem. Jó ez a Treachery + HL Scepter + Raven ring + Lord Amu kombó.Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14148 üzenetére
str nem számít, van meg szépen skálázza a flat dmg-t, szóval nekem jobb is volt hogy rákényszerített, hogy menjek el 194-ig (botd nélkül, 120 hard point), amúgy vita-ra raktam volna ami meg lássuk be felesleges, így is 4k a life. nekem ez a sweet spot.
bár igaz, hogy kellett gyurmázni miatta, mert nem nyomtam respecet még, végül large charm is ad +5 str-t és szinteket is léptem amit beletoltam, meg a mang song-ban még mindig ott a fal. bár azt ki kéne kapni és mehetne ko a helyére, mert így meg a perf 15 ed-s lawbringert nem tudom hordani a botd +30 all attrib nélkül swapon:
de olyan szép bár csak 80 dex-nél járok botd nélkül 20 dex-es ravenfrost-tal is, inkább dex-re rakok ha még lesz szintlépésem valaha 92 felett. az pontonként 5 attack ratinget ad, tehát még hasznos is volna.ja és redditen trade-eltem egy ilyet:
a csóka csak price check-et kért, elsőre ist-et írtam neki rá, mások meg um-ot, valaki meg hogy el ne adja um-ért mert sokkal többet ér. nem akartam lehúzni, de napok után se vette meg tőle senki, így egy skullder's-ért (fal+2ko-ért vettem csak emiatt) meg egy 4os monarch-ért odaadta volna, de nem volt pofám hozzá ezért adtam neki 33-as spirit monarch + 33-as spirit broad sword-ot is. neki ezek kellettek épp nagyon, szóval ő is jól járt. nekem meg ez +1 ss-t jelent, a meglévő 7 frw/alja maxdmg/alja ar gc-m helyére tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14144 üzenetére
utólag lehet hogy Ogre Mault választanék amúgy, az simán van 15ED-ben jóval olcsóbban mint amibe a Thunder Maul-om fájt, és a gyorsabb csapkodás kisebb, de konzisztensebb dmg-el vsz tényleg faja. bevallom elsiklottam felette mikor alapot keresgéltem. de így legalább nagy eséllyel enyém a legnagyobb max weapon dmg evör a játékban, az is valami. mert hogy a TM ugye sz*r, abba senki nem rollol 400ED-t perf base-be
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14122 üzenetére
de jó hogy írtad ezeket, köszi
épp most nézegettem, és pislogok, hogy a gear-ből jövő -60% poison res mellé betolom a -61% lower res-t (1 hard point, lev16) és a poison immune Griswold Tristram-ban még mindig sebezhetetlen. marad a corpse explosion rá, de az meg lassú/macera.
durva de a Fury Druiddal egy sima decrepify bármi immunitást elintéz (az ugye phys immune-t felez), ezzel szemben pont a poisonállóság megtörésére nincs fegyver a nekrónál? jó ez gondolom by design, hogy ne legyen túl op.
a tanulság ugyanaz számomra is, mellé kell tenni a summont és kész, van 29 szabad skill pontom level 87-en, az pont elég a summon ágra (20 raise skeleton és 1-1 minden másra fire golemet kivéve), és még marad is egy a bone armorra, amit eddig kihagytam (gondolom érdemes).
bizony, a bramble offolása nobrainer, simán nem éri meg, ezt már írtam én is. nem kell a dmg, a facet-ekből is azért vettem -5/3 esetleg 4-est mert felesleges pár plusz százalékért annyit költeni, úgy gondoltam a res csökkentés többet ér.
és biza, nem immune-ok ellen vsz igaz is, bár annak utána kéne néznem, hogy milyen poison res-ekről beszélünk amiket meg kell törni. esetleg a facetelt -45 és -55 death web között pont ez a nagy különbség, ami miatt utóbbi botrányosan drága? mivel a lower res felső korlátos (-62% lev 19 és 20-on is, felette gondolom max 1-1-et nőhet), a többi 3 lyukasztható cuccból jövő max -15%-kal együtt a maxos web már sebezhetővé tesz kvázi mindent?
szerk.
közben rákerestem, ezek alapján jóval bonyibb a szitu és meglepő módon megint kiderült, hogy még van mit tanulnom a játékrólröviden: immunitás ellen 20%-os hatékonysággal megy a lower res, azaz élből max -13%-ot vesz csak le, és a facetek/itemek nem működnek csak megtört immunitás esetén. bummer de legalább nem kell maxos death web-et hajtani, az csak a (már) nem immunisok ellen jó a plusz dmg miatt.
[ Szerkesztve ]
-
tiborv
aktív tag
válasz proci985 #10871 üzenetére
Ja, így már értem a D3 leadb meg a csalás osszefuggeset consoleon jatszottam de ott lb sose érdekelt. De ja pylon nagy előny :/
De, summon necro is halhat, a mindent visz és halhatatlan nem ugyanaz. Előbbi igaz rá -- én is kkardoskodtam mellette pár száz posttal ezelőtt -- de ugyanúgy tud halni ha olyan mobokat és modokat fogsz ki és beleallsz a harcba. Pont ez a szépsége d2nek hogy lvl7x karakterrel is ki lehet végezni a sztorit, de 99en is "full cuccokban" lehet ripelni
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
tiborv
aktív tag
válasz proci985 #10418 üzenetére
Nem azt mondtam hogy valamerre osszevissza kell skillpontokat osztani, hanem utanaolvasni nem csak a guideben leirtakhoz ragaszkodni. Pont azert, mert egy regi jatek ami nem fogja az ember kezet, ha leirja a guide hogy 105 fcr kell neked mert az a jo fogalmad sincs hogy miert, mekkora a kulonbseg az elotte levo bpnel stb.
Mi az hogy cb, ow, ds stb. En hianyolom ezeket az infokat, pont ezert van meglepodes hellen hogy "miazisten kovettem a leirast es a mobok 50% immunis a skillre akkor most mi legyen". Mivel nem irja le szajbaragosan egyik sem, hogy rohadt jo kari a blizzsorc sot talan a legjobb a jatek elejen a mobilitasa miatt, de igen lesz az a resz mikor csak teleportalgatsz mivel karcolni se karcolod a mobokat.
A guideokbol pont emiatt a reszletesseget hianyolom akkor nme lenne ennyi racsodalkozas, ugyanakkor meg mivel 20 eves jatek alairom hogy a keszitoi ugy gondoljak valami fogalom azert van a jatekkal kapcsolatban. Sajnos aki tenyleg szeretne komolyabban elmerulni az nem tudja megkerulni az utanaolvasast.
Mondom ezt ugy, hogy igazabol barki aki jatszott vele regen komolyabban ezeken ugyanugy atment es nem tudta elkerulni a rohadt sok kerdezgetest vagy azt hogy az arreat summitot hozzaadja a kedvencek koze.Barbar lod ota az egyik legproblematikusabb levelezos, gondolom ezert irtad direkt, meg a wc barbot is kiemelve de nem az az egyetlen haszunalhato build. Amugy skillreset bevezetese ota ha szepen dual swinggel mesz akkor siman vertizzadas nelkul elmehetsz WW-ig amivel mar porgosebb lesz. Lassabb? Igen lassabb, de ne akarjunk mar azonnal mindent hogy majd az elso karival 1 nap alatt hellen baalt runoljuk es ket nap mulva enigmaval telezgetunk. (Pl, hellen black runaszoval a1 siman runolhato, ahol szinten van lvl85 area es lehet a karaktert huzni. Vagy pl. nmen en barbarral nem baalt runoltam hanem chaost mert rivert eleg vegigleapelni es utana ww orrverzesig)
Amugy tradetol fuggetlenul jspnek van egy pvm szekcioja ahol iszonyat sok hc solo leveling van mindenfele karakterrel szepen vegig normal act1-tol ameddig jutnak. Siman lehet informalodni onnan is mit miert merre skillezen az ember.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
vaakuum
addikt
válasz proci985 #10312 üzenetére
Ez is újdonság, abban a hitben éltem, hogy a mérgezés összeadódik. De ezek szerint a közelharcos fegyvereknél a 50-60 poison dam nem igazán ér többet, mint 8-10 bármilyen másikfajta sebzés, mert azok legalább ütésenként értendőek, a poison meg .. mehhh
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pachito
őstag
-
-
vaakuum
addikt
válasz proci985 #9080 üzenetére
Remélem akad valaki az itt jelenlévő hozzáértők között, aki hasznos infókkal és tartalommal meg tudná tölteni az összefoglalót!
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz proci985 #8813 üzenetére
Na, csak megvettem a játékot ps5re...nem bírtam ki
Ezek az útmutatók nagyon durván jól, részletesen levannak írva. Hiába játszottam ~20 éve szarrá a játékot, kb mindent elfelejtettem. Első karim a Lightning/Death Sentry Assassin lesz. A build ismertető bevezető szerint tökéletes kaszt/build a játékban de ennek ellenére nagyon alulértékelt kaszt is egyben. -
sto1911
veterán
válasz proci985 #9025 üzenetére
MöBalázs segitsegevel meglett vegul, koszonom itt is!
Az lesz, kell egy tp-s wand, mert ez nem allapot. Mar nightmareen is remalom volt, de hellen meg tenyleg maga a pokol. Ha csak annyi lett volna, hogy egyesevel fernek a szornyekhez, es ido, mig leverik, kivarom azt az oracsakat
De nem, rohangal osszevissza. majd megall, nem megy kozelebb, hatat fordit, nem utnek stb. Es ezeket egy egyenes folyoson is kepesek voltak megcsinalni.
Probaltam csak merccel menni, de az is hulye, mint a sgg.
Project D2-ben szelesebbek a folyosok, gondolom emiatt. De az AI-ba annyit igazan belenyulhattak volna, hogy a minionok elore mennek vagy ilyesmi.
-
MikeWazowski
veterán
válasz proci985 #8880 üzenetére
Ma kaptam választ a supportól a folyamatos crash-t illetően. Nos a lényeg, hogy a dedikált videókari miatt van. Hiába fut szépen a játék, mert 2021-es proci (AMD Ryzen 5 5500U), ez nem elegendő a min sys req-hez... így kicsit pipa lettem azért is mert simán lenyomtam elsőre andarielt nightmare-en... de lehet akkor nem erőltetem, mert ez a sok crash nagyon elveszi a játék örömét...
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
maajsz
senior tag
válasz proci985 #8869 üzenetére
Kérdés, hogyan "működik" a bug? (azon is van e immun penalty?)
Eddig gyk azért volt kvázi lehetetlen cold immut törni, mert azok ha jól tudom min 150+osak, ill nem ritka hellben a 180 reses mob, legalább is a régi maphackek alapján nekem így rémlik. Ugye az immun ellen a convi (meg lower res) csak 20%-os effektel működik, a mastery (meg egyéb -enemy res) meg egyáltalán nem működött. Ha most a mastery működik immunra de az is csak az 1/5-ös hatásfokkal (100-ig) akkor még az is necces.
Ha csak a 150-es resit nézzük, akkor először legalább 50%-ot kell leszedni, ami 5x-ös szorzóval 250%, ami elvileg egy 20-as CM + 22-es convi, vagy 30-as CM + infy. A 180-asoknál meg ez még +150%, ami 5%-os lépcsővel még 30 szintnyi CM/convi kombó. Nyilván ezen még facetek meg itemek segíthetnek, de akkor még mindig csak 100-nál vagyunk és 90 felett igen painful szedni őket. -
ldave
félisten
válasz proci985 #8869 üzenetére
Hero Editorhoz kis segítség, ha valaki próbálgatna offline buildeket: Hero-Editor-Assets.
Vannak kész, teljesen felszerelt karakter mentések is a linken. Természetesen használni ezekt csak offline lehet, egyedül, saját felelősségre.A Slime draws near! Command?
-
Vismajor01
addikt
válasz proci985 #8846 üzenetére
Ha önbevallottan 15 éve nem nyúltál a játékhoz akkor elvárnám, hogy jobban hajlasz valakinek a szavára aki aktiv volt a 15 évben és d2r előtt is aktiv volt, és elhiszed amit mondd.
Én szivesen jövök fel ide és tanácsokkal/infókkal segiteni azokat akik kevésbé tapasztaltak, de ha bizonygatnom kell vmit újra és újra akkor teljesen fölöslegesen koptatom a szám.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz proci985 #8834 üzenetére
De látszik, hogy annyira nem konyitasz a játékhoz, hogy még azt se tudod melyik wave milyen immun akkor miért akarod megszakérteni? W2 csontik fixen cold immunok egyedül, többi nem. No offense.
Frozen River megintcsak nem 85os, az a Drifter Cavern lesz Oda nem kell menni Blizz sorccal, nagy ügy. De amúgy igen, Anya kiszabaditása nehéz egy cold sorcinak.
Arcane nem azért probléma hanem mert a specterekről az amp nem veszi le a phys immunt, úgyh csontikkal nem sokra mész, és a CE sem túl hatékony. Azért hoztam fel ezt a két példát mert te használtad a legverzatibilisebb kifejezést ami a játék minden területére érvényes.
Summon necro iszonyúan drága már csak ahhoz is, hogy versenyképes legyen. De még akkor sem fogja utolérni egy lgt sork/125fcr hdin sebességét, többszörös áron (infy/pride/, beast, enigma, cta etc). De amúgy fun karakter én is nagyon szeretem.
-
Vismajor01
addikt
válasz proci985 #8831 üzenetére
Hidd el, 9 karim van lvl 90 felett single playerben, tudom mivel lehet végig menni a játékban, és miben lehet pl8at takaritani. Lehet meteorb birja csucs gearben a pl8at de fasorban sem lesz egy full blizz vagy lgt sorkhoz képest.
Blizz mindig is meta volt, mert az embernek nem szabad rágörcsölnie az immunokra-egész hellen 1-2 olyan szörny van ami coldimmun és kikell nyirnod. Azokat majd lecsapja a csicska.
"egy enigmaval megtoldott summoner siman a leggyorsabb es legverzatibilisebb build solo players8ra"
Nem. Nem az. Arcaneban, maggot lairban ugy verzik el mint hdin baalrunban vagy ancient tunnelsben, Immunok/hely. Leggyorsabb meg kommentet sem érdemel, amig felveszed a hullákat pindlenel én befejezem a csrunt.(és utána sem a leggyorsabb, bár messze nem is a leglassabb az tény)
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Ezeket a hibrid buildeket nem erdemes eroltetni.
Mindig az a mondasom h blizz sorcival a cold immunokat nem tudod megolni a meteorbbal meg senkit.
Summoner sosem lesz top1. Persze baromi erős de a legOP itemekben is lassú.
A psn javanak sincs semmi ertelme, mindenkinek rohadt sok ra resistje. Pure javama infys csicsoval mkit meggyalaz.
Sorcra ugyanugy, meteorb? Blizz nem d2rben kezdett meta lenni hanem miota vannak synenergik, 1.10 ota. Egyik legjobb build arertek aranyban. Innen egy elore lepes van ha van della, az infys lgt sork.
Es meg mindig mondom h ilyenkor tegyuk mar hozza, hogy mi szerint osztályozzuk a buildeket. Progress? Mfeles? Adott terulet farmolasa? Nem mindegy.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszönöm.
Több ilyen jöhet majd a későbbiekben is.
"- (assassin sentry build) (csak players4ig"
Ez azt jelenti hogy egyedül annyira erős a build/csapdák/stb, hogy egyedül elbírja a négy fős partyt? Tehát a csapdás Assassin teljesen oké hellen egyedül szólóban?[ Szerkesztve ]
-
Bazzzs
senior tag
válasz proci985 #8669 üzenetére
Lehet, hogy nagyon megszívatom magam, de csak azért is Zealot palát kezdtem. Még anno '77 nyarán volt egy 93-as szintűm, azzal egész jól elboldogultam hellen is. Arra emlékszem, hogy Shako volt rajta, Enigma, Shield of Zakarum, a többi már feledésbe merült
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
MutantZombie
tag
válasz proci985 #8321 üzenetére
Tudom, hogy van skeleton mage, használom is valamennyire, de lower res-re nem teszek, hacsak nincs cuccból. Értem én, hogy nincs immun, de a csontvázaktól származó alap fizikai sebzésnek a physical immun lenne az egyetlen ellenfele, de azt meg a lvl 1-s Amplify Damage is semlegesíti. Mindegy, hogy cold/fire/lightning immun, 9 skeleton warrior rendezi.
A2 maggot & arcane. Persze tudom, hogy alapból nem necronak való, de ha valaki egyedül viszi, akkor azon hellen (enigma nélkül vagy újratölthető teleporttal felszerelt tárggyal), nem olyan dinamikus az áthaladás.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
-
-
Blizz
őstag
válasz proci985 #7525 üzenetére
A droprate SP-ben kínszenvedés (főleg az elején hellen), online, aki nekiáll játszani szerintem 1-2hét alatt felgeaerli úgy a karit, hogy könnyedén tud farmolni, bizonyos helyeket. És nem kell sírásig farmolni valamit (casual playerek), mert már azon a szinten is élvezhető a játék.
Persze aki jobbat akar, az farmoljon.
Én szeretem, hogy kb végtelen grind a játék, mert bármikor elő tudom venni, ha úgy tartja a kedvem, mindig képes újat mutatni az RNG-vel. Főleg az ultra ritka 3-400%-os ED rare elite fegyókra gondolok vagy a 5nado helmekre vagy Barb BO fejesekre. Ezért gyönyörű.Kinek ez, kinek az.
Tyreals egy nagy 0, senki nem használja, de a legritkább item a játékban, és ezért képvisel egy bizonyos értéket. Azt nem tudom megmondani, miért ilyenre tervezték.
No mistakes, just happy little accidents
-
Lajtorja
aktív tag
-
ldave
félisten
válasz proci985 #7516 üzenetére
Nemtom, én is hosszú időt töltöttem online a játékkal, de már talán írtam is, hogy fix csapatunk volt és pont a sok csalt tárgy miatt csak egymás között csereberéltük a talált cuccost. Szóval ha nem is magatalálósan, de nem is kereskedve játszottunk. Sosem volt teljes set cuccom, de amikor kaptam egy átlagos statos Bartucot az assámnak havertól, akkor én már szinte teljesnek éreztem a karit. Vagy amikor nekem esett valami egyéb tárgy, akkor annak a másik örült.
Nekünk annyi volt a játék, hogy közösen szép lassan elvittük a karikat hell nehézség végéig (2-3-4 fő, aki épp online volt), közben ment a chat, később a ventri és hasonlók. Én sosem láttam Enigmát vagy egyéb ilyen extrém high end tárgyat a játékban.A Slime draws near! Command?
-
reelc
veterán
válasz proci985 #7516 üzenetére
Bennem is felmerült, mennyi lesz a játékos megtartási ereje a régi droppal.
Mert az emberek jelentős részének nincs annyi ideje játékra, mint 20 éve.
Úgy rémlik a botok ellen is tesznek valamit. Próbálnak.Jó eséllyel marad szólóban és modolva sokaknak, akik el is akarnak érni valamit + ha folytatják a régi cuccokkal.
-
Vismajor01
addikt
válasz proci985 #7513 üzenetére
Házt pedig napi 500-asaval gyorsan megvolt és sztem kell ennyi idő befektetés és kitartás egy olyan gigantikusan hasznos és iszonyatosan OP rw-re mint az Infy vagy az Enigma.
Akik jelenleg sirnak h nerf enigma azok csak azért mert büdös életükben nem játszottak SP-ben csak megvették a dupeolt enit 5 fg-ért. Az érzés amikor tudod h ber-ig elég könnyen tudsz farmolni HR-t de ber után már tényleg csak random (LK csak berig dobhat). Kiesik egy JAH random mobból és te kb üvöltesz h MEGVAN AZ ENIIIII GE******IIIIII. Hát ez nincs meg bneten és ezért imádom d2t
-
mephi666
nagyúr
válasz proci985 #7494 üzenetére
jaja, vágom, neki kell állni mielőbb ezért countess meddig is dob nagyobb eséllyel? őt farmoltam anno sokat kisebb rw-k miatt, szerettem azt a területet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Mackósajt
senior tag
válasz proci985 #5507 üzenetére
Minden patch fenn van (1.13), mégis tekeri időnként a CD-t. Nem olyan zavaró, hogy nagyon utánamenjek, csak néha fordul elő, és akkor is alig észrevehető.
Sajnos a szépségről valamennyire le kellett mondanom. Elégé a crt monitorok idejében készült játék, és kénytelen vagyok ablakos módban játszani, mert 1080x1600as LCD-n széthúzva iszonyat ronda.
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz proci985 #4844 üzenetére
mmint crowd control nem kell, csak lejárt a szerkesztés
icons: hammerpalával az első 27 szint durva. hammer kb addigra lesz normális, valamint addigra lesz elég manád. (P)Sapphirek ajánlottak páncélba/sapkába.
kétágas sorcból az FO+Meteor az amit szoktak ajánlani, pl8ban jól felszerelve bárhol elmegy. gyengén felszerelve meg nem kell enigma a telézéshez.
FO Max, CM1, warmth 1, teleport 1, ES 0-1 (játékstílusfüggően, van aki szereti van, aki utálja), első jégpajzs 1 (nevét sose tudtam), Meteor max, FireBall max, FM 1, maradék pont FireBoltra (emlékeim szerint ez több damot ad, mint a Fire Mastery).
skillek szerint vagy minden pont vita (habár első karakternél lehet, hogy kelleni fog pont strre), vagy maxblokk (ez olyan 220 dex pont -bónuszokkal együtt- 80s szint környékére) és a többi vita. manára nem kell pont szvsz.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest