-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok, légyszives írjátok meg nekem, hogy mi ezen a karakteremen olyan borzasztó tré, hogy inf act2-ben egyszerűen alkalmatlan bármire is. Már a legelején szétszednek, mint foxi a lábtörlőt...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/gdevil-2216/hero/6178334
Már nincs is kedvem játszani......
köszi
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
kb 3 éve nem játszottam a D3-mal, úgyhogy most rengeteg számomra az újdonság....
Tavaly megvettem ugyan a ROS-t, de csak most vittem végig egy Crusaderrel (lvl70-es).
A kérdésem a Season-hoz kapcsolódik.
Tegnap indítottam egy DH-t, Season-ost.
1. Ezzel most újra végig kell vinni a játékot az elejétől? Nem sok kedvem van hozzá....
2. Milyen bónuszokat és mikor ad a játék a "normál" módhoz képest?
3. Multizni nem akarok, (mert magyányos farkas vagyok ), solóban is van változás/bónuszok?Köszi!
-
gdevil
aktív tag
válasz errorcode06 #100985 üzenetére
Ilyenem nincs
Ezért még úgy látszik hogy farmolnom kell..... -
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Nos, most ismerkedem a frissen vásarolt nekrómmal.
Kérdésem, hogy létezik hozzá olyan build, ami nem petes?
Én magam szeretnék irtani, ne az idézett lények csináljanak mindent körülöttem....
Néhány tippet szivesen fogadnék.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Linkelnél egy karit?
Kicsit belefáradtam az Explosive blast-os wiz fejlszetgetésébe, GR60 után már nem haladtam vele....
Most belevágok egy Meteorosba, kérdés, hogy Tal Rasha-val, vagy Firebirddel járok e jobban?
Mindkét szett megvan, a kérdés a fenti, hogy melyik szettet "tegyem alá" pro és kontra, buildet mindkét szettel találok, de gyakorlati tapasztalat segítene, hogy melyik, mit, miért ,stb.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Töltődik valami peccs a játékhoz, ez vajon most mi lehet?
-
gdevil
aktív tag
Melyik az a barbár build most, amivel low paragonnal (634) anci tárgyak nélkül (vagy ha csak egykét db van.) lehet menni nagyobb gr-t?
Mondjuk olyan 80 körül?
Inditanek egyet de nem tudok éjjel nappal farmolni, de a sikerélmény viszont kéne -
gdevil
aktív tag
válasz faragojof #102981 üzenetére
Szia.
Köszi a választ.
Persze ertem én meg tudom hogy kell bele energia/idő, csak nekem kevés van erre.
Max este 1-2 óra meló után.
Meghát sokan irták hogy a patch után tescos cuccokban is lehet nagyobb gr-t menni bizonyos buildekkel, nahát én még ilyet nem tapasztaltam.
A necrómban most már rengeteg időm van benne mégis gr.77 a max amit ki tudtam belőle sajtolni.
Szóval ezért kerdeztem, hogy pl. A barbárral mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz persil #103061 üzenetére
Szia!
Megpróbálok segíteni. Mondjuk így, hogy nem irsz build-et, nehéz, mert nem tudom hogy mivel-hogyan próbálkozol....
Én sem vagyok pro játékos, most vagyok 698-as paragonon.Rathma:
Ezzel még nem sokat mentem, de a lényeg, hogy ez alapján nekem is sikerült 70-es gr-t menni.No augment, néhány cucc anci.
Pestilence:
Ebből több build is van, én a Lord Fluffy féle Blight Spear builddel nyomom a speedfarmot T13-on, de leküzdöttem vele a 78-as GR-t is.
Sok gyakorlás, főleg alacsonyabb szinteken, hogy ráérezz hogyan műxik.
A lényeg, hogy a Pestilence szett által adott bonuszok/stackek már a pályára lépés után szinte egyből beálljanak.Konkrétan:
Belépek a rift-be, az első szörnypakknál elnyomom a Bone Armort, hogy legyen védelem, majd a Land Of the Dead-et (LOD). Ez ugye a Devour nyomogatása után lövi ki szépen a Corpse Lance-eket és a Bone Spear stackek is szépen felmennek 99-re.
Szaladsz, nyomogatod a Bone Speart, Bone Armort, a cooldown lemegy a LOTD-ről, majd újra elnyomod a LOTD-ed, így tovább....
A cooldown legyen legalább 45-50%-on.Nagyon jó vele menni, ha ráérzel, pár perc alatt végig lehet szaladni egy T13-as riften (GR60 szint).
Itt sincs augment, néhány cucc ancient a többi normál.
Egyelőre ennyi.
Ha tudok segíteni, írj.Én nem bántam meg a necrót, nagyon megszerettem.... .
[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz persil #103067 üzenetére
Igen, nagyjából erről szól ez a build, hogy csaknem folyamatosan aktiváld a LOTD-et.
Ez egy nagyon cooldown függő build. De ha megnézed a legtöbb karakternél is van ez így.... pl. A wizard archonos buildje. Hisz akkor sebzel a legtöbbet.
De visszatérve:
Amikor lejàr a LOTD 10 másodperce, a Bone Speart folyamatosan lőni, hiszen ahány elllenfélen áthalad, sebez is és a zodiac gyűrű miatt csökkenti a LOTD cooldownját is. Ha meg beleteszel a gyűrűbe egy gogok követ, akkor az is.
És a Bone Spear is sebez, nálam ha fel van stackelve (99) akkor eliteket is el tud intézni.
Persze alacsonyabb gr-en.
Mégegy dolog.
Nem elég "lemásolni" egy buildet, hanem meg kell érteni a működését és meg kell tanulni vele játszani. Ebbe a hibába én is beleestem anno...Próbáljátok ki esetleg a Death Novás buildet is. Én azzal kezdtem a Nekrót, nagyon jó az is, nincs cooldownozás.
Mondjuk nem is olyan erős. Max T13-om ment vele.[ Szerkesztve ]
-
-
gdevil
aktív tag
Melyik az build dh-nak, amelyikkel most viszonylag a legkönnyebben lehet magasabb gr-t is menni?
Eddig idegenkedtem a dh-tól, de most megtört a jég, indítok egyet.
Van olyan buildje amihez nem kell agyon gemezni, ancientezni es tud menni nagy gr-t?
Pár ötlet?[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz Peppo #103349 üzenetére
80-90 gr jó lenne ha nem kell pörfekt gear hozzá....
A necrómmal rengeteget kínlódtam mire összejött egy gr90 képes gear, most jobban esne egy kissé gyorsabb sikerélmény.
Akkor shadow impale lesz.
Speedfarmra mit javasoltok dh-nak?
Milyen build melyik szettel?[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
Nos még egy jó kis kérdés DH szakikhoz.
Melyik a "jobb" Multishotos variáns?
Alapból ugye a Fire Multishot megy, de a LB élén többnyire a Phisical-os rúnával látom fenn.
Pro és kontra erdekelne....[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
És érdekes, hogy a legtöbb "top" a Marauder/Natalya buildes.
Most már lehet hogy kipróbálok egy ilyen buildet is..... -
gdevil
aktív tag
Próbálta valaki a mostani Challenge riftet?
Számomra katasztrófa ez a Wizard most, alig sebez, viszont pikkpakk elvérzik a pályán.
Hogy lehet ezt 5:20 alatt megcsinálni?Elég impossible missionnak tűnik nekem.....
-
gdevil
aktív tag
Új szezonban az új karakternek a primal "esély" is resetelődik?
Tehát először it is kell először a 70-es gr, hogy essenek a p.ancik? -
gdevil
aktív tag
válasz rumkola #102494 üzenetére
Tényleg jó a Madstone, haladósabb vele a game.
Viszont nálam az a bibi, hogy ha berakom, akkor ki kell venni a helyette a cube-ból a spirit guard bracert, és így rengeteg toughnesst veszítek...
Így is 80-as gr felett már halogat az Uliana monk, hátha még a SG-ot is kiveszem, akkor megaztán.....
Még a Cyclone strike-ot is lecseréltem egy Mantra of Salvation/Agility-re, hogy kevesebb sebzést kapjon a kis monk.
De ha van egy jó ötleted, akkor szívesen veszem, mert szivesen visszatenném a Madstone-t.....Még egy. Generátorozni meg a Madstone mellett is kell, mert elfogy a spirit.
-
gdevil
aktív tag
Tal Rasha Meteor Wizard
Natalya/Marauder DH
Shadow DH
Sunwuko MONKParagon 850.
Ezek a Kasztok ezekkel a buildekkel, anci fegyverek, (nagyrészt) anci cuccok, kb 70-es gemek.
Mindegyikkel kb90-es GR a max. SoloJól gondolom, hogy feljebb már csak magasabb paragon és augmentálás kell?
Mondjuk GR100 lenne az "álom", de egyelőre a GR90-91 is épphogy lemegy.[ Szerkesztve ]
-
gdevil
aktív tag
válasz chopin42 #104090 üzenetére
Ezzel a builddel én is gr91-ig jutottam, kb 800 paragon mellett, de nekem még nem volt/nincs Caldesann az itemekben. Pár cucc ancient mindössze.
Szerintem GR90 lehet az a határ, ami felett már KELL az augmentálás a gearbe. Mondom ezt úgy, hogy több karakter "menő" buildjeit összeraktam, nagyrészt ancient cuccokkal. És mind kb GR90-et tud (alapból), de azt is épphogy.
Viszont neked már ahogy látom már augmentes cuccaid is vannak, úgyhogy lehet hogy már többet kellene menned vele. Nekem ami feltűnt, az a CHD 311%, ami -szerintem- lehetne több is, biztos nagyobb sebzést tolnál vele...Crusit én is most próbálgatom, eddig eléggé idegenkedtem tőle, nem nagyon fogott meg a kari/skillei.
Pedig anno a D2-ben rengeteget Paladinoztam. A fene se érti....Most a jelenlegi TOP-os Akkhan(Condem buildet próbálgatom és tetszik!
Még gear-elgetem, de van benne erő rendesen, sima riftre is jó, mert gyokrlatilag szinte csak végigsétál a pályán és a Condemet nyomogatva halnak mellette a mobok.
Próbáltam a Blessed Shieldest is, de az nem jött be annyira, mindig meg kell állni és a shildekkel "körbelőni" a terepet, nem annyira haladós...Marad a Condemn egyelőre....
[ Szerkesztve ]
-
-
gdevil
aktív tag
válasz Vistaboy #104208 üzenetére
Hmm.... ezek szerint kicsit többet kell elidőznöm act 2-ben.
Tegnap este -a változatosság kedvéért- goblin run estét tartottam.
Kb. Másfél óra mapozás után act 2. Eastern channel-ben spawnolt egy rainbow goblin.
Nagy örömmel rontottam be Whimsydale-be, de az a nyamvadt Lilian Princess persze most sem jött elő..
le a kalappal, akinek volt már türelme kifarmolni a cosmic wingset. -
gdevil
aktív tag
válasz errorcode06 #104230 üzenetére
A mai goblin runok alatt cavern of frostban nyitott egy rainbow portált egy goblin.
A szárny persze most sem lett meg, de a Spectrum kard igen!
Eddig azt sem tudtam, hogy ez a szivárványos kard is Whimsydale-ben esik.
Nagyon látványos.
Most már jöhet tényleg a CW.... -
gdevil
aktív tag
Nem pont Diablo.
A kérdés, hogy ha megveszem az Overwatch játékot (amivel a fiam játszana), akkor -egyidőben -,az én accountommal belépve a battle.netre játszhatunk-e úgy ,hogy én Diablózok, ő pedig Overwatchozik ?
Azért nem külön acc-on vennénk meg az Overwatchot, mert én így be tudom magamnak aktiválni a Mercy Wingset ..... -
gdevil
aktív tag
WD-t próbálgatok....
Helltooth firebat, miért nem "menő"? Az arachyrt látom, hogy top-nak irják/használják, de a Helltooth szett is dob a sebzésen 4400%-ot. Elvileg ugyanolyan erősnek kéne lennie, nem? -
gdevil
aktív tag
válasz proci985 #104625 üzenetére
Mondjuk a DH pont az a kaszt lett, amelynek tényleg sokféle buildet össze lehet tenni, ami feljebb is életképes.
Ennek ellenpéldája a nekró, amelyről anno a fejlesztők nyilatkozták, hogy arra törekednek, hogy sok változatos build-et lehessen neki csinálni.
Ehhez képest meg csak a Corpse Lance-el, ill. a Singularity Mágusokkal lehet nagy GR-t menni. Slussz passz.Ráférne egy csomó skilljére/itemjére az átdolgozás.
Na majd a Druida......[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest