Új hozzászólás Aktív témák
-
lappy
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz Irmscher 353 #144712 üzenetére
4C8T 3060MHZ, LGA 1366... szép
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Atomantiii
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz Irmscher 353 #144269 üzenetére
Egy vadászboltban is körülnézhetsz (berírod gugliba hogy "vadászbolt debrecen" biztos lesz találat.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Irmscher 353 #144269 üzenetére
Vadászbolt, Széchenyi utca?
-
Salex1
őstag
válasz Irmscher 353 #143975 üzenetére
Nem értem miért zavaró, ha valaki nem akar hirdetést feladni, csak itt beírja, hogy van egy eladó orrfűrésze. Főleg ilyen helyen, ahol a fórum neve ...adás-vétel.
-
RandomName
senior tag
válasz Irmscher 353 #143956 üzenetére
Hja... Egy hasonló sztori miatt töröltem a 10+ éves előző regemet, mert ahhoz voltam szokva, hogy itt ha évente egyszer van valamim amit valaki keres, akkor az kap privátot, megegyezünk a részletekről, üzlet után nyitok egy HA hirdetést, amit az ember leüt, adjuk egymásnak a pirosat, mindenki boldog...
Nekem nem kell a fájás, hogy local hirdetésre személyes átvételre sopronból, meg pestről postáztatni akarnak az ebből élő emberek a leírás ellenére. Miattuk csináltam egy "halállistát" akikkel alapból nem üzletelünk.
De amikor nekem kell valami aminek nem tudom mi a neve, de benne van a laptopban, egy alkatrész alkatrésze, kb több a posta mint az, és külön kereskedelmi egységként sem sem lehet kapni, Leírtam, hogy vennék ilyet, nem tudom, hogy mi a neve, cikkszáma, stb, de kéne, és főleg a neve kellene, és ebben segítség kell, akkor jött a bannhammer, hogy ez vételi szándék, és legyek szives a HA-n hirdetni. Ok, rosszul raktam fel a kérdést.
Ok, legyen az én hibám. Hirtelen nem értettem egyet az oldal felhasználási feltételeivel, és a time limites procedúrával napok alatt töröltem magam.
Igen, Itt vagyok. Ez olyan mint a drog, függőséget okoz, bár volt egy jó fél évem MA nélkül.
Ezzel az egésszel annyit értek el, hogy ha van is olyan termékem amit a lokál topicban keresnek, csak nagyon kevés ember esetén jelzek telefonon/csevegőben, stb... ( mert őket ismerem) ha pedig hirdetni akarok valamit, akkor a HA az utolsó utáni gondolatom lesz.
És az a szörnyű, hogy azóta twitteren többektől olvastam hasonlót....[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Irmscher 353 #143956 üzenetére
Szuper.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Irmscher 353 #143952 üzenetére
Én nem tudok ebben a topikban törölni, csak idéztem. Ezek szerint nem olvastad. Csak mellesleg én is bele estem ebbe a hibába itt.
Ezért idéztem neked. -
nagyúr
válasz Irmscher 353 #143952 üzenetére
Nem azt írta, hogy nem lehet hirdetni, hanem idézte az ide vonatkozó szabályokat: csinálni kell neki hardveraprós hirdetést és azt linkelni.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Irmscher 353 #143947 üzenetére
Szia.
A fórumon csak azokban a topikokban lehet hirdetni (csak magánszemély; csak saját terméket; kínálni és keresni egyaránt), ahol ezt a topik tudnivalókban engedélyezett.
A hirdetett termékeket a Hardverapróra kell feltölteni saját hirdetésként és onnan lehet belinkelni a topikba.
Továbbra is hirdethető szövegesen:
- szívességkérés (pl. kölcsönbe kell)
- 1000 ft alatti értékű termék
- szállításban való segítségkérés[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz Irmscher 353 #130446 üzenetére
Intel 915 chipset nem fogja támogatni a Pentium D processzorokat, csak a sima Celeron D és a Pentium 4 processzorok építhetőek be egy ilyen szörnyetegbe = 1 magos processzorok.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
diablo1984
veterán
válasz Irmscher 353 #121091 üzenetére
Ès az xboxnál nincs online multiplayer ès live előfizetèssel ingyen játèkok? De!
-
dewil666
őstag
válasz Irmscher 353 #120738 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az nem is sok.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Irmscher 353 #120613 üzenetére
Eladó még egy Ati Radeon Hd4850, 512 MB VGA, oem.
Érdeklődni privátban, esetleg cserélném passzív vga-ra.
-
7Sony7
addikt
válasz Irmscher 353 #120458 üzenetére
Köszi. Megnézem ezt az ultrahangos riasztót.
A többi sajnos nem opció.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
pomorski
őstag
válasz Irmscher 353 #120392 üzenetére
Írtam PM-et 8ó48-kor.
-
hernor02
tag
válasz Irmscher 353 #119702 üzenetére
Sziasztok!
Keresek saválló perforált lemezt. 1.5 vagy 2mm-es lyukakkal. Nekem egy 50x50cm-es darabra lenne szükségem, de barmit meghallgatok.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #115864 üzenetére
Régi ruhagyár területén a Nyugati utcán a Főnixcomp. Viszont nem hibadíjban javítanak hanem órabérben. A Daewoo monitorom pár éve úgy javították, hogy anyag 378Ft, munkadíj 2 óra 5000Ft.
-
bul07
nagyúr
válasz Irmscher 353 #115864 üzenetére
Nagyon nagyon régen Lansoft TRADE Informatikai Kft javította garanciában a FujitsuSiemens monitoromat, hív fel őket hátha
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mezis
félisten
-
Habsteve
tag
válasz Irmscher 353 #113007 üzenetére
Köszi. Debrecenben nem tudtok vmi normális szervízt ami foglalkozik javitassal?
-
bobace
addikt
válasz Irmscher 353 #112274 üzenetére
Max 48 óra. Gyakorlatban azt mondták nekem decemberben 10 perc-2 óra között.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz Irmscher 353 #112272 üzenetére
Ingyen.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
sirály69
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz Irmscher 353 #109683 üzenetére
a hulladék kereskedelemmel óvatosan, pláne a veszélyessel, az internet nem felejt, sokba is tud ez kerülni...
-
bul07
nagyúr
válasz Irmscher 353 #109193 üzenetére
Biztos PC és nem PS4? (Mint itt volt)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ViragL
tag
válasz Irmscher 353 #108700 üzenetére
Ez kamu szöveg (szokott lenni, nincs annyi orvos, mint ahány ilyen hirdetés van), amivel azt akarják sugallni neked, hogy ez egy megkímélt autó. Aminek pénzes tulaja volt, aki nem sajnálta szervízre a pénzt, stb. Ráadásul azt is megmagyarázzák vele, hogy dízel autó létére miért futott nagyon keveset. Ne is gondold, hogy vissza van tekerve..
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Egy jobb képességű autókozmetikát megjárt használt autón meg nem mondod, hogy nő használta vagy férfi, másból meg lehetetlen megmondani, ha család árulja, nem egy egyedülálló nő.
Legalábbis feltételezem nem rózsaszín Corsara érted, mert azért vannak kivételek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
Az esetek 90%-ában azért van mellette ember, aki karban tartotta.. De tény, hogy jobban lehasználtak, pl kuplung, mint nekem is.
-
Salex1
őstag
válasz Irmscher 353 #108624 üzenetére
2 nap alatt simán meg lenne, főleg, hogy a tükör már kész. 10 cm-nél nem akarom vastagabbra, így max 6m3.
később szeretnék rá térkövet, de beton nélkül a térkő nem megoldás, mert én bárhol láttam, autóforgalomnál megsüllyedt, aztán lehetett felszedni. Itt meg pont fordulna rajta a kocsi.
De ismét a lényeg, hogy nem tanácsot, hanem embert keresek.[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz Irmscher 353 #108578 üzenetére
Csak 1 csatlakozó van rajta, és rövid kábellel dugtam rá. Köszönöm a választ, majd szerzek egy USB 2,0-ás házat, és megpróbálom vele, úgy is csak 2-3 euro.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
vlevi
nagyúr
válasz Irmscher 353 #108216 üzenetére
Már a zindex is megírta, hogy sehol nincs UPC-s net.
-
sirály69
őstag
válasz Irmscher 353 #108216 üzenetére
Ne hívogasd! Semmi új infót nem fognak tudni mondani... Felesleges telefonálgatni.
Szerver Hosting Debrecenben
-
sto1911
veterán
válasz Irmscher 353 #108212 üzenetére
-
nagyúr
válasz Irmscher 353 #108212 üzenetére
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #107865 üzenetére
Zola007 Köszi,én is eléggé. Az elmúlt pár hónapban nem is a munkahely elvesztése volt a legrosszabb dolog (sajnos) . De már alakulnak-rendeződnek a dolgok Remélem munkám is lesz nemsokára!
Irmscher 353 Köszönöm!
-
pomorski
őstag
válasz Irmscher 353 #107854 üzenetére
Hangszigeteléshez kell?
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #107854 üzenetére
tálca volt egy csomó
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #107852 üzenetére
b.szki, 2 hete tettünk ki a szelektivbe vagy 150-et
tudok egy srácot, akinek szokott sok lenni fölösbe, megirtam priviben[ Szerkesztve ]
-
stb123
tag
válasz Irmscher 353 #107764 üzenetére
Köszi! Megnéztem a honlapokat, meg kell mondani van választék!
(mik azok az egyéb opciók?) -
Atomantiii
addikt
válasz Irmscher 353 #107613 üzenetére
Vagy 2-3 éve biztos van, hogy nem cseréltem, de akkor tényleg ráfér. Olyan sokat nincs használva meg nem nagy területen 2-4 hetente kell elővenni, attól függ mennyire nő a fű.
-
tahepa
senior tag
válasz Irmscher 353 #107510 üzenetére
Vécsey utánfutó +1
-
iscsu
tag
válasz Irmscher 353 #107510 üzenetére
+1, én múlt héten hoztam egyet tőlük, és most hétvégén is fogok.
-
Atomantiii
addikt
válasz Irmscher 353 #107347 üzenetére
Köszi megnéztem, volt egy pár darab de ilyen közepes-kisebb példányok, bár amire nekem kell pont megfelel.
-
Salex1
őstag
válasz Irmscher 353 #107281 üzenetére
Inkább tegyél hozzá egy kicsit, és vegyél egy használhatóbbat. Nekem a Tesco-s nem sokat bírt, viszont most lesz akciós a LIDL-ben, 12 körül egy, ami már jónak mondható.
-
zolko74
tag
válasz Irmscher 353 #106683 üzenetére
A kipufogós az Ispotály utcáról már elköltözött az István út végére. (A régi Autószöv)
-
dbius
veterán
válasz Irmscher 353 #106647 üzenetére
Pedig amit említettem, az valóban ott van, most rá is kerestem, üzemel: [link]
-
nagyúr
válasz Irmscher 353 #106639 üzenetére
Utánanézek, hátha csak a parkolóház zárt be (lehet, hogy olyan jól bejött nekik a gokart, hogy a nagy autókat kizárták? ).
-
nagyúr
válasz Irmscher 353 #106632 üzenetére
Az Apolló parkolóház úgy ahogy van zárva van, úgyhogy nem tudom... Amúgy én épített pályára gondoltam.
-
diablo1984
veterán
válasz Irmscher 353 #106333 üzenetére
Én múlt évben rendeltem sandisk-et az aliról 64gb-os usb 3.0ás volt és az is jött, az itthoni ártól 3000el olcsóbban jött! Kingston-t rendeltem már többet is, igaz abból 32gb-ost a legnagyobbat, de azzal sem volt gond. Ha kintről rendelsz, akkor érdemes márkásat venni és nem árt ha megbízható eladótól, olyantól akinek jó az értékelése az adott cuccra is!
Bár még 3.1-eshez nem volt szerencsém, de eddig a kompatibilitással nem volt gond! -
Salex1
őstag
válasz Irmscher 353 #105767 üzenetére
Nem elég a műbizonylat, nekem 10 éve volt egy ültetett golfom, és akkor sem fogadták el! Átalakítási engedély is kell hozzá.
A KPM-nél még a műbizonylatos fóliával is problémáztak, pedig nem is vizsgázni mentem, csak egy átnézésre. -
werszomjas
addikt
válasz Irmscher 353 #105252 üzenetére
Oszkáron hirdetsz szinte biztos, hogy betelik az autó, vagy mész utasként 2500-3000-ért. Debrecen-Pest nagyon népszerű táv.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Dan-szan
senior tag
válasz Irmscher 353 #104927 üzenetére
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Irmscher 353 #104156 üzenetére
Írhatsz rám ha lesz még
Remélem beindulnak a magonc orchideák és akkor kell a kitűzdeléshez is
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #104156 üzenetére
Akkor teszek újfent egy próbát.
Nálam keletkezik heti 1-3db BEFŐTTESÜVEG (720 ml), évi szinten úgy 100db
Kiöntöm belőle a céklát, ubit egy edénybe, kiöblítem és kész.
Ha érdekel valakit, akkor összevárok egy adagot és el lehet egyben vinni fedővel együtt.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #104065 üzenetére
Benyomott porvédőket egy darab fültisztító pálcikával és kétoldalú ragasztószalaggal tudod orvosolni, vagy ha van kéznél állítható teljesítményű porszívó olyan csővel, aminek a nyelén van légretesz, akkor a legalacsonyabb fokozaton ki tudod szippantani óvatosan
-
ati012
őstag
válasz Irmscher 353 #103991 üzenetére
A porvédőket egy erősebb porszívóval ki tudod szívni közel gyàri àllapotra
-
zolikaDB
veterán
válasz Irmscher 353 #103772 üzenetére
Holnap radirok!
-
fenergie84
addikt
válasz Irmscher 353 #103692 üzenetére
Áhhhh, ez ahhoz túl sok.
De azért köszi. -
zolko74
tag
válasz Irmscher 353 #103517 üzenetére
Komáromi Italház Vágóhíd utca
-
BeastMode
őstag
válasz Irmscher 353 #102942 üzenetére
Házi gyártmány és nem tudom pontosan, milyen hosszú, de szerintem több, mint 10 méter és hibátlanul működik. Nincs is agyon használva, csak egy próba erejéig volt bedugva.
Ha érdekel, akkor keress meg privátban[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #102560 üzenetére
Ja. Jól néztek ki.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Irmscher 353 #102261 üzenetére
Ebay esetleg?
Legmegbízhatóbb eladó, kb mindenki tőle vásárol, garantáltan eredetit küld és jóval az itthoni árak alatt. Ritka, amikor nincs itt 2 héten belül a küldemény, garanciális ügyekben is korrekt. Legalább 10db sd kártyát és egyebet vettem már tőle.#?*@&!
-
válasz Irmscher 353 #102035 üzenetére
Megéri kicserélni?
Nekem a hét közepén az A3-am repedt be hosszába átlósan, bár nem tudom hogyan!
Én üvegfóliát rendeltem rá. -
Atomantiii
addikt
válasz Irmscher 353 #102010 üzenetére
Köszi, végül is nem olyan nagy probléma ha odamegyek és akkor rendelik meg ha nincs
-
Zoja™
őstag
válasz Irmscher 353 #101924 üzenetére
Ha érte jössz, akkor van egy oldschool IBM házam, még tán lap és proci is van benne.
Plusz kábelem is van, amit keresel.Cserébe csak annyit kérek, hogy hadd ne kelljen kitakarítanom a házat.
-
sto1911
veterán
válasz Irmscher 353 #101731 üzenetére
En nem szorakoznek vele.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Irmscher 353 #101266 üzenetére
Mert ma van kiárusítás
(elvileg)
Bestbuy topikba beírtam pár szoboszlói tescós cuccot, ami 75%-al van leárazva.#?*@&!
-
iscsu
tag
válasz Irmscher 353 #94956 üzenetére
Hopsz, sport/túrabolton kívül másra nem is gondoltam. Köszi!
-
rayoliviero
veterán
válasz Irmscher 353 #94355 üzenetére
Köszi szépen.
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #93455 üzenetére
semmi
közben eszembe jutott, hogy én csak hirdetni járok ide[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
válasz Irmscher 353 #93173 üzenetére
Mi változott...? Nálam ugyanaz, mint volt...
-
John_Deere
tag
válasz Irmscher 353 #92603 üzenetére
Köszönöm, komolyan nem tudtam így hirtelen.
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #92561 üzenetére
Mert én eddig soha nem kaptam sehol, ma voltam a gps76 által ajánlott fodrászcsajnál és adott nyugtát a nyírásról
-
stb123
tag
-
lappy
őstag
válasz Irmscher 353 #92400 üzenetére
a goods market vagy 100 ft boltokban lehet kapni, nem drága (pontos árat nem tudok)
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
vjpeti
tag
válasz Irmscher 353 #92397 üzenetére
Én akkor szoktam, ha ráz vagy egyéb tünetet produkál. Egyéb esetben nem indokolt, mert ha kicentiroztatod 0-0-ra, mész 500km-t, visszaviszed, már nem lesz 0-0gr. Ennyi erővel lehetne havonta centiroztatni, vagy minden kátyú után.
-
Calogero
addikt
válasz Irmscher 353 #92394 üzenetére
Nálam az Opelnél structure kerék volt. Tárcsát nem lopták le soha mert azt hitték hogy csavaros
-
saril
senior tag
válasz Irmscher 353 #92368 üzenetére
nem látszik, esztétikus, a hozzá nem értők meg mondhatják rá hogy olcsó placebó ha így fel teszed nem tudják lelopni egyszerűen...
móricka rajzot nem tudok, műszaki ember vagyok maximum csak skiccelni "akarnék" de ez most könnyebb volt[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
lappy
őstag
-
birq
tag
válasz Irmscher 353 #91438 üzenetére
Régebben én a dokumentumok mappát is átpakoltam a D meghajtóra hogy amikor újra kell telepíteni a gépet akkor azonnal lehessen formázni a C-t, ne kelljen adatokat menteni.
üdv: Attila
-
schulc99
aktív tag
válasz Irmscher 353 #91438 üzenetére
Zola007 és Irmscher 353
Köszönöm a tanácsokat. Ezekre ne gondoltam.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
bul07
nagyúr
válasz Irmscher 353 #91366 üzenetére
Hitvita
Mint régen egyesek úgy védték a Vistat mintha az életük múlott volna rajtaÉn csak akkor váltok W8.1-ről ha kell majd a DX12, vagy valami miatt újra nem kell telepítenem a gépemet(ekkor persze döntök kel vagy nem a 10)
Asztalinál őszre tervezek +~250Gb SSD-t +8GB memóriát(DDR4), meg valami új videokártyát, bár nem tudom hogy mi fog beleférni lehet csak vga lesz mert olyan 100-120e lesz a keret
SSD nem lét kérdés bár már most se férek a 120-on, memória az kelleni fog mert most csak 8GB van.
VGA ki tudja( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
devil-k
nagyúr
válasz Irmscher 353 #91366 üzenetére
Senki nem védi, csak sokszor fordul elő "user error" és elsőnek azt kell kideríteni, nem-e az áll a háttérben.
- mozi bolondéria -
-
customer114
őstag
válasz Irmscher 353 #90937 üzenetére
nünüke1 jelentkezik.
(bár már keveset járok arra, hogy nem lehet gázt tankolni)
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Irmscher 353 #90934 üzenetére
Szerintem, inkább arra gondolt, hogy elég forgalmas rész, és nehezen lehet kihajtani onnan, mint ahogy innen is: [link]
Régebben volt, hogy itt jöttem, és néha beletelt 1-2 percbe (csúcsidőben), mire sikerült kifordulnom.
-
customer114
őstag
válasz Irmscher 353 #90934 üzenetére
Én belváros fele gondolkodtam így hirtelen, úgy szoktam onnan kijönni a Mechwart felé (balra). Mindkét irányból az esetek 90%-ban jön autó. Állni kell ott pár percet, ha nincs szerencséd vagy ki nem enged valaki.
Bár onnan itt is ki tudsz jönni, igaz itt tényleg csak jobbra kis ív van.
-
csapee
őstag
válasz Irmscher 353 #90897 üzenetére
Igen-igen, a nem karambolosban is illene is a pirotechnikai eszkozoket 10 evente cserelni. Mindenki azt vesz amit akar, sajat felelossege sajat problemaja. Dontson a Borosz nem a nagy PH-tanacs.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
copass
veterán
válasz Irmscher 353 #90186 üzenetére
angelcare a ferrari a bébiőrzők között, viszont az is ugyanúgy beriaszt tévesen mint a többi és még állítgatni is lehet.
mi álomvirágot vettünk ez csak légzésfigyelő mert mi majd őrködünk!
1,5 év alatt 1x riasztott tévesen, egyszer meg azért mert merült az elem![ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
patex1983
őstag
válasz Irmscher 353 #90186 üzenetére
Tomy TF550. Megbízható, minden igényt kielégít, cserébe k. drága.
Tomy-bol vannak olcsóbb modellek is, természetesen kevesebb funkcióval.X
-
fenergie84
addikt
válasz Irmscher 353 #90182 üzenetére
THX
-
mezis
félisten
válasz Irmscher 353 #89996 üzenetére
Írógépre nincs szükséged ?
Van egy ERIKA táska írógépem. Környezetkímélő, zero energia igényű AAAAAAAAA+++++-os.mezis
-
törölt tag
válasz Irmscher 353 #89996 üzenetére
Csapó-Vár utca sarok.
-
dudikpal
senior tag
válasz Irmscher 353 #89714 üzenetére
Természetesen ő visszamondaná mint régi tulajdonos, ez lemaradt.
Helyesen:
Diginél kivitelezhető az, hogy a nejem nevén levő előfizut visszamondja, és új előfizetőként én igénylem a szolgáltatást, mint új tulajdonos?[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz Irmscher 353 #89197 üzenetére
Fasza kis program ez a movie maker, nagyon bevált. Egyszerű, de jól használható. Köszi!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tubi2
senior tag
válasz Irmscher 353 #89247 üzenetére
Egy hete még volt.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Zola007
veterán
válasz Irmscher 353 #89243 üzenetére
tejesember kolléga vett ott vagy 1 hónapja
-
sto1911
veterán
válasz Irmscher 353 #89236 üzenetére
Generali, de ha nem fizetnek akkor meg telefonon felmondom. Majd felhivom oket napkozben, megirom majd, ha kiderult.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest