- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hálózati / IP kamera
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
bepken #141924 üzenetére
Mi anno a Kikával jártunk úgy, hogy vettünk egy fotelt, ami a cimkén hírdetett méret szerint befért a szekrényünk és a fal közé, viszont amikor hazavittük, kibontottuk, és betoltuk volna a helyére akkor szembesültünk vele, hogy 1-1cm miatt nem fér el, és sajnos a szekrényt és a falat se tudtuk arrébb tolni, így visszavittük még aznap a kikába, szépen visszacsomagolva a zacsijába. Majd a vevőszolgálatos kishölgy mondta nekünk, hogy nem tudják visszavenni, mert ki lett bontva. Na ott durrant el az agyam, hogy 1. a fotel nem felel meg a hírdetett méreteknek, szóval először ők basztak át minket, ha kiírják normálisan a méretet akkor nem veszem meg. 2. Kibontás nélkül nem tudom betenni a helyére, hogy jó-e. Ráadásul rá se ültünk, mivel nem lett jó.
Így hosszas huzavona utan, mikor már a főnökét hivattam, meg az áruházvezetőt, akkor mondta hogy utalvány formájában adják vissza az árát. Akkor megint mondtam neki, hogy én innen semmit nem veszek már, az biztos, a pénzt kérném vissza. Nagyduzzogva visszaadta, de ehhez egy panaszkönyves bejegyzés is kellett a kishölgy modora miatt is.
Mondjuk tényleg nem vettem utána tőlük semmit, mert rá párhónapra bezártak és XXXLutz lettek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest