-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Ha a testing disztribúciót a nevével (jessie) írod be a sources.listbe, akkor gyakorlatilag amint kijön a jessie stable disztribúcióként, neked is az lesz. Tehát az átmenet észrevehetetlen.
Ugyanakkor a Jessie jelenleg nincs olyan állapotban, hogy problémamentesen használható legyen, időről időre bele lehet futni kellemetlenségekbe. Ezek nem túl nagyok, ha értesz hozzá, de ha nem, és/vagy nem szeretsz sokat reszelni a rendszeren, akkor jelenleg nem javaslom a testinget.
A jelenleg testingben lévő csomagok nagy valószínűséggel bekerülnek a stabilba megjelenéskor, persze előfordul hogy valamit mégsem sikerül bevinni, de ennek a jelenlegi fázisban már kicsi az esélye.
-
Apollyon
Korrektor
Ha testinget telepítesz, akkor az testing marad.. ha jól tévedek, nem tudsz "visszafelé" váltani.
Bár most fagyasztották be a napokban a Jessie-t, szóval új dolgok már nem kerülnek bele, max bugfixek, security update-ek (illetve a benne lévő dolgok sem jönnek ki onnan).
Asszem csak a repókkal kell variálni, de amikor pár éve összeomlott a Debianom mert összevissza telepítgettem innen-onnan, azóta nem nagyon hekkelem a sources.listAzért valaki expertebb véleményére én is kíváncsi lennék
Szerk: Cinnamont is lehet telepíteni Debire? Még nem is néztem, én MATE-tel használom de az benne van a wheezy-backportsban.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest