-
IT café
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
kaposznyak #1078 üzenetére
a linken egy EQ-2 a mechanika.
A celestronnal vigyázni kell, amint látod egyedi a tubus felfogatása, később nem tudsz rá tubusgyürűt tenni, és a mechanika sem egy világbajnok.
A makszutovnál új 90/900 63k, EQ-3-al szerintem max 80k lehet.amugy meg nem értem a kérdésedet: ha meg tudod venni ugyanazt a felszerelést olcsóbban, akkor miért akarsz többet költeni rá?
ez nem használtautó visszatekert kilométerrel.
ha meg van rá keret nagyobb átmérőben és jobb mechanikában, akkor megint csak nem értem a kérdést.
-
kuyarashi
őstag
válasz
kaposznyak #1078 üzenetére
Legalábbis úgy érzik majd, hogy nem volt kimaxolva a dolog. Mint amikor luftot rúgsz, vagy felkészülsz rá, hogy bunyó lesz, aztán elmarad és benned marad a feszültség.
Ha már rászánták, rá is fogják költeni.
popey37 (#1077)
Köszi. Telének kicsit húzós. Egyébként nappal néztem, de állvány nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest