Új hozzászólás Aktív témák
-
FanTomasz21
tag
válasz KilgoreTrout #4272 üzenetére
úgy értesültem már mastercardnal is előfordult. és meddig fog ez így menni?
-
FanTomasz21
tag
Mai napon reggel ez fogadott. Ebből a valós vásárlásom 02.16-án a 35000ft-os tétel illetve az 5000ft-os benzinkutas vásárlás tegnap. az összes többi kamu. A listán ezen felül nem látszódnak különböző pénzfelvételi díjként megjelent tételek netes vásárlások után.A kamu tételek is részletekben azt írják: pénzfelvételi díj POS-on keresztül. A valós coinbase-es vásárlásom mint láthatjátok azóta se könyvelődött le átlagban 10nap szokott lenni. a kamuk pedig hip hopp már lekönyvelve ott vannak.. 3d secure ide oda, 2 lépcsős azonosítás stb.. semmit nem kaptam. Ahogy olvastam nem egyedi eset az enyém. Erste banknál vagyok. Coinbase hivatalos emailben kiadta a nyilatkozatát miszerint ők nem felelősek ezért. Bank széttárta a kezét. Panaszt nyújtottam be, kártyám zárolásra került. Meglátjuk mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
nem tudom volt e már, bemásolom ezt a jó hírt:
"Azt eddig is tudni lehetett, hogy egy-egy kriptopénz értéke nagyban függ attól, ha több tőzsdén is jegyzik - ezáltal több kereskedő férhet hozzá. Az electroneum eddigi nagy hiányossága az volt, hogy mindössze egy jelentéktelenebb tőzsdén jegyezték, a Cryptopián.
A egyik jó hír az, hogy az electroneum rövid időn belül felkerül a Kucoin kínai tőzsdére, rögtön a Holdújév utáni napokban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg kínai befektető fog hozzáférni az eddig kevésbé ismert érméhez.
A másik jó hír, hogy az electroneum listázva lesz a Qryptos japán tőzsdén is! Erre egy stratégiai partnerség keretein belül kerül sor. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a Qryptos az egyik legjobb (JSFA szabályozás alá tartozó) japán kriptotőzsde amely együtt dolgozik a Quoine fintech céggel is. A Qryptost a Deloitte és a Touche könyvvizsgáló cégek is elismerik.Ezek a hírek nagy izgalmat keltettek a hatalmas electroneum közösségben, hiszen ez két újabb lépés a deviza elterjedése felé. A electroneum a legjobb úton van ahhoz, hogy egy félelmetes játékos legyen a világ színpadán. Azok, akik tavaly összel vásároltak belőle 0.01$-os áron, már így is jelentős hasznot zsebelhettek volna be, de vélhetően még nem adták el a pénzt, hanem várnak az ilyenekhez hasonló, kedvező fordulatokra."
forrás: netinvestportal.hu
[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Hosszu tavra szeretnek venni NEO-t es neo walletben tarolni, szerintetek erdemes belevasarolni most? Egyenlore egy db vasarlasan gondolkodom
-
FanTomasz21
tag
Arról lehet valamit tudni hogy cryptopia-n doge coinnal váltogatást mikor engedélyezik újra? már jó ideje closed..
-
FanTomasz21
tag
Üdv! Mivel nekem csak a hitelkártyám dombornyomott és 3d secure képes így ezzel szoktam vásárolni. Erste banknál vagyok és mai napon feltűnt , hogy miután coinbase-en vásárolok x összeget ezt követően pénzfelvételi díj tételként külön sarcot kezdtek el levonni minden egyes kártyás vásárlást követően. Szerintetek ez mennyire "korrekt"? mióta számít kártyás vásárlás pénzfelvételnek... semmilyen típusú kártyás vásárlást követően (legyen az crypto vagy bármi más ) nem volt ilyen eddig. A bank újított be vagy a coinbase?
-
FanTomasz21
tag
A NEM (XEM) nagyot erősödött ma, majdnem usd árban beérte az XRP-t
-
FanTomasz21
tag
Nekem a myetherwalleth-hez kellene kis segitseg. Coinbasen ill exodus walletben szoktam tartani az eth-t de olvastam ha myetherwalleten van az egyenleg akkor ugyan annyi ertekben kapok majd bizonyos tokeneket. Arra rajottem van itt papir alapu kinyomtathato wallet, le is generaltam kinyomtattam , csinalt egy json kiterjesztesu fajlt is hozza. Ha utalni akarnek errol a tarcarol azt hogy tudom megtenni? Illetve vmi online megoldas is van itt ? Mert igy papirosan nem igazan gondolnam barmi is jarna
-
FanTomasz21
tag
válasz fireman123 #3261 üzenetére
bocs ha láma lesz a kérdés ... ebben az új rendszerben ezek az emberek hol veszik a btc-t? arra fogadnak hogy x dátumig y értéknél több/kevesebb lesz az árfolyam és ez alapján húznak hasznot? vagy éppenséggel buknak ha nem jön be?
-
FanTomasz21
tag
válasz s7evcsenko #3169 üzenetére
Remelem ez csupan az oka igen . bitpandan is olcsobbak a cryptok mint coinbasen remelem itt is ez a helyzet
-
FanTomasz21
tag
Udv. Segitenetek abban hogy mi az oka a kovetkezonek: a coinbaserol kiutaltam exodus walletbe az ETH egyenlegem utalas dijanak 250 ft kornyeket mutatta a coinbase. Par perc alatt rajt is volt az egyenleg az exodusban eloszor meg is lepodtem pozitivan mert 3000 ft al tobb volt az ertek majd 5 perc mulva 20 ezer ft- al kevesebbet mutatott pedig a coinbase dashboardja szerint az arfolyam akkor szinte semmit sem valtozott...
[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
válasz butch3r #3068 üzenetére
köszönöm a válaszokat, megnézem ezeket az opciókat este. amin még agyalok, hogy jelenleg kicsit több mint 0,5 egység ethereumom van és érdemes lenne e belőle átkonvertálnom btc-be vagy sem?(amig mondhatni lent vannak az árak) ethereum sokat drágult az utóbbi időben elég nagy projekt,valyon képes e olyan növekedést megcsinálni mint amit a btc tudott mondjuk tavaly óta.( dollár érték alatt értem) Tudom az eth is csupán 8 dollár volt 1 éve és ahhoz képest brutálisat drágult, btc pedig kb pont annyi volt egy éve mint ma egy eth , de ebből a kb 1000$ árfolyamból képes lesz e megcsinálni azt amit a nagytesó év végéig? amit fentebb irtok fejlesztések ha aktiválódnak majd a bitcoinban jó eséllyel az ár jelentős emelkedése várható, valyon elszívja e az eth-ból és a pénzt, vagy vele együtt az is arányosan drágulni fog?
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Sok Kardos Peter videot megneztem melyben felhivja a figyelmet az online formaban tarolas veszelyeire. Nekem coinbase, cryptopia es binance oldalakon van a befektetett penz. Hosszu tavu befektetesbe gondolkozom btc es eth kapcsan, ezekben van a legtobb penz. Mi a velemenyetek erdemesebb volna pl paper walletbe rakni ha 2-5 evet veszek alapul?
-
FanTomasz21
tag
válasz Fiddlestick #2960 üzenetére
Binance es cryptopian is van es meg legalabb masik 10 oldalon is
-
FanTomasz21
tag
válasz #64118272 #2902 üzenetére
Fiat penzek alatt a mai valutakat ertjuk, kb 1970 es evek ota letezo fogalom mikor Nixon elnok az 1944 ben alkotott egyezmenyt miszerint minden valutabol annyi hozhato forgalomba amenmyi aranytartaleka van az allamnak felrugta azzal hogy a dollar mogott nem az aranytartalek all hanem a gazadasag teljesitmenye es az abba vetett bizalom . nem volt annyi arany amibol lehetett volna annyi plusz dollart nyomtatni mely fedezte volna a viatnami haborut. Ezt a tendert azota atvette mindenki kb. Ez a nagy kulonbseg a crypto valutak es a fiat valutak kozott: cryptokbol adott fix menmyisegu van fiat penzbol annyi van amennnyit az allam nyomtat lenyegebe
-
FanTomasz21
tag
Igen, ez igaz de epp akkor szamolgattam pontosan miben mennyi is van ( sok volt az ide oda valtogatas) es az akkori arfolyamon -12 ezer ft volt szamomra a btc toke az eth meg - 1000 ft. Az altoc még pluszban.ha a hirt elobb elolvasom okosabb lettem volna. Az altoc most eros bukoban allnak de az eth es btc visszatancolt szinte .kerdes hogy stabilizalodott e a dolog vagy innen ujabb lejtmenet
-
FanTomasz21
tag
válasz csaba951 #2634 üzenetére
új vagyok még a témában de azért azt átlátom a portfóliómat nézve hogy minden altcoin most negatívban van és igen az ETH az egyedüli ami felfele törekszik. ahogy mondod biztosan sokan abba teszik a pénzt, meg hogy elkezdték azt használni váltásra /utalásra btc-vel szemben mert hogy olcsóbb. Dogecoinra leszek kíváncsi tényleg egyszer elérheti e az 1$ árfolyamot olcsó és gyors vele váltogatni, tegnap már átlépte a 2milliárd $ kapitulációt is. Vicc?!
Ripple szerinted visszatérhet? én személy szerint eladtam ETH-ra
Valamint még egy olyan kérdés, BitPandán van közülünk olyan, aki ott kereskedik? coinbase-hez képest olcsóbbak, van ott is fiókom, de nem küldtem át rá egyenleget egyenlőre. sok pozitívot olvastam "sógorékról" Ausztriában ahogy látom előrébb járnak a dolgok. Oké nálunk is van BTC ATM- de a Mariahilfestresse-n már Bitcoin bankot is láttam[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
válasz FanTomasz21 #2630 üzenetére
de azon is filózok átrakjak e minden btc- és eth-t euro walletba a coinbasen, hátha jön még vmi komolyabb bezuhanás...eth mondjuk ha visszaesne 250ezer ft környékére. nem tudom mi a jó döntés
-
FanTomasz21
tag
ETH azért szépen növekedett az elmúlt napokban, kíváncsi leszek ha leül ez a "pánik" mennyit ugrik ismét az ára. Azon gondolkoztam átváltok minden BTC-met ETH-ba de nem tudom jó ötlet e, mert ha helyre rázódnak a dolgok nagy menetelés lesz. Bár ha a pletyka igaz amit Kína szívózna a btc bányászással akkor további esés jön gondolom
-
FanTomasz21
tag
válasz XP NINJA #2589 üzenetére
Ahogy a portfóliómat nézegetem nekem is feltűnt, ICX szépen csordogál felfele, azt sajnálom nem vettem belőle többet, szépen hozogat, kérdés meddig tartja ezt a trendet. Verge is egyébként pozitívban van, viszont ripple-ből sajnálom nem száltam ki 3$ árfolyamnál. most meg ilyen alacsonyan nem akarok bár végén még benéz 2$ alá újra...
-
FanTomasz21
tag
válasz csaba951 #2506 üzenetére
nem azt mondtam ezekbe fektetnék. amikbe tettem azt mind az itteni hozzászólásokból szemezgettem ,illetve előtte amikről itt megy a beszélgetés olvasgatok mi is valójában . a képpel csak arra akartam kilyukadni, hogy akik valahonnan infót szereznek, vagy lehet csupán megérzés, jól jártak
-
FanTomasz21
tag
válasz FanTomasz21 #2503 üzenetére
-
FanTomasz21
tag
ki mi alapján válassza ki ,hogy milyen coinok képezik a portfólióját? a worldcoinindex.com on nézegettem, rengeteg altcoin van, ki mi alapján választ bele egy egy fajtába? a kapituláció segítség lehet persze ezt tudom, de hogy juthat e még előrébb a ranglistán.. jó kérdés. ki mennyi %-os áremelkedés esetén mondja azt, rendben most adok el belőle, vagy épp ellenkezőleg, esés esetén adja el?
-
FanTomasz21
tag
karácsony előtt regisztráltam be a bitstamp-re verifikációval kapcsolatosan mindent megtettem amit kértek, azóta is pendingen van, binance-n cryptotrade-en és coinbase-n van egyébként minden más, mivel iq option volt első olyan oldal ahol leggyorsabban tudtam anno xrp-t venni még az 1 dollár átlépése előtt ezért ez volt a kézen fekvő, illetve a verifikálást gyorsan elbírálták és a befizetés pillanatok alatt ment visa kártyáról ezért voltak szimpatikusak
-
FanTomasz21
tag
Te hol kereskedsz vele? én nekem az iq option nevű oldalon van a wallet-om. Én is csináltam egy ilyen eladás és újra vételt de nem jártam jól 70 dollárt szántam az újravásárlásra és 7dollár kezelési költséget levontak a befizetésemből. 34 xrp-m volt, 32,85 lett végül. dizájnos oldal, van desktop és mobil applikációja is , folyamat értesít az árfolyam mozgásról, meg hát a crypton kívül csomó mindenbe lehet fektetni de soknak tartom minden vásárláskor azt a 10%-ot. + abban a hitben voltam hogy 2.9$ adtam el aztán valójában 2,54be adta el az oldal
-
FanTomasz21
tag
mi a véleményetek, ripplenél is jöhet korrekció mint a btc-nél volt karácsony előtt?
Ti hogy látjátok? Hamarosan coinbase bevezeti a ripple kereskedést is, írások alapján ez további emelkedést fog eredményezni. 38 xrp-m van, nem merem tudom mi lenne a jó döntés. még most venni annyit, hogy kerek 100 egységem legyen, vagy inkább eladni ezen a jó áron, hátha a coinbase-re kerülés előtt jön egy korrekció és bevásárolni... -
FanTomasz21
tag
válasz FanTomasz21 #2247 üzenetére
"gondoltam veszek btc és eth is 50-50 ezer ft értékben" ezt szerettem volna írni!
-
FanTomasz21
tag
köszi srácok. töröltem a bitcoinba váltást, így lett újra eth, majd eth-ból verge-be rögtön meg is kaptam a kívánt mennyiséget, etn-be még nem írta jóvá de majd biztos sikerül.
mi a véleményetek, igazak lehetnek amiről több fórumon is olvastam, miszerint januárban eléggé bezuhanhat a btc árfolyam? coinbase-n gondoltam veszek btc és bitcoint is 50-50 ezer ft értékben de nem tudom tovább várjak e vagy sem, mert relatív most is lent van ahhoz képest ahol volt
-
FanTomasz21
tag
Tudnátok abban segíteni, coinbaseről küldtem át cryptopia-ra ethereumot, hogy ott átváltsam bitcoinra, majd abból tudjak vásárolni electroneumot és verge-t . BTC átváltásig elvileg eljutottam de tegnap este óta az open orders fülnél van, és nem íródott jóvá. Estimated BTC és ott ír egy értéket. ez mitől van??
-
FanTomasz21
tag
átküldtem coinbaseről 2500ft értékben eth-t binance-ra meg is érkezett kb 5perc alatt. ott első körben kiválasztottam a exchange basic gombot majd alul rányomtam hogy buy komodo. az eth egyenleg 75% választottam ki. le is vonta az eth egyenleget de kmd nem jelent meg, akkor láttam hogy nem a market fülön végeztem ezt el hanem a limit fülön. a maradék 25%ot market fülön csináltam az rögtön megjelent komodó egyenlegként. Found/deposit fülre ha rámegyek eth-nál még mindig a korábbi egyenlegemet írja ,elérhető annyival kevesebb amenyit első körben váltani akartam komodóra. Az az összeg egy in order fülön látszik. Ez át fog még váltódni vagy mi fog vele történni?
-
FanTomasz21
tag
-
FanTomasz21
tag
Szeretnék coinbase-ről binance-ra átküldeni minimális btc-t hogy ott átváltsam komodóra. Jól értelmezem ha rányomok a megerősítésre akkor ennek az átutalásnak húszon dollár lenne az ára??
[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
B3Coin. Erről valaki már hallott, vagy kereskedik vele? Ha igen hol? nem tudom mennyire lehet hinni az ilyen előrejelzéseknek de elég pozitív amit mutat...
itt tudjátok megnézni: [link]
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! lehetséges butát fogok kérdezni... van coinbase-en verifikált fiókom. mivel ott nem lehet ripple-t és Verge-t vásárolni beregisztráltam a Binance-re de itt ha jól látom csak kryptovalutáért lehet venni kryptót. Van e olyan megbízható oldal ahol beutalással/ bank kártyás fizetéssel lehet az említett valutákat vásárolni? Illetve Binance-re hogy tudok mondjuk BTC-t vagy ETH küldeni a Coinbase-ről? Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest