Új hozzászólás Aktív témák

  • FanTomasz21

    tag

    nem tudom volt e már, bemásolom ezt a jó hírt:

    "Azt eddig is tudni lehetett, hogy egy-egy kriptopénz értéke nagyban függ attól, ha több tőzsdén is jegyzik - ezáltal több kereskedő férhet hozzá. Az electroneum eddigi nagy hiányossága az volt, hogy mindössze egy jelentéktelenebb tőzsdén jegyezték, a Cryptopián.
    A egyik jó hír az, hogy az electroneum rövid időn belül felkerül a Kucoin kínai tőzsdére, rögtön a Holdújév utáni napokban. Ez azt jelenti, hogy rengeteg kínai befektető fog hozzáférni az eddig kevésbé ismert érméhez.
    A másik jó hír, hogy az electroneum listázva lesz a Qryptos japán tőzsdén is! Erre egy stratégiai partnerség keretein belül kerül sor. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a Qryptos az egyik legjobb (JSFA szabályozás alá tartozó) japán kriptotőzsde amely együtt dolgozik a Quoine fintech céggel is. A Qryptost a Deloitte és a Touche könyvvizsgáló cégek is elismerik.

    Ezek a hírek nagy izgalmat keltettek a hatalmas electroneum közösségben, hiszen ez két újabb lépés a deviza elterjedése felé. A electroneum a legjobb úton van ahhoz, hogy egy félelmetes játékos legyen a világ színpadán. Azok, akik tavaly összel vásároltak belőle 0.01$-os áron, már így is jelentős hasznot zsebelhettek volna be, de vélhetően még nem adták el a pénzt, hanem várnak az ilyenekhez hasonló, kedvező fordulatokra."

    forrás: netinvestportal.hu

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák