- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
FanTomasz21
tag
válasz s7evcsenko #3169 üzenetére
Remelem ez csupan az oka igen . bitpandan is olcsobbak a cryptok mint coinbasen remelem itt is ez a helyzet
-
SpRiiinG
csendes tag
válasz s7evcsenko #2597 üzenetére
igen érdekes ez amikor nyomod be a pénzt 1 kattintás és ott van, visszafelé meg 2-3 nap
Ripple már kezd zavaróan esni, ugorhata ismét 1 dollárt, kivenném a lóvét vagy most 2 hétig ez lesz...
-
Cheesy
őstag
válasz s7evcsenko #2520 üzenetére
Accounts tab-on belül BTC Wallet-nél kattints a Receive gombra és ott a QR kód alatt lesz a címed.
www.vakbelmutet.hu
-
gyuszi78
tag
válasz s7evcsenko #2430 üzenetére
arra lennék kíváncsi hogy a bankszámládat ki fogja figyelni?Nem értem ezt az adózás dolgot,mostantól mindenki számláját figyelni fogja aNAV,vagy mi?!
[ Szerkesztve ]
-
Zenger
tag
válasz s7evcsenko #1510 üzenetére
Szerintem az engedett, hogy tényszerűen közlöd, hogy van ETH-d, ami gazdát keres, és akit érdekel az úgyis dob majd egy PM-et. Esetleg még aláírásba be lehet írni.
Szerk.: egyikben sem vagyok biztos, hogy engedi-e a topic szabályzata, egy moderátor kéne kérdezni, hogy a biztosan tudd.
[ Szerkesztve ]
-
bbarna
tag
válasz s7evcsenko #1510 üzenetére
Próbáld itt
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500