- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz butch3r #17990 üzenetére
A lényeg nem jött át látom... Ahhoz érteni is kell. Városi ember, meg sok esetben elég távol van már a természettől...
Volt olyan amikor egy egy híres ember pl vett egy telket, mert milyen jó lesz majd ott pihenni, aztán annyi esze nem volt, hogy a füvet le kell nyírni, meg hogyan...
Vagy franciáknál törvényt kellett hozni, hogy a kacsa hápogása, a trágya, traktor zaja és egyéb dolgok hozzátartozik a vidékhez, nem lehet ezt jelentgetni, korlátozni (pl kötelezően elnémítani a kacsát, kakast), csak mert néhány új gazdagot ez zavarja.
* Tisztelet a kivételnek.
A Gyógynövényes story-ra meg tudok konkrét példát amikor orvos össze vissza kísérletezett nem jött rá a megoldásra, az idős ember meg visszagondolt gyerekkorára és meg lett a megoldás, meg is gyógyult tőle.
De a te kommentedból az árad, hogy egyiknek csak előnye van másiknak csak hátránya, miközben ez fals.
A Harmóniát kellene megtalálni, az egyensúlyt. Egyébként a hagyományos megoldások napjainkban kb reneszánszát élik, mert emberek egyre jobban rájönnek hogy sok hasznos dolog van, volt és nem kell minden apró cseprő dologra bogyókat, bevenni...
Nem a tisztességes megélhetés bevételről írtam, amikor a "profit"-ról volt szó. na de mind1 hagyjuk...
Nem keresek én senkit, de azért érdekes összefüggéseket látni a világban aki kicsit jobban oda figyel... maradjunk ennyiben.
Vályogviskó Tegyél már körutazást vidéken, néhol komolyabb ingatlanok vannak, mint a városban, infrastrukturáról nem is beszélve... megint csak a minden rossz mentalitás...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz butch3r #17988 üzenetére
oké... nem a parasztokra gondoltam először is. (bár őket sem kéne lenézni, mert a városi éhen halna nélkülük kb.)
Másrészt a "modern" világ is az őserdőkből, és gyógynövényekből stb szerzi az alapanyagokat, veszi az ötleteit. Ezek a népcsoportok pedig nagyon jól ismerték a környezetüket (vagy ismerik). Sok olyan tudás, tapasztalat veszett el, vagy bújik meg amit pár pirula helyett sokkal jobban és egészségesebben lehetne kezelni...
És itt visszatérünk a profithoz... ugyanis, ez nem érdeke "egyeseknek", illetve sokkal egyszerűbb ha bekapsz mindenre valamit... akár jó, akár nem.
De vhogyan csak a rosszat látod meg a dolgokban...
(a túl élés művészetéről nem is beszélve sokan már ha nincs fb összeomlik a világ számukra...)
Inkább tanulni kellene egymástól...
Amúgy covid alatt is érdekes az emberek nem a városba bezárva akartak lenni, hanem akinek volt hétvégi háza azonnal lepucolt oda...
A náthát egyébként az európai ember terjesztette el...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz butch3r #14577 üzenetére
Írtam a Metamszk-nak aznap, felvették az ügyet nem válaszoltak még, azt írták akár 7 nap...
Írtam a token-t kibocsátó cégnek aznap, ma válaszolt egy bennfentes továbbítja a problémám a megfelelő helyre náluk.Természetesen tisztába vagyok vele ez már kuka, de egy kis próbálkozást megér.
Közbe annyi mozgást láttam tegnap etherscan-on, hogy aki lenyúlt, abból a tárcából ahová kiküldték a tokenem, történt egy swep-pelés, átváltották az egész lenyúlt tokent másba:
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz butch3r #8201 üzenetére
Gondolom úgy nem, hogy nem ajánlják a használatát.
Egyébként én sem... akármennyire is titkosítva tárolja a a SEED-jeidet a felhőbe, az attól még ott van, és nem nálad csak, mint amikor leírod vagy kinyomtatod magadnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
zerodot
aktív tag
válasz butch3r #8191 üzenetére
Nézegettem a Coinbase helpjét, mert meglepett, hogy már nem jelenítik meg a TOTP seed-jét. És azt olvasom, hogy "Coinbase no longer supports Authy as an authenticator." [link]
Ezt nem nagyon értem, hiszen bármelyik TOTP appal beolvastathatod a QR kódot, és ugyanúgy fog működni... Vagy az Authyban nincs QR olvasó, kézzel kell megadni a seedet? Ezt kétlem...Szóval működik jelenleg vagy sem?
-
törölt tag
válasz butch3r #8173 üzenetére
Az Atomic Wallet (ezt használom mobilon és desktopon) rákerestem feltörésre és picit kétségbe estem az imént. Tényleg feltörhető és simán elviszik amit benne tárolok?
[link]
Sokféle coin-al szeretnék majd kereskedni érdekesség képpen. Milyen saját walletet használjak akkor, amivel biztonságban van a coin?
Eddig jó ötletnek tűnt az Atomic, de most elbizonytalanodtam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz butch3r #8171 üzenetére
De jó lenne ugyanazt használni. Kényelmes. Az Atomix például nagyon jó megoldás lenne számomra. Működik desktopon és a visszaállító szavakkal áthoztam mobilra ugyanazt a tárcát. Viszont a 12 szavas visszaállítás miatt valahol gondolom tárolja a priv/pub kulcsaimat. Ergó bármikor visszaélhet vele, nem?
-
Patry0t
tag
válasz butch3r #8119 üzenetére
Sima pump&dump.
Rendszer ellenes lázadásnak álcázzák, közben meg néhány 'nagyhal' bevásárol a részvényből magának titokban, aztán pedig meghirdetik a tömegnek. A tömeg megveszi a tömeg meg szarul jár, mert utána beszakad az árfolyam, vissza a valós szintre, merta nagyhalak eladják amilyük van..
Régóta ment ez kriptotőzsdéken, de az igazi tőzsdén is most kezdik. Első ilyen volt a GameStop, de van még példa: Nokia (NOK), BlackBerry (BB), AMC.Ez a játék csak azoknak kifizetődő akik előre titokban megvették a részvényt, aki már a hírre száll be, annak már bukó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz butch3r #8119 üzenetére
Félelmetes különben ami most zajlik (sima tőzsdéken, brókerek háza táján), én nem láttam még ehez foghatót az elmúlt 12 évben. És biztos vagyok benne hogy most sem lesz megfingatva senki, szépen elkenik...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Tamás9x
őstag
válasz butch3r #7537 üzenetére
Az előző csúcs ameddig követtem 19500usd volt, gondoltam nem üti meg még 1*... 12300 nál eladtam, gondoltam beszállok a jelenleg még harmat gyenge ETH-ba. Már nem nagyon tud a melegben józanul gondolkodni az emer.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
margithid
veterán
válasz butch3r #7498 üzenetére
Köszi.
Azt jól értem, hogy a meglévő stellar tulajdonosok között osztja szét az évi 1%-ot?
Egyébként tavaly volt azért egy nagy airdropja stellarnak, blockchain.com-on, ki tudja, lehet az is közrejátszott (vagy még mindig közrejátszik...) az alacsony árfolyamban.[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
válasz butch3r #7206 üzenetére
Hát ahogy látom most a GRIN-t éri meg a legjobban túrni 8-10 dodó/nap egy 1080ti-al ami kb 6-7gbps-t tud. Érdekes egy projekt, full anonim és GPU barát, legalább is most még az elején.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Joczek
tag
válasz butch3r #6976 üzenetére
Akik eddig bányásztak (induljunk ki a csúcsértékből), azok 90+ százalékának veszteséges a bányászat egy ideje, ez evidens. Ez egy saccolt érték: sehol nem olyan olcsó már az áram, hogy megérje. Vannak napkollektorok is, igaz, de azokba is be kellett ruházni, az az áram értékesíthető is. Azt is figyelembe kell venni, hogy a hardver amortizálódik. Az hogy hány százaléknak nyereséges a termelés adott időpillanatban, szerintem senki sem tudja megmondani. Ráadásul nehéz definiálni a nyereséget, mert lehet a kitermelés időpontjában még pozitív az egyenleg, de ha nem kerül értékesítésre azonnal a kriptovaluta, az árfolyamesése veszteségbe rántja a termelést.
-
t72killer
titán
válasz butch3r #6980 üzenetére
Ja, csak ugye az ASIC-oknál sose lehettél biztonságban, hogy a konkurrencia váratlanul nem dob-e ki akár a tél közepén egy 2x olyan gyors modellt. Meg ugye én olyan ASIC-ot nem láttam még, ami meg is érte volna az árát, jellemzően akkor adják el ezeket, miután a termék javát kibányászták vele. Kb mint kifosztott aranybányát venni, amiért a vevő annyit kér, mintha a bánya még tele lenne.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Danex
addikt
válasz butch3r #6976 üzenetére
https://powercompare.co.uk/bitcoin-electricity-cost/ Ez alapján azért lehet mondani ,hogy 3K alatt már bukó a sztory.
A probléma azzal, hogy a hardverek amikkel bányásznak azok elég gyorsan elévülnek. Ez hatványozottan igaz a ASIC gépekre. Szóval a sok nagy szerverpark ASIC-el, nem fogja (szerintem) a végtelenségig futtatni a gépeket veszteséggel, mert jobban járna ha az elégetett áramból inkább cryptot venne.
Hiszen onnantól kezdve hogy tartósan minuszos a bányászás, a pénz áll a gépekben amiknek az alacsony árfolyam / fogyasztás miatt végtelen a ROI-ja (tehát nem lesz több fejlesztés), ha pedig kiszámolja, hogy 3-4 éves crypto tél alatt mennyi áramot éget el akkor elgondolkozik, hogy inkább abból vesz cryptot és jónapot.
-
csaba951
veterán
válasz butch3r #6758 üzenetére
Nem, ez jobb mint a tőzsde! Tőzsdén az értékpapír felügyelet börtönbe küldhet bennfentes kereskedelemért. Itt meg?! Milyen törvény???
#6745 Cheesy
Most szerintem semmibe. Egyébként is medve piac van kripto földön. Erre viszont nagyon-nagyon rá fog erősíteni egy esetlegesen bekövetkező medve részvénypiac. Tehát most nem a kripto földön belüli, hanem "hagyományos" részvénypiac alakulása van legnagyobb hatással az árfolyamra (külső hatás).Ettől függetlenül megy a BTC hashwar, Tether (tényleg van fedezet vagy sem) botrány, az erősen gyanítható bennfentes kereskedelem a nagyobb tőzsdéken (bocsánat, csak valami véletlen folytán egyszerre mozdulnak el az árfolyamok, semmi szándékos nincs benne ), kisebbeken meg simán el-eltűnik a pénz (sajna meghackeltek minket is ).
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz butch3r #6672 üzenetére
Bazz, na kit "támogassak", bitganajékat, vagy ezt a elmebeteg gyíkembert? A választék olyan mint az itthoni politikai felhozatal, egyik se jó, de legalább mind sz*r.
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
t72killer
titán
válasz butch3r #6669 üzenetére
Kb egy hónapja nem "fizetek elő" a topikra, de most gondoltam benézek, hátha tudja valaki mi ez a nagy esés.
Ahogy nézem azért a szeptemberi ill BTC-nél nyári minimumok nagyjából tartják az árakat, kérdés, lehet-e ebből bármi komolyabb. Az mondjuk bizonyos, hogy már Aug vége óta táncol a mostani szinteken a piac, valamerre mennie kéne.
-
csaba951
veterán
válasz butch3r #6649 üzenetére
Nagyon vicces napok lesznek azok! Év végére azért "hagyományosan" várható egy rally. Ha a 3-ból 1 bejön akkor instant boost a BTC-nek. Ha nem akkor meg lehet, hogy kinyírja a rally-t.
#6648 Dr. Romano
Ha jól emlékszem, akkor ebből minimum 1-nél ez az utolsó dátum, már nem lehet tovább nyújtani a döntést. Erre törvényi előírás van, tehát előbb-utóbb dönteni kell.[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
válasz butch3r #6604 üzenetére
Én barom pedig pont egy hete szemezgettem azzal a BCH-val.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Kobe
veterán
válasz butch3r #6545 üzenetére
Bankot emiatt nem valtok, mivel egy minden ingyenes online szamlam van, amit mar nem lehet kotni amig ki nem rakbak vole msradok a banknal
Cryptopian mar be vagyok regelve, illetve bitstampen van s tobbi cryptom, most nem akartsm btc t onnan atcaltsni, inkabb uj kesst toltam volna be kifejezetten ETN vetelre
-
margithid
veterán
válasz butch3r #6455 üzenetére
Igen, de idővel és fejlesztésekkel lehet belőle bármi. Lehet az XRP amolyan részvényként fog funkcionálni és valamiképpen szükséges lesz az Xrapid használatához.
Nem tudom ,csak találgatok, de a hülyítésből van elegem...
A részvénypiacon is vannak érdekes dolgok, de a kriptópiac az tényleg a vadnyugat jelenlegEgyébként ha leváltaná a Swiftet, akkor se gondolnám ,hogy 500$ lesz egy XRP.
-
t72killer
titán
válasz butch3r #6408 üzenetére
Ja. csak ha egy jól menedzselt NASDAQ mixet vettél 2000ben, és nem 5db random tamagocsi-részvényt, mert azt mondták a dörzsölt ismerősök, hogy "ezekben a kiscégekben óriási potenciál van": akkor lehet nem +50%-on, hanem -100%-on állnál ma.
Az ábra amúgy jó, időskálát is érdemes megnézni: 15évbe telt, mire a nagyhiszti szintjeit újra elérte az árfolyam, illetve ha a minimum környékén akartunk venni, akkor ráértünk 8 évvel a csúcs után bevásárolni. Senki se garantálja, hogy a most jól meghúzott kriptók ne menjenek ilyen hosszú időre alukálni, aztán ha 10év múlva szól az asszony, hogy kéne némi pénz, likvidálódik töredékáron a sok kisbüfi pozija, és elindulhat újra az egész felfelé.
Szóval a hit jó dolog, kérdés, hogy akár 10+év várakozásra is fel van készülve az, aki tartja a kriptóját?
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz butch3r #6386 üzenetére
1-3 napot ír cex, nincs levonás utalás után elvileg. Kártyán viszont baromi sokat levon, beírtam 3000 eurót, 100 euró pluszt írt ki...
Ez a sepa átutalás vajon mennyibe kerül? Banktól függ vagy ez egy ilyen általános díj mindenhol?
Krakenen is jelenleg nincs ia kártyás befizetés. Kicsit érdekes.Ja meg szeptember 30ig 1% bónusz cexen, ez is valami,
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz butch3r #6242 üzenetére
Tenyleg nagyon kiraly! Csak azt sajnalom, hogy (ha jol emlekszem) a 3. evad korul leul, azt kabe tul kell elni, de ettol eltekintve etalon. Youtube-on gyakran benne van a keresesi elozmenyeimben a 'bsg last jump', es 'bsg ending' meg hasonlok.
Nagyon off:
az en szemelyes kedvencem egyebkent, amikor a 'final five' rajon, hogy kik valojaban.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
stefi76
tag
válasz butch3r #6210 üzenetére
Ez lényegtelen.
Vannak a törvények meg a rendszerek, hogy aztán milyen ideológiát gyártunk a dologhoz, az megint a saját bajunk, kezeltessük." De szerintem felesleges ezt a temat 20x elovenni vegig lett mar beszelve parszor az osszes cryptos topicban"
És mégis ki rángatta ide ezt a témát egyébként?
#6192) butch3r
"de amíg nem pénz, meg igazából semmi addig remélem adózni is annyit kell belőle mint a semmiből. semmit." -
stefi76
tag
válasz butch3r #6192 üzenetére
"de amíg nem pénz, meg igazából semmi addig remélem adózni is annyit kell belőle mint a semmiből. semmit."
Az ugye megvan, hogy adózni nem azon alapján kell, hogy mi pénz és mi nem?
Illetve nem csak "pénz után kell adózni"?Ami után itt adózni kell, az vagy az előállítás vagy az eladás-vétel közötti nyereség.
A dolog ennyire egyszerű, csak nem mozdultak rá kőkeményen:
Van egy eszközpark - számítógép
Vagy egy árú - coin - amit termelsz és aztán - ha úgy alakul - eladsz.
Ez innentől egy vállalkozási forma.
Adóköteles dolog illetve egy vállalkozásként működő dolog.Mák, hogy ennyire letojják és nem foglalkoznak vele, mert - vélhetőleg - nincs rá apparátus.
Azt, hogy itt fogalmak nem léteznek meg nem értjük a világ működését a helyzetben, mert nem látunk a coinhegyeken túl, az egyéni probléma.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz butch3r #6167 üzenetére
Meglátjuk.
Azért számoljunk azzal, hogy a Bitcoin a tavalyi örületkor nagyon mainstreamé vált, kb a nagymama is ebbe akarta tenni a pénzét.
És ugye akkor volt a csúcson.
Nem kizárt akár évekig tartó oldalazás esés, akár 2000$-ra sem, nem tudja senki, csak találgatunk.
2017 előtt, de főleg 2013 előtt azok tettek bele pénzt, akik értették mi ez, ma ez már nem igy van szerintem.
Szerintem ETF-ből nem lesz idén semmi, de ha meglesz azután meg a durva árfolyammozgások fognak eltünni.
És szerintem alapvetően az nem lesz rossz! -
margithid
veterán
válasz butch3r #6165 üzenetére
Aki 10k fölött vett, az bizony ideges lesz 5k-nál.
Ne felejtsük el, hogy 20k-n is sokakat kitömtek.
Kisbefektetők vannak benne? Én ezt nem hiszem.
Egyébként én az ETF-től azt várnám majd, hogy stabilizálja az árfolyamot, ne legyenek ekkora kilengések, és akkor a konzervativabb befektetők is megjelenhetnek majd. -
butch3r
senior tag
-
törölt tag
válasz butch3r #6156 üzenetére
"miután broadcast-olva lett a hálózatban"
Nem lehet hogy ez még nem történt meg? Sok helyen összevárják a kiutalásokat és egy nagy tranzakciót küldenek be sok inputtal és outputtal. Bitstamp history mit ír? (Azt nem annyira ismerem, de szoktam olyat látni máshol hogy "processing", ami azt jelenti hogy még nem indították el.) -
margithid
veterán
válasz butch3r #6139 üzenetére
Én a generáló oldalon csak a Ripple Address-t és a Secret Key-t látom, ezekre gondolok.
Előbbi a nyilvános, utóbbi a titkos kódom ugye.
Extra pin kódot nem látok sehol.
Azért az jó, hogy van qr kód is, gondolom androidos alkalmazással sokkal könnyebb igy a beutalás mint bepötyögni a jó hosszú secret key-t. -
margithid
veterán
válasz butch3r #6097 üzenetére
Érthető amit írsz!
Tehát a számsor és a privát kulcs kettőse kell a kripto pénzemhez.
Azért az még mindig érdekes, hogy 20 ripplenek mindig a walleten kell maradnia...Ha alapvetően fizetőeszközként tekintünk a ripple-re, akkor szerintem pont, hogy ez lesz a legjobb megoldás.
Az persze kérdés, hogy a szoros összefonódás a bankokkal mennyire lesz jó vagy rossz.
De ez a jövő zenéje és nem is kívánom, hogy egy válság miatt legyen emelkedés.Pár hónapja a harmadik legnagyobb forgalmú volt, valóban jelenleg nem túl acélos a forgalom, de azért nem is most szárnyalnak a kriptok.
Emlékszem 2013 környékén volt az első felfutása a kriptóknak, aztán egy jó ideig feledésbe merültek, majd jött a tavalyi őrület.
Most is simán benne van, hogy évekig stagnál. -
margithid
veterán
válasz butch3r #6087 üzenetére
Értem. Na majd mindenképpen 1 darabbal fogom kezdeni, hogy lássam.
Elvileg az se tiszta, hogy nekem most egy iylen kusza betű számsor fog majd csak kelleni, azt leírom egy papírra és majd annak idején ha be akarom váltani belépek szépen a cexbe vagy másik kereskedőhöz beírom és kész is?
Ehhez a betű számsorhoz nem tartozik még valami? Egy pin vagy valami?
Olvastam, hogy valakiknek ilyen szavak vannak amivel igazlja magát vagy mi -
charg
tag
válasz butch3r #6083 üzenetére
Ha viszont azt nézzük, hogy egy biztonságos wallet generálás mennyi utána olvasást és előkészületet (tiszta oprendszer telepítés stb.) igényel főleg kezdőként, akkor szerintem megéri. Ha komolyan gondolja és később is tervez pénzt beletenni, akkor előbb-utóbb be fog szerezni egyet. Akkor már jobb előbb sztem.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz butch3r #6070 üzenetére
Akkor desktop nem játszik
Valami videós segítség nincs ezekhez a dolgokhoz?
Nem tudom például ripple mennyire másképpen müködik mint bitcoin.KilgoreTrout
Köszi a segítséget!
De alapvetően nem kell semmi más a dolgokhoz majd, csak az a kód? Ha mondjuk be akarom váltani cex.io-n, akkor arra a kódra van szükség és kész?Ha mondjuk ezt a privát kulcsot egy felhőben tárolom? Az menynire biztonságos?
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz butch3r #5889 üzenetére
Igen, ezek mind olyan hírek, mint amikor a hívők a Messiásra várva tesznek közé világvége-jóslatokat, csak itt épp a világ kezdetét jósolják.
Mert, aszongya, hogy:
- az Amazon elkötelezi magát az étereum mellett,
- a bankok egy az egyben összefekszenek a Ripple-lel,
- a Facebook kiadja a saját kriptóját, ami mindent visz,
- vagy nem is! a Google-é lesz az!
- meg ugye az én jóslatom: jön egy kriptó, amellyel nagyon gyorsan és nagyon olcsón lehet fizetni a POS-oknál, és ez elsöpör mindent, mint a vízözönGodóra várunk!
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
tom120514
őstag
válasz butch3r #5594 üzenetére
Arra valóban nem volt jó ötlet hogy kiutalja, nem figyeltem eléggé, csak a BTC vásárlás miatt írtam.
Nem tökéletes, mert nem lehet kiutalni/beutalni kriptot, nincs saját walleted, de pl. más Revolut usernek tudsz kriptot utalni, működik ingyenes accounttal Magyarországról is meghívás nélkül.
Ha nem hinném el hogy a kriptoval tudok rendelkezni nem utalnék ide EUR-t sem, mert arra sincs garancia hogy azt nem nyúlják le. Nyilván nem tartanék itt hosszú távon kriptot én sem, de olcsó befizetés és gyors vásárlás miatt rövid távra megfelelő szerintem.
Never go full retard.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Rendszergazda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla