Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Ha van egy szemmel látható mennyiségű ETH-m Coinbase-en, akkor van valami dolgom a merge előtt/után, vagy ugyanúgy megy tovább a kereskedés?
-
BandiT85
aktív tag
Én sem kaptam meg jó sokáig, vagyis azóta se az sms-t (telenor asszem), a feleségem 20-as számára viszont igen, utána bekapcsoltam a 2FA-t google aut-tal. Csak ilyenkor arra kell nagyon figyelni, hogy el ne hagyd, vagy le ne cseréld a telefonodat mielőtt ki nem kapcsoltad a 2FA-t a coinbase-nél, mert akkor beszopt@d...
-
BandiT85
aktív tag
válasz Dr. Romano #6243 üzenetére
Írja is hogy BSG - Battlestar Galactica
Furcsállak ám de irigyellek hogy még nem láttad...
-
BandiT85
aktív tag
válasz Avicularia #2598 üzenetére
Ez így van. Többet nem is bányászok olyat, amit csak a cryptopia jegyez... Nekem is 50 Vivo 19/20 lassan két hete, support semmi válasz...
-
BandiT85
aktív tag
válasz Avicularia #2413 üzenetére
Várni a supportra, és imádkozni, gondolom. Support ticketen kívül az ég-világon kívül semmit nem tudunk csinálni. Volt-nincs, mint a South Parkban...
-
BandiT85
aktív tag
válasz Avicularia #2408 üzenetére
Nekem már lassan két hete van 50 vivo-m ott 19/20 confirmeddel, azóta megduplázódott az ára, de nem tudom átváltani ugye, mert nem 20/20 confirmed. 3 nap után csináltam support ticketet, azóta semmi...Vivo-val foglalkozó tőzsdét másikat nem találtam, bányászni sem merem, ezzel így buktam eddig vagy 500 dollárt...
-
BandiT85
aktív tag
Kérdeztem a könyvelőnket, a bevétel 78%-a után kell fizetni a 15 és 22%-ot. Az után amit a számládra utaltál. Az, hogy az hogy alakult ki (árfolyam spekuláció és/vagy bányászat), azt kutya nem tudja visszakeresni.
Amúgy ha coibase-es accounton kerszetül leveszed bitcoin ATM-ből KP-ben, akkor mi van?
Szerk: az más persze, ha pénzért, számláról veszel bitcoint, akkor a nyereség után adózni kell. Persze ha buksz, akkor mehetsz a sóhivatalba...
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Bitpay kártyával van valakinek tapasztalata?
Gondolok itt arra, hogy kapsz ugye egy Bitpay Visa kártyát, amire tudsz bitcoint tölteni, és azzal fizetni, úgy mint bármilyen más bankkártyával. Ezzel mondjuk nem lenne rossz dolog elkölteni úgy a coinokat, hogy az nem jelenik meg a forint számládon (ez lenne a lényeg ugye), pl fejlesztésre.
Válaszra nyomtam, nem új hozzászólásra véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
BandiT85
aktív tag
Sziasztok!
Írtam a bányász topikba is, de sajnos nem kaptam választ, hátha itt. Helyzet a következő:
Tegnap este utaltam 50 vivo-t a cryptopiara. Reggel néztem meg, 19/20 confirmed, és azóta is. Aggódnom kéne?
-
BandiT85
aktív tag
válasz hardver-apro #1904 üzenetére
Nálam a HitBtc jól működik, bár a felülete megszokást igényel. Regisztráció is kb 5 perc volt.
-
BandiT85
aktív tag
válasz KilgoreTrout #1899 üzenetére
Próbaképp, (meg egy kis parából) nyomtam egy withdraw-t ~250 Usd-nyi bitcoinomra bittrexen, két pillanat volt az egész. Igaz enhanced accountom van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500