Új hozzászólás Aktív témák
-
BlockFi is kuka
-
nort_on
senior tag
válasz
MPowerPH #17882 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, mindig is egy hulladék volt a CDC. Tavaly csináltam vele egy 3x-et, 0.9-en dobtam. Azóta rá se néztem. Vissza tudod itt is keresni, mit írtam róla már 1 éve is. Sokan $3-ra várták, igen, persze, akkora supply-al...
Valószínűleg nem fog megdögleni (igaz havernak lassan 1 napja pending a withdraw
), de igazából bármit be lehet dönteni, ha nagyon akarják.
Igazából ide hatalmas mák is kell, de az kevés, pl sikerült jól ikszelni, a 3 nappal ezelőtti ALT pakk eladást most hajnalban sikerült 20-25%-al több darabbal visszavenni, még a pumpa előtt.
Ettől függetlenül szerintem még nincs bent az alja, de közel van. Úgyis utólag derül ki.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Mosqu!to #17877 üzenetére
Bár már korábban beküldtem mindent, de nekem is minden belépéskor/befizetés elött feldobta, hogy teljesítsem a "New Identity Verification"-t dec9-ig, különben letiltanak minden funkciót a kiutalást kivéve... Idöközben sikerült a folyamat (Verified), mégis most is ugyanúgy feldobja...
-
törölt tag
Nekem bőven elég a Sol is mint kockázat... lehet ETH/Cardanoval kellene kiegyensúlyozni...
Most néztem rá.. Sol 61% mínusz
BTC+ETH együtt kb szintén 60-61%...
És még van másból is de az "csak" 10-20% között kb. De volt már hasonló... most mondjuk jobban zavar... akkor bevásárlást tartottam, javult az átlag...Most én is spektikus vagyok... meg kezd egyre több lenni... lehet érdemes határt húzni... (persze mihez képest, itt a legtöbben biztos többel "játszanak").
-
nort_on
senior tag
válasz
szabi__memo #17870 üzenetére
-
válasz
szabi__memo #17870 üzenetére
nézegettem én is az elmúlt órában, de nem tudtam meggyőzni magam hogy érdemes lenne belevenni, pedig szeretek néha shitcoinokban kalandozni
mivel utálom az egész céget kezdettől, ezért csakis nagyon rövidtávú spekulációként érdekelne, de ezt kihagyom msot inkább -
szabi__memo
nagyúr
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Mi számít most megbízható váltónak, ahol jó árfolyam és feek mellett tudok ETH-t venni, lehetőleg bankkártyával (tehát azonnal), hogy ne kelljen a SEPA utalásra várnom?
-
Veron
addikt
-
törölt tag
válasz
Wolf Rambo #17855 üzenetére
Ha ők bedőlnek, vagy történik vmi ilyesmi... akkor kb mindegy hol tartod... (úgy lemegy mindennek az értéke).
- Ettől függetlenül azt ajánlják, hogy elsősorban tartsd vmilyen fizikai tárcában... ahol tiéd a kulcs és mindennel rendelkezel... vagy a nagyobb részét...
#17858 nort_on
Elindult a nehéz kő kitudja hol áll meg... -
6absbulldog
tag
válasz
Persze, az egy wallet, megvan a seed phrase-ed (12 v 24 szó), akkor tiéd a teljes kontroll a crypto-d felett.
Más: Most olvastam, hogy a crypto.com "véletlenül" átmozgatott sok százezernyi ETH gate.io-ra, azok megcsinálták gyorsan az auditjukat, majd visszaküldték az ETH-t crpyto.com-ra.
Ez azért kérdéseket vet fel. -
sambenez
addikt
válasz
Miért mi történt a Binance-al?
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok!
Én eddig a binance-et használtam, de a történtek után megrendült a bizalmam bennük. Szerintetek az Exodus-on biztonságosabb helye lenne a kriptómnak? -
GuMipOkE
senior tag
Nincs új a nap alatt, a Gox szelleme kísért. Hány Karpeles van még tisztségben?...
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest