Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
Az Én kertemben is "joga" van nőni a haszon növénynek, és a gyom növénynek is, ez az élet rendje.
Mégis a gondos gazda gyomlál, hogy a hasznosabb növénytől ne vegye el a fényt, tápanyagot.Simán lehetne jogalap, ha a közösség hangot ad annak hogy nem tetszik valaki jelenléte, miért kellene megtűrni?
Az meg hogy valakinek nem tetszik a nickje az teljesen rossz példa.... Bár ha jobban belegondolok tuti hogy van rá nektek is szabályok a másokat sértő Nick nevekre. Gondolom nem regelhetek tolvajCigány néven...
Vagy igen?
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
krepp
tag
Legalább 50* írták már meg különböző emberek hogy Frozen, és trek81, usert ki kellene tiltani, mert folyamatosan baromságokat beszélnek. Lekötik az értelmesebb fórumozók figyelmét, idejét a baromsagaikkal. Legalább 10x olvastam már hogy valaki megunta és kb 1000 karakterben tételesen cáfolta a hülyeséget. De az csak mondja tovább..
Kérlek, magyarázd el nekem miért nem jár az ilyennek perma ban a topikra?
-
Frozen
addikt
válasz egyedülülő #17495 üzenetére
Én meg annak nem látom értelmét,hogy mindenki mástól várja a választ és a megoldást ,hogy ép mi fog megindulni felfelé. Mint írtam senki nem tudja , lehet elemezni ,tanulni és a többi ,de ennek igazából semmi értelmemé,hiszen senki nem tudja mi lesz a jövőben hacsak nem valaki időutazó.Fent említettem vissza is lehet olvasni nem 1x volt témázás már utolag mikor felment valaminek az ára és ,hogy megy a tradelgetés stb... De sajnos mindig akad aki sírni kezd,hogy neki nem volt benne és kimaradt belőle miért utolag írják be ez csak trollkodás és a többi.
Egyébként lehet sokaknak át kellene olvasni újra az első kiemelt hsz-t.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
krepp
tag
válasz LuckyL #17484 üzenetére
Azt hittem én is hogy ez a megoldás, de sajnos ha valaki válaszol a baromságaikra, értelmesen, azt szívesen olvasnám, de így rejtve van az is...
Így csak annyit látok, 5 új notifikáció a topikban, rakattintok, üres...
Sajnos a beszari modik, és adminok miatt, folyamatos a lemorzsolódás az értelmesebb kommentelők közül...
Összesen két gyökér kommentelő miatt...
-
Frozen
addikt
válasz #24556544 #17490 üzenetére
Ezt már fent kifejtettem ,senki nem tudja azt,mikor gondol egyet egy bálna és merre mozdul. Oké leírja valaki hogy beletett ennyit ,honnan tudod hogy tényleg beletette?
És mivan ha beszál mondjuk 50 milával akkor majd te is beszálsz ennyivel? Vagy ezt mégis ,hogy gondlod?
Ha elbukik ,mert ép amire rábökött nem jött be akkor meg menne a sírás hogy hát nem jött be és most elbuktad a pénzed stb stb...
Komolyan ha vissza olvasol a topikban nem egyszer volt már témázás hogy ép mi ment fel és hova utolag akár btc akár eth akár doge vagy még lehetne sorolni a többi.
A lényeg ne mások után menjünk soha ,mert ezzel lehet a legnagyobbat bukni ! Varázsgömbje pedig továbbra sincs senkinek ,de ha van pár százz milája valakinek feleslegesen (mivel annyit fektetünk be ami nem fáj ! ) szóval ha van valakinek ennyi pénze potyán akkor ő tud valamilyen hatással lenni az árra , és hiába írná be ,hogy megpumpál valamit az közel sem jelenti azt hogy tényleg úgy van ,mert akinek pl holdolva van valami vagy botal beállítva,hogy x értéknél elad akkor tulajdonképen hiába veszel bele, ha közben pl a botokkal mások eladnak azonnal mikor ugrik az ár.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
Ha valaki ennyire szeret utólag kérkedni, mert ez fontos neki itt ebben a fórumban sokkal jobb lenne, ha leírná előre, hogy szerinte ez jó lehet, ennyit beletett, és akkor lehetne látni mi a helyzet.
Szerintem több értelme lenne.
Még jó tipp is lehet vagy valami.
De ennek az utólagos beírásnak semmi hasznossága nincsen, ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól dolog.
Senkit nem érdekel utólag ki mennyit nyert valamivel, úgy hogy előre nem írt be semmit.De amikor valaki előre beírja, hogy szerinte miért jó, és meg is rakta, aztán sikerült, na az igen, az szép.
Ez meg egy semmi igazából.Nincs benne hasznos infó, hogy miért gondolta azt, hogy lesz pump stb. senki sem tud belőle tanulni vagy más nézőpontot látni.
Amióta ez a medvepiac van mondjuk hasznosságért nem ide kell járni az biztos, előtte tavaly rengeteg hasznos beszélgetés volt a fórumba, igazi gyöngyszemek, most meg 0, csak utólagos profitálások amik vagy igazak vagy sem, sose tudjuk meg, azt se, hogy miért.
-
Flashback
addikt
Ez a Binance identifikálás teljesen rossz.
Előszőr próbáltam a bankon keresztül. Le is vonta a 0.05EUR-t kaptam pdf-ben valami certifikációt hogy lekérték az adataimat. Majd identifikálás sikeretelen...
Feltöltöttem egy T-Mobilos VDSL havi számlát erre meg visszadobják hogy mobil telefon számlát nem fogadnak el..
Most meg próbálnék bejelentkezni hogy írjak nekik, erre a kétfaktoros auth. email nem jön meg...
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Frozen
addikt
válasz dobolan #17485 üzenetére
AZ,hogy témázunk és beszélgetni kezdünk valamiről ez szerinted pukkasztás, előre senki nem tud megmondani semmit ,mert senkinek nincs varázsgömbje. Az hogy spekulálnak páran,hogy most mi merre fog megmozdulni sem könyvből sem matematikailag sem semilyen elemzéssel nem lehet kivitelezni. Szóval amire hivatkozol az igazából egy lehetetlen halandzsa. Max akkor lenne értelme, ha van rendesen vagyonod és mielőtt bevásárolnál több pár száz milla értékben szólnál itt , bár kötve hiszem ,hogy bárkinek feleslegesen itt a fórumon volna ekkora tökéje ,hogy csak úgy betolja bármelyik coinba. És igazából pont ez az a dolog amivel meg lehet mozgatni bármilyen coin árfolyamát fel vagy le (ezt dölt be a luna is és igazából pénz kérdése,hogy ezt bármelyikkel megúzzák) , és pontosan ezért nem lehet semmilyen tanulással ,elemzéssel, matematikával stb kiszámítani, mivel hiányzik az a tényező, hogy a bálna mikor gondol egyet és ki vagy be egy egy projektből. Hiába nézed az árat akkor sem tudod hogy xy mikor és mennyibe vette.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
dobolan
senior tag
válasz Frozen #17483 üzenetére
Az közel sem tény, ha leírom, hogy imént nyertem a lunával 10e dollárt, mert ment egy duplát, és mindenki más hülye, hogy csak 10 dollárral mert kockáztatni.
Leírhatnám azt is, hogy egy millió dollárt nyertem vele. Ezek nem tények, csak pukkasztás utólag, és általában nem igaz. Aki valójában ilyen trédeket csinál, az nagyon messze van attól, hogy kérkedjen vele több okból is.
Azt írd be, hogy mikor fog kilőni, mennyit fog menni szerinted, és mindezt előre. Ha ekkor még beírod, hogy te 1000 dollárért fogsz venni, annyira tutti, még akkor se biztos hogy nem hülyéznek le, de akkor utána már jogosabban verheted itt a melled, hogy te megmondtad. -
Frozen
addikt
válasz Zsoca_D #17479 üzenetére
most azzal mi a baj,hogy valaki leírja a tényeket?
Mikor bedölt az egész luna projekt utána is voltak közel 10-20% os pumpák szinte napi szinten aki akart tradelgetet és kéréskédet. Az hogy van akinek 10 euroja van bent és azzal nem éri meg arról nem más tehet. Ez nem idegesítés hanem tény, ahogy az is hogy most is a luna szépet ment és akinek volt benne pénze szakított. Az hogy ki marad le és ki nem erről megint nem tehet a másik attól függetlenűl még lehet róla beszélni hiszen pont ez a topik lényege.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
trek81
senior tag
válasz egyedülülő #17476 üzenetére
Most is utólagos... 1000$ most is kiugrott belőle
Frozi megmondta anno, ez szépen hozMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Zsoca_D
tag
Én tudom, hogy kellenek a beírások, meg a klikkek, de könyörgöm.....
Távolítsátok már el Frozent meg az ikertestvérét, trek81-et (simán lehet, hogy ugyanaz az ember), mert az egész fórumot idegesítő olvasni is miattuk. -
törölt tag
válasz Patry0t #17463 üzenetére
CZ azt mondta, hogy ha a fejlesztők rárakják a láncra vagy mire (nem értek ehhez) akkor ők is fogják engedni az égetést. Hát ez megtörtént már és 12. én élesedni is fog a terran, szóval akkor a binance -n is lesz, legalábbis CZ ezt ígérte egy interjúban 1-2 hónapja, hogy ez nem rajtuk múlik.
Ilyen 300 millás volumen re számolgattak 1.2% al és ott már 1-2 év alatt is nagyon komoly coin égne el, most meg 3 billió felett vagyunk volumen ben majdnem 4.
Szerintem nagyon ígéretes a dolog, eddig mindent megvalósított a terra rebels, de aztán meglátjuk persze.Plusz még olyat is ígértek, hogy minden hónap végén is lesz összesítve egy 1.2% os burn, amivel nem tudom mi van mondjuk.
Meg pedzegették azt is, hogy lehet lesz szavazás, hogy az 1.2% helyett magasabb legyen a burn. -
Laraxior
titán
válasz Patry0t #17463 üzenetére
Veszel belőle amennyit tudsz 10-20EUR-ért vagy amennyit nem sajnálsz. Kapsz érte több 10ezer darabot jelenleg is még. Aztán majd lesz vele valami. 10-20EUR-t úgyse jegyzi senki ha bukta, viszont ha nagyon meglódul, akkor a mennyiség miatt még jó is lehet belőle.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Patry0t
tag
Arra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi LUNC pumpból mi lesz.
Amennyire én értem a helyzetet az történt, hogy egy összehangolt támadással elértéktelenítették a LUNC-t, mert elárasztották a piacot több trilliárd coinnal.
Erre született egy megoldási javaslat, hogy minden egyes LUNC tranzakció után, a tranzakció értékének 1.2%-a kivonódik a forgalomból.
Ha 1 vagy több nagy váltó is implementálja ezt a megoldást a tőzsdéjébe, akkor sok kicsi sokra megy alapon, egyre kevesebb LUNC marad forgalomban, ezáltal a megmaradt coinoknak egyre nagyobb lesz az értéke.
Tudtommal az egyik nagy váltó (CuCoin) szept 12-én vezeti be, de csak szept 20-án aktiválódik. [link]
Tehát szerintem szept 20-ig a hype nyomja fel az árakat, de ez önmagában nem lesz elég, és ha további nagy váltók nem kapcsolódnak be, akkor utána nagy esésre számítok. Ha viszont minden nagy váltó bevezetné, akkor akár 1-2 éven belül vissza is kerülhet a régi értékére?
Mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz trek81 #17461 üzenetére
miért mi legyen?
eth ha leválik a btc vonalról akkor minden ami ez alatt van vinni fog magával akár le akár fel,most mindenki azt nézi mikor szakad be végre az árfolyam,hogy vásárolni tudjon,merge előtt vagy után[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Ahogy augusztus elején számítani lehetett rá ("nincs is recesszió" hype alatt) a maci elkezdte osztani a pofonokat......sajnos.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Flashback
addikt
Mi törtönt tegnap délután hogy ETH így kilött?
A merge miatt vagy valamit bejelentettek?
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
proof88
addikt
LUNC nagyon megy most. Aki a májusi összeesés után bevásárolt az most tud szakítani. Sztem feljebb már nem fog menni.
-
trek81
senior tag
Ez beteg nagyon
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
-
pvve
csendes tag
Ezt valaki próbálta már ? [Tradensea.]
-
trek81
senior tag
válasz Laraxior #17441 üzenetére
Elég ha 10centre vissza meg vagy 5centre
Már akkor is sokan örülnek
Én időben kiszáltam pluszba... Aki nem, ilyen a kryptoSajna nem tudod állni a prémiumom,
oda te sajnos nagyon kevéske vagy
Jót nevetek rajtad lara, szépen dolgozzál.,, küzdj
Majd megunod ám hogy velem foglalkozol[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
-
trek81
senior tag
Na a lunc megindult minusz 0ából a minusz 2 felé
-
kwzatz
addikt
válasz Flashback #17432 üzenetére
Az ő kezükben van a sorsod
Vitalik and Ethereum Foundation dance and rap
Sub $500, pár hónap."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
korcsi
veterán
válasz Hangfalképű #17433 üzenetére
És ez mennyiben és hogyan fog közvetlenül hatni az adott eszköz árfolyamára?
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
MODERÁTOR
válasz Hangfalképű #17433 üzenetére
Mindenki Codozni fog.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
xy.zsolt
őstag
válasz Flashback #17424 üzenetére
Csak az amire számítani lehetett a tőzsdéken. Lehet egy ideig kendőzni a sz@rt, de az attól még ott van és bűzlik. Mondjuk pont az eth az ami szerintem leginkább ellenállhat árral szemben is...drukkoljunk neki
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
llacee
őstag
Mi a véleményetek érdemes a nem túl nagy bányászott állományom felét áttenni másba, ha esetleg nem úgy sül el a Merge?
ETH whales move holdings onto exchanges before Merge
[link]
Vagy elég egy stoploss -
Flashback
addikt
Ki mire számít az ETH merge után?
Eddig bármi pozitív hír jött a Mergeröl felfelé mozdította az árfolyamot. Mit gondoltok meg fog ez a pozitív hangulat maradni a Merge után is? Egyik oldal egy 2000-es árfolyamot "jósolt" a merge utánra.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
varmi2
nagyúr
válasz GIORGIONE76 #17411 üzenetére
Pont úgy, mint ha máskor.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz GIORGIONE76 #17409 üzenetére
Igen.
-
GIORGIONE76
őstag
Sziasztok, segítenétek?
Ha Binance-en veszek Btc-t akkor ledgerre ki tudom tenni?
Eddig még csak Metamaskról tettem ki altokat...https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
varmi2
nagyúr
válasz Hangfalképű #17407 üzenetére
Coinbase, binance, crypto.com, okx, kraken, soroljam még?
-
Hangfalképű
tag
Hol érdemes most kriptovalutát venni? Coinbase-t nézegetem, de az utóbbi időben nem írtatok sok jót róluk. Esetleg Kraken, kriptomat vagy más ami megbízható?
-
Zsolta00
újonc
válasz kwzatz #17403 üzenetére
Úgy látom, Te nem kriptóval kezdted a kereskedést. Jesse egyik kedvenc könyvem, bár ha Birger manageléséről írok, szerintem tudod kiről és miről van szó. Minden bányásznak kötelező lenne foglalkozni ezzel a témával, mert ezen bukik vagy dől minden. Nem a kártyát kell csak tudni beszerezni, és üzemeltetni a bányagépet költséghatékonyan (jól beállítva).
Majd ott van még, hogy mi a helyzet magunkkal, ott belül. Mennyire bírjuk a nyomást? Hogyan bírjuk idővel jobban a nyomást? Az önismeret és az abban lévő fejlődés fogja meghatározni a bányászati sikereinket. Személy szerint én is láttam december körül, hogy lesz itt csúszda lefelé, csakhogy olyan forint értékre nőtt a félretett coinjaim értéke, hogy képtelen voltam kezelni a szituációt. Nem kell itt nagy pénzekre gondolni, egyszerűen alacsony az a köszöböm, ami már kibillent a nyugalomból. Bár fejlődtem, mert pánik eladást nem csináltam. De semmilyet, mert a pszichés nyomás akkora lett, hogy nem mertem eladni, azaz managelni.[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
-
kwzatz
addikt
válasz dobolan #17402 üzenetére
Persze, ez ennyi, bumm a teljes portfolióval short, há' úgyis tudom, hogy lefelé megy, nem?
Januárban invaliddá vált a tézisem a bullmarkettel kapcsolatban (már előtte is adogattam el), kiszálltam teljesen, mert úgy láttam, hogy az a jó döntés.
Ez nem egyenlő azzal, hogy én egy Livermore-Soros-inkarnáció vagy egy daytrade-mágus vagyok, nagyjából talán jól ítélem meg mire elegendőek a képességeim/tudásom (amit közben igyekszek fejleszteni).
Arra fókuszálok, ahol valószínűleg nagyon jó risk/rewarddal fektethetek be, lehetőleg minél nagyobb tőkével, amit megőriztem és ez egyértelműen nem azt jelenti, hogy a portfolióm számottevő részével egész évben shortolok. Kisebb swing trade-eket lehetett volna vállalni, a legutóbbi esésnél majdnem lőttem is egyet, de ez max. tapasztalatszerzés szempontjából lenne jó, hosszú távon sokat nem számítana."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
addikt
válasz dobolan #17400 üzenetére
USD egész pontosan (Dollar Smile Theory). És igen, sajnálatos dolog az infláció, de ez nem az a periódus, amikor az a kérdés, hogy "ki nyer a legtöbbet", sokkal inkább az, hogy ki őrzi meg a legjobban azt, amit eddig sikerült összeszednie.
Idén pedig az USD relatíve elég pöpec, én megelégszem azzal, hogy csak az inflációval kell számolnom, és nem azzal, hogy az infláción túlmenően még 50-60-70%-ot bukok valami shitcoinnal vagy techrészvénnyel.
De jó amúgy, hogy említed, milyen szépen bele lehet kergetni az embereket a különböző befektetésekbe, mert "jaj infláció", aztán 1 év múlva ráébrednek, hogy azzal jártak volna legjobban, ha cash-ben vannak, az infláció ellenére is. (persze nem forintban...)
3 évig nem leszek cash-ben, az már azt jelentené, hogy nagyon nagy a baj, és akkor a befektetés a legkevesebb, ami miatt az embernek izgulnia kell.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest