- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki binance ügyben? Véletlenül forintot utaltam a számlámra euró helyett és usdt-re lenne szükségem. Az átváltás fülön viszont a forint számla nem jelenik meg? Van lehetőségem valahogy ezt a binance-en usdt-re váltani? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Frozen
addikt
válasz llacee #18792 üzenetére
akkor kelett volna venni amikor 8-10 euro körül volt, tudom utolag okosnak lenni
de azért még a 10-20 euros áron sem volt olyan vészes nyilván ha valaki vett egy 100-200 euroért az bőven hozott már a konyhára.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Flashback
addikt
Van egy kis SOL-on nem túl sok. Èrdemes ETH-ra swapolni?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
dobolan
senior tag
Eurót vagy dollárt tudtok kiutalni valahol bankszámlára normális költséggel és megbízhatósággal? Mióta a Binanceon megszűnt a sepa és a váltás, én nem.
-
Prime110
aktív tag
válasz kenwood #18790 üzenetére
A másik véglet meg mondjuk én vagyok, vagy a hozzám hasonlóak, akik nem huzogatnak vonalakat, de akinek adtak 2 éve egy 10-es listát, hogy ezek közül kábé bármelyik bejöhet. Mint valami Tippmix. Tavasszal ráböktem a SOL-ra, egy szemmel is alig látható összeget hagytam rajta, most örömködöm és egyben bosszankodom is, mert ha egy kicsivel jobban látható összeget hagyok rajta most az 1-2 havi kiadásomat pl minden fizetnivelóval tudná fedezni. A Lambo konfigurátor akkor sem volt aktív oldal! De hogy ebben mi volt a strtégia? Semmi. Intúciónak se mondanám, inkább csak a sima befektetésekből kiindulva, hogy amit tartasz, azt hosszabb távra tartsd csak. Most is bökni kéne valamire, de egyelőre még bízom a SOL-ban, aztán lehet rosszul teszem, most, hogy picit megtorpant a múlt hét után.
-
kenwood
veterán
válasz LuckyL #18787 üzenetére
Igazabol ezek csak peldak voltak. En strategiakra, informalodasra gondoltam. Barmi, ami nem chart elemzes. Attol idegbajt kapok, amikor valaki egy 1.5 oras video megtekintese utan top elemzonek tartja magat,es huzogatja az ertelmetlen vonalakat ide-oda
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
varmi2
nagyúr
A cro az mièrt lőtt ki ennyire? Van valakinek infoja?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
kenwood
veterán
Azon filoztam, hogy lehetne ez a topic hasznos is. Peldaul berakni 1-1 sikeres trade screenshotjat, es elmondani, miert abba,es akkor raktad, illetve miert azon az aron adtad el.
Nyilvan aki (foritnban)milliokkal,tizmilliokkal jatszadozik, az nem szivesen tarulkozik ki,de szerintem a nehany tiz,vagy parszazezres trade megosztasa meg nem henceges. Mar egy jobb komuves is boven 500k felett keres, attol meg nem vagy gazdag,ha van 1-2 milliod kriptobanA masik irany ami erdekelne, hogy akar sajat commentben, akar megosztassal melyvizezni kicsit.
Pl nekem szemet szurt, hogy tegnap du 4 es fel 5 kozott rengeteg coinnal volt egy akkora pump&dump, hogy a feloras csucs es melypont kozott ilyen kozel 50% difi volt.
Mi lehet ennek a hattereben? Lehet-e ebbol a tudasbol valahogy penzt csinalni ? .[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretné kérni.
Van hidegtárcám ,ledger nano s,amivel jó ideje nem foglalkoztam.
Ledger livot is csak időnként nyitom csak meg, hogy lássam épp mennyire vagyok bukóban.
Nem frissítgettem..
Az történt hogy kb egy hete nem szinkronizál..
Két gépem van, egyiken sem sajna..
Letöltöttem az aktuális firissitést,de nem is tudom azt feltelepíteni.
Nincs olyan opció ,nincs telepités gomb, csak azt irja ki hogy 100% completed, és karikázik tovább..Ha a frissít gombra kattintok akkor ezt írja ki.
Itt totál elakadtam....[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
vzozo
senior tag
-
vzozo
senior tag
Supportnak sincs ötlete. Az látszik, hogy hiába próbálom behívni a https://www.binance.com/en/cards oldalt, egyből a https://www.binance.com/en oldalra dob:
Content-Security-Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at https://www.binance.com/en/cards (“default-src”).
-
vzozo
senior tag
Mit értesz "szolgáltatások" alatt? Nem magyarországi regisztrációm van, és nem is tudom a magyar nyelvet kiválasztani. "Services" viszont sehol sincs.
A webes felületen semmilyen módon nem látok kártya / card opciót, egyedül "gift card" van.
Az Appban van card opció, amire rányomva behívja a binance.com főoldalát.
-
vzozo
senior tag
válasz Pietrosz #18742 üzenetére
Sziasztok, @Pietrosz mi a helyzet jelenleg a Binance Carddal? Itt hever évek óta a fiók alján, tudom, hogy az év végén meg is szűnik, de most hogy nem lehet coint euróra váltani, azon agyalok, hogy a kártyával tudnék a pénzemhez jutni.
ATM-mel hogyan lehet ezt használni? Nem rémlik, hogy PIN kódot küldtek volna, csak egy sima levél és a kártya van nálam. Innen hogyan tovább?
Köszönöm előre is.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Én új vagyok itt, mondhatni nyeretlen zöldfülű.
A kripto kereskedés annyiban érdekel, hogy utána játnék, lehetséges-e kereskedő robotokkal a jelenkori gyakorlatban bármi előnyt szerezni, vagy annyira más az analógia és nagy a világ gonoszsága, hogy a kereskedő robotok borítékolhatóan fognak pórul járni minden egyes alkalommal, még mielőtt valódi pénz lehetne a munkájukból? Robotokat egyébként programozni tudok bármilyet, aminek a működése a logika nyelvén leírható.
Ha valaki van annyira képben a lehetőségekről (és annyira nagy pénzekkel kripto kereskedésben), hogy tud nekem tippeket adni, merre és miért arra van az előre, egy életjelet had kérjek tőle.
Előre is köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
sambenez
addikt
Tudom nem igazán ide tartozik, de itt többen is használjátok a binance-t. Böngészőben nekem eltűnt a dark mode, vissza lehet ezt valahogy állítani?
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
A Zen olyan mint a Revolut vagy Wise. Gondolom ők is arra gondolnak
Nem a másik értelmére a szónak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Binance re most nem lehet sepa val eurot beutalni? Csak kártyát látok 2% ért meg valami zen -t ami nem tudom mi
-
d.janos
csendes tag
A Green Satoshi Tokenröl lehet tudni valamit, hogy miért lőtt ki ennyire?
-
törölt tag
-
gipszklipsz
csendes tag
válasz kenwood #18758 üzenetére
Mert az egyszerűbb. Elküldök a megadott payment címre annyit amennyit ír, azt kész.
Működik mindenféle verification nélkül. Nem kell átküldenem - pl. cryptopay esetében - a kriptót a cryptoay címre, ott átváltani EUR-ra, rátölteni a visa kártyára és fizetni vele, utána meg még egy sms-ben küldött kódot is bepötyögni.Mikor pl. LTC-vel fizettem, mindig aktuális áron váltottak. Cryptopaynél volt fee az EUR-ra váltásnál, volt fee a Visa eur kártyára töltésnél, meg még volt +3% konverziós díj ha nem eurót fizettem.
-
kenwood
veterán
válasz gipszklipsz #18756 üzenetére
Miert szeretnel kriptoban fizetni ? A valtas dijat ugyse fogjak lenyelni, igy inkabb dragabb lesz,mint olcsobb ahhoz kepest,ha te valtanad.
-
Frozen
addikt
válasz gipszklipsz #18756 üzenetére
ledger wallet és annak van kártyája is lehet igényelni.
A probléma vele az ,hogy Btc vagy eth ba tudsz rátenni pénzt és mikor fizetsz aktuális árfolyamon számolja be a cryptodat.
(magyarul akkor érdemes vele vásárolni mikor az egekbe van az árfolyam)Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
gipszklipsz
csendes tag
Sziasztok! Eddig a Cryptopay visa kártyáját használtam, de júliusban a kibocsátó bank beszüntette a kártyák használatát.
Milyen lehetőség van még, ami működik? crypto.com-ot olvastam feljebb.
Wirexnél működik a kártya?Az is jó lenne, ha lehetne közvetlen kriptóval fizetni adott webshopban. Korábban az Alzában is így fizettem, de most már nem látok ott kriptó fizetési lehetőséget.
Most egyedül a Peakshop-ban tudok kriptóval fizetni. Van még webshop ahol elfogadnak kriptót is? -
KMT
addikt
válasz PainKiller13 #18751 üzenetére
Esélyes. A néhány hónappal ezelőtti kroll hekkelésből szerezhették meg a címeket. Egyébként tök jól fel van építve, sokkal nehezebb fogást találni rajta, mint egy gagyiul megírt magyar nyelvű csalós emailen. Még az email alján lévő kroll-os hivatkozások is valósak. Amúgy egy ftx logós oldalra visz, ahol a tárcádhoz akar majd csatlakozni. Annyi baki van, hogy a böngészőben a lap címe Blockfi maradt, ott nem írták át ftx-re.
-
3800+
őstag
válasz spkkill #18753 üzenetére
De ezek már évek óta mennek és nem történt semmi csak rémhír terjesztés. A legnagyobb tőzsde, ha bedöntik vége a kriptonak. A mozgásokból is látszódik, hogy tavaly-tavaly előtt egy binance-t érintő negatív hírre erősen mozgott a piac. Manapság már az általad írt dolgokra alig van mozgás. Persze nekem is a "bigmoney" ledgeren van, de azért nem gondolnám hogy a binance veszélyben lenne.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
spkkill
tag
-
csaba951
veterán
válasz PainKiller13 #18751 üzenetére
Konkrétan ez a levél valószínűleg az. Még véletlenül se kattints a gombra!
Sikerült egy halom pénzt visszaszerezni, de lehet tudni, hogy van egy kb. 8 milliárd dolláros eltérés a vagyon és az ügyfelek számlája között. Tehát mindenképpen veszteséggel kapják majd vissza a pénzüket az ügyfelek. Az, hogy ezt hogyan osztják el az még nem dőlt el. Mindenképpen hosszú idő lesz még amíg megkezdődnek a kifizetések.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Ez kamu?
-
sambenez
addikt
Hol van olyan alacsony trading fee mint binance-n? Ebből a szempontból hova érdemes átmenni?
-
3800+
őstag
válasz fireman123 #18747 üzenetére
Miért rezeg a léc?
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Pietrosz
addikt
Köszi, majd rápróbálok valamelyikre. Fiatot utalgatni nincs kedvem, ezzel meg simán ment a kp felvétel vagy bármilyen vásárlás.
-
kenwood
veterán
válasz Pietrosz #18742 üzenetére
Szerintem ez is egy ujabb szog a Binance koporsojaban. Erosen filozom rajta, hogy kimentem Ledgerre onnan mindenemet, mielott bedol az is.
-
Pietrosz
addikt
2023.12.20.-ig lehet használni a Binance Cardot, ma jött email róla
Gondolom hiába van hozzáadva Google Pay-hez, az se fog már menni. Tudtok valami alternatívát ajánlani? -
törölt tag
Kitudja... lehet nem volt olyan ártatlan
-
szabi__memo
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz HoppMaster #18738 üzenetére
crypto.com
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
HoppMaster
senior tag
Melyik tőzsdén érdemes EUR-t váltani cryptora?
Binance ugye kliőve. -
spkkill
tag
válasz UnConnecteD #18736 üzenetére
Mosaic vagy Ultron? Szerintem az ilyen MLM-Ponzi-kat hagyjuk. A Mosaic például a 3. próbálkozásuk.
-
spkkill
tag
válasz UnConnecteD #18734 üzenetére
Mi az ami teljesen decentralizált?
-
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
Most elvileg neten beléptem a saját accountomba, mivel QR kóddal léptem be, elméletileg akkor ez a sajátom.
DE!
A neten böngészőben nem látszik az összeg ami tárcámban van. Név email, telefon stimmel.
A telefonon be van kapcsolva a 2fa, és a neten pedig ki! Tehát neten be tudnám kapcsolni, de kódot kér amit nem tudok. Az auth app is kódot kér, nem ad.
A telefonon a kikapcsoláshoz kéri a 2fa kódotHát itt tartok.
-
jézusom
addikt
Melyik linkre gondolsz? Navigáltam ezen az oldalon, de semmi értelmeset nem találtam. Az exchange aloldalon beléptem, és csak egy új profilt hozott létre, nem tudtam semmit állÍtani. Vagy legalábbis hiába léptem be ugyan azon email cÍmmel, a tárcám ott nullás.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
A minap szembesültem azzal, hogy nem tudom használni az authy appot jelszó hiányában. Sajnos a telefonom resetelve lett nemrég egy akksi csere miatt, és fogalmam se volt hogy ezzel megszÍvom.
Szóval a problémám az hogy crypto.comra tettem pénzt, hogy átküldjem máshova, de cro nem engedi 2fa hiányában. Meg lehetne ezt oldani, hogy kikapcsolni valahogy a 2fa-t?
Vagy mi az a tranzakció, amihez nem kell 2fa? Ha van ismerősnek cro accountja, akkor oda is kell 2fa hogy utaljak? Ha minden kötél szakad, akkor át teszek mindent kártyára, aztán aldiban levásárolgatom... -
spkkill
tag
válasz UnConnecteD #18717 üzenetére
Mesélj még...
-
szabi__memo
nagyúr
-
xy.zsolt
őstag
végeztem a retek binance-al.....sokadjára fordul elő, hogy ha hirtelen sokat esik egy ár akkor kiléptet az oldalról ha eladni akarok. Azt sem csíptem hasonló szituban, hogy többször nem engedett 100%-ban eladni csak 2x50%-ban vagy apróbban, de ez a sokadik kiléptetés már nem lehet véletlen......tőlem innentől csődbe is mehetnek....sőt, kívánom nekik.
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Adam868686
újonc
.
-
Adam868686
újonc
Nincs valakinek tapasztalata, hogy ez az ellenőrzés meddig tarthat?
-
törölt tag
válasz szabi__memo #18709 üzenetére
no komment... szappanopera...
-
Frozen
addikt
válasz szabi__memo #18709 üzenetére
Saját véleményem az,hogy nem fog fizetni senki vissza pénzt a kriptó világban. Ezért kell fentartásokkal kezelni és amikor valaki azt mondja nincs mögötte semmi akkor nem le kell hülyézni hanem bele kell gondolni abba,hogy bármelyik coinak az árát ki lehet lapítani csak a megfelelő töke kell hozzá. Utána már hiába fut bárki a pénze után és gyanusítanak bárkit abból a pénz nem lesz meg. Ez igaz a btc re és a többire is, ezért is van benne a kiemelt részben,hogy csak annyit tegyen bele az ember ha elbukja nem fáj számára. Aki pedig átesik a ló túloldalára az így járt.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
válasz tomazin #18696 üzenetére
Azt nem tudom. De Kripteusz írta többször, hogy aki ilyeneket használt annál nem garantálnak semmit, ha gondja lesz a kiutalással.
#18702 Frozen
Még szerencse, hogy feltalálták a levelezést, mikor is...
Azért csak érdekelt volna, hogy megérkezett-e mi van vele...[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Sajnos sokan el sem tudják képzelni az életet a mai napon sem bankártya és telefon nélkül nekem pedig az ismerösi körömben még mindig van ilyen személy.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
ÁrPi2
senior tag
Azt mondja hogy felbontva azt ellopják a levélborítékban átküldeni szándékozott bankjegyeket.
Elmondása szerint abban a régmúlt,
körülbelül kilencszáz kilencvenes évtizedben (199X) történt szomorú tapasztalata alapján jelenti ezt ki.
A rövid alaptörténete szerint akkoriban
lopták ki több alkalommal is a levél borítékban küldött bankjegyeket a küldeményÉből.
Talán olyasféle a crypto analógia mintha későbbi korokban ha valaki nyílt vagy csak wep titkosítású "kávézó" WIFI hotspoton internetezve PLAIN TEXT-ben küldené át kedves ismerőse számára a Soft Wallet tárcájának legtitkosabb kódját. (Ez itten a crypto-ontopik )
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz xy.zsolt #18700 üzenetére
Talán mert nem beszéltem az illetővel? És soha nem került szóba a dolog. Akkor derült ki mikor már a korházban volt a megrogyot egészségi állapotával és hazalátogattam.Abban az időben még nem volt divat a telefon és a videozás mint manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.