Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
PH mix?
Alig vagyunk, pedig hétvége van
-
I Am^^
tag
Kodi Papi twiccseeel =)
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
jkrisztian
aktív tag
Ez hihetetlen komolyan mondom. Régóta várok arra, hogy sikerüljön egy 5 fős magyar brigáddal mennem MM, tegnap éjjel/ma hajnalban ez össze is jött. A friend listemről invelt egy srác, már voltak hárman, plusz még én is inveltem egy srácot a haver listámról. Örültem mint az állat, végre kompetitív csgo, no ruszki blyat és barátai. Volt ezüst, három gold és egy kala a csapatban. Első meccset nagy hátrányból lehoztuk, kalás srác a végére nagyon beindult. Aztán a második meccs közepén bejelentette, hogy van egy titka, méghozzá, hogy WH cheatet használ, a két srác tudott is erről akit ő hívott a premade partyba. Én azonnal felháborodtam, hogy kapcsolja ki, meg szégyellje magát blablabla. Ki is kapcsolta utána, meg is látszott a teljesítményén, ki is szívtunk azon a meccsen. A gáz még az volt az egészben, hogy a srác akit én hívtam folyamatosan mondta a csíternek, hogy infózzon, infózzon. Im out basszameg!!!!!
Állítólag ki/be kapcsolható, wh , aimbot anyámtöke van benne, ingyenes cucc. Remélem hamarosan repül rá a Vac. Ja amúgy TFből már ott virít a VAC a profilján. Ne kérdezzétek, hogy került fel a friend listemre, gondolom solozás közben kiderült, hogy magyarok vagyunk és felvettük egymást, nem tudom már.
Ja és persze minden fejes után amit kapott hörögve kiabálta, hogy büdös rohadt cheater. Isten gyere le és segíts rajtunk.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
te szebe, minden alkalommal van egy kedves úriember, aki
belekotyogkijavít.ha azt írom, hogy glicko2, akkor abból semmit nem ért szinte senki. az elo valamivel jobban ismert fogalom, a lényeg, az, hogy hányan faragtak rajta, szinte lényegtelen. ha bele akarsz menni a matekjába, akkor hajrá, el is mondhatod itt mindenkinek, amit tudsz. én nem akartam, mert a lényegen nem változtat: a volatility miatt az idő múlásával egyre kisebb lépéseket tud tenni az ember, az elején könnyebb felküzdeni magad.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
PeL
addikt
Én öcsém accján húztam fel a héten a level 3-at hogy majd tudjon MM-ezni, mentem is gyorsan két meccset, kíváncsi voltam milyen kis rankosok között játszani A saját rankom jelenleg LE-LEM között ugrál, de az első meccsen öcsém accján berakott silver 2-3 -asok közé. Hát nem akartam nagyon rektelni, de még úgy is 35 fraggel zártam a meccset hogy csak pisztollyal meg sokkolóval mentem. Egyik körben az egyik CT-t majdnem körbekergettem késsel D2-n B sötétből T kezdőn át A hosszúig. Ezen a szinten kb még a hangokra sem figyelnek nagyrészt, random társam még rá is lőtt a hátam mögül ahogy futottam utána de még arra sem fordult meg (vagy hangos zenét hallgathatott közben), nem beszélve arról hogy végig mögötte trappoltam Nekem vicces volt. Második meccsen vagy 5-6 késelésem volt, olyan kör hogy kettőt egymás után. Ha jól játszol kb egyedül le lehet hozni fragekből a meccseket amíg meglesz a rank.
-
szebe
addikt
válasz kretenallat #60180 üzenetére
Heavily modified glicko-2 lesz az az elo
[link]"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
kretenallat
senior tag
válasz ADAM1337 #60176 üzenetére
korábban volt rankod? hány comp. wined van?
az ELO rendszer működése miatt fontos, hogy a legelső meccseid nagyon számítanak, ott nagyot kell alakítani, akkor SOKKAL gyorsabban kikerülsz a bénák közül. menj fel DMre, lődd be az aimod, tanulj meg pár smokeot esetleg, aztán úgy menj competitivere.
-
-
-
-
ADAM1337
nagyúr
visszatalálos, pár év után elővettem a cs-t újra.
Jelenleg rank szerzésen vagyok, nem lehet átugrani valahogy ?
Olyanokhoz rakott be első 9 meccsen akik a W gombot se ismerik, és kimerítő hogy nem tudok egy jó competitive meccset tolni.In-game nickem cars1dA
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Mostani szervereken melyik a leghasználhatóbb admin plugin ? Illetve van-e olyan oldal ahol találok összeszedetten egyéb pluginokat ? Előre is köszönöm
Üdv. Riccsiz
-
Újabb agykiégetős videó: Cs Go Weirdness 6
Még most is sírok -
hun-man
tag
-
ReFleXx
addikt
bocs Máté , de ez k*va nagy volt DDD
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #60159 üzenetére
Némileg valóban, DE! Szögezzük le, hogy mindennek megvan a helye.
Ha valaki túlnyomórészt játékra vesz monitort, ott kb teljesen mind1 a ppi és talán a panel is. A lényeg, hogy gyors legyen. Nekem is a játszós monitorom egy TN panellel dolgozik. Hányok tőle? Igen. A célnak ez felelt meg. Igen.Viszont amennyiben már szélesebb a felhasználási kör, és nincsen lehetőség több monitort fenntartani, ott nagyon nagy fenntartásokkal kell kezelni mindent ami nem IPS,xVA,OLED. Egyszerűen a szín reprodukció, a betekintési szögek olyan mértékben sérülnek, hogy akár egy filmnézés, vagy képszerkesztés is derékba van törve.
Általános felhasználásra nem ildomos 90ppi alá sem bemenni, mert tényleg túl darabossá válik a kép. Ha nem skálázunk gui-t, akkor valahol 100-130ppi között az ideális, ha skálázunk, akkor pedig határ a csillagos ég.
Nálam a játszós monitor 92 ppi, míg a nagy gépen a monitorok 183ppi-sek. Sokkal kellemesebb a szememnek, hiszen egy logikai pixelt négy fizikaival rajzoltatok ki. Egy hosszabb munkás sessionnél azért nagyon nem mindegy.
-
dugo_
veterán
Jó hát nekem mindegy, üljetek le egy 150dpi körüli kijelző elé, aztán rögtön vissza a 80dpi-s fhd 27"-hoz. Kapaszkodni kell rendesen, hogy hanyatt ne vágja magát az ember a látványtól.
Ott van 110k-ért a BenQ GW2765HE, 27", WQHD, IPS. Best buy.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz Vismajor01 #60158 üzenetére
Nem idegeskednék a dolgon, Xero monitorgourmet TN-t csak elmaradott országokban használnak, ott is csak politikai foglyok kínzására, 800dpi alatt nincs élet, a 144Hz kevés Kihagytam valamit esetleg? Nem tudom, hogy mely márkákat fogadja el, de legyen mondjuk iiyama v eizo a belépőszint.
-
Xero
nagyúr
válasz Zimmi91 #60152 üzenetére
Gépésznek a színek pont teljesen lényegtelenek. Ott a munkaterület számít. Szóval ha fut majd valami solid vagy társai, akkor a pixelszám a lényeg.
Ha csak játék, akkor 144Hz.Ha mindenes, akkor a TN panelt tessék elfelejteni.
(#60154) Vismajor01: Pedig igaza van. 27"-on az 1920x1080 már erős. Oda legalább 2560x1440 kell. Legalább.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz Vismajor01 #60154 üzenetére
mások az elvárásaitok, én örülök, hogy wqhd a 27"om, de CSGO szempontjából az 1024x768nak úgyis mindegy...
-
dugo_
veterán
-
Zimmi91
addikt
válasz kretenallat #60151 üzenetére
Gépészmérnök leszek ha nagy leszek, de arra akkor lesz másik monitor vagy másik gép Én is igencsak hajlok a Predator felé! Olvasgatok még és döntök! Köszi
" Just remember Manchester is RED! "
-
kretenallat
senior tag
válasz Franklin #60148 üzenetére
hát akkor kalibráni kő, van ilyen.
Zimmi: ha nem végzel grafikai munkát a monitoron, filmet TVn nézel és nem vagy allergiás a TNfilmre, mint Xero, akkor ez megfelelő monitor lehet neked. A 144Hz tényleg nagyon más, mint a 60. Próbáld ki valahol a különbséget és érezni fogod. Vannak persze sajnálatos mellékhatásai, pl többet nem leszel képes 60Hzen játszani, de nem nagy gond.
Egyébként olyan gépet is kellene alátenni, ami kihajtja a 144 fpst. Gondolom a 660ad képes erre.
-
Zimmi91
addikt
válasz kretenallat #60147 üzenetére
Nézegettem én is pont most akarok venni monitort, de nem tudom megéri-e csak CS:GO miatt 144Hzest vennem! Másik két opció LG 25UM58-P és LG 27MP58VQ-P
Szerintetek melyik lenne jobb, játék netezés alap felhasználás! Filmet TV-n nézek az annyira nem fontos!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Franklin
addikt
válasz kretenallat #60147 üzenetére
Jaja, ez most a legolcsóbb 144 Hz-es monitor újonnan.
Bár érdemes kalibráltatni, mert hányadék képe van gyárilag.
-
kretenallat
senior tag
68k ért acer 144Hzes monitor, ha esetleg valakinek aktuális lenne a beszerzés. [link] kb 4kval olcsóbb, mint az ipon. a többi már preferencia kérdése, de nem rémlik, hogy ennél olcsóbban láttam volna itthon 144Hzet.
-
lemusz
addikt
Elég nagy volt a hype még redditen is, hogy talán most jön az új operation. Lassan hajnalhasadtához közel, beletörődve hogy mégse jön, ezt a képet szerkesztettem:
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
Igazatok van, nem is figyeltem fel a mollira, tenyleg arra fordulhatott ra, mea culpa.
Hogy jova tegyem, megtalaltam a tokeletes balcony flasht infernon: [link]
Take me to the frontpage"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
szebe
addikt
válasz kretenallat #60133 üzenetére
Train is kapott egy ilyet.
Ha tenyleg kiszedik d2-t, akkor remelem az egyhatos verzio fele viszik el (b fakapu masik iranyba, szinpadra csak lepcsorol mesz, hosszu kapuk kiszedese, stb...).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Zomb€€
őstag
válasz kretenallat #60136 üzenetére
Kiraktam redditre is de mire frissitettem az oldalt lett 9hsz es toroltek is a HETES foszabalyra hivatkozva, miszerint ez witch-hunt. Ok.
Nade. Ezt most mar tenyleg nem veszem be, hogy:
- Emeli az egeret. Miert is tenne ezt pont ott?
- Csekkolja a sarkot. EN meg embert nem lattam igy benezni abba sarokba, nem beszelve rola, hogy fix infoja volt hogy ketten vannak siteon, es alulrol is latta volna.
- Veletlenul - meg ha nem is allt meg, de csak athaladt az emberen a celkeresztje.
- Senkihaziak kezeben van a popszakma...[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
lemusz
addikt
válasz kretenallat #60133 üzenetére
Ma éjszaka opter nation!
-
kretenallat
senior tag
jujujujujuuuuuuujjjjj..............
i just leave it here: " An older version of official map by Valve for demo playback compatibility. This map was previously used in Official Matchmaking in CS:GO. It could be played in Deathmatch, Classic Casual, and Classic Competitive." http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=801412391
-
szebe
addikt
Gyanútlanul felmegyek IEM Oakland-et nézni, és ez fogad
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Redneck
nagyúr
válasz shaddy1027 #60129 üzenetére
Persze, olvastam, ezért írtam. Nálunk a második verzió pörgött.
Úgy játszanék ha nem lennék totál fáradt. Alig aludtam az elmúlt napokban (napi kétszer, 2-3 órát). Holnapra összeszedem magam és mixelnék! Kipróbálom élesben az i5-öt és az új felbontást.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
shaddy1027
tag
válasz Redneck #60128 üzenetére
Szerintem az első verzióra gondolt.
"1. Meglepődve, értetlenül néz.
Hangfestő szó, amely a megrökönyödés okozta szemhéj- és szempillamozgást írja le.Ne kamillázz, Ede! Elmondom mégegyszer: búza vagy, mindenki tudja rólad a faluban!
A Misi csak kamillázott, amikor az Amaretto cukrászdában meglátta a volt középiskolás nőjét, a Rudikával kézenfogva."
Sírok, hogy mik vannak még azinternetekbe'
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Redneck
nagyúr
válasz regener #60126 üzenetére
Ő kamillázott, ti nyalókáztatok... 😆
Legalábbis felénk mást jelent a kamillázás.
Szleng.blog.hu szerint is két jelentése van:
"2. Valótlant állít, megtéveszt, hazudik.
Feltehetően a hazugság, csalás jelentésű kamu, kam szóból ered."[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha unatkoztok: Aimbotos
-
Vismajor01
addikt
válasz bbdzyx #60122 üzenetére
Ertsuk mar amit mondok....
Miert ne valtozna? A sebesseg relativ. Ertem en hogy maga a sens 2.0 marad, de ha ugyanannyi ido alatt kevesebb utat kell megtennie gyorsabb lesz. Ha fullhdban vagy van 3 millio pixeled a kepernyo egyik szeletol a masikig amin at kell haladj ha meg 4:3 1024ben akkor meg 500 ezer.
En siman megfordulok 4:3ban egy rantassal, fullhdban ez eselytelen.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
bbdzyx
senior tag
válasz Vismajor01 #60119 üzenetére
Sosem változik a szenzi. 4:3-ban is csak a sokkal kisebb fov miatt érződik gyorsabbnak.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Redneck
nagyúr
válasz Vismajor01 #60119 üzenetére
Akkor változik a képarány (nehéz szó) is. Abból indultam ki hogy az arányok miatt nem változik. Csak egy könnyedre néztem fel, de nem éreztem furcsának. Igaz hajnali kettőkor kómásan tettem mindezt.
Szerk:
Köszönöm, végülis így logikus.[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Redneck #60118 üzenetére
Szerintem valtozik, hisz ugyanolyan sebeseggel kisebb vagy nagyobb teruletet szelsz st a kurzorral. Pl ha en fullhdbol atrakom 1024x768ra akkor erezhetoen gyorsabb a sensim
De lehet hulyeseg ez csak az en logikam de mindebkepp gyorsabb nalamSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Redneck
nagyúr
Feljebb raktam a felbontást, a képaeány ugyanaz. Ilyenkor változik valami a sensemmel? Illetve kell változtatni?
4460 lett, sajna se a 4690 se a 6500 nem jött össze. Még a 4690 tervben van, hátha sikerül. 😆
[ Szerkesztve ]
-
ragie
kezdő
lenne az új update amiről mindenki oly annyira beszél?
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
Második VAC hullám jön a héten, zsíííír
-
ReFleXx
addikt
Egy WTF löves Scream-től, tudta , hogy van valaki jobbra is, de ez akkor is csunyan nez ki, ilyeneker mar repül az OW ban
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
he7edik.
addikt
válasz kretenallat #60106 üzenetére
De én visszakapom a bukott pontjaimat ha VAC-ot kap az ellenből valaki?
Égő szöveg a flém vázon
-
-
-
kretenallat
senior tag
válasz Tewe013 #60103 üzenetére
"én nem is ismerem ezt a két tahót, csak most vettek fel, esküszöm" *zsupsz* vacation...
igazándiból azt a két szerencsétlent sajnálom, akik ezekkel egy csapatba kerültek.közben nézegettem a recently played listát és nem kapott senki bant, csak egy nyomorult casual meccsről... nem fog feldobni globálba még egy darabig
-
Tewe013
őstag
válasz kretenallat #60102 üzenetére
Igen, erre már meccs közben rájöttünk. Az volt a vicces, hogy a johnny még azután is játszotta az ártatlant miután mindkét haverja repült.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
válasz Tewe013 #60101 üzenetére
Hát ez valóban felbecsülhetetlen amúgy egymás ismerősei (friendslist), valsz ugyanazt körbepasszolták, mint az én kis "barátaim", akik miatt a múlt héten sírtam. szakadt volna le a kezük.
lemusz: már ne haragudj, de elég szar vicc, hogy ebből rendszert csinálnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Üzleti vita és megbeszélés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Ps3 HEN 250Gb Dobozában,újszerű állapotban eladó
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest