Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
skL86
tag
Persze, több éve játszol, ezért szagról felismered a csalókat, kérdés, hogy 10 vagy 100 jelentésből 1 valódi csaló az mennyire jó arány, erre mondják, hogy a vak tyúk is. Sok ilyen emberrel találkoztam csben az elmúlt 10 évben, akik azt gondolták felismerik a csalókat és minden meccs kommunikációjának 90%-át ez a csalózás hiszti tette ki, szomorú mentalitás. Csalók vannak, de nem annyi, hogy hisztizni kelljen egy fórumon minden kommentben. Ez a játék ennél többről szól.
-
skL86
tag
Szerintem ez nem a te játékod.
Igazából szerintem nagyobb gond van az ilyen mindenkit lecsalózó toxic játékosokkal, mint a valódi csalókkal.
Azt nem is említem, hogy ennek a mentalitásnak a farvizén élnek meg kiválóan a valódi csalók, mert annyi a valótlan bejelentést, hogy az user jelzések szűrése a valvenak többszörös munka, vagy kb a lehetetlen kategória. Plusz játék közben mikor ezen lovagolsz, ahelyett, hogy infóznál, a játékra koncentrálnál, biztos nagy élvezet lehet egy csapatban játszani veled.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Szerintem szuper. Van annyira 2. mint bármelyik másik játék második része, de persze egy baromi hosszú törzsfejlődésen keresztül tisztult le és ami jó azt nem kell javítani, viszont amiket behoztak újdonságok, attól jobb lett szerintem, mindenesetre én örülnék az mr8 opciónak, szerettem a rövid mmeket, de tény, hogy nem optimális szét opcionálni a meccskeresést. Van pár órám a csgoban, a csalók nekem nem okoztak játékélmény romlást, vagy a csalókat nem ismerem fel vagy csak én nem találkozok velük. Mondjuk az is segít, hogy aki jobb nálam azt nem tekintem alapból csalónak😃
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Érdekes, hogy nektek milyen problémáitok vannak. Nekem semmi bajom nincsen, cirka 100 meccs után, sőt jobbnak tartom mint a cs előző verzióját. A gyerekeim is két különböző konfiguráción vannak egy centit sem akad nekik, pedig régi videokártya van a gépükben, 1070 és 1660ti.. Egy deka csalóval nem találkoztam eddig, olyan, mintha ti egy másik játékban lennétek😃
-
skL86
tag
Igazából nem tudom, én a besoroló meccseimet egyedül játszottam és 10kra dobott be, utána játszottam még vmi cirka 30 meccset és és abból három olyan meccs volt amivel haverokkal játszottam, kettőt buktunk a háromból. Régóta tolom egyedül az mmet 1.000+ meccsekkel, könnyű ráfogni az orosz társakra, de azok az oroszok szemben is ott vannak, nagy differenciákat én nem látok a rankokban, mindenképp vannak, de az általad említett 12k vs 5.6k szintkülönbséget nem tapasztaltam, soha sem. Igazából én mindig úgy éreztem, hogy magasabb ligákban játszok mint kellene, ha meg alacsonyabba estem, pár meccs alatt villámgyorsan feljebb/vissza rakott.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Igen, ez így van, bár az a helyzet, hogy a legtöbb általam ismert játékos cirka 20 éve mindenre csalózik ami jobb tőle. Mindenesetre azt tapasztaltam, hogy 10k környékére rakott be elsőre, azt még úgy éreztem, hogy én vagyok a jó lövész, most meg 12kban, - pedig nincs nagy pont különbség = teljesen úgy érzem, hogy elvagyok fogyva. Másik accounton játszottam együtt a 9 éves lányommal és a 13 éves fiammal, akik csak az által, hogy nem rohangálnak mint egy fejetlen kakas a pályán, hanem türelmesen tartják a legegyszerűbb alapvető taktikát, képesek megállni a helyüket a nova szinten, cirka 50 óra játékkal a hátuk mögött.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76299 üzenetére
Bocsi, project2hun írt a rengeteg csalóról.
-
skL86
tag
A saját tapasztalatom 12k+ pontos meccseken, hogy egy deka csalóval sem találkoztam, bár tény, hogy amikor magyarokkal vagyok az ellenfél vagy csal, vagy noob. A szűk keresztmetszet általában én vagyok (az aimon már nem elég ide), sokszor látom azt, hogy azon mennek el meccsek, hogy nem lövöm meg amit kell, vagy elhamarkodottan döntök. Azért persze van mikor megállom a helyemet, szóval nem nagyon tudok hátrébb esni. Egyébként tippre volt 10-es winstreakem is, de három lossnál több nem volt még zsinórban, cirka 50 meccsnél járhatok.
Mikew és bepken szívesen játszanék veletek, hogy lássam azt a sok csalót, meg, hogy ti milyen jól játszotok, ellentétben a csapattársaitokkal.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76260 üzenetére
Igazából fogalmam sincs miről beszélsz. Ez egy csapat játék, egy csapatot 5 játékos alkot, ha csak az számítana, hogy mennyit ölsz, akkor minden exit fragelne és campelne a kör nyerés helyett. Ebben a játékban valóban erősen meghatározó, hogy miként lősz, de azért rengeteg más rengeteg lehetőség is van ami egy csapatjáték lévén meghatározó, ettől cs a cs és nem serious sam. Igazából azzal, hogy jó helyen, lekötöd az ellenfél figyelmét, jól használod a gránátokat, egyetlen frag nélkül is előkelő rankba tudsz kerülni.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #76252 üzenetére
kala, sas között, most 10k pontra tett be, ami még feljebb ment 12k-ra. Az MM rankban benne van a szerencse is egy ideig, aztán minél több a lejátszott meccs annál kisebb lesz a szerencse szerepe. A lejátszott cirka 1.000- nél jóval több mm meccseim 90%-át szolóban nyomtam és mindig kb itt voltam, ahol a helyem, ha vmiért visszarakott, villámgyorsan visszanyertem a rankom, ahol megálltam még a helyemet, magasabb vagy jelentősen alacsonyabb besorolású meccseken mindig látszott, hogy nem oda való vagyok. Lehet hisztizni, de ez a rendszer millió játékos vesorolásához a lehető legjobb.
Egyébként én úgy tudom, hogy semmit nem számít a stat, hanem csak a nyert körök száma ami alapján számol. Van olyan infója vkinek, hogy két játékos együtt játszotta le az összes besorolót és más rankot kaptak?
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Ennyi erővel, amíg nem a major döntőn játszol, addig nem mindegy?
Szerintem ezt azért (is) játszuk, hogy jól szórakozzunk, a jó szórakozásban benne van, hogy megpróbálsz nyerni versengő módban (általában ez a normális mentális állapot - persze nem görcsösen, mert az már rontja az élményt), meg mondjuk ha már versengőben vagy, alapvető, miszerint nem cseszed el másik 4 vagy 9 ember szórakotását azzal, hogy bámészkodsz, játék helyett.Túl vagyok én is az első meccsen a kislányom és a fiam lehozták nekem a meccset😃
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz Mezcal #73611 üzenetére
Mindig irigyeltem azokat az embereket, akiknek tényleg az a legnagyobb problémája, hogy néha csal az ellenfél, nem pedig a saját ügyetlenségük, mint amivel én küszködök .
Mindenesetre az utóbbi pár hónapban viszonylag sok (cirka 20 meccsből 1) alkalommal találkozok pörgőaimos és ehhez hasonló egyértelmű csalókkal (korábban évente egy ilyet láttam), ebből volt, hogy a pörgőaimos 10 éves accounton ült 1000+ órával Globál rangon, felteszem az eredeti tulaj túladott rajta, de akkor is vicces, hogy globál rangig eljut valaki pörgő aimmal. Ezek a meccsek nyilván zavaróak, de viszonylag gyorsan túljut rajta az ember 20 perc alatt (nem is kell a gép előtt maradni), szóval szerintem elviselhető.
-
skL86
tag
válasz duracell89 #73037 üzenetére
Érdekes, gyakorlatilag elképzelhetetlennek tartom, hogy 10 győzelemmel a 11-ből silverbe rakjon, most vittem fel a fiam zsír új accountját rankedbe, nem számoltam mennyit buktam, de szerintem minimum 15 meccsből jött össze és sokszor nem én voltam a top játékos, ennek "ellenére" nova négybe rakott, direkt pisztollyal rohangáltam nagyrészt, mert nem akartam, hogy magas rankba rakja szegény gyereket.
Másik dolog, hogy aki kicsit összekapja magát, és szán cirka 50 órát arra, hogy mm-ezzen, valamint tud értelmes ember módjára viselkedni, az solo meccsekkel is simán globálba lövi magát. -
skL86
tag
Sziasztok,
valószínűleg hülyeség lesz amit írok, és mások értelmetlennek vélhetik, de COD warzone-ban pár régi haverral olyan jókat játszok együtt mostanában (értve ezalatt a jó hangulatot, de ők sajnos nem szeretik a CSGOt), hogy felmerült bennem, hogy jó lenne CSGO-ban is találni vmi hasonló társaságot, mert a meccseim 99%-át egyedül, random társakkal játszom, és így is élvezem, de jó társaságban még jobb lenne (nyilván). A meglátásom, hogy a teljesítmény orientáltság okozza a legtöbb differenciát általában a csapaton belül, ez nem azt jelenti, hogy senkit nem érdekel mit csinálsz a pályán, csupán annyit, hogy próbálod képességeidhez mérten nyújtani a "legjobbat", azon a szinten ami még szórakozás számodra, nem pedig "munka". Tehát mindenki bízik abban, hogy a másik megteszi a tőle telhetőt. Szóval várom olyan játékosok jelentkezését, akik 1. képesek kulturáltan kommunikálni, viselkedni 2. képesek veszíteni anélkül, hogy az ellenfelet vagy a társukat hibáztatnák. Jómagam supreme játékos vagyok, de egyértelműen alacsonyabb a "skillem", csak valamiért egyszerűen nem dob le soha (próbáltam másik három accon is seriff környékén megragadni - gyerekek hathatósan leviszik a rangot akármeddig -, de letettem róla, mert egyszerűen lehetetlen megmaradni, ha nem akarod szét szívatni a társaidat), magamat úgy a seriff-sas szintre teszem skillben (de láttam már olyan dupla kalás játékost is, aki jobban lőtt mint én) és igazából senkinek a skillje nem érdekel, amíg a fenti két pont ráillik.[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Sziasztok, gyerekeknek szeretnek olyan beallitast, hogy negyen jatszhassanak sok bot ellen "versengot", mi a legegyszerubb opcio erre? Koszi.
-
skL86
tag
válasz lemusz #72166 üzenetére
Amiket felsorolsz nyilván egyik sem döntő tényező, de akármelyik számíthat, nem tudjuk mi mennyit számít, lehet, hogy van olyan tényező, ami önmagában pirosba rak és van olyan, ami csak egy kis részben növel, csökkent. Nekem 3 accom van, mindig zöld faktorban voltam, nem nézek overwatchot, egyiken sok játék van, másikon alig 15. Viszont sose lépek ki a játékból, nem tkzok stb.
Hozzáteszem két gyermekem játszik full piros accounttal ugyanazokról a gépekről (családi könyvtár megosztás stb.), semmi hatása nincsen, illetve játszottak az én accountommal folyamatos kilépegetésekkel, meg állandóan kitették őket, de ez sem zavarta láthatóan a besorolást, felteszem egy évek óta beton stabil trust factort nem tud hazavágni pár ballépés.
-
skL86
tag
válasz LendvaiFeri1 #72032 üzenetére
monitor függő, nézzed meg a monitor leírását, nekem három 120+ hzes (120-160-240) monitorom van, de egyik se tudja alacsony felbontásban a 100+ hz-et, más kérdés, hogy nincs is rá szükségem hogy tudja.
-
skL86
tag
válasz LendvaiFeri1 #71940 üzenetére
Remélem rámcáfolnak, de ez egy nagyon rossz döntés.
-
skL86
tag
válasz scope2007 #71806 üzenetére
szerintem az, hogy milyen társakat kapsz, nagyban a trust factortól függ (és némileg a ranktól is, novában gondolom több a probléma mint supremben), én nem tkzok nem lépek ki, nem adom fel a meccseket, de a társaim is ritkán toxikok, igazából sokszor a premade sem jobb mint egy átlag mm. Régebben nem értettem miért panaszkodnak mások a rossz játékélményre, mert nekem soha semmi bajom nem volt az mm-el, de gyanítom, hogy a trust factor lehet a magyarázat.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz cocska #71787 üzenetére
Három konfigot raktam össze tavaly, magamnak és a gyerekeknek.
160 hzes monitor 21:9-es képarány 2560-as felbontás, r9 390 8Gb vidkártya+i7 4790k proci
240-hzes monitor 1920 felbontás, rx480 4 Gb vidkártya+ryzen 2400G proci
120 hz monitor 1920 felbontás, r9 390 8Gb vidkártya +i7 4790k proci
mindegyikben 16 gb ram van és zökkenőmentesen futnak, fpseket nem szoktam mérni, ha nem jó valami azt észreveszem,
Bár a jelenlegi piacot nem figyeltem, de én használt i5ös procit vennék a helyedben hozzá meg szintén használt r9 290 videókártyát, az elég olcsón megvan.
Egyébként a 2400G ryzennel is (külön videókártya nélkül) játszhatóan futott a játék (240 hz, 1920), bár ott azért még csak 8 gb ram volt a gépben és az meglátszott.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Nem igazán hinném, hogy kizárólag csak a mindenki által ismert account -jaikon játszanának, tehát a playtime-ot nem feltétlenül venném készpénznek, vica-versa, mert ugye ha a CSGO megy, akkor is számolja a playtime-ot, ha egy centit sem játszom, csak elindítottam.
Lemusz meg ha jól sejtem sok Astralis bootcampen vett már részt, így a belsős "szerintem" infójai komoly relevanciával bírnak..Ennyi erővel Rózsi néni a sarki zöldséges is érdemben véleményt alkothat a profi csapatok időbeosztásáról..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #71721 üzenetére
Igen, a mai magyar valóság elég siralmas, de nem értek egyet, hogy semmiképp se legyen magyar a team. Az ENCE alapjai sokkal jobbak voltak mint a mai magyar való, de azért én eltudnék képzelni egy hasonló koreográfiát, egy Deadfox+kolor mellé behúzott fiatal/ értelmes/ friss/ motivált tehetségekből álló csapatot. A kiégett/ motiválatlan/ marakodó /éretlen magyar "profi" mezőnyt kihagyva a buliból..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz GhanBuri Ghan #71720 üzenetére
Reakcióidő: ezzel is az a bajom, ami a találati pontossággal, aki jól helyezkedik és emiatt átlagosan kevesebbszer kell azonnal lelőnie az ellenfelét rosszabb lesz a statja. Nem minden esetben tudsz/kell lőnöd, ha felbukkan a pötty a radaron, itt jön az, hogy ez a játék nem csak az aimról szól, még mmen sem..
Az MVP-vel nem értek egyet, aki átlagosan lő körönként 1-2 killt, tehát folyamatosan jól teljesít, de nem kiemelkedően, a meccs végén összelő 30+-t, ezzel szemben, aki megvillan 3-4 körben, de a többiben semmit se lő jellemzően több MVP-t szerezhet, és ez gyakran elő is fordul, nem beszélve a bomba robbanás/defuse miatti MVP-ről. A MVP-t nem feltétlenül tartom jó iránymutatónak, akkor már inkább a fragek/nyitó fragek száma/1v1 1v2 szitukból mérném le..A headshot % is jó lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz GhanBuri Ghan #71717 üzenetére
Nincs itt elszúrva semmi, ez a játék nem kizárólag a célbalövésről szól, nem beszélve arról, ha valaki gyakran lövi a füstöt meg a falat (alacsonyabb találati pontosság), akkor derankolja? Célzási időt te hogyan mérnéd? Erre kíváncsi vagyok..
Ha valaki tartósan smurföl úgyis bedobja arra a rankra amire való, és a trust rendszer is oda sorol ahová való vagy. lllene elfogadni azt is, hogy a játékosok egyéni teljesítményében, meccsről meccsre nagy különbség lehet, még a profiknál is hatalmasak a teljesítmény ingadozások, nem biztos, hogy smurf, lehet, hogy csak adja neki. A rendszer van annyira jó, amennyire egy milliós adatbázissal/változóval dolgozó rendszer jó lehet, én speciel tökéletesen elégedett vagyok a meccseimmel, kizárólag akkor vannak gondok, ha piros vagy sárga megbízhatósági szintű figurákkal (premade) játszok egy csapatban. -
skL86
tag
A Renegadesről sem szabad elfeledkezni, csak a mezőny két legjobbjától kaptak ki a major-ön, és egyedül ők hoztak kört az Astralis ellen, ők is okozhatnak még újabb meglepetést a jövőben, ha tudnak még fejlődni. Tier 4-ből még a Valiance-t várom feltörni, feltéve, ha együtt tudnak maradni.
-
skL86
tag
válasz vzsryl #71688 üzenetére
A brazilok pontosan a fasorban vannak, az Astralis után ők a legjobbak jelenleg szvsz, nekik van esélyük egyedül behozni az Astralist, bár ahhoz még sokat kell készülniük, a kövi majorig lesz is elég idejük. A faze, nv, liquid a fasorban sincs jelenleg. Az ENCE-ből pedig még akármi lehet, hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz galaktikus #71368 üzenetére
Igen ez teljesen jellemző, ha közel vagy egy másik ranghoz pontban, akkor bekóstolgat, még inkább gyakori, ha előzőleg huzamosan voltál jelentősen magasabb vagy alacsonyabb rangban (azt gondolom mindenki észrevette, hogyha egy rangon sok időt eltöltesz nehezebben dob le vagy fel, illetve ha elveszíted gyorsan visszatudsz mászni)
-
skL86
tag
válasz mtomi95 #71274 üzenetére
Azt tudomásul kell venni, hogy a meccsekből történő kilépésekkel, és azzal is ha kiszavaznak a meccsből, vagy ragelsz vagy toxic a viselkedésed, emiatt többen reportolnak, magyarul csökken a megbízhatósági faktorod, ezért kerülsz össze orosz hülyegyerekekkel és nyilván a csalók is gyakran ragelnek toxikok, így több lesz a csaló is a meccseiden. Az élet nem igazságos, de szerencsére a csgo rankrendszere legközelebb áll ahhoz, amit mi igazságosnak vélünk..
-
skL86
tag
válasz Vismajor01 #71252 üzenetére
Ezzel a felállással, ha mindenki hozza a jó formáját, bárkit lemosnak a pályáról (kivéve az Astralist).
-
skL86
tag
válasz Toncsi12 #71153 üzenetére
Igen, az biztos előfordult, hogy "azistenit" mondtam, mikor meghaltam, ha toxikoskodásnak számít, akkor az voltam, a saját bénaságomon tudok bosszankodni, bár egy szitokszónál tovább nem szoktam menni ezen a téren. Mindenesetre toxikoskodás alatt én azt értem, ha valaki a társait szapulja, vagy az ellenfelet, nem beszélve a szándékos tkról, zavarja a társait a játékra koncentrálásban.
-
skL86
tag
válasz moongoose #71151 üzenetére
Az mondjuk elég meredek, ha ezért tartasz cheaternek mást, mert jobban lőnek mint te, és te nem lennél erre képes.
Szoktál járni DM-re? Megfelelő mennyiségű gyakorlással (alsó hangon mondjuk úgy havi 40 óra) olyan betonbiztos lövéstechnikát lehet kialakítani, hogy kis túlzással te magad is elgondolkozol, hogy most akkor "csalok vagy nem"? Persze erre kevés embernek van türelme, vagy ideje, és azért kell hozzá egy minimális tehetség is, de azon a skillen játszani már egy másik szint, amit a casual játékosok általában elképzelni sem bírnak, ezért hallunk minden játékban állandó csalózást. Persze szerencse faktor is benne van, mindenki lőtte már magát első helyre a frag táblán pár száz óra játék alatt. Szóval a cheaten felül vannak más megfejtések is, ha valaki fejbelő.
-
skL86
tag
válasz 30z.Samu #71147 üzenetére
Gyanús helyzeteket én is látok, de egyetlen olyat sem, amit egy jobb játékos ne tehetne meg (prögőaimos vagy falon át az ellenfélt követő játékost nem is tudom mikor láttam utoljára), így addig nem is érdekel, aki sokszor csinál "lehetetlen" dolgokat, azokat reportolom, de a játékélmény nem romlik attól, mert lelőnek, vagy egyszerűen jobb az ellenfél.
A Valve teljesen jó lépést tett, valószínűleg a legutolsó leárazásnál kiszámolták a bevételt és lematekozták, hogy az ingyenessé tétellel tudnak versenyképesek maradni. Játszottam már pár meccset azóta, az mm színvonala saját tapasztalatim szerint nem csökkent. Merő butaság a Valvet szapulni, ők pénzt gyártanak, nem pedig a Máltai Szeretetszolgálatnak ügynökösködnek..Szerencsére a pénz gyártás és a használói elégedettség többnyire összecseng.
-
skL86
tag
válasz #80123904 #71125 üzenetére
Gyanítom, hogy régebb óta szőrösödik a tököm mint a tiéd, és nincs több időm nálad a játékra, de ettől még nem érzek késztetést, hogy kilépjek, ha az esélyek ellenem szólnak. Pont ez a lényeg, nem érdekel a végeredmény, csak az, hogy játszak, szóval nem fogok félbehagyni egy meccset, ugyan miért tenném? MM-en sokkal kevésbé számít egy ember, mert nincsenek fix pozíciók, többet számít az egyéni skill, lehet, hogy nem az enyém, hanem a társamé, de van esélyünk általában, és ezt bizonyítja az is, hogy sokszor nyertem ilyen meccset, és mikor bukjuk akkor sem történik semmi..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz Mezcal #71124 üzenetére
Ott tartok, hogy élvezem a játékot és veled szemben nem hisztizek, hogy csal az ellenfél és nem a társaimat hibáztatom, hogy rosszul megy a játék, próbálom kihozni magamból a legjobbat egy meccsen, vagy csak játszok, ahogy jól esik, de nem a százalékos esélyeket méricskélem...engem senki sem látott meccsből kilépni PH meccsen sem, de még toxikoskodni sem.
Egy mm-en általában nem az astralis az ellenfél és közel egyenlők az esélyek, ha 4v5-ben vagy, bármikor kieshet a másik oldalról is valaki, ha meg egyoldalú a meccs, akkor úgyis gyorsan meglesz az az x-16-os eredmény, kár izgulni rajta, benne van a pakliban. Egyik meccs sem a major döntő, nem az számít, hogy nyersz vagy buksz, hanem, hogy játszod ezt a játékot és élvezed. Nekem az is jó szórakozás, ha 3v5-ben nekiállunk "tryhardolni" (egyébként hányingerem van attól butaságtól, amit sugallni akarnak ezzel a kifejezéssel a magukat "profinak" képzelő játékosok).[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz #80123904 #71120 üzenetére
Csak infonak: Ha bottal vagytok eléggé megérős jól játszani, mert, ha nyertek több elot kaptok, ha meg vesztetek, akkor minimálisat buktok. Megjegyzem rengeteg 4v5-öt nyertem már és pár 3v5-öt is sikerült lehozni, sőt buktam már 5v4eket is. A legjobb meccsem egy 3v5 volt, mikor az egyik srác, nagyon durván kezdte el mondani a taktikát infernon 3v5-ben, és lehoztuk a meccset, azt hiszem annál jobb meccsem talán még nem is volt.
-
skL86
tag
Akinek van jó fps-e+ játéktapasztalata+jól lő és van rá ideje, hogy mm-ezzen, az pár száz meccs alatt törvényszerűen globálba jut soloban is.
Az egyetlen akadálya annak, ha megragadsz egy rankon az saját magad vagy, a mentalitásod a lövéstechnikád, eccetera.
Gyere qdak írj privátot, felveszlek és behúzlak egy seriff-LEM meccsbe, nézzük, hogy tetszik...
-
skL86
tag
Van egy accountom seriff rangon, szívesen játszok rajta olyanokkal, akik bírják a gyűrődést (valamint van önkritikájuk), és kiakarnak törni a silver-kala pokolból, nem boostolásról lenne szó, mielőtt vki félreérti.
-
skL86
tag
válasz 30z.Samu #70934 üzenetére
Nekem sajnos szintén kilépked, a proci fórumán az amd balanced teljesítmény beálltását javasolták, de nem segített, a fókusz kiszedése sem, a gyereknek botozásnál cirka 10 percenként kilépett vagy tálcára tette és volt, hogy újraindult, hibaüzenet nélkül. A két ősrégi Haswell procis intel gépen persze az égvilágon semmi gond nincsen..
-
skL86
tag
válasz MikeWazowski #70925 üzenetére
Mi volt a megoldás? egyik gépen nekem is ezt csinálja..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz Ochocinco46 #70883 üzenetére
Sziasztok, vannak tapasztalatok 144 hz-ről 240 hz.es monitorra váltásról? Van értelme, észrevehető a különbség?
-
skL86
tag
válasz sanyi0627 #70844 üzenetére
Most raktam össze egy Ryzen 2400G konfigot a gyerekeknek, alaplap+memória+ház+táp+proci (a prociban van igp ami egy tűrhető videókártya teljesítménnyel bír, tehát lehet rajta videókártyát spórolni) 107.000-ből jött ki. De szerintem ezt egy Ryzen 2200G is megugorja 80k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Csak szerintem blőd sületlenség a világ legjobb aimerjeit csíterezni?😃 (pláne belekeverni a nemzeti hovatartozását, vagy, hogy "mikortól" lett jó...)
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
complex, navi, liquid, astralis az esélyes szerintem, de azért örülnék, ha a woxic, issa, bondik trio kicsit (nagyon) megvadulna (vagy akár angie és bence). Bondiktól már láttam nagyon jó szériát az ukrán csapatban.
-
skL86
tag
Egyértelmű, persze...Flushanál kevesen értek el többet a játékban, és róla évek óta terjesztik ezeket a videókat, nemrégiben a FaZe ellen is nyertek LANt, ahol flushának kördöntő füst lövései voltak, tényleg megszüntek? Ja, mert, hogy vokt egy meccse, ahol négyet lőtt, ez lenne a bizonyíték? Nyilván eltusolták az ügyet, kinyírtak pár szemtanút és a szőnyeg alá söpörték a netet, így megy ez..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #70698 üzenetére
Nyilván nem pörgő aimot használnak, de az aimlockot is kizárnám, amit lemusz írt..a wh meg olyan, hogy egy flusharól, akinek van vagy száz top3 világverseny helyezése megmondani, hogy logika, infó vagy más, az kb. lehetetlen.
Igazából érdekelne Deadfox véleménye, hogy szerinte mi a helyzet ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz gtamate2 #70696 üzenetére
Csapatsportban kevesebb értelme van mint egyéniben, persze csalás mindig lehetséges, de azért kijelenteni, hogy aimlock, az szerintem ilyen standard mm szint.
Azt gondolod Snow, hogy ami tweeten leír egy esportoló, az márpedig pontosan úgy történt, ahogy leírta? Igazából nem olvastam az eredeti postot, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudjuk mi történt/történik ott pontosan és fél információk alapján bocsátkozunk feltevésekbe. Ami teljesen rendben van, de én azért fenntartással kezelem ezeket a híreket.
-
skL86
tag
Igen, ez a sorsolás nekem is szemet szúrt, bár azért háromszor kikapni, három különböző csapattól, egy top10-es teamnak, még bo1-ben sem csak szerencse kérdése.
Majoron csalás? Top csapatok, legjobbjainál? Azt gondolom ez már paranoia.
Az újságírás (pláne az online) olyan amilyen, a hírt, hogy a játékos nyúlkált a biosban illik fenntartással kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz infectedmann #70661 üzenetére
Érdemes kicsit kilendülni a szellemi komforzónából, a skatulyából, szélesebb sprektumban látni a világot. Rengetegen játszanak ezzel a játékkal, millió fajta stílusban, és rendkívül változatosak az egyéni kondiciók, nem beszélve a random játékosok pillanatnyi viszonyulását egymáshoz. A játékban betöltött rankod egy átlag teljesítmény eredményét takarja, ezen belül nagyon nagy lehet a mozgástér, egyénileg is, de főleg csapat szinten. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megvan az az érzés, aki legalább pár száz órát beleölt ebbe a játékba, mikor kijön a lépés, mikor nagyon jól jönnek ki a timingok, egyénileg. A másik mikor csapat szinten játszik úgy egy random team, hogy a játékstílusuk passzol egymáshoz. Aztán persze van a másik véglet, mikor minden rossz, akkor tolja át a füstöt mikor gránáttal állsz a kezedben és ott vár rád, ahova nem nézel éppen be, vagy egyszerűen csak fejbelőnek állandóan. Csapat szinten meg teljes lehet a káosz. Szóval nagyon nagy szakadékok lehetnek egy azonos rankbéli összecsapásban is, ezt érdemes megérteni, és nem mindig az összeesküvés elméleteket gyártani.
-
skL86
tag
válasz szpal17 #70660 üzenetére
Az emberek teljesítménye is ingadozik, de leginkább lényeges, hogy ez nem egy tetris, rendkívül sok a rajtad kívül eső tényező (kapásból van rajtad kívül másik kilenc játékos a pályán), ami befolyásolja a játékot, a játékodat és minél többet tudsz a játékról, annál inkább te "irányítod" a játékot , kevésbé befolyásolnak a változók, stabilabb lesz a teljesítményed.
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
https://m.logout.hu/cikk/counter-strike_global_offensive_reszletes_bemutato/tortenelem_es_alapinformaciok.html
a fenti linken lévő cikket érdemes átfutni, feltelepíteni játékot, belőni a senset, kiosztani a billentyűzetet, aztán publikon, vagy botok ellen megismerni egy-két pályát pl. a dust2-t és az infernót.
-
skL86
tag
válasz vicces #68581 üzenetére
Jól sejtem, hogy hasonlóan értelmes indokokkal jelölgeted a csalókat? Pl. ez lelőtt, csal, ez lőtte a legtöbbet a mapon, csal? Touché?
Sztrego, meghajlok előtted, lelőttél egy ph mixen (és emléxel rá wtf), téged az isten is ver a kala rankoddal meg a ph mixeken produkált k/d arányoddal, ezek csak statisztikán alapulnak, pedig valójában te egy igazi csgo szakértő vagy...
-
skL86
tag
Az a baj a smurf accokkal, hogy nehéz direkt lent tartani őket, pontosabban huzamosabb idő után úgyis utoléred a main accodat, hacsak nem direkt derankolsz, ami nem túl korrekt. Mondjuk az igaz, hogy sokan vannak úgy, hogy premade-del jutnak egy bizonyos rankra, ami azért nem ugyanaz, mint soloval.
Akinek van olyan accountja, amit nem félt, annak szívesen felhúzom a silver/nova rankját oda, ahová szerinte a skillje alapján "tartozik", engem is érdekelne, hogy utána miként marad meg azon a rangon..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
Nos, én is csak egyik fórumtárs elmondásából tájékozódtam discordon, nyilvános chat-ten, bizonyítási eljárást nem folytattam, mivel lemuszról van szó, nem merültek fel kétségeim (és mivel lemusszal nem vagyok jó viszonyban nem is kérdeztem meg tőle), bár mindenképpen megérne egy utána járást egy kompetens személy részéről.
-
skL86
tag
válasz Williamgrant #68426 üzenetére
Nem hasonló játék, de ajánlom az amőbát, ott annyira nem fontos, hogy hallod-e a hangokat..
Egyébiránt nem tartom magam teljesen skilltelen játékosnak, de nekem a hangok teljesen rendben vannak most is..semmiképp sem játszhatatlan...profiknál nyilván más..
[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
válasz RexpecT #68364 üzenetére
Nem a globálba törés a cél, ahhoz speciálisabb képességek/hozzáállás/gyakorlás szükséges, vmelyik a felsoroltak közül (esetleg jó társak, akik tanítanak), de szerintem pár alapvető taktikai elem alkalmazásával minőségi játék javulás érhető el egy silver - kala játékos számára.
-
skL86
tag
válasz GabN73 #68359 üzenetére
Ez tök jó, csak az a gond, hogy erre nem mindenki szánja rá magát, hisz ez legtöbbeknek egy szórakozás, leül játszani tanulás vagy munka után, aztán nyomja ami kifér a csövön. Aki ezeket végig járja, lelkiismeretesen, az szerintem simán globálba jut, persze a megfelelően rászánt gyakorlási időt követően. Itt magamból indulok ki, mert nekem sincs türelmem/kedvem smoke-t gyakorolni, még DM-ezni sem, csak munka és család után tolni két meccset és annyi.
Olyan útmutatóra gondoltam, ami max egy oldalban összefoglal alapvetéseket, amire, ha odafigyel javul a csapatban elért teljesítménye.
Ilyen tök szimpla dologra gondolok, mint mindig tartsd a célkeresztet ott, ahol az ellenfél feje várhatóan - a legvalószínűbb esetben - felbukkanhat és te már reagálni is tudsz. - soxor látom, hogy összevissza libeg a célkereszt a falat nézik - főleg mikor épp mozognak különböző pozíciók között -, vagy túl szűken tartanak le, ahol még esélyük sincs a reagálásra. Aztán sokat látom, hogy lerakják a bombát és ész nélkül odafutnak, ahelyett, hogy bevárnák egymást, vagy bevállalja az 1v3-at pedig okosabb lenne menteni, entry fragre vadászni. Illetve szerintem CT oldalon alapvető taktika a molotov, vakító, füst, az esetleges rush megtörésére, vagy az időhúzás érdekében, aztán érdemes tisztában lennünk a saját aim képeségünkkel, nem kell állandóan rávenni a nagy fegyvert, ha gránátokkal többet tudunk a csapat segítségére lenni, eccetera.Közben Kodi oldalán találtam egy ilyen útmutatót, de attól tartok ez túl terjedelmes és összetett az átlag közönségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Egészséges életmód
- Politika
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- XPEnology
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xbox Series X|S
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest