Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I Am^^
tag
De basszus, azért mekkora bátor már! Nem is értem, hogy gondolhatta, hogy ez nem fog kiderülni....
Kicsit sokkolt. =/És igen erre mondjk hogy R.I.P.
R.I.P. magyar csapat, még esélyük sincs bebizonyítani mit tudnak mat1 nélkül.[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
Xero
nagyúr
Én tegnap ezt pubon is megléptem.
Ide is feljárt keménykedni, de sosem vitt rá a lélek, hogy rányomjam.
Plusz a vicc kedvéért HLTV-n is toltam egy commentet.
[ Szerkesztve ]
-
oliwwer
aktív tag
László "mat1" Zilay | Facebook
Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele.lel
-
b0rZ
aktív tag
Nem hiszem, hogy a közeljövőben elindítja a játékot, de azért a biztonság kedvéért kapott egy permanens bant a Retake szerverekre is..
-
adise
őstag
redditről egy gyöngyszem
-
törölt tag
-
adise
őstag
Nem biztos hogy most csalt csak, csak most lett detected a cheatje.
A többit meg korábban is irtam. Scammelt embereket. A csapattársainak is hazudott átverte többször. Tipikus no life arc aki a neten érezhette magát valakinek. Talán a suliban még meg is verték, elveszik a szendvicsét stb#58586
valószinű hivhatnak egy másik 5.et és mehetnek. Ami igy szomoru nyilván, hogy mástól elvették a lehetőséget igy. Kulfoldi ligákból az egész csapat repült több helyről is.
Mivel másik kvalikra nem lenne gondolom ido/lehetőség. Ugye a végén lanos dontő volt a nagy dontoért.
A[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Egoista csecsszopó az összes csaló, ezzel nap mint nap lehet szembesülni MM-en is. Ha az egész csapat mondja az ellenfél egyik vagy több tagjára hogy csalnak akkor is ti vagytok hülyének nézve meg beoltva hogy no skill szarok vagytok, és ugyanúgy pofátlanul tolják tovább. Nagyon nagy ritka mikor valamelyik feltételezett csaló a sokadik beszólás után a meccsen beismeri hogy csal. Bár azzal már nem mész semmire mert a meccs attól még kuka. Volt már olyan hogy a csaló csapattársa is megmondta hogy csal aki a haverja volt, de maga a csaló utána is tagadta végig, aztán a végén kb az utolsó körben ismerte el.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Mondjuk én csak azt nem értem: nyilvánosan elég komoly vádakkal lett illetve. Aztán "furcsa" körülmények között kihagyott egy lant. Akkor nem az lenne a normális, hogy minimum meghúzza egy kicsit magát egy időre? De ő inkább beszól mindenkinek, aztán csal tovább.
-
PeL
addikt
válasz nepszter1 #58589 üzenetére
Amíg a kibanolt csalók visszajöhetnek másik accról nem is fognak elfogyni sosem, és nem fog változni semmi, csak rosszabb lesz mert a csalók is úgy szaporodnak mint a pestis. Az a baj a Valve-t csak a pénz érdekli, neki az az üzlet ha a kibanolt csalók vesznek 5 másik accra is CS-t. Abszolút nem foglalkoztatja őket hogy tönkretesznek egy játékot azzal ha hagyják hogy megteljen csalókkal, az a lényeg hogy fogyjon a játék.
-
adise
őstag
Es remelem arra is emlekszik majd mindenki hogy mat1 milyen stilusba beszelt es engedett meg maganak masokkal szemben.
-
nepszter1
addikt
Ezt a játékot is tönkre fogják tenni mint anno a CoD 2-t semmit nem tudnak lassan kitalalni a csalok ellen
-
-
he7edik.
addikt
mat1madár
Hozzád fordulok KuLi: Amúgy ilyen körülmények között az Y kupára mehet a Pixel?
[ Szerkesztve ]
Égő szöveg a flém vázon
-
luk88
tag
Vajon ICL-en is okosba tolta mint anno az olympus? Masreszt, valoszinuleg amit hasznalt eleg draga cucc lehetett.
-
guftabi96
addikt
"döbbent"
Sajnálom, mert nem csak magát járatta le elég szépen, hanem minket is.
Nagyon gáz ez az egész..#KeepFightingMichael
-
adise
őstag
Én mondtam a videojánál is hogy csak idő kérdése
A srác sajnos tipikus antiszociális, mentális problémákkal kuzdo gyerek volt. Akit bántanak cikiznek a suliba. Az ilyen könnyen csaláshoz nyul, hogy felfigyeljenek rá valahol.
Gondolom aki védte a sok véletlen meg az utlevél hazugságok után már nem védi? Egyértelmű hogy nem is járt a hivatalba. -
Redneck
nagyúr
Egy ideje nem játszom, nyugodtabb is vagyok. Ezek után is csak ph! Mixre fogok járni (már ha időm engedi és be is férek).
Mondjuk az ok nélkül csalózás is megy sokaknak. A sok játékot nem értő sokszor egyből csalóz mindenkit. Ezért is működik lassan a report utáni ban rendszer.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
rumos XIII
aktív tag
-
Nyugis
senior tag
Üdv!
Én pontosan ezért hagytam abba.
Az utolsó mozzanat az volt hogy be mentem egy konténerbe egészen a sarokba le térdeltem vártam.
A többiek behuztak volna elém a csalikat igy volt megbeszelve.
Aztán egyszer csak a SEMMIBŐL hátulról késsel meg-gyaktak.
Döbbenten néztem a monitort.
Na mondom akkor bassz**k fel az anyátok!
Kileptem és töröltem is a francba az egészet.
És persze ez már a sokadik ilyen lehetetlen helyzet volt. -
PeL
addikt
Nem nagyon követtem azóta a dolgokat hogy be lett linkelve az a videó mat1 reakció időiről. Akkor nem is írtam semmit mert nem tűrt volna nyomdafestéket, de hogy még volt olyan aki nekiállt itt védeni, az szánalmas volt. Egyszerűen nem létezik hogy valakinek ilyen reflexe legyen, hogy 0.06-0.09 sec alatt lőjön el valakit ahogy felbukkan a fal mögött, ha csak nem használ triggert. Én mikor megnéztem a videót bennem fel sem merült az hogy vajon legit vagy sem, mert ránézésre is normális ember azonnal látja hogy képtelenség hogy valaki ilyen gyors legyen. És valóban ez elég szégyen a magyar CS:GO scene-nek. És ezek a nyomorultak mondják magukat profi játékosoknak, és lenéznek meg még nekik áll feljebb ha megvádolod őket csalással. Szánalmas az egész amit leművelnek a multi játékokkal az emberek, már eleve az hogy nincs olyan nagy multis játék ahol az ember ne futna nap mint nap bele csalókba. Aki csalás nélkül nem tud játszani az inkább menjen ki a levegőre aztán gondolkozzon el és inkább nézzen más hobbi után.
Ismerősömet is kibanolták megint hála az égnek ahogy láttam, még mikor nem csalt a srác sokszor játszott velünk, sosem volt jobb nálunk (erős sheriff szint). Aztán szép lassan elszakadt, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy hopp global a srác (még a régi rendszerben lett az a skill update előtt), és nem az volt a vicc hogy az lett, mert ki lehetett boostolni, hanem hogy hónapokig nem esett le onnan. És a profilján egyre több "-rep fucking cheater" és társai bejegyzés lett ami külön pofátlanság hogy direkt hagyják az ilyenek hadd jöjjenek a vádaskodások a profiljára ahol aztán ő jól visszaoltogat, meg hangsúlyozhatja hogy ő mekkora sztár. Több accountját is banolták már, de ő is mindig visszajött másik accal. A legutóbbival hónapokig húzta mire ki lett banolva, pedig 100% hogy az összes meccsén csalt, ha nem is elejétől végéig. Engem is sokszor hívott játszani de mivel én tudtam hogy csal (csak úgy nem banolgatja az embert a VAC ugye) mindig mondtam neki hogy globalokkal nem megyek játszani, nem nekem való az a szint (sas - koszorús sas szinteken ugrálok jelenleg), de neki sem mert ismertem és tudtam hogy nem volt jobb nálunk. Azt ő is mindig jött nekem hogy miért nem tudom elfogadni ha valaki jobb lesz nálam stb stb. Hát épp ezért. CS:GO-ban egy középszerű játékos sheriff szintről pár hét alatt nem lesz global elite ez 100%.
A lényeg: Száradjon le a keze az összesnek aki csak csalással érzi magát fasza gyereknek.
-
törölt tag
Ha őszinték akarunk lenne ez várható volt...
-
zarayg
aktív tag
remélem ez a mat1 gyerek ezek után semmilyen magyar versenyen sem vehet részt ( pl mostani ICL-en sem)
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
b0rZ
aktív tag
De legalabb az utlevele megjott azota. Szuksege lesz ra, ha eleg messzire szeretne menekulni...
-
Tewe013
őstag
válasz _-ORANGE-_ #58567 üzenetére
-
szebe
addikt
válasz gtamate2 #58563 üzenetére
Elvileg manualis ban, szoval nem a wire fogta meg. Nem mintha azt olyan nehez lenne kijatszani...
En csak a tobbieket sajnalom, akik biztak benne.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
b0rZ
aktív tag
Vegre megbukott ez a kis csira.
-
Gentlelelele
aktív tag
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
szebe
addikt
RIP mat1
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz vagy egy csapatot összehozni 5 fővel mm-re, (semmi komolyabb)
dupla kala - seriff rangú játékosokat keresnék.
Én 30 múltam, ts szerverem van, elvárásaim nem nagyok, legyél normális, megértő, és ne kiabáld át az egész játékot, tiszteld a másikat akkor is, ha nem tud semmit sem hozzátenni az adott játékhoz.
A többit pm-ben!Ha valaki ebben a rang sávban bíbelődik, és szeretne játszani csapatban, akkor kérem írjon privátba, szívesen várok minden üzenetet.
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
válasz kretenallat #58532 üzenetére
Azt nem tudom mennyire tartós, de ez full szövet: [link]
-
b0rZ
aktív tag
válasz Tewe013 #58544 üzenetére
Jólvan na, tegnap kicsit makonya voltam, megesik. Az vesse rám az első követ, akivel még nem történt hasonló. Egyébként is ti ragaszkodtatok hozzá, hogy jöjjek játszani. Hát megkaptátok!
(Ne féljetek, meg is kaptam a magamét az asszonytól ma délután. Kiosztott rendesen. )
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz rumos XIII #58538 üzenetére
Ne csigézd el a dolgokat.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
rumos XIII
aktív tag
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #58535 üzenetére
Nekem szövet van a Markusból, pont ezért.
-
kretenallat
senior tag
Nekem otthon egy markusom van, de nem voltam elájulva tőle. Bár hálós, de a seggem alatt bőr volt, tapadt. Az én megoldásom a székekre azóta az hogy leterítem egy nagy vastag frottír törölközővel, az segít, mostható stb. Vagy állóasztal. Vagy elköltözök egy olyan országba, ahol nem kell tartanom a leizzadástól.
Erre a Herman Millerre annyira hasonlít a céges székem, lehet, hogy erről koppintották Ki kellett várnom, míg a senior programozó lelépett és rámhagyta a székét, alig pár darab van belőle, jellemzően a nagyok segge alatt.
Lemusz: a kérdés igazándiból költői volt, csak mivel a képet elnézve jött fel, így arra reagáltam, nem kívántalak ülepalátámasztási szaktekintélyként kihasználni és ingyenes tanácsadást kérni.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Xero
nagyúr
Ezt speciel én sem értem.
Mondjuk én a hálós székeket kedvelem, pusztán a szellőzés miatt. Mind a két lokációmon ilyen kivitelt használok. Az egyik egy cheapo Jysk megoldás, a másik a közepesen cheapo IKEA megoldás. Nyilván ez utóbbi masszívabb konstrukció.
Viszont a végcél még mindig egy Herman Miller Aeron, csak mindig vigyázzba áll a hátsóm ha meglátom az árát.
-
lemusz
addikt
Rossz emberre reagáltál, nem vagyok képben a témával kapcsolatban, mondhatni hidegen hagy.
-
kretenallat
senior tag
válasz lemusz #58529 üzenetére
miért nincs egy normális, tartós szövetborítású? mindenki csak a bőrt meg a műbőrt nyomja, mikor a szövet sokkal jobban használható. (és ne mondjátok a haszonkulcsot, annyiért el lehetne adni egy szöveteset is, mint amennyiért egy műbőrt)
-
lemusz
addikt
Nem tudom csak véletlen-e, de míg ti a székekről beszéltek, a pixel is ráállt a témára és most ezeket a posztokat boostolja.
[ Szerkesztve ]
-
kretenallat
senior tag
a székekkel kapcsolatban érdemes figyelembe venni, hogy ne csak kényelmes legyen, de egészséges is. mellesleg egy fix poyíció folyamatos tartása nem egészséges, mozogni kell és változtatni a helyzeten... szerintem nincs tökéletes szék, de a derék meg fejtámasz elég frankó
-
wjbhbdux
veterán
ne fizessetek már gamer adót ócska székre pls
/s
-
Feherfy
tag
válasz he7edik. #58509 üzenetére
Ilyet vettem kb. 1 hónapja. Nekem teljesen megfelel.
Az tény, hogy nem nagy hátsóval rendelkező egyéneknek készül, szűk benne a hely.
Teljesen kényelmes több óra után is, az anyagok minősége is rendben van. Bár arra kíváncsi leszek hogy a huzat 1-2 év múlva hogyan fog kinézni. Sejtem, hogy a hálós rész bolyhosodni fog.
Mindenesetre szerintem jó választás lehet, de egy próbát előbb az üzletben mindenképp megér! -
lemusz
addikt
Már deadfox is péházik!
-
kretenallat
senior tag
válasz Franklin #58517 üzenetére
Hát elsőre ebből sem érdemes a legdrágábbat venni több okból is: 1, nekem bejött, de lehet, hogy neked nem fog 2, ha bejön, akkor jó esélye van, hogy nem fogod állítgatni. Én feltekertem, amikor pár hete elkezdett fájni a hátam, gyakoroltam egy pár órát, hogy átszokjak (másként tartom a karom állva, természetesen). Letekertem pár nappal később, amikor elmúlt a fájdalom, másnap délután hazamentem elkezdtünk játszani, a felénél feltekertem állóba, azóta úgy van. Szerintem nem fogod pár óránként állítani, hogy megérje a motoros, elég a kézi verzió. Egyébként az IKEÁs állítható magasságú asztal kialakítása olyan, hogy pár ezer Ft-ból moddolhatod magadnak motorosra, egy kapcsolóhibás fúró a bolhapiacról, 1 méter drót meg egy nyomógomb kell.
-
Franklin
addikt
válasz kretenallat #58515 üzenetére
Nekem is megfordult már a fejemben. Egyre több hátrányát érzem ennek a rengeteg ülésnek.
Egy ismerősömnek motorosan állítható magasságú asztala van, egy olyan kéne nekem is, de az ára horror.
-
b0rZ
aktív tag
A tegnapi jatek legemlekezetessebb pillanata kicsivel este 11 elott: "Nem errol volt szo..."
Latod Phil, engem is utolert a vegzetem. -
kretenallat
senior tag
inkább vegyetek állóasztalt...
-
MarioAna
senior tag
Ennyiért biztosan nem vennék olyan széket, amin nem állítható a karfa magasság - ugyanez a bajom azzal is, amit he7edik kolléga linkelt, plusz ott még talán a dőlésszög sem, ami katasztrófa (az enyémmel is az a baj, hogy szépen néz ki meg amúgy minőségileg még nincs is vele baj, de hosszú távon eléggé szükséges az ergonómiai testreszabhatóság és ez meg kb olyan mint egy fapad..akkor már inkább ez
Legnagyobb bánatomra a mostani székemmel nem lehet _/DM módra ülni[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz he7edik. #58509 üzenetére
nézd meg ezt is
Tavasszal még 30k volt az office depot-ban. Több pontom fogja össze a fröcsizett kar a hátlapot, ami alakkal is zár, remélhetőleg tovább fog tartani. Majd' mindegyik az egy-egy csavaros rögzítésem vérzik el, egyszerűen elengedi a karfa a háttámlát. -
Rent
senior tag
Közben megoldódott.
Itt talál hozzá leírást, aki hasonló problémába ütközik:[link]Röviden a lényeg: először a tv beállításaiban a kép menüpontnál az uhd deep colourt kell bekapcsolni, csak ezután tud fogadni 4k@60hz-et. Ezért nem ez volt eddig a natív nvidia driveben, helyette az 1920x1080 volt.
Olyan volt a kép teljes képernyőn GO-ban, mint anno 1.3 alatt crt monitoron, amikor 800x600-as maximális felbontásnál, nagyobb hz-et erőltettem a monitorra, mint amit elbírt, vagy nagyobb felbontást.
-
Rent
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az mitől van, hogy ha GO-ban 4k-ra állítom a felbontást (teljes képernyős beállítás esetén) zöld lesz a képernyő és csak a balfelső sarok látszik?
Jogtiszta minden és friss telepítés után minden upgradelve (win10 pro, nvidia driver stb).
A sok éves 7-em volt upgradelve 8.0-ra majd 8.1-re onnan 10-re, azzal hónapokig nem foglalkoztam ezzel a problémával, elvoltam, viszont két napra visszaraktam egy jogtiszta windows 7-et, azzal nem csinálta, 10el viszont újra igen. Többi játékkal nincs ilyen gond, de GO-val igen. Tehát ha natív felbontáson 4k-n szeretnék játszani, akkor játszhatatlan.Segítségeteket előre is köszönöm! Konfig az adataim között megtalálható, röviden egy i7 2600k+nv970+4k display.
Még1x köszi előre is a segítséget!
-
Vanir
veterán
Inferno B site 39 FPS egy i5-2300 és egy 6870 kombójával 1280x960-ban, full lowon. Erős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest