Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Total Commander
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz Black Plague #8270 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam csak gondoltam rákérdezek hogy biztos az legyen.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
King Unique
titán
válasz Black Plague #8233 üzenetére
8.1 alatt is elindul, de néhány sec után auto kilép, v rosszabb esetben befagy egész és csak restart segít, vsz 8.1 bug...
-
King Unique
titán
válasz Black Plague #8231 üzenetére
Értem és a Virtual kioszk az 8-as alatt se megy, v csak 8.1 (win7-en ment még korábbi próba alapján) ?
-
Cs1csó
félisten
válasz Black Plague #8219 üzenetére
Igaz, szerintem is bátran kellene ajánlani minél több embernek ezt a kiváló MAGYAR nyelven, INGYENESEN, és KOMPLETT védelmet adó csomagot. DE legyünk nyitottabbak a kérdésekkel mert tényleg nem úgy születünk hogy mindent tudjunk CIS-ről. Talán hasznos lenne valahol könnyen elérhetővé tenni egy GY.I.K. rovatot amit először átolvasva egyfajta szűrője lenne a "számunkra" egyszerűbb kérdésekre. Ha ez bevállna akkor idővel egyre bővülne a GYIK és a fórumon már csak a tényleg komplex problémák kerülnének tárgyalásra. De persze továbbra is ha valakinek a GYIK sem elég akkor inkább privátban bővebb magyarázatot adni vagy egyéb módon.
-
kispx
addikt
válasz Black Plague #8219 üzenetére
Én a #8210 és a #8211-es hozzászólások alapján azt gondolom, hogy nem a beállítások miatt tanácsolták neki, hogy ne a CIS-t rakja fel, hanem a használat közbeni felugró ablakok miatt.
Ha használat közben azt kérdezi, hogy egy XY program a GlobalKeyboardHook-ot szeretné használni, akkor dönteni kell, hogy engedélyezi vagy sem. Ilyenkor egy átlag user, aki nem ért ehhez mire kattintson? Természetesen ha az engedélyezésre kattint, akkor egy esetleges keyloggernek ad szabad utat. Ha tiltja akkor a program nem fog működni.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Black Plague #8201 üzenetére
Evvel nem igazán értek egyet, sok bug használat közben jön elő, az ellen nincs mit tenni.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest