Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz micafighter #8370 üzenetére
Próbálgattam, amiket mondtál, az első MBAM-os összejött, már nem riaszt memória hozzáférésre, de ugyanúgy beakaszt, amit linkeltél korábban, antivirus résznél próbálgatom állítgatni, úgy néz ki összejön.
Másik Oblis problémát nem igazán tudtam összehozni, folyamat létrehozás lehetősége nincs is a listában, melyikhez adjam hozzá:De más csempéknél - feladatkezelő - is feldobott érdekeseket, nem is tudom hirtelen HIPS szabályoknál mihez adjam hozzá, de nem is akarlak vele traktálni, magamat se, mert ha felugró ablakban 1x engedélyezem, onnantól azét megjegyzi, csak újaknál mindig bosszantó kicsit...
-
King Unique
titán
válasz micafighter #8370 üzenetére
Köszönöm a részletes magyarázatot, holnap majd kipróbálom!
-
King Unique
titán
válasz micafighter #8365 üzenetére
MBAM-nál kivételek közt van Comodo, vsz auto "berakatta" magát (program files mappája és vmi másik comodo mappa is ott van), ezért fura nekem is...
Tesztelgettem tanuló módot, az alatt mbam futás teljesítménnyel se volt gond, majd visszaállítom biztonságosra, remélem megjegyzi.
Obletile megoldására kíváncsi lennék, mert néha kicsit idegesítő, h minden új csempénél ablakot dobál, blokkol.Egyébként nagyon ötletes, tetszetős ez az erős védelmi mechanitmus, ugyanakkor fentiek miatt néha bosszantó, de majd belejövök
Köszönöm a linkeket és a tanácsokat!
-
King Unique
titán
válasz micafighter #8360 üzenetére
Megpróbáltam, létrehoztam új csoportot (a megfelelő mappákat hozzáadva), szerepel is az említett helyeken:
Azért csak-csak csesztet még kicsit, azt nem értem mért dobja ezt MBAM-ra, mikor CIS-ben is hozzá lett adva, ill Comodo mappája is MBAM-ban...
Ahogyan saját csempe készítésére használom Obletile programot, ami ugyen ott coprtban, mégis ugat rá
Lehet újraindítás kéne neki, de azért pár percet javult a dolog, most nem szórakozok vele többet.
Köszönöm a leírást, nagyon hasznos volt.Szerk: köszönöm a ráadást, kipróbálom majd.
(#8361) blattida: köszönöm a tippet, akkor vsz kipróbálom ezt a tanuló módot !
Gépen másik rendszereken - win7 Bitdefender, win8 Gdata - nem volt gond MBAM teljesítményével, csak ezért bosszantott kicsit 8.1-en ez a Comodo dolog.Más: Auto Sandbox "részben korlátozott" az úgy jó , illetve konfigurációban internet security az aktív, proaktív vagy firewallra állítva mi változik, érdemes átállítani?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Hogy lehet normálisan egy alkalmazást a kivételekhez adni, h pl. MBAM ne 8-10 perc alatt fusson le, hanem a nálam szokásos 3-4 perc Próbáltam korábban tűzfal---alkalmazás engedélyezése, most HIPS-nél szábályok hozzáadása----megbízható alkalmazás részeket, de csak nem akar összejönni...próbáltam tiszta pc módban elindítgatni mindent, azt hittem "megjegyzi", de visszaállítva biztonságosra ugyanúgy dobálta fel ablakokat, esetleg a tanuló módot kellett volna választanom?
Elmélkedve nézem sokx HIPS-nél blokkolt behatolások részt, az normális, ha elindítom újabban kioszkot és fut benne pl. dragon, sajátgép, akkor azok folyamatait blokkoltként tünteti fel? -
King Unique
titán
Valaki tudna pontos infót mondani a Virtual Kiosk működéséról, ez egy különálló teljes értékű elszigetelt virtuális os (lehet külön progikat telepíteni, akár más vírusírtót, ha igen hova rakja, megosztott területre?), v csak amolyan félig-meddig megoldás és a már telepítetteket tudja csak virtuálisan futtatni
Kipróbálni most nem áll módomban, mivel 8.1 Preview alatt nem müxik, azért kérdem -
King Unique
titán
Igen vsz az lehetett, mert közben megtaláltam telepített progik között és leszedtem, most már nem ugat a CIS. Akkor mégiscsak elég hatékony ez, nem zargat mindig feleslegesen, bár HDS indulását nemrég beakasztotta, arra is rákérdett...
Köszönöm a válaszokat
-
King Unique
titán
Tehát akkor nem rendszerfolyamat, bár az is igaz, h win 8.1 alatt tapasztalom, annál nemtom az-e Pedig nagyon ügyelek rá, h telepítéskor felesleges dolgok alól kiveszem a pipát, böngésző bővítmények, telepített programok közt se találom...de majd utána nézek tüzetesebben, kösz A másik az amit írtam, az tiszta az elvileg windows része, bár úgy tudom kikapcsolható?
-
King Unique
titán
A searchprotection.exe az tudtommal egy windows folyamat, de CIS Defense+ riaszt rá, h memória, COM hozzéférés, elsőre engedélyeztem, de blokkolt behatolásoknál ezekkel emelkedik a mutató, ez téves riasztás, v mi
A CTF Loader is wines úgy tudom, fut feladatkezelőben, de nem vmi vírus az se remélem?
HIPS be van kapcsolva, csak elsőne van pipa, alkalmazkodó mód, fokozott ellenőrzés nincs, v azokat is be kell?
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Meg tudja vki erősíteni, aki használ win 8.1-et, h ott fix nem megy a Virtual kioszk
Pedig Dragon, Silverlight fent van, de elindul és azonnal kilép...ezért bankoláshoz másik rendszeren Bitdefender féle PaySafe-t használom. -
King Unique
titán
válasz Black Plague #8233 üzenetére
8.1 alatt is elindul, de néhány sec után auto kilép, v rosszabb esetben befagy egész és csak restart segít, vsz 8.1 bug...
-
King Unique
titán
válasz Black Plague #8231 üzenetére
Értem és a Virtual kioszk az 8-as alatt se megy, v csak 8.1 (win7-en ment még korábbi próba alapján) ?
-
King Unique
titán
Használja vki win 8.1 alatt a CIS 6-ot
Felraktam ma és tűzfala vmi hibát jelzett, de registry buherával ok lett [link], ami furcsa volt, h nem kapcsolta ki auto windowsét, egymás mellett futott a 2, manuálisan kilőtten win-ét, remélem nem gond (bár feladatkezelőben csak IS látom futni) ?
Másik, h Virtuális kioszk elindul, de rövid időn belül be is zárul 8.1-ben, ahogy virtuális Dragon se megy, gondolom ez is vmi 8.1 bug, van rá megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest