- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #3146 üzenetére
a kérdésedre a válasz (az évek és a rutin, amit a UPC-nél szereztem), hogy az erősebb kutya baszik. A UPC-nél általában a marketing az erősebb kutya, tehát ha marketing azt mondja emelés lesz, akkor lesz. A dátumot is a marketing határozza meg és az emelés mértékét is. A műszakiaknak van beleszólásuk ugyan, de eddig az összes emelésnél alulmaradtak a marketing osztállyal szemben, csak minimálisan tudtak módosítani a marketing elképzelésein.
Szomorú, de ezzel inkább rombolják a cég megítélését, hiszen egy-eyg emelés után az van ami most is.
Jól írtad, valamelyik hsz-edben: maga az emelés tesztekkel együtt 20 perc. Cfg fájl felmegy a TFTP szerverre a régi helyére és nevével, felbootoltatnak egy-egy modemet az új csomagokból. Ha megy akkor jó. Pont. Itt a vége az emelésnek.
A chellonál azért tart az emelés 2 hónapig, mert.. Az előbb írtam le. Sok helyen fizikailag is bővíteni kell, nem elég a modem cfg fájl csere és ez bizony nem 20 perc és nem is ingyen van mint a cfg fájl csere.
Szóval pár nap / hét és jó lesz.
UI: biztos utánaszámoltak, hogy hol mekkora terhelés emelkedés lehet, de valószínűleg ott sem tudtak időben új CMTS-t berakni ahol nagyon kellett volna. Pl. Pécsről sokan panaszkodnak.
Szóval pár nap / hét és jó lesz megint. Akinek nem tetszik, írjon köszönőlevelet a marketing osztálynak. (nem én mondtam, kényszerítettek fegyverrel hogy ezt az utolsó mondatot beírjam)
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest