Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
sziasztok
ma kijött a bf4 béta gondoltam hát kipróbálom. 13.4-es driver volt fenn azt letöröltem a saját unistallerjével, utána a az amd-s uninstallerst is futtattam. 13.10 beta 2 driver installál. 5 perc malmozás után feltelepült a net framework is..restart. és kapok egy üzenetet, hogy nem támogatott a driver által a vgam..
a 7750 helyett standard vga graphic adapter van.
átraktam másik gépbe a kártyát ott ugyanez..
lehetséges lenne az, hogy egy driver cserétől összefossa magát a kártya vagy szimplán véletlen egybeesés és most adta meg magát?
gari még van rá úgyhogy azzal nincs baj csak furcsa, hogy eddig tökéletesen működött majd egy új drivertől megpusztul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest