-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #795 üzenetére
Megszereztem a pukkanós pisztolyt, erre fejbevág egy rejtettcsapdából előbukkanó szeges rettenet. Azonnal meghaltam és a pukkanós pisztoly nélkül születtem újra. Nem idézem a szavakat, amelyeket hangosan kimondtam. Direkt spóroltam a lőszerrel, csak biztos találatra hajtottam. Mindhiába.
Egyébként is nehezen viselem a zombis játékokat, fogalmam sincs mi a fenét kerestem a pályán, miközben szórakozhattam volna noob társaimat kergetve bárhol máshol.
Más
Minden fegyverhez hozzájutok, ha egyszer 150-es leszek? Nem kell valódi pénzért vennem semmit?
-
Delerium
senior tag
MikeWazowski: Köszi a lehetőséget, de ranked nem az én képességeimnek való
-
bostone
addikt
A zombis küldetésben hogyan lehet megszerezni azt a fura fegyvert, ami zöld karikákat ereget?
-
bostone
addikt
válasz
Bazsi1987 #787 üzenetére
Elvileg támogatott az eszköz.
Egyébként ps3-as joy is működik a video szerint.
Miért játszol mobilon, ha nem szeretsz mobilon játszani?
-
Delerium
senior tag
-
Bazsi1987
őstag
dualschok4 joyt egy p20pro-val össze tudom hangolni? Mert a kijelző tapizas kiborit 😁
-
MikeWazowski
veterán
válasz
pecccccccca #785 üzenetére
Húzz többet, érezni fogod a különbséget.
-
pecccccccca
őstag
válasz
MikeWazowski #784 üzenetére
Köszönöm. Próbáltam azt is odébbállítani, de nem vettem észre változást. Lehet picit huztam rajta.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
pecccccccca #783 üzenetére
Sensitivity. Külön van az alap, meg mikor célzol a sebesség.
-
pecccccccca
őstag
Üdv mindenkinek.
Nemrég kezdtem játszani és lenne egy kérdésem. Hogyan lehet lejjebb venni a Forgás érzékenységét? Rálehelek a kijelzőre és hatszor körbefordul a karakter. Melyik az a csuszka, ha van ilyen? Próbálgattam ezt azt, de nem találtam meg. -
reznovr
csendes újonc
sziasztok, valaki nyomja dualshock 4-el? ha igen működik normálisan? esetleg kell hozzá valami külön beállítás? nálam nem megy a jobb analog stick
-
jonnyjoker01
veterán
Fantasztikus, zombi mód limitált idejű lesz
Ahelyett, hogy kijavítanák a vele kapcsolatos problémákat inkább szőnyeg alá söprik az egész game módot.
-
DrDobos
őstag
válasz
jonnyjoker01 #773 üzenetére
Hol talalom mennyi shardom van az egyes cuccokból?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #769 üzenetére
Nekem eddig mindig csak a földszinten spawnoltak
-
batai15
félisten
válasz
Ferenczi Áko #769 üzenetére
Nem minden esetben. Random hol vannak .
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
MikeWazowski #768 üzenetére
2 fogaskerékkel. Az egyik az emeleten van a másik a földszinten
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Ferenczi Áko #767 üzenetére
A liftet, hogy lehet megjavítani?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #764 üzenetére
Az igazi prok ips-en játszanak és lowon, amoled+ultra a gyengék fegyvere
-
-
qad
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #756 üzenetére
A bossnak ha jól láttam 3x kell levinni a hp-át nullára és csak utána döglik bele D
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #758 üzenetére
Ne halj meg
-
DrDobos
őstag
válasz
Ferenczi Áko #756 üzenetére
Na ilyet nem tapasztaltam :D
-
DrDobos
őstag
Na ez a kipaszas:) hardcoreban elejetol kezdve 3an vagyunk, de allandoan halnak meg..nembaj teljesen jol elvoltam
Aztan a bossnal ketten, en dmgm 99%.. es utana o is kilogolt es maradt kb 40%hpja..levittem 10%ra, de onnantol szenvedtem, es meghaltam. Igy nem kaptam lilat..:) -
DrDobos
őstag
A zombie modeban a bonua coinok mire jok?
-
Fall-N
veterán
Nekem bőven jó a Type 25, az AK117 balloon és az UL736. Utóbbi kettőt az érmékből szereztem meg, így nem került semmibe. A free-for-all küldetésekért meg kaptam egy ládát, amiből egy piros AK74 esett ki. Egy HG40-es is lett valamelyik eventek, de nem egy jó fegyver.
Az elején meg 3000 érméért egy LK24-et szereztem, azzal is elvoltam egy ideig.
A skinek annyira nem izgatnak. Ezért én sem vettem Battle Passt. Egyedül a Type 25-ért fizettem, de megérdemlik a fejlesztők. Amúgy is ha elvan az ember az alap fegyverekkel akkor 0 Ft költéssel is lehet játszani. Az elején is van már AK74U azzal is szépen lehet haladni.
-
qad
senior tag
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #744 üzenetére
Én a két végletet tolom, vagy Sniperrel vagy shotgunnal megyek
Mindegyikből van komolyabb darabom(M21 vmi respawn utáni gyors futás perkkel, illetve egy HS2126os shoti az is valami ritkább darab, ez már táras, nem egyenként kell belenyomogatni a lövedékeket)
AR-ből nincs még jó fegyverem( pl type25, ak47-et meg nem érzem.)
Miközben ezt írom nyitottam sima ládából egy type 25 neon tigert! -
qad
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #736 üzenetére
+1
Én még akkor sem fogom beváltani, az első battle pass árát is sajnálom már tőlük. Ha valaki nem veszi komolyan akkor szódával elmegy, viszont csak és kizárólag battle pass kifizetése nélkül kezdjen neki bárki. Később még adok neki egy esélyt de már én is úgy vagyok vele, hogy kenjék a hajukra a sok skint, már nem sok értelme van a farmolásuknak. -
jonnyjoker01
veterán
Ak117 továbbra is lézerpontos forward grippel, dl továbbra is one shot, úgyhogy maradhatnak nálad szerintem.
Én továbbra is Type 25-nél maradok mert tudom kontrollálni a recoilt és jobb közelharcra mint az AK117. Ha meg kicsi a pálya akkor MSMC-s szteroidos ninja loadouttal játszok.
-
T. I.
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #740 üzenetére
Épp akartam is kérdezni, hogy update után mi most a legb@szóbb fegyver. Merthogy S1-ben volt a balloon-os AK117 meg a DLQ33, aszt keziccsókolom, mint a dreiwettertaft, minden körülmény között bevált.
-
Dimerson
csendes tag
válasz
jonnyjoker01 #738 üzenetére
Értelek és jogos, amit mondasz.
Én úgy vagyok vele, hogy úgyis el fogom vinni 100ig, mert úgyse bírom ki amilyen sokáig tart a szezon. Viszont én is reménykedek benne, hogy a következő nem egy ilyen nagyon megúszós lépés lesz, mert addigra lehet alábbhagy a lelkesedés.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #740 üzenetére
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #739 üzenetére
1. Igen
2. Meta a játékoknál annyit tesz, hogy a leghatékonyabb, legtöbb előnyt adó mechanikák használata. Ebben a játékban ezek a mechanikák a fegyverek, a perkek és az operátorok. Meta fegyverek = a leghatékonyabb fegyverek kompetitív meccsekben, például most a nerf után továbbra is az MSMC, AKS74U, AK117, DL sniper, Type 25, UL736, S36 a legjobb fegyverek (LK24 buff után sem olyan jó, mint a Type 25 vagy az AK117). Megjegyzem ezek közül egyedül az UL736 kap skint a battle passból, de ingyenesként, nem prémium.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Mi az a Crimson? Az a színes bohóc skin?
Valamint mi az a meta? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dimerson #737 üzenetére
Sziplán időbefektetés kérdése. Miért fektessek energiát a battlepass kihúzásába 100-ig, ha minimális értelmes rewardot kapok.
Előző seasonben meg volt a motiváció a Type 25 és ak 47 skin miatt. Ebben a seasonben két M4 skin a 100-as reward, ami a legrosszabb DPS-sel rendelkező assault rifle a játékban!
Értem amit mondasz, de nekem így semmi kedvem harcolni a battlepassért, időm sincs annyi mint az előző seasonben, így szerintem nincs értelme annak, hogy ráfeküdjek.
De túl sokat lovagolok ezen. Mindegy, ez van. Majd a kövi season jobb lesz (mert ennél már csak jobb lehet). Többet nem kommentelek a témában, így is floodolom a topikot a sírásommal
-
Dimerson
csendes tag
válasz
Nem teljesen értem, hogy miért ekkora probléma amit csináltak. Ha az előző battle passt megvetted és elvitted 100as tier fölé akkor a season 2 ingyen van mert adott annyi cp-t. Ha most bevaltod a 2es szezonra és elviszed 100ig megint ad annyit, hogy a következő BP ingyen legyen. Persze, amúgy igazad van lehettek volna bőkezűbbek, de azért annyira nem tragédia szerintem.
Nem kötekedés, csak nem értem. -
jonnyjoker01
veterán
Kiszámoltam a különbségeket...
Ingyenes passal a Mason és Crimson karakterskinekről maradunk le ami fontosabb, továbbá a béna, senki által sem használt fegyverskinekről (talán esetleg az arctic és ak47 gleccser az értelmesek, de még az sem meta) operátor és gránát skinekről (
), 1000 creditről és 22 BP ládáról.
Külön vicc, hogy az ingyenes pass 4000 kreditet ad, a prémium +1000-et
Csak akkor fogom beváltani a 800 kreditet amit az előző passból szereztem ha season vége előtt elérem a 100-as tiert.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #733 üzenetére
Én a sima pass-t megvettem most is, mert kellett a Mason karakter, mert Ghost mellett Ő a kedvencem. Meg ennyit megérdemelnek a fejlesztők.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Delerium #731 üzenetére
Egyébként itt is azt kellett volna mint az Elder Scrolls Blades-be. Mondjuk minden 5 szint után tudod onnan kezdeni. Pl. eljutsz a 15-ös szintre, akkor legközelebb onnan tudod kezdeni. 20-ig jutsz el akkor onnan, vagy valami hasonló rendszerrel... de mindig lvl1-ről indulni... eljutsz 15-ig simán csak kell vagy 20 perc...
-
jonnyjoker01
veterán
Fantasztikus! Sikerült elcseszniük a S2 Battlepasst!
Az összes fegyverskin mind nem meta fegyverekre van, Chicom, M4, LK24, AK, félautomata sniper. Az értelmes rewardok két karakterskin.
Ezt biztosan nem veszem meg most.
Hát nagyon csalódott vagyok
Szerk. arról megintcsak nem is beszélve, hogy 0.6-0.6% az odds a CQB skinekre a crateből
Agyamat eldobom
-
jonnyjoker01
veterán
Na engem ez zavar inkább, hogy mindegy meddig jutsz el, hard cap van a nyereményeken.
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #729 üzenetére
15. kör után nem is nagyon van értelme már menni, akkor kapod a max díjat. 3 körönként jár 1 és 5-öt kaphatsz, utána már kb. mindegy, hogy mész vagy nem. Talán annak van nagyobb esélye, hogy egyben megkapsz valamit, de ez nem tuti.
Szólóban sokkal könnyebb mint teamben, összehúzol sok zombit és mehet rájuk a forgó halál. Randommal meg kb csak a rohangálás. -
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski #729 üzenetére
Egyetértek, nekem is a hossza a gond. Egy idő után uncsi, pláne ha nem rohangàlod be a pályát a perkek,buffok, fegyverek miatt. És egy idő után 20 lövés egy zombi.. Az meg rendesen bosszantó. Elvégre a sima multiban shotgun egy lövés per kill, egy retek zombi meg megy tovább... Elég lenne hogy többen jönnek. Sokkal élvezetesebb lenne. A HP növekedés szerintem Felesleges
-
bordi10
senior tag
Milyen Dualshock4 kiosztású gamepadot javasoltok a játékhoz, ami tartja is a telefont? köszi
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #726 üzenetére
Nekem annyira nem jön be a zombi mód. Egy idő után repetatív és unalmas. A bosst is könnyen ki lehet nyírni gránáttal. El kell előle futni és megdobálni gránáttal. A többi ember úgyis lefoglalja.
-
MikeWazowski
veterán
Tényleg komoly kis frissítés lett, ez a game nagyon ott van, és milyen jó lesz még később….
Elvileg balanszolták a rank rendszert is és valóban, mert frissítés előtt nagyon szenvedtem elite 4-5-be, de a frissítés után tegnap este 11-re pro rankom lett, így meglett az ak117 csillagos camo is. Igaz, nem használom, de jó, hogy megvan.
Zombie mód is fasza, csak az a baj, hogy a ray kispisztolyon kívül a többi kb. semmit nem ér. Tegnap 20-as szintig jutottam, de csak azért mert már untam, két ray pisztolyom volt.Csapatos zombie-t egyet nyomtam, meg is öltük a bosst. Majd jó lenne csapatba nyomni.
-
vodrosjozsi
addikt
Mi ez a zombi mód baszkiiiiiiiii
Ma játszottam először ezzel a moddal, nekem elég is volt -
DrDobos
őstag
válasz
jonnyjoker01 #721 üzenetére
Nekem is a PDW
-
jonnyjoker01
veterán
Pdw és type 25 az én kedvenceim, a pdw a bal alsó sarokban, a type a bal felsőben található (szerk. a map sarkaiban). E között a két pont között szoktam rohangálni. Néha felveszek útközben egy shotit, ha mindkét fegyver üres. Körök végén pedig mindig meghagyok 1 zombit, hogy a következő kört full ammoval kezdjem.
-
DrDobos
őstag
válasz
jonnyjoker01 #719 üzenetére
Köszi!
Milyen fegyverekkel toljátok?vagyis milyen fegyverekért küzdötök?
-
jonnyjoker01
veterán
Kicsit osztom a véleményed. Játszottam még egy kör survivalt tegnap, 31-esig jutottam el, de nem nehezednek a körök itt már. Van valami szabály, hogy egyszerre mennyi zombi lehet "életben", és ha azt írja, hogy 100+ zombie remaining akkor is csak hullámokban jönnek, nem egyszerre így könnyű lekapni őket. Persze a HP-juk folyamatosan növekszik, emiatt azért nem unom halálra magam mivel egyre nehezebb őket megölni, egyre több ammo kell az irtáshoz, ahhoz pedig be kell menni a szűk épületekbe, növelve a halál esélyét.
Még kéne ezen finomítani, de egyenlőre még élvezem. Tegnap iFerg 10+ órás streamet tolt le, ő már megunta a fenébe
@Delerium top 1%-ban vagyok 3000 zombi killel ami 3 hardcore raid + 4 survivalból jött össze, szerintem annyira nem nehéz a top 5% nyereményre rámenni.
@DrDobos igen, maximum 3 szor lehet nyereményeket kapni, tehát maximum 30 nyeremény jöhet össze egy nap, ha survivalban 15. körig eljutsz 3x és normal vagy hardcore raidet is végigtolod sikeresen. Arra figyelni kell hogy a normal és hardcore raid nyereményeit nem veszi külön, érdemesebb a hardcore-t tolni az epic nyereményekért!
-
DrDobos
őstag
Ha megcsinálom mind3 zombis módnál a 3 menetet, akkor nem kapok utána nyereményt? Abból gondolom, hogy ott van hogy chances remaining x/3..
-
Delerium
senior tag
Már lassan kiesik a szemem a survivaltól, gondoltam ó milyen jól állok, nézem az elsőt, 11e zombi. Nem is állok olyan jól 😀
-
qad
senior tag
Tegnap este kipróbáltam a zombis módot. Nem annyira rossz, de nem vagyok annyira elájulva tőle. A bugról nem is beszélve amibe belefutottam a 24. kör végén és azt hittem hogy lecumizom magam. Konkrétan egyik fegyver sem sebzett már rájuk miután megvettem a semtexet. A sebzést ki nem adó fegyverbug megmaradt akkor is ha teljesen úgy fegyvert vásároltam a régi helyett. A végén amikor már csak 2 áram ellenfél meradt akkor a semtexet is lecseréltem trip mine-ra és akkor sem javult meg a fegyver sebzés eltűnése. Másfél óra után a 25 kör elején már annyira untam, hogy inkább megölettem magam egy aktivált csapdával csak hogy vége legyen már. Amúgy a survival módnál nem lessz boss?
Ja amúgy meg elnézést KidneySteallertől, már nagyon fáradt és unott voltam azért nem fogadtam el a meghívásod.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #712 üzenetére
Ezért nem szabad csak a feladatokra fókuszálni, szerintem hamar elmenne a kedvem a játéktól ha csak azokat grindolnám. Amúgy sem ad semmi rewardot a játék, köszönöm a 100 kreditet, de 200x annyi kell egy epic fegyverre a kreditboltból. Köszönöm a battle cratet, de 300 kell belőle terrance brookshoz
Játszom amihez éppen kedvem van, ha feljön a felkijáltójel, begyűjtöm a nyereményt, amúgy meg figyelmen kívül hagyom.
-
Fall-N
veterán
válasz
Ferenczi Áko #712 üzenetére
Van benne tartalom, ami nem baj. Én például fel is oldottam pár dolgot. Megcsináltam például az összes Free for All feladatot. A zombis küldetéseket is nyomom. Sajnos igen kissé időrabló a játék.
-
Ferenczi Áko
addikt
Ez a zombi játékmód elég zorall lett
Viszont kezdem megint úgy érezni, hogy annyi teljesítendő dolgot beleraktak a játékba, hogy naponta órákat kellene játszani, hogy minden jutalom meglegyen.. az Asphlat 9 volt ilyen amikor befejeztem, hogy órákat játszottam naponta annyi mindent beleraktak.. a fejlesztőknek nyilván ez a céljuk, de lassan elmegy már az eszem
-
batai15
félisten
válasz
jonnyjoker01 #708 üzenetére
Skinhez mi kell ?
-
jonnyjoker01
veterán
Lényeg nagyvonalakban az összes perk összeszedése, buffok kimaxolása miközben zombihentelés folyik.
Perkek a map 4 sarkában vannak, mindegyikhez ha el akarsz jutni ajtókat kell nyitogatni pontokért. 2 db perk van a föld alatt, ahhoz meg kell javítani a liftet. 2db fogaskereket kell keresni hozzá a központi ház alsó szintjén (ahonnan indul az egész meccs) és a lift kívül található az emeleten a spawn mellett. Térképen mutatja a játék pontosan hol vannak a perk automaták egy italos üveg ikonnal.
Van egy mystery box ahonnan random fegyvert kaphatunk, onnan lehet megszerezni a ray gun-t is pl. Kék fénnyaláb jelzi hogy hol aktív éppen.
És van egy állomás, ahol vásárolni lehet buffokat, extra sebzés, több élet ilyesmi. Bevásárlókocsi ikon a mapon. Egyszerre 3 buff lehet max, amit 5-ös szintig lehet felhúzni elsőkörben, utána egyre több pénzért a meglévő 3 skillt random sorrendben még 10-esre fel lehet húzni.
Falon található fegyvereker meg lehet venni és pontokért újratölteni az ammot. Blokádokat fel lehet építeni ha mellette állsz egy kis ideig. Vannak csapdák is a mapon, érdemes kísérletezgetni velük (csak pont kell az aktiváláshoz).
Érdemes még a loadoutot beállítani az összes fegyverre a főmenüben, mert attachment nélküliek alapból a fegyverek zombiban. Tehát csak akkor lesz attachment, ha kézzel beállítod, ugyanaz a rendszer mint multiplayerben.
Van egy easter egg is a mapen de nem találtam még meg.
Más: megkaptam az új karakterskint
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01 #705 üzenetére
Zombie módról ha lesz időd írhatnál kicsit részletesebben, én a tutorial után nagyon el voltam veszve. Kb a falból kiszedett fegyver maradt meg(gondolom másodjára már csak ammot ad)
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon eltalálták ezt az update-et!
Zombi mód: a hardcore raid nagyon jó lett, nem túl könnyű, bossfight is tök jó. Igazi játékosokat rak be mellénk, nincsenek itt botok
Survival: ez lett a kedvencem. Rekordom a 24. kör. 3,6 millió sebzéssel
Nagyon izgalmas és oda kell figyelni rendesen. Perkek jól vannak elhelyezve a pályán, 10. körig meg is lehet szerezni az összeset, a buffok is érdekesek, lehet velük kísérletezni, kb 15-20 kör között lehet valahol kimaxolni. Kedvenc loadout: p90 + type 25, mivel könnyű ammot szerezni hozzájuk, későbbi körökben már 4-5x elfogy egy fegyverből az ammo teljesen.
Multiplayer optimalizációk: nagyon odatették magukat! Mentem egy pár free for allt és hardpointot, sokkal gördülékenyebbek a meccsek! Hitreg milliószor jobb, a világítás változtatások a mapokon is sokkal élettelibbé teszik a látványvilágot!
Jött 3 új battlepass küldi 3x600 BP-ért, úgyhogy további 9 szintet lehet még lépni a season vége előtt! (25-én jön a season 2).
Továbbá rengeteg új time limited event van, érdemes rájuk lesni, van Free for All, Hardpoint, Zombie és még sok más challenge.
-
batai15
félisten
Nektek működik a mikrofon a jatek alatt ? Én ezzel a frissítéssel nem hallom a játékos társakat ,és ők sem engem .
-
DrDobos
őstag
Mikor jon a zombies mod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vicces képek
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest