-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1197 üzenetére
2400cp a Rest in Rainbow bundle, abban van a kornis gks, pár rare húsvéti fegyver, 1 emote, 1 spray és 400 battle pass pont.
Minden nagyobb bundle 2400cp pl.: a reaper puzzle is, vagy ami most jött a panda karakter skin.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Compaqt #1189 üzenetére
Én a KN-44-et használom szinte exkluzívan, 284ms a TTK-ja 40 méterig 1 headshot eltalálásával és viszonylag könnyű kompenzálni a recoilt. Nagyon sok szituációban használható, közelre sem olyan rossz a TTK, közép - távolra pedig a legjobb az összes fegyver közül (de 1 headshotot el kell találni). Ezen kívül a DL Q33 sniper amit használok, de mást nem igazán. ASM10 kapott egy nerfet, szerintem már közel sem a legjobb fegyver.
@Barell: nem csinált még senki, mivel a devek kijelentették, hogy ban jár érte.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Létezik a játékhoz valami Ultra grafika mód esetleg?
-
Fall-N
veterán
válasz
Compaqt #1189 üzenetére
Most a legjobbak az ASM10, RPD, GKS, HVR, BK57. Az AK47 csak fejlövésnél jó igazán közepes távon, mert van neki jelentős vertikális recoilja. De nem rossz az AK117 sem. PDW is erős de csak közeltáva, ott viszont brutális. Amúgy pontatlan. Sniper közül meg a DLQ 33.
A Type 25 kapott nerfet, ahogy az S36 is a sok camper miatt. Így mindenkettő hatótávja lecsökkent, így már igazán nem jók.
Én most a fizetős (2400 C) unikornis GKS-t használom (Tactical Unicorn) és az AK47 steel blue-t (tudni kell kezelni akkor jó). Időnként ASM.
Az AK74U most RUS74 néven fut és az sem a legjobb most, csak közepes és kis távolságra.
-
ptomi75
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki netán, hogy ha Gameloop-on jatszok, akkor 4-6- kill után nem sebez a fegyverem se... ha netán felveszek egy fegyvert, vagy sebez, vagy nem!!! Valami megoldást tud valaki? lassan 3 hónapja szívok vele...... -
Gabbana
aktív tag
11 eves fiamat nem lattam lassan egy honapja, estenkent BRoyalozunk egy órát, ennyi jut most. Húsvétra vennék neki premium pass plust. Csomagot se merek most kuldeni neki, marad az online ajándék.
1280cp kell hozzá, de hogyan tudok cp-t kuldeni neki? Vennék magamnak 4000+1000free csomagot, es atdobnam valahogy a felét, csak ne kelljen megadnom a bankkártya adataim a gyereknek.
Tudna valaki segíteni? Valami ötlet?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1180 üzenetére
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1177 üzenetére
20 ha jól emlékszem, abban nem vagyok biztos, hogy a warmachinet, íjat, lángszórót meg ezeket számolja-e vagy sem.
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1175 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet ledobni az atomot? 38-0 volt a statom sima meccs domiba...
-
jonnyjoker01
veterán
Na az új update-ben végre javították a netkódot!
Sokkal simább lett az egész játék is, gyorsabb az UI, fegyverváltás, stb... Asszem hivatalosan is főállásban visszatértem
-
MikeWazowski
veterán
Nekem meg baromira bejön az új fegyver, a skinnel együtt, meg az új karakter is, így megpróbáltam két lehetőségből megszerezni legalább valamelyiket. Hát nem sikerült, persze, így vérszemet kapva - meg amúgy is égeti a pénz a zsebem - megvettem végül mindent. Sokba került kicsit, de mindegy.
-
jonnyjoker01
veterán
Wiresharkkal meg akartam nézni milyen tick rate van a szervernek, egy meccsen keresztül figyeltem és sírnom kell az eredménytől
A bejövő csomagok száma másodpercenként 20-30 között ingadozik, a kimenő csomagok száma pedig 5-20 között... Csak referenciaként a CSGO a legjobb a maga 120 tickrate-jével, a legtöbb aréna lövölde pedig 60 (R6 siege, COD: MW, Overwatch).
Nem csoda hogy annyi probléma van a játékkal
@Delerium: én tegnap szereztem meg, a legjobb AR a játékban szerintem. Ha eltalálsz csak 1 db fejlövést, akkor 284ms alatt öl BÁRMILYEN távban.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #1165 üzenetére
Paperspace gépet lehet rendelni órabérre, azzal megcsinálható. 10 dollárt kell csak kifizetni a merevlemezért és utána 51 cent óránként a használat, 1 óra alatt le is tudod telepíteni (gigabites net van a virtuális gépeken) meg a tutorialt végigvinni.
De egyébként discordon vannak emberek akik segítenek ingyen megcsinálni, csak létre kell hoznod egy battle.net fiókot, linkelni az Activision fiokoddal, majd valakinek megadni a blizzart belépéshez szükséges adatokat. Nem fognak hozzáférni az Activision fiókodhoz, szóval nem kell félni attól hogy adataidat ellopnák (értelemszerűen ne fő email címmel meg olyan jelszóval regisztrálj amit mindenhol használsz).
-
bostone
addikt
A warzone cloud-on játszható valahol?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1163 üzenetére
Én is örülök, hogy végre van valami jó free cucc is, csak én tudom magamról, hogy ezt egész biztosan nem fogom megcsinálni. 90 meccs, ha 20-30 meccset megyek 1 héten az nekem már rengeteg. Amikor még tartott a lendület, hogy ezaz játszunk még, akkor megcsináltam volna. Most így 3 szezon után már nem állok neki. Számomra ez már későn jött. Meg sajnos sokak számára is, látva, hogy már rankedben is botok vannak. Korábban kellett volna hajtható cuccokat berakni, nem amikor a free vagy keveset költő playerek már leléptek a sok hulladék event miatt amik elvették a kedvet, nem meghozták. Ez persze csak az én véleményem.
-
-
Delerium
senior tag
Meredek az új ingyen epic prophet karakter skin event, 30 tdm, 30 frontline, 30 domination
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1158 üzenetére
-
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #1154 üzenetére
Végig kell nyomni a tutoriált, az nem tudom mennyi lehet, de talán csak 5-10 perc. Max ennyit tippelek. Ha csak le kéne tölteni, meg belépni a saját accal örülnék. Battlenetem van még régről StarCraft miatt.
-
SmallWill
csendes tag
válasz
MikeWazowski #1150 üzenetére
szia!
szerintettek jó lett az új warfare? -
Delerium
senior tag
válasz
Amikor kijött az új cod akkor ingyé' adták az ajándékot, most meg 80 giga meg még játszani is kell, hogy megkapd. Mondjuk egy Gazért elgondolkodom rajta, hogy megkérjek egy havert akinek van PS. Sajna a laptopom intel grafikával nem alkalmas rá, hogy a Warzone fusson legalább a tréning erejéig
Azt jó lenne tudni, hogy 1 letöltéssel és több accounttal is működne ez az egész vagy egyesével kellene letölteni a 80 gigát újra meg újra.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Én emiatt nem fogom letölteni az biztos. Főleg, hogy most elég rossz internetem van, egy hónapba telne míg lejönne
-
MikeWazowski
veterán
Valaki megcsinálta az ingyen skint? Komolyan le kell tölteni 80 gigat? Azt se értem miért kell battle net ehhez...
-
SmallWill
csendes tag
azt már olvastátok hogy call of duty fiókkal kaptok ingyen skint?
-
jonnyjoker01
veterán
Találtam egy jó kis aim trainert: Android, iOS
Két napja használom, 13 ezer pont a rekordom 'Main'-ben, és már érzem, hogy rengeteget javult a pontosságom COD-ban.
Van egy csomó specifikus tréning is, reakcióidő, mozgó célpont követés, satöbbi. Bemelegítésre tökéletes játék előtt, ajánlom a kipróbálását!
-
Under
csendes tag
Sziasztok!
Még nem találkoztam ezzel a kérdéssel.
A játékban készített képeket hova menti androidon és ios-on ? -
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1144 üzenetére
Garena be tudta rakni az új zombie mappot, Activision úgy tűnik mással van elfoglalva. Ázsiában biztos pörög a zombie mód, a világ többi részén meg nem. Csak ez lehet, mást el sem tudok képzelni az Activisionről, kedves rendes kiadó
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1143 üzenetére
Rekordom 30 valamennyi, az több, mint 1 óráig tartott
Nekem inkáb az a bajom, hogy nem fogadták meg a közösség javaslatait, meg sem próbálták javítani a játékmódot, hogy élvezhetőbb legyen, hanem inkább kiszedték úgy, ahogy van, arra hivatkozva, hogy nem játszották elegen.
Amúgy eddig tartott a szünetem, szerintem függő vagyok
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski #1141 üzenetére
Engem nem izgat a zombi mód, mert pár meccs után már unalmas volt. Ha több pálya lett volna, akkor talán nem lett volna annyira monoton. Egyedül a Season Pass miatt játszottam vele egyáltalán, meg az
AK74URUS74u - Abomination skin miatt. -
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1133 üzenetére
Nem is értem, hogy lehet hogy törlik.... azért ehhez tényleg pofa kell. Miért nem lehet az igények szerint módosítani...? Igaz, én nem nagyon nyomtam zombie-t, de azért néha jó volt. Egy plus lehetőségnek mindenképpen jó volt.
Egyébként én nem veszem ennyire komolyan ezt a játékot. Bug-gal én is találkozok, de annyira nem idegesít. Nem hagyom, hogy felhúzzon. Persze, ritkán sikerül, mikor 10 meccsből 8 vereség volt vagy mennyi, de kilépek és megyek tovább. Átlagba napi 1 órát játszok, nekem arra a kis időre teljesen jó. -
fabokf
tag
Kipróbáltam ma az új pályát kb.1 óra hosszat de egy idő után azt éreztem, h botok ellen játszok...ennyire nem érdekelt senkit? Azt még megérteném, h TDM talán nem annyira népszerű...na de h a három sniper challenge-ből kettőt úgy megnyerjek, h alapvetően béna vagyok az összes mesterlövész fegyverrel, kissé durva baleset
arra jó volt mindenesetre h a pisztolyos challenge-et letoljam
az viszont tény, h kezd számomra kissé ellaposodni, monotonná válni...beállt egy napi fél-1 órás rutinra és slussz, már hétvégén se akarózik jobban játszani vele...
-
Delerium
senior tag
Őszintén szólva én csalódott vagyok az új passal, bár f2p vagyok. Tencent úgy van vele, hogy ingyé' van k@csög örülj, hogy játszhatsz, de ezek a fegyverek meg a skinek konkrétan semmitérőek. Lvl50 után nincs semmi motiváció, legalább adnának egy kék ládát utána szintenként mint a fizetősöknek az epic láda. Ha meg fizetős vagy, akkor adj még pénzt lucky drwaban meg vegyél sok ládát 1440 cp-ért
Ma minden egyes meccs után kidobott a játék, nem talált player infót, belépéskor újra email, jelszó. A nagyon beharangozott új zombie map sem fog megvalósulni soha úgy tűnik. Az egyetlen ahol egy f2p is nyerhet epic skint, leszámítva a credit storeos m4lmg meg a sniper. Az eventek is egyre rosszabbak, csak credit crate, király, az kell. Kicsit pihentetem én is max napi 1-2 meccs, addig marad a mortal kombat.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #1136 üzenetére
Mobilon? Semelyik. Critical Ops, újonnan megjelent Shadowgun Wargames, PUBG: Mobile, COD: Mobile, mindegyik ugyanabban a hibában szenved: vagy iszonyatos a netkód PC játékokhoz képest, vagy bughalmaz a játék, esetleg mindkettő. Én most teljesen abba fogom hagyni a mobilos FPS játszást, mivel egyszerűen nincs olyan, ami hibamentesen, gördülékenyen működne, nem beszélve arról, hogy a célzási pontosságomat már nem tudom hova javítani a kb 100ms input lag miatt ami a telefonom hibája. iPad-et meg csak egy játék miatt nem fogok venni (azoknak nagyon alacsony az input lag, 10-20ms).
Visszamegyek most PC-re CS:GO-zni, hogy kielégítsem az FPS igényeimet, az még elfut a tabletemen külső monitorral, esetleg Apex Legends-ezek Nvidia Geforce Now-al, aztán várom a Project A (klikk a linkre) megjelenését, nagyon ígéretesnek mutatkozik és elég nagy most a hype körülötte.
-
bostone
addikt
válasz
Melyik az az online fps, amiben látsz fantáziát?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Na szép. A retek BR mód bezzeg marad, a jó kis zombi módot még kirakják :(
-
Fall-N
veterán
Ezen az új Battle Passon én is meglepődtem, hogy megjelent. Viszont az új Cage pálya bejön. Rögtön játszottam két MVP meccset. Az új fegyverek is jók nagyon a Tier 1-es AK117 is bejön. Viszont az a gáz nekem, hogy nemrég tettem fel a Netflixet és rengeteg jó tartalom van, így nehéz lesz a CoD-ot nyomni.
A negatív oldala meg az, hogyha nem jönnének a frissítések és a motiváció a Tier 50 elérésére, akkor közel sem játszanék én sem annyit vele. A bugok tényleg idegesítőek. Tegnap például nem akart elindul ni sehogy a játék újra kellett telepíteni.
-
jonnyjoker01
veterán
Na ez most hosszú lesz
Röviden: teljesítettem célomat, elértem Legendary-t, bugok miatt viszont abbahagyom a játékot és majd csak az új battlepass vége előtt fogok visszajönni, kigrindolni az 50-es szintet, megvárni a Season 4 update-et és attól függően mi lesz abban a frissítésben fog eldőlni, hogy véglegesen törlöm, vagy folytatom a játékot.
Mint tudjátok ma jött ki a Battlepass frissítés, ami nem összekeverendő a season frissítéssel. Azt ígérték a developerek, hogy gyakrabban tolnak majd ki frissítéseket a kéthónapos modellről elállva. Na most pedig kiderült, hogy tényleg csak apró változtatások lesznek a kéthónapos periódus alatt az új Battlepassok kivételével.
Bejelentették, hogy véglegesen törlik a Zombi módot Március 25-én. Ez az egyik fő ok amivel látom, hogy rossz irányba halad a fejlesztés. Ahelyett, hogy valamit megjavítanának a közösségi visszajelzések szerint, besöprik a szőnyeg alá, azaz kitörlik a fenébe. Nekem ezzel az jön le, hogy a játék soha sem lesz bugmentes és soha sem fogják tökéletesíteni a játék egy-egy részeit, hanem egy ilyen jó FPS-nek kinéző, de baromi gázul működő katyvasz marad továbbra is a CODM.
Na de egy kis pozitivitás, szerintem viszont maga a Battlepass-rendszer ez így most nagyon jó, Február-Márciusban 2 battlepass alatt sokkal több értékesebb nyereményt rakhatunk el accountunkba potom összegért, ezzel nincs is gondom.
A gondok ott kezdődnek, hogy eszement sok időt kell várni a bugok javítására, rengeteg olyan bug van még mindig a játékban, amit megjelenés óta nem sikerült javítani, 5 hónap alatt és most mivel ez az update csak battlepassra vonatkozott (meg egy-két kisebb módosításra, mint például a Hardpoint bevétele a ranked rotációba) ezért még egy hónapot kell várni bármilyen bug javítására.
Én a játék jelenlegi teljesen szétesett, bugos formájában nem akarok játszani, minden kis irritáló hiba felhalmozódott az utóbbi időkben: a lassú, néha befagyó felhasználói interfésztől kedve a napról-napra csak romló szerver-kliens szinkronizációs hibákig.
Pár dolog, amit a megjelenés óta nem sikerült javítaniuk:
- játék közben hirtelen fekete lesz a kép, csak újraindítás segít rajta
- gyakori crashelések (tegnap előtt Bostone-al játszottunk egy pár kört, kb 1 óra alatt 2x is crasheltem, pedig nem egy régi vasam van (Snapdragon 855)
- UI problémák: befagyó killcam, újraéledés után egy pár másodpercig nem érzékel semmilyen érintést maga a UI, menüben való navigálás lassú és unreszponzív
- szerver problémák, iszonyatos késés a szerver-kliens kapcsolatban egyre rosszabb
- search & destroy meccseknél van, hogy nem ér véget a kör akkor sem, ha az egyik csapat mindenkit megölt, szintén megjelenés óta nem sikerült javítaniEzeken felül minden szezonba újabb és újabb bugok jelentkeznek (spinbot, falon át becélzó, azonnal megölő botok a kedvenceim), amit folyamatosan mindenki posztol a subredditbe, mégis olyanokat ír Activision a heti közösségi frissítésekben, hogy "nem találkoztunk újabb bugokkal". Lehet játszani / tesztelni kéne a saját játékukat a fejlesztőknek mielőtt ilyen hülyeségeket írogatnak.
Ott jött most ki ez hirtelen, hogy tök rég óta várom a One shot kill gamemode-ot és most megint aktív (ma hajnali 1-től), ráadásul úgy lett hirdetve, hogy egész hetes event lesz, mivel elég népszerű, nagyon megörültem ennek. De várjunk csak egy picit! Nem, elb@szták, nap végén el fog tűnni (játékon belül azt írja 11 óra van hátra).
Hogy hogyan lehet elb@szni azt, hogy egy kezdő- és végdátumot normálisan beírjanak, azt nem tudom, de nekem ennyi elég volt a sok frusztráló kis bugból. Nem tudom miért gondolom azt, hogy egy mobiljáték lehet olyan minőségű, mint egy PC-s vagy konzolos.
Attól függ, hogy visszajövök-e egyáltalán, hogy mennyi bugot javítanak S4 megjelenésére továbbá javítanak-e a kliens-szerver szinkronizációs hibákon, de nincs sok reményem, ha az eddigi teljesítményüket nézem.
@MikeWazowski: igen, törlik véglegesen, nem lesz új map.
@bostone: a következő ranked season biztos, hogy majd áprilisban kezdődik az új battlepass-al együtt, a mostani pedig március végén szűnik meg, valószínűleg pár nappal az új season kezdete előtt (én március 26-28-ra tippelek).
-
bostone
addikt
A hármas és a négyes season egymásba olvad?
Vagy a ranked ettől elkülönül? -
MikeWazowski
veterán
Tényleg törlik a zombie módot? Úgy volt hogy jön egy új map...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1129 üzenetére
Na, este megnézem.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski #1128 üzenetére
Nem, ha a telefon tengelye szerint előre döntöd a készüléket fel/le néz (beállítástól függően). Recoil kompenzációra is tök jó használni.
-
Gabbana
aktív tag
Lehet, hogy csak nekem új, de ez a giroszkópos célzás nagyon bejött ... A sensitivity beállítás után tök jó, futás közben is, és át tudom lőni a falat, ablakot,füstöt, helit.
Ja, csak BR.
-
allin00
csendes tag
Hi.
Tapasztaltatok olyat az elmúlt kb. 12 órában , hogy random kidob a játékból hálózati hibára hivatkozva? Mobilnettel és wifivel próbáltam, de 10-ből kb. 7-8szor kidob meccs közben. -
Delerium
senior tag
válasz
bostone #1121 üzenetére
Ez a netcode amit itt elég sokat olvashatsz, egy átok a multiplayerben. Azt látod, hogy minden rendben, Te lőttél először, csak a szerver nem ezt látja sajnos, van egy kis csúszás a fogadott és küldött játékos adatok között. Találat, lövés, fedezékben vagy stb. Emiatt lehet az, hogy az ellenfél mondjuk 2 lépéssel hátrébb lát téged mint ahol Te látod magad. Ennyivel előbb kezd el lőni rád.
A tévedés jogát fenntartom, nem vagyok ebben jártas sajnos, csak google segített felvázolni.
A franc, addig olvastam, hogy nem írok - e nagy baromságot amig előttem lett a pontos leírás
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #1121 üzenetére
Ez minden multiplayer FPS shooterben jelen van, "peeker's advantage", " server desync" kulcsszavakkal, a kliens-szerver kapcsolattartás közötti szinkronizációs késés miatt. CODM-ben ez nagyon nagy mértékben jelen van, mert bénák a fejlesztők.
A világhálón történő kapcsolat miatt ha egy ellenfél kiugrik egy sarok mögül, az információ később fog eljutni hozzád Activision szerverein keresztül értelemszerűen. A sebzés viszont kliens oldali, ez azt jelenti, ha az ellenség megsebez téged, azt a szerver akkor is regisztrálni fogja, ha a te kijelződön még meg sem jelent az ellenfél.
Ha az ellenfél kijelzőjén meghaltál, akkor utána a te sebzésedre immunis lesz (attól függetlenül, hogy a te kijelződön még él), ezért nem tudod megölni.
Érdekes videó a jelenség szemléltetésére: link
Ezellen csak úgy lehet küzdeni, ha felveszed azt a szemléletet, hogy amit látsz, az a CODM esetében 0,2-0,5 másodperccel a múltban van és egy kicsit előregondolkodsz. Pl. Ha valaki így kiugrik fedezékből, akkor te fedezéket keresel ahelyett, hogy lőnél rá. A jelenséget pedig az előnyödre is lehet fordítani úgy, hogy figyelemben tartod, hogy ha kiugrasz fedezék mögül, később lát meg az ellenfél.
Egy példa mindkét alkalmazási módszer szemléltetésére: ellenség előjön fedezék mögül és tüzel rád, úgy hogy erre te nem számítasz -> visszavonulsz fedezékbe hogy ne öljön meg -> megvárod míg elkezd rádmenni -> kiugrasz fedezék mögül és most az előny a te kezedben van, ingyen kill!
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1118 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy csak éhgyomorra, kávé nélkül berángattalak. És még borral sem kínáltalak.
Viszont ezt a jelenséget, ha elmagyarázná nekem valaki, hogy egyáltalán tulajdonítsak-e neki jelentőséget.
Szóval: Face to face helyzetben, én már tüzelek az ellenfélre, mégis én esek el. A killcam szerint 45 fokos szögben lövöm a falat, mint valami hülye. -
darts0
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék klánhoz ha lehet (darts118).
Főleg esténként 22 óra környékén szoktam játszani 1-1,5 órát és 99%-ban BR.-t. Jelenleg "master V" vagyok azt hiszem -
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1118 üzenetére
Még legendary, csak semmi pánik
-
jonnyjoker01
veterán
Bostone ne haragudj a kilépésért, nem tudtam, hogy ranked meccset fogsz indítani...
Ennyi vót a legendary azt hiszem.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1116 üzenetére
Pont erre gondoltam egy ideje, hogy kár hogy nem lehet beállítani az ország zászlót hogy ki honnan van. Párszor meccs alatt találkoztam magyar nevekkel. De angol névvel ez nem derül ki.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #1115 üzenetére
Még egy hónap. A ranked season S4 végéig fog tartani.
Egyébként vicces sztori: volt két master V (egyik már legendary) a barátlistámon akivel egy időben rendszeresen játszottam és ugye angolul kommunikáltunk játékon belül. Egyszer behívtak egy 4-es partiba és lám lám egymással magyarul beszéltek. Szerintem pont annyira meglepődtek, mint én, amikor megszólaltam én is magyarul
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1104 üzenetére
Végig játszottad a játékot.
Keveseknek sikerült az országból.
Megérdemelnél timitől valami extrát.Remélem a héten nekem is összejön a fegyver.
Meddig tart a season? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
pecccccccca #1113 üzenetére
Na jó azért nem így tolom
1-2 (nagyon max 3 hétvégén) órát játszok vele egy nap, de én ezt soknak tartom, mert vannak más terveim is a szabadidőmmel egyetemistaként bőven.
@MikeWazowski: na ilyet se mondtak még nekem
-
pecccccccca
őstag
válasz
jonnyjoker01 #1111 üzenetére
Na. Meg is kaptam a választ. Akkor jól sejtettem, hogy max a húszas éveid elején jársz.
Akkor még én is tudtam akár 4 napig ki sem mozdulni a szobából egy játék miatt. 😊
Én már kicsit pazarlónak érezném, ha egy telefonon ennyit játszanék a mostani életemben. Ha 2000-2005 környékén lettek volna már ilyen telefonok amik ma akkor lehet én is ráfüggtem volna. 😁 -
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1111 üzenetére
22 vagy? Többnek hittelek...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
pecccccccca #1107 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Valószínűleg abban van valami, hogy rohadt sokat játszok (túl sokat
) és kb 2012 óta játszok érintőkijelzős FPS játékokkal. Most vagyok 22, tehát olyan 14 évesen kezdtem, ezekkel nőttem fel saját PC hiányában.
Nem tartom magamat annyira jó játékosnak, de azért örülök, hogy sikerült elérni.
-
Fall-N
veterán
válasz
pecccccccca #1107 üzenetére
Ne is mond. Tegnap nyomtunk pár ranked meccset, de csak veszítés lett a vége. Ki is léptem a francba. Úgyhogy sokat kell játszani és az sem ért ha nem fáradt az ember. Az a baj, hogy én is késő este játszok vele, ami meg is látszik az eredményeken.
jonnyjoker01: Gratula.
-
Delerium
senior tag
válasz
Grat, ezosztigen
Ezt is elmondhatjuk, hogy egy klánban voltunk egy legendaryvel
-
pecccccccca
őstag
válasz
Gratulálok. Szép eredmény.
Amúgy mennyire kell fanatikusnak lenni ehhez? Vagy milyen munkakörben kell dolgozni, illetve hány évesnek kell lenni, hogy valaki idáig eljusson?
Komolyan kérdezem, mert nekem 38 évesen akármennyire is szeretném nem jönne össze sosem egy ilyen teljesítmény.Amúgy a topikból akik játszanak is vele, irigylem a kitartásukat. Nekem sem idom sem idegzetem nem lenne ehhez a játékhoz. Meg talán az is benne van, hogy számomra egy ilyen játék egyáltalán nem egérmozi méretű kijelzőre való. Sokat multilövöldézek, de csak szgépen. Ez a mobilos dolog valamiért nem fogott meg.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Nagy respect! Ez azért nem semmi. Ám som idő nincs már ebből a seasonból. Fura, hogy pár nap és jön a négy, de kb. semmit nem tudunk róla.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Szép teljesítmény, gratula!
-
Delerium
senior tag
Gabor32 egy új jelentkező a klánba, PH tag, vagy ismerős?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #1101 üzenetére
Ma csak egy meccset mertem menni és 4 ponttal veszítettünk team deathmatchet
Egyik csapattársam 2-13-ban volt, ha ő nincs akkor 10 pont előnnyel nyertünk volna.
Szerintem este megvárom az angolokat akiket találtam nemrég. 2-3 nyerés kell most már, velük biztos össze tudnám hozni.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1098 üzenetére
Mögvammá?
@Gabbana:
Szerintem nem működik másképp csak, ha átváltasz kézire.@Fall-N:
Ha néhány meccs alatt jelölgetsz ismerősöket, egy idő után annyian lesznek, hogy nem kell idegenekkel indulnod. Biztosan nem hagynak magadra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15" M3 Chip 16GB 256GB - éjfekete - bontatlan új - 3 év garancia
- I5-4460/GTX 1650 OC/16GB RAM/500 GB SSD
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 32/500GB RADEON PRO 5300M, ÚJ,GYÁRI AKKU, Üzletből, 27% ÁFÁS ár
- Apple Mac Mini M2 Asztali Számítógép
- Apple MacBook Air 15.3 M2 8GB 256GB szürke ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest