- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Windows 10
- F-Secure termékek
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
válasz
ericdrawen74 #4099 üzenetére
Ez csak játékokat tud futtatni? Samsung böngészöt lenne jó működésre bírnom pc-n.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4096 üzenetére
-
Curtain
senior tag
Amúgy érdekes hogy mindenkinek más. Gonolom mobil függő is lehet. Nem?
-
Curtain
senior tag
Csak azért kérdeztem mert egyik samsung topikban szóba kerültek a játékok tárhely méretei. Írtam hogy a cod nálam több mint 20gb, erre írta vki hogy nála csak kb 9gb. Gondolom akkor ő játékon belül nem töltött le mindent.
-
Curtain
senior tag
Kinek mennyi tárhelyet foglal a játék? Nekem 21.7 gb.
-
válasz
vodrosjozsi #4090 üzenetére
De hiszen az megcsinálható úgy is, hogy bármilyen AR-rel ölsz 30-at.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #4089 üzenetére
Gondom van a signature attachments-el, ugye a perk-nél az utolsót kell beállítani m16 alá de valamiért nem vált automatikusan emmiatt nem számolja a killeket a feladatnál
-
vodrosjozsi
addikt
Gyűlölöm amikor alcatrat br meccs után újra br menne erre nem az alcatrazt tölti be...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
ericdrawen74 #4078 üzenetére
Most miért? Tökre jó kilőni őket.
-
D@niel
addikt
válasz
vodrosjozsi #4077 üzenetére
A hivatalos 120fps támogatást nagyon kevés vas kapja meg, főleg gamer mobilok (asus, sony - mint hivatalos támogató), vagy mondjuk a redmi k40, amit az activision-nel közösen fejlesztettek.
-
törölt tag
válasz
ericdrawen74 #4078 üzenetére
remélhetőleg csak ebben a szezonban
-
ericdrawen74
senior tag
Ezek a kib@szott robotok most már a battle royale-ban maradnak? Vagy csak ebben a szezonban?
-
D@niel
addikt
Igen, szerintem nem tetszett nekik, hogy magisk-ban volt egy 120fps modulom (ahhh, pedig eszméletlen jó 120-on csapatni, nem is melegedett jobban a vas).
Mindegy, írtam nekik, hátha vissza állítják 90-re - root-ot pedig elrejtettem a játék elől. -
D@niel
addikt
Volt ma egy frissítés játékon belül, ezután eltűnt az ultra fps opció, nagyon zavaró, így csak 60 van meg - hardver pedig rendben van(sd860).
Nálatok is ugyanez a helyzet?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
vodrosjozsi #4069 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
Valaki tolja innen a warzone 2-t?
Nem egy rossz dolog, még sose multiztam (nem nagyon érdekelt az előző warzone se) de ez most egész jó.
Viszont nagyon elszoktam a ps4-en a játéktól, kb nekem a cod összenőtt a mobilos appal, azt meg már egy kivsit unom.
Szóval ha akad innen valaki aki multizna az szóljon és jövök. -
Kbali
nagyúr
Na megjött az új iPad: szokni kell, mert ez már 10,2-es, már majdnem túl nagy a játékhoz, de az i13 meg kicsi.
Az új BR pályán, amikor a teherautót kell kísérgetni, ott miért nem számol semmit? Az most csak ilyen gyakorlópálya? -
Kbali
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #4063 üzenetére
Nekem gyakorlatilag a kezdetektől voltak kidobálások, fagyások, mostanában sűrűbben. Az uccsó, mostani frissítés meg már fel sem fér a 32 gigás iPad-re, pedig alig van mellette valami, a játék már 20 giga környékére hízott.
Most feltoltam az iPhone-omra, de nagyon nem ugyanaz a játékélmény 6 collon, mint 9-en. -
Curtain
senior tag
válasz
kakuk.tamas #4063 üzenetére
Nálam simán elindul mobilneten. Wifin nem tudom most kipróbálni.
-
kakuk.tamas
addikt
Másnak is elszállt a játék? BR közben egyszercsak 199-es ping és semmi reakció. Legfrissebb verzió, wifin és mobilneten is megáll 99%-nál a verzió ellenőrzés indításkor.
-
válasz
vodrosjozsi #4059 üzenetére
Domination - Shipment pályán a konténerek közé ledobod.
Amikkor arra megy egyszerre 2 valaki, akkor robbantod és ha mindkettőt kinyírod vele, beadja a Popcorn medált.
Ezzel meg is lesz a feladat.---------------------------------------------
@ericdrawen74: Nem tudom én sem, de még régebbről kimentettem néhány ilyen speckó karaktert a játékból.
Ezekből ki tudod ollózni, amit szeretnél:
彡ꙮ乂亗么ツ¥ -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
C4-el 3 ellenfelet is felrobbantottam (2 módban is) de nem számolja. Másnak is volt ilyen? -
Curtain
senior tag
-
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Mióta nem frissült a CW-s shop? Kb. semmi értelmes nincs, a lóvé meg 10 nap múlva nullázódik.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Androidos tabletet használok (Samsung Tab S7). Mindig is furcsáltam, hogy maga a játék nagyon "pixeles" volt, miközben telefonon (Samsung Galaxy S20 FE) tűéles. De mivel hatalmas a méretbeli különbség, gondoltam ezt tudja a játék.
DE! Tegnap véletlenül bekapcsolódtam egy olyan játékba, amikor a tabletet lebegő ablakos nézetből raktam teljes képernyőre. Nagy meglepődésemre a kép tűéles volt. Ma kipróbáltam megint, és a képeket egymás mellé rakva tényleg ez a helyzet.
Valakinél van még ilyen probléma? -
Laby
őstag
iPadhoz tudnátok ajánlani 1-2 bevált trigger típust?
Vagy a tablet fogása miatt esélytelen ilyesmiben gondolkodni? -
Laby
őstag
Szevasztok!
Kicsit elvagyok késve a játékkal, de most kezdtünk bele barátnőmmel a játékba. Lenne két kérdésem, amire még nem sikerült rájönnöm.
Hogy a hímvesszőbe tudok scope nélküli fegyvert úgy használni, hogy ez az átkozott játék ne akarjon mindenáron rárakni valami sz*rt amikor lootolok?
Nagyjából dobozonként rak rá valamit amire nincs szükségem, és állandóan a hátizsákba kell belépnem és levenni a fegyverről. Körönként rengetegszer.Loadout-ot itt nem lehet lehívni mint a PC verzióban, csak a játék utolsó szűkülés egyikeinél megkeresni a piros jelét a térképen és odamenni? Vagy van valami lehetőség könnyebben, gyorsabban hozzájutni a saját Loadout-hoz?
-
HollyBoni
veterán
Igen, szerintem is gáz, sosem értettem miért találták ezt ki. Kb. minden mapon van egy hely a bázishoz közel ahova be lehet kempelni, és pont akkor csíped el az embereket mikor már nincs védelmük. Meg szerintem unalmas is, hogy mindig kb. ugyanazon az útvonalon rohangálsz.
De hát ízlések és pofonok. -
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4038 üzenetére
Ja: ha jól csinálod, beállsz respawn helyre és aki kijön, kinyírod. Ez a leggusztustalanabb játékmód szerintem. Itt nagyon kijön, ha a két csapat kicsit is kiegyenlítetlen vagy hiába vagy jó, egyszer kinyírnak, kb. többet nem jössz ki a bázisról.
-
Curtain
senior tag
válasz
vodrosjozsi #4036 üzenetére
Amúgy ennek a játékmódnak mi az értelme pontosan?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
MikeWazowski #4032 üzenetére
Én most lettem Grand Master I, majd figyelek.
Mióta van frontline ranked-en csak azt tolom
A legjobb a Crash, ott verhetetlen vagyok -
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4033 üzenetére
Az igen
Mondjuk elég érdekesen számolja legendary-ban a pontokat. Az előbb volt egy kör ahol vesztettünk, ráadásul full utolsó lettem a csapatban. Mégis kaptam +5 pontot.
Nem új pálya volt pedig.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #4031 üzenetére
Egyébként grand Master talán elejétől már nem voltak botos meccsek. Nektek is így tűnt?
-
Kbali
nagyúr
válasz
MikeWazowski #4022 üzenetére
Nekem az volt furi, hogy találkoztam olyannal, akinek a sniper vagy marksman mellett nem pisztoly, hanem egy másik teljes értékű fegyver volt. Volt korábban ilyen feature?
-
vodrosjozsi
addikt
Én tényleg nem értem ezt az új br-t, full mindent megcsinálok és amikor rámegyek az event-re akkor ugyanúgy piros minden
Nem értek ehhez
Viszont az nagyon idegesítő, hogy 2 napra behozzák az alcatraz-t, utána kiveszik és megint 4-5 nap múlva bent van 2 napra. Többet br-t játszanék de hát ha nincs alcatraz akkor nem fogok -
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #4022 üzenetére
A completionist camokat rá lehet tenni epic fegyverekre, van amelyik seasonal camot is. Ez nem bug, nekem is rajta van a diamond az epic skineken.
-
MikeWazowski
veterán
Milyen bug miatt lehet egy fegyveren két skin? Néha látom hogy diamond vagy gold is van egy pl epic fegyon.
-
válasz
KTomi77 #4020 üzenetére
Köszi! 🙂
Nekem meg ez kerülte el a figyelmem, amit te írtál.
Ezt is jó tudni, plusz köszi a videót is! 🙏Akkor ha valaki kevésbé szereti pl a BR-t, érdemes lehet mégis ott kezdenie és legalább GM III-ig felvinnie.
De egyébként meg nincs rá nagyon szükség, mert ezekkel az egyéb bónuszokkal már egyébként is jobban lehet szárnyalni, ráadásul ugye +1 hónap van az egészre.
-
Korábbiakban sok lehetett a sírás, hogy milyen nehéz a Ranked, sok a tryhard-os, "lehetetlen" nyerni, megy el az embereknek a kedve...
Ez a rank szezon ilyesmiket tartalmaz most:
- Multi Select bónusz:
Ha kiválasztunk pl minden játékmódot, akkor meccs eredményétől függetlenül +10 XP a végén az összesítetthez (GM ligában).
Ha csak respawn-ot szeretünk inkább, akkor a legkedvezőbb, mert 3 ilyet kijelölve még mindig +8XP (GM liga).
- Napi első nyerés bónusz.
- New Map Challenge bónusz, ami újabb pályán történő vesztéskor érvényesül és +30XP-t(!!!!) ad, tulajdonképpen a semmire...
- Még GM-ben is előfordulhatnak bot-ok (ez nem új)...
- Teljes véletlenszerűen dobált fél óra időhosszas Rank Shield-ek (ez sem új).
- Néha szerezhetőek Rank Shield "kártyák", amik egy vesztett meccset semmissé tesznek.
- Kitolták a rank szezon időtartamát 2-ről 3 hónapra...Igazából aki most nem végez MP legában, az kifejezetten nem is akar.
Most rank reset éjszakáját követően rögtön reggelre már voltak a Leaderboard-on MP legák.
Ilyen eddig még sosem volt. -
MikeWazowski
veterán
Hát furcsa, nem emlékszem anno h rankedbe lett volna bot meccs, könnyebb szinten se. Na mindegy, igazából az zavar hogy kevés pontot ad egy győztes meccs is, és baromi lassú így a haladás. Lehetne inkább itt is úgy mint csgo-ba, hogy ahogy játszol úgy kapod meg a rankot. Anno asszem 300 meccs után leg voltam, most lesz vagy 5-600....
na mindegy, azért köszönöm.
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski #4015 üzenetére
Ez a szezon még egész istenes az előzőhöz képest, ott úgy ment, hogy bot meccs, rendes meccs, bot meccs, rendes meccs. Volt, hogy egymás után adott be botokat, volt is belőle felháborodás redditen. Most kb. ha vesztesz 3 meccset, utána ad be 1 bot meccset, vagy egy fél órás rank shieldet. Legalábbis én most ezt tapasztalom, egyelőre csak master 5-ben vagyok.
-
Curtain
senior tag
válasz
MikeWazowski #4015 üzenetére
Master rankban már nincsenek botok. Max ha több meccset elvesztesz egymás után akkor bedob egy bot lobby-ba de ennyi. Én meglepően jól haladok, előző szezonban már feljutottam legendary-ba is. Most is csak 2 szint választ el tőle. Pedig én csak 2 ujjal játszom.
-
MikeWazowski
veterán
Volt egy kis kihagyásom, de úgy látom válozott a rank rendszer. Legendary-ról az új szezon miatt visszaestem Elite I-re, és valami baromi nehezen haladok felfelé, arról nem is beszélve, hogy 10 meccsből 4-5 full botok ellen megy... most ez hogy lehetséges rank meccsen? Utóbbi napokba mentem vagy 80 meccset és most értem el csak master szintre.... még ott a grand master is.. kell 1k meccs h eljussak megint legre? Vagy már nehezítettek így örüljek, ha grandot elérem? Ti mit tapasztaltok? Egyébként eddig simán ment, nagy többségbe első kettőbe vagyok.
-
Kbali
nagyúr
Faxa az új frissítés: 32 gigás az iPad-em, volt rajta 2-3 giga szabad hely, a frissítés meg nem akart felmenni. Alig van a játék mellett valami, de így is önmagában ez elfoglalja a tárhely bő felét.
-
T.Szili
csendes tag
Ez a behívásos dolog,nem teljesen pontosan van kitalálva. Messengeren is van panasz,hogy nem jön akit hívnak. Lehet nem is látja. Accok közötti átlépésnél még jó ideig aktívnak látom az előzőt,pedig már kijelentkeztem belőle. Az átlépésre én is panaszkodtam,rankeden nem csak az adott feladat van kiválasztva.A klán célja,hogy lega szinten legyünk,magasan teljesült,. Az utolsó hetek cw szempontból így nem annyira fontosak,jó nyaralást mindenkinek.
-
Kbali
nagyúr
Srácok, mi történt a klánnal? Azt látom, hogy tele új tagokkal, ha behívnék valakit cw-ben, akkor kb. 10-ből 2x jön valaki. Ha belépek valaki mellé cw-s feladatnál, akkor simán elvált a room owner másik feladatra, amiért nem jár cw-s pont.
Vagy csak engem utál mindenki? -
válasz
vodrosjozsi #4005 üzenetére
De ez valóban egy nagy hülyeség.
Ezek ugyanúgy benne maradnak a tizen gigabájtokba, most miért ne lehetne mindent szabadon játszani, amit épp szeretne az ember.
Zombi módot is "kivették", meg sok más féle BR mód is van, amik jelenleg nem elérhetőek.
Aki pl sniper challenge módban szeret BR-t játszani és épp nem elérhető a mód, azt jogosan zavarhatja, pedig nem lenne átláthatatlan attól még a felület, hogy minden létező mód választható marad.Az lehet esetleg magyarázat, hogy mégtöbb lenne a bot meccsek alatt, mert jobban szerte lennének a játékosok a sokféle játékmódban.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Csak egy kis rant:
A tökért veszik ki folyton az alcatrazt?
Tök jó map, egyedül csak itt szoktam br-t tolni, erre mindig akkor veszik ki amikor kedvem lenne hozzá -
Curtain
senior tag
Mi van már megint a rankeden? Két kört mentem de olyan volt mintha full botok ellen játszottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest