- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Roland861010 #3397 üzenetére
Kipörgeted a draw-ban. Valószínűleg utoljára kapod meg, fel kell tölteni a cp-t alaposan.
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3397 üzenetére
Még nincs kint ahogy látom.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Az új bohóc operátort, hogy lehet megszerezni? -
bostone
addikt
Hogyan lehet a leggyorsabban nyalókát gyűjteni?
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3394 üzenetére
Magasabb szinten ez egyre gyakoribb lesz
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3392 üzenetére
Értem, köszi!
-
törölt tag
Közben feljutottam master-ba rankeden de kb esélyem sincs. Sokan olyan statokat hoznak össze hogy csak nézek. Távolról is leszednek egy pillanat alatt úgy hogy a killcam-be nézve nulla a recoil-juk. Közelről meg a fegyvert sincs időm felemelni és már halok is. Nem vagyok egy pro játékos de full olyan mintha jópáran kontrollerrel vagy egér/billel játszanának.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3387 üzenetére
Úgy voltam vele hogy max 3-4 pörgetés mert a felett már brutálisan drága, annyit meg nem költök ilyenre. Pont volt annyi cp-m ami visszajött battle pass-ból, mondom akkor azt elköltöm. Mindenképpen az as val skin kellett semmi más és hát yt videók alapján igencsak kis esély volt hogy ennyiből megkapjam. Ezért is örülök neki ennyire!
-
bostone
addikt
válasz
Roland861010 #3382 üzenetére
Ezt túl sok alkalommal nem tudod eljátszani.
-
Roland861010
veterán
Ma kicsit érdekes dolgot hoztam össze.
3500Ft-ert megvettem tegnap előtt a 880-as csomagot.
Abból megvettem a BP-t majd vissza igényeltem véletlen az összeget a Google Playen nem ezt a tranzakciót akartam..
Erre ma jött az email, hogy vissza utalják az összeget.
Meg is jött az összeg és minden maradt a régiben meg maradt a pass is. -
válasz
Delerium #3380 üzenetére
Tőled is sikerült újakat tanulni! 🙂👍
Eddig a turret-eket úgy fejlesztettem, ahogy épp alakultak hozzá a ládák, valamint ahogy a turret-es feladatok kívanták.
Nem mélyedtem bele, hogy melyik hatásosabb a másiknál, ezt a "legalább egy sniper a csapatban" dolgot sem tudtam, meg a rózsaszín szellemek szerepére sem emlékeztem.Még a végén vissza adom a zombi szkinjeimet a játéknak, mert nem is érdemlem meg. 😅
-
Delerium
senior tag
válasz
Roland861010 #3378 üzenetére
Utolsó körre mindig ugyanaz volt a taktikám, missile turret a legjobb, azt kell fejleszteni, rózsaszín szellemet rögtön kilőni mert pajzsolja a nagy mackókat, amíg a szellem nem hal meg, a mackók sem. Szinte kötelező egy sniper mert az 1 lövés 1 halál a szellemre. Vagy venni egy XS1 goliathot az utolsó körre és azzal rögtön rámenni a szellemre. Rózsaszín pötty jelzi is, hogy honnan jön. Ha XS1-ban vagy és nagyon hal a bázis, jobb felrobbantani magad, feléledni és javítani.
Amit érdemes talentelni az a turret damage, weapon damage és wrench. A többi másodlagos.
-
válasz
Roland861010 #3378 üzenetére
Nekem utolsó körre már mindig meg szokott lenni a 4db maxra fejlesztett turret.
Azokat gyorsan ledobálom a bázis köré, utána rögtön beöltözök a gépágyús robotba és onnan már csak azzal fejezem be a csapattal a kört legtöbbször sikeresen.
Igyekszem azzal csak a nagy dögökre menni, azoknak is kimondottan a fejére.Legalábbis ez így működött még a nyáron.
Ezt az újat még nem játszottam, ez lehet persze nehezebb.
-
Roland861010
veterán
-
Írtam reggel a csoportunkba is, hogy csalódás ez a "felújított" zombimód.
Nálam is kimaxolva, elérve minden, nincs motiváció, hogy nyomjam.Kivéve, ha majd CW lesz rá (de akkor kb egész idő alatt nyomom majd, ha tehetem).
Plusz olyankor majd próbálgatok további fegyverszkinek-et is szerezni, ami mostanában kedvencebb.Nem játszottam még, de elvileg annyi az újítás, hogy Isolated pálya más részei alkotják a helyszíneket, plusz olykor több csapkodásra hajlamosak dögleni wrench-től az élőhaláliak... hurrá. 😁
Innen is szívesen játszok majd veletek, ha majd lesz rá CW, jó csapattárs leszek. 😚
-
Delerium
senior tag
válasz
Roland861010 #3374 üzenetére
Arról volt szó, hogy lesznek új dolgok a zombi módban, de semmi nem történt, lett új turret, hurrá. Ezért is nehéz most játszani vele, meg állítólag elég bugos is. Amikor először bekerült ez a fajta zombi, akkor nagyon pörgött, másodjára ugyanazt már nem nagyon akarják.
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3374 üzenetére
Ezért nem is kezdtem el, meg nekem túl hosszú egy kör... Pedig a fegyver skinek elég jók, nagyon reméltem hogy jön egy black matter skin, de igy nincs lelkiero grindolni mindegyikre
-
Delerium
senior tag
válasz
Roland861010 #3372 üzenetére
-
törölt tag
Mentem pár ranked tdm-et a sima pp19-el és meglepően jó! Még távolra is hatásos. Talán jobb mint az as val.
-
KTomi77
tag
válasz
f(x)=exp(x) #3369 üzenetére
Igen az éri meg, de csak Androidos készüléken. Ios-on 17990 az 5000cp.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Amúgy aki forintba tudja megvenni a CP-t, annak is az 5000 magasan a legjobb opció fajlagosan? 5000CP 12k 10000CP meg 36k...
-
törölt tag
Köszönöm mindkettőtöknek
-
törölt tag
egyébként az új flash drone valami parádés lett... elég messzire ellőhető, vállalható a sugár amiben dolgozik, kb úgy néz ki mintha egy falat húznának fel körülötted egy körben és azon nem látsz át... Mondjuk elég idegesítő ha az ember nekiáll duplán kipakolva spammelni, de hát ez már csak egy ilyen sport
-
törölt tag
Na most hogy megtudtuk ki hány éves és hol/mikor volt katona, egy olyan kérdésem lenne hogy melyik játékmód ad legtöbb pontot a battle pass szintlépésekhez?
-
-
Roland861010
veterán
válasz
vodrosjozsi #3356 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Roland861010 #3353 üzenetére
Hah 27
-
Norbi887
aktív tag
Másnál is előfordul időnként 'Connecting to server' üzenet játék közben? (Főképp menüben)
-
gubacsino
aktív tag
(47) Ezek szerint nem csak én voltam itt sorkatona... (persze lehet hogy ti megúsztátok)
Viszont így nem Prohardver, ha nem ProVeterán vagy Pr-o-bsitos... -
Kbali
nagyúr
válasz
PirosHello #3347 üzenetére
te nyertél
-
bostone
addikt
Végre valakik, akik nem bácsizhatnak le.
(Orosz óra, hahota és pajtás újság.) -
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #3347 üzenetére
A gyerekkoromat anno egy ilyen Videoton gyártmányú Pong TV-s játékkal kezdtem a 70-es években [link] . Aztán kamaszként már jött a Commodore 64 szalagos magnóról betöltött játékok hada. Retro feeling.....
-
Delerium
senior tag
válasz
Roland861010 #3343 üzenetére
A mi időzónánkban csak holnap, minden ilyen CODM-os cucc, eventek, új szezon stb plusz 1 nap.
-
T.Szili
csendes tag
Sziasztok! Mivel nemsokára egy klán leszünk nem árt ha nem csak Ferit ismeritek meg.
Most én vagyok a Titánok vezetője,de nálunk a játék számít egyedül. A szint az inkább lelkes amatőrök társulata. Én se vagyok már tizenéves (45),meló és család mellett csinálom mint jópáran. Az ifjak és a kevésbé aktívak maradnak majd ott,mi meg elvileg több mint 20 emberrel érkezünk a nullázás után szerintem.Bízva az egyesítés sikerességében,további szép estét mindenkinek!
-
Delerium
senior tag
válasz
Alias LaLee #3335 üzenetére
Nem használsz véletlenül VPN-t? Mert ennek nem dollárban kellene lennie. Nekem annó azért nem ment mert a special dealt dollárban adta meg a játék valamiért. Azért nem engedi megvenni mert a játék szerint nem ott vagy ahol kellene lenned. Írj a supportnak, segíteni fognak.
-
Alias LaLee
tag
Valaki ötlet?
-
Alias LaLee
tag
válasz
Alias LaLee #3334 üzenetére
-
Alias LaLee
tag
Sziasztok szeretnék COD pontot vásárolni de ezt a hibaüzenetet kapom
-
Delerium
senior tag
válasz
#56573440 #3331 üzenetére
A buff mértékétől függően, lehet az M13 elég OP lesz, nekem az most is olyan mint egy jobb AS VAL, egyedül a reload ami szerintem kicsit lassú. MX9-et kellett volna nerfelni, mert állítólag ez a mostani nerf csak BR-re vonatkozik, MP-ben meg majdhogynem godlike fegyver, mint amilyen az Akimbo Fennec volt, csak itt legalább ads-elni kell vele nem csak futni mint az őrült és nyomni a gombot. LMG buffoknak viszont annyira nem örülök, így is van elég camper, gyakorlatilag bármilyen fegyverrel képesek gubbasztani a sarokban
-
törölt tag
-
Delerium
senior tag
válasz
#56573440 #3329 üzenetére
Ingame 10. szezont írták, azt láttam, ezért is nem értem, döntsék már el, hogy mit is csinálnak. Sokkal egyszerűbb lett volna azt írni már az elején, hogy BP szezonkor pontok törlése, esetleg új rewardok, rank szezonkor meg teljes Clan War átalakítás. Bezsákoltam a KN-t meg a RUS-t, más nem igazán fogott meg. KN ha jobb lesz akkor akár még jó is lehet később
-
Delerium
senior tag
Nekem Farah pont nem tetszik, úgyhogy nem tudom, Firebreaket megvettem már, Ronin sem jön be annyira.
Viszont legendaryk vagyunk és tudunk játszani ezen a héten is Clan Wart, nem is néztem hányan vagyunk aktívak, előző heti CW-ben 12-en vettünk részt. Lehet kivették ezt a létszámos hülyeséget.
-
válasz
Delerium #3326 üzenetére
Nem tudom, de szerintem az a biztos akkor, ha addig elköltjük a pontokat mondjuk Farah kiegészítőkre nem? Mi másra
---------------------------------
@bostone: Hirtelen nem látok ilyen beállítást, hogy auto páncél visszatöltés, de belegondoltam és engem idegesítene inkább.
Sok esetben lehet a legrosszabbkor csinálná és karcolásnyi Armor veszteséget szeretne visszapótolni pont akkor, amikor komoly ellenségre fedezékből elkezdenék visszatámadni és végül amiatt nyíródnék ki.
Nem kicsit lennék ideges tőle. 😁Ninja lépteit meg nem tudom tudják-e látni (ilyet egyébként is én még mintha csak MP-ben láttam volna), de az biztos, hogy Upgrade után a ninja rohangászás közben is csak apró neszeket sugároz a környezetének.
-
bostone
addikt
Hol lehet beállítani, hogy automatikusan visszatöltse az armort? Egy videon láttam, de már nem találom.
A ninja lépései rejtve maradnak, nem látszódnak a tappancsok?
-
Delerium
senior tag
[link] Modern Warfareből és Warzoneból kiindulva, ennek sokan örülni fognak
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3320 üzenetére
Telefon /tablet vagy pc emulátor? Utóbbi esetében láttam nem egy ilyet...
-
KTomi77
tag
válasz
Roland861010 #3320 üzenetére
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam. Szerintem érdemes egyébként felmenni grand masterba. Ott már izgalmasabb meccseket lehet játszani.
-
KTomi77
tag
válasz
Roland861010 #3318 üzenetére
A poltergeist class-al tudsz láthatatlan lenni. Nem lehet hogy amiatt láthatatlan az ellenfél?
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3316 üzenetére
3 nap van a számlálón ha a battlepass szezon érdekes, a ranked szezon novemberben ér véget ha jól rémlik.
-
-
törölt tag
válasz
bostone #3309 üzenetére
ez viszont a játék dinamikája miatt kell hogy így legyen, nem lehet mindig ugyanaz a meta mert a játékosok elunják. Így is kicsit túl sokáig maradt túl jó sok fegyver. Most érted, ki grindolja a battle passt vagy a küldetéseket az új fegyverért ha utána csak vérszegény izzadás az egész, mert ugyanaz a 3-4 meta fegyver ellen kell menni. A warzone is mindig variálva van pont ezért. A legutóbbi modern warfare-ben is az elejétől szinte végig dominált az m4 és a 725, utóbbi még mindig kb god mode... És ez elég jellemző volt a codra egy ideje. Így legalább néha néha elő lehet venni olyan cuccokat miket buffoltak és legalább esélyed van vele játszani. Mondjuk én skineket nem veszek soha sehol, itt is csak azóta van battle pass véve hogy kb egyszeri kiadás ugye. Azt még benyeltem, de elnézve a yt-s nyitogatós videókat, én ezt kb a legalja gusztustalan szemétnek érzem. Mármint nem gond, de úgy van beállítva kb a "játék" ha dobozból kell kihúzni vagy a klasszik "szerencsekerék" forgatókönyv van akkor is, hogy jóformán mindig a végére marad az "értékes" player és fegyver skin. Azzal nincs bajom ha azt mondják hogy itt a cucc x -be kerül kell kell nem kell nem kell. De a neten található videók alapján konkrétan soha nem láttam olyat hogy lucky draw-ban pl ne a két jó cucc maradjon a végére, és addigra elvertél egy valag pénzt, tehát vagy feladod és megy a levesbe 30k huf vagy veszel még és kipörgeted... Nem tom, nekem ez így nem jön be, és akkor finoman fogalmaztam
-
törölt tag
válasz
Roland861010 #3300 üzenetére
De nem volt ilyen részletes testreszabhatóság mint itt a gunsmith-ben, ne keverjük a kettőt. Most az hogy lehetett ott is hangtompítót meg irányzékot rakni a fegyverre az ég és föld ehhez a gunsmith dologhoz képest. Ja meg max valami grip-et lehetett cserélni ha jól emlékszem. Szerk: na meg ugye az elmaradhatatlan festések is voltak már akkor is aztán ennyi. Ez a gunsmith dolog valamelyik black ops részben volt először.
-
bostone
addikt
Arról nem is beszélve, hogy drágán megvásárolt fegyvereket milyen pofátlan módon nerfelik. Normál mp-ben is használhatatlan.
-
válasz
Roland861010 #3302 üzenetére
Tudom igen, hogy mi az a ADS Moving speed, csak csipkelődéseket helyeztem a mondandóban, hogy egy kisebb tár a fegyveren miért okoz olyat, hogy célratott fegyverrel miért tudsz közben lassabban mozogni. 🙂
-------------------------------
@blackrulz: Természetesen örülök neki, hogy sokan szeretik a Gunsmith dolgot és nincs mit tenni, ezt is érdemes tanulgatni és tapasztalgatni, csak bostone leírta, amit én is gondolok, hogy az azzal való foglalkozás magától a lövöldözéstől veszi el az időt.
Ugyanígy autós játékokban sem szeretek bíbelődni mondjuk sebváltó áttét, lengéscsillapító és ilyesmi beállításokkal, de hát különbözőek vagyunk és ez így van rendjén.Azt is sajnálom, hogy én is gyűjtöm már külön CoD nevű mappában a fegyver screenshot-okat, de azok nagy része szezonváltásokkor érvényüket vesztik, mert balanszolgatják mindig a fegyvereket és ugyanaz a fegyverbeállítás már kevésbé lesz jó a következő szezonokra.
Ezzel mondjuk én befejezem ezt, mert ez fennec-etlen téma. 😅
-
törölt tag
már zsinórban sokadikat nyeri, nem is tudom, hónapokkal ezelőtt néztem és akkor is ő volt a #1... Lövésem sincs hogy egyáltalán hogy tudja megkerülni a létszámkorlátozást, mert ha játékon belül aimbot meg wallhack meg társai azt "értem", de a létszámkorlátozás csak nem egy sima változóban van letárolva amit a kliens küld el a szervernek aki ha azt látja hogy a klán létszám 30 akkor azt úgy el is hiszi és mehet a cw... Fura... Mindegy is.
a Hungarian Titans azért feljutott megint a legendary-ba -
Kbali
nagyúr
Azt láttátok, hogy olyan csapat nyerte a klánversenyt, ahol 1 db tag van, aki ötös szintű?
-
törölt tag
Azt nem mondtam hogy minden kieg a megfelelő tulajdonsagokat adja
Viszont szerintem elég hasznos hogy sok fegyot fel tudsz szerelni úgy, hogy mp cqb pályákon is jó legyen, és más kiegekkel meg akar közép távra brben is malac, vagy csak a jatekstilushoz tudod felszerelni.
Elég szomorú lenne ha a fennec pl csak szuper közeli smg lehetne, es nem tudnál választani hosszú csövet gripet kicsit nagyobb hasznos lotavhoz, vagy akimbo-t ha csak trollkodni akarsz
Meg ugye még egy dolog lenne amit lehet grindolni, akkor kiegrol kiegre ki tudnád tapasztalni mi a jó. De most, hogy megint visszajott a max xp-s fegyverre szórja az xp kártyát mechanika már ez a része sem igazán létezik, sokezer kártya all nálam is tarcsiban, és hiába használom őket ha kijön új fegyo, csak egyre több van
-
Roland861010
veterán
-
válasz
#56573440 #3298 üzenetére
Pont erről van szó, hogy előnyt ad... annak, aki tudja mit csinál. 😁
Olyan a játék ezzel, mintha árkád, de közben szimulátor is szeretne lenni.Olyasmikbe meg paraszti ésszel tudok csak belegondolni, mikor olyan fegyverre, amin funkcionálisan egyáltalán nem használunk lábakat és mégis teszünk rá, akkor az hogyan adhat bármiféle előnyt is? Azon kívül hogy van valami súlya és akkor elvileg egyenes következtetéssel lassabban lehetne kezelni a fegyvert.
Vagy hogy fizikai méretben kisebb tárat teszünk rá és az meg ads movement speed-ből vesz le. Miért?
Ezek is fura dolgok nekem, de pl játszok NFS No Limits játékkal is, ott meg a kerekek fejlesztésénél a szükséges anyagok között autó akkumulátor is szerepel. 🤣
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest