- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Windows 11
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #3302 üzenetére
Tudom igen, hogy mi az a ADS Moving speed, csak csipkelődéseket helyeztem a mondandóban, hogy egy kisebb tár a fegyveren miért okoz olyat, hogy célratott fegyverrel miért tudsz közben lassabban mozogni. 🙂
-------------------------------
@blackrulz: Természetesen örülök neki, hogy sokan szeretik a Gunsmith dolgot és nincs mit tenni, ezt is érdemes tanulgatni és tapasztalgatni, csak bostone leírta, amit én is gondolok, hogy az azzal való foglalkozás magától a lövöldözéstől veszi el az időt.
Ugyanígy autós játékokban sem szeretek bíbelődni mondjuk sebváltó áttét, lengéscsillapító és ilyesmi beállításokkal, de hát különbözőek vagyunk és ez így van rendjén.Azt is sajnálom, hogy én is gyűjtöm már külön CoD nevű mappában a fegyver screenshot-okat, de azok nagy része szezonváltásokkor érvényüket vesztik, mert balanszolgatják mindig a fegyvereket és ugyanaz a fegyverbeállítás már kevésbé lesz jó a következő szezonokra.
Ezzel mondjuk én befejezem ezt, mert ez fennec-etlen téma. 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest