- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! (válasz akart volna lenni 🙂)
Ebben a szezonban kifejezetten hasznos is lett az SKS, plusz az M21 EBR sniper.
Konkrétan ezt a kettőt szoktam kivenni BR-ben a drop-okból.
Mégpedig ezekkel a beállításokkal:
Mindkettő sorozatlövő, pontosak és nagyon harapósak. Pillanatok alatt levetkőztetik a 150-200 páncélosokat.Főképernyőn Loadout-ba bemész, bal oldalt kiválasztod a Battle Royal-t és ott tudsz a jobb alsó sarokban Custom fegyvereket beállítani magadnak (csak emlékezetből írom, lehet nem pontos), amiket aztán meccs közben drop-okból kiveszel ugye.
---------------------------------------
A jelenlegi CW valutát is érdemes elkölteni az utolsó fillérig, mert az is nullázva lesz, erről mindenki kaphatott játékban üzenetet.
-
Delerium
senior tag
Állítólag 10. szezontól jön a változás, a játék írta, hogy a szezon végén. Na jó de rank szezon vagy BP szezon? Csak mert tökre nem mindegy. Nullázzák az eddig begyűjtött pontokat, felújítják az egész clan war rendszert, a megvehető skinek is kikerülnek, legalábbis a régiek, erről nincs még pontos információ, hogy mi marad, de Farah valószínűleg igen.
Magnat, szerintem az a sniper masterys legendary attachment amit fel lehet venni a földről. Custom loadoutban nem lehet csinálni.
-
Magnat
veterán
Üdv,
BR-ben találkoztam sorozatlövő SKS-sel, customban tudok csinálni én is? Ha igen, hogyan?
-
PirosHello
senior tag
válasz
Delerium #3193 üzenetére
Jó hír, hogy "elméleti szinten" megegyeztetek
.
Tényleg jó lenne, ha "gyakorlati szinten" is megtörténnének a változások, mert Legendary szintű CW-hoz kevesen vagyunk (nincs meg a 20 aktív tag).
Bizakodó vagyok fery02-höz hasonlóan, de "a hídon akkor megyünk át, amikor odaérünk"... -
Bizakodó vagyok nagyon! 🙂👍
-
Delerium
senior tag
Egyelőre még csak elmélet szinten történnek a változások, de lehet, hogy fery02 klánjából érkezni fognak többen is. Még ülepednek a dolgok, de ha ez fog történni akkor benne van a Prohardverben egy névváltás, olyanra ami képviseli mindkét klánt. Természetesen a játékot ezen kívül másban nem érinti, csak sokkal többen leszünk. Ha ez a váltás megtörténik, akkor közösen kitalálunk valami jó klán nevet, a clan rename cardot már megvettem a clan war storeból, hogy azzal ne legyen gond.
-
Kbali
nagyúr
válasz
PirosHello #3190 üzenetére
Azt néztem, hogy 2-3 olyan társunk, aki eddig aktív volt, ők nem frissítettek az új verzióra és nem is játszanak.
-
Köszi mindkettőtöknek a választ!
-
Néztem videót, hogy a mostani szezonban MP rankedet S&D meccseket játszva érdemesebb csinálni, hogy feljebb jussunk.
Ez most adott szezontól is függ, hogy mikor mit érdemes játszani vagy valamit félrehallottam a videóban?
Jokesta videóit szoktam egyébként olykor nézegetni YT-on, ott hallottam. Lehet van érdekesebb youtubber is CoD M témában, annyira ezzel nem foglalkoztam még.
-
D@niel
addikt
Ez nem így van. Ranked vesztes meccsen is tudsz zárni plusszal, de akkor nagyon jól játszottál. Egyébként pedig, minél jobban zárod a kört, annál kevesebbet von le vesztés után.
Rankeden lett változás, bejött a "grand master", master és legendary közé. GM-ben 3 szint van, legendary-t pedig immáron 8000 pont felett adja meg.
Ennek örülök, végre valahára nem adja olyan könnyen a legát.
Úgy néz ki a pc-sek/emulátorosok már nem a mobilosokhoz kerülnek rankeden, így már korrekt meccsek vannak, most vagyok grand master 2-n. -
törölt tag
válasz
Roland861010 #3181 üzenetére
Az a baj a külső kontrollerekkel, hogy a játék jellemzően érzékeli, es onnantól nem a telos tömeggel mész, hanem külön a pcs emulátorosokkal, meg a kontrolleresekkel.
Most varialtak annyit rajta hogy sima mpben biztos nincs megkötés, de valszeg a ranked vonalon megmaradt csak nem szól...
Ha nem akarsz korlátozást, triggert érdemes nézni... Van több fajta, nem túl drága, 2+2-es kiosztassal is, es kész. Nyilván nem lesz olyan frankó mint egy xbox, de na...
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Roland861010 #3181 üzenetére
Ezzel a kis "tákolmánnyal" USBn keresztül ki lehet küldeni a képet win10re biztosan, talán másra is.
Az usb hibakeresés a telon legyen bekapcsolva.
Ezzel némileg lehet javítani a hátrányon. A menüben még az egér vezérlés is mükődik. A késleltetés 0.030-0.050 között. Ami bőven jó. Sokkal jobb mint a hosonló wifi-s megoldások.
Otthon peresze van jobb játék is...
de munkahelyen☺️🤫
[link] -
Roland861010
veterán
válasz
gubacsino #3180 üzenetére
Tegnap vettem egy Xbox kontrollert a játékhoz.
Sima mp-ben gyorsan talál csapatot de rankedben alig akar.
A másik meg ha talál is olyan fényévekkel jobban játszanak mint az én csapatom, hogy nem is értem.
50/10-15-re kaptunk ki.
Olyan messziről vesznek észre meg amikor még sehol nem vagy és telibe lekövet...Na marad a sima MP meg Br.
-
gubacsino
aktív tag
Tudnék is neki örülni, de számomra a Clan Wars létszám limit és, hogy összerakták a PC/Kontrolpad-os/Tapi-pados játéksokat egy kosárba, az teljesen megöli motivációt.
Ha játszom is egy keveset csak azért, hogy javult -e a helyzet.
A cross-platformtol hányok egy PvP FPS-ben, hogy itt is ezt erőltetik, az számomra, nem pálya. Csoda ha meglesz az 50es szint.
Nem tudod meddig tart ez a nagy "összeborulás"?
Értem én hogy, könnyebben telik meg a lobby, de egy wasd+egér ellen felesleges küzdeni. És fordítva is igaz, bár kisebb mértékben, a gyári AIM-nak sem szoktak örülni a PC-sek. Jogosan.
(A fel-fel bukkanó csalókról már nem is beszélek)
Játékosnak tartom magam. Játszom konzolon, PC-n, telefonon, Kvarcórán...
De nem indulok el olyan versenyen ahol több a bosszúság mint az öröm.
A sikerélmény kimerül abban, hogy néhány BOT-ot lekaszálok?
Remélem változik a helyzet, mert sajnálnám... de ha csak szenvedés, az egyoldalú, túlzott versenyelőny miatt (ping, framrate, belátható terület stb, stb stb) akkor inkább nem. -
Kbali
nagyúr
Két node-ot vittünk is az első nap
-
bostone
addikt
Azt tudja valaki, ha idegen karaktereket szeretnék megadni névváltásnál, azt hogyan lehet megtenni?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Roland861010 #3173 üzenetére
Honnan látod hogy 0 recoilja van valakinek? Killcam? Mert az sokszor totál hülyeségeket mutat.
-
bostone
addikt
válasz
Roland861010 #3173 üzenetére
Milyen telefonon működik 120-al a cod? Neked milyen van?
A pc nem tiltott, de rengeteg módszer létezik, amivel előnyhöz juthatsz a többi játékossal szemben.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Ti találtatok már működő kontrollert a játékhoz az x-en és PS kontrolleren kívül?Sokszor futok bele olyan MP meccsbe hogy annyira pontosan lőnek, hogy szinte 0 a recoilja a srácnak...
Tuti kontroller vagy pc.Oké nekem a telefon 120Hz-es képfrissítés és 480Hz-es a mintavétele de még így is necces.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3169 üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
Én nem vagyok klántag itt (pár barátommal csináltunk egy sajátot, de nem nagyon törődünk vele).
A topic 90%-ában nem is nagyon tudom miről van szó emiatt, MP részt egyáltalán nem értem.Egyszer játszottam huzamosabb ideig (kb. egy hétig), amikor 5 ujjra álltam át és MP sniperezésnél nem volt jobb ötletem gyakorolni.
Egyébként te nem játszottál valamilyen zombis játékkal? Mintha ismerős lenne a neved.
-
válasz
f(x)=exp(x) #3167 üzenetére
Ez is amiket írsz és írtok azt mutatja, hogy itt a topikban jobbrészt tapasztalt, játékot már szinte (vagy egészében) elejétől ismerő tagok írnak és nagyon megtisztelő lenne klántag lenni egyébként nálatok.
Én fel is vetettem ezt nálunk múlt héten, hogy nálatok úgyis magasabb lvl szintű a klán, több ember férne és akár még a Prohardver névhez sem feltétlenül ragaszkodnátok, hanem valami közösen kitalált név lenne.Nálunk már viszont +2 éve ismerem a fiúkat, családot alkotunk és megyek velük a döntésükkel.
Ha nem ismernénk egymást és most ismerkednék a játékkal, akkor kizártnak tartanám, hogy ne nálatok kössek ki. 🙂Lehet játékon belül nem sokat tanulnék, mert lehet nálatok nincs sok közös játék egymással, de legalább Prohardveresként (mondjuk nálam inkább Mobilarena) szintén a helyemen lennék. 🙂
-
f(x)=exp(x)
őstag
Pár nap játék után én is megszoktam, csak kissé animációs mese feelingje van a pálya bizonyos részeinek...
Pár seasonnal ezelőtt is be lehetett állítani a scopefelvételt, bejött a frostbrand skin az ak-hoz, és minden pro játékos sírt (egyébként jogosan, nagyon zavaró volt). Nálam egyébként ki van kapcsolva az auto loot, szóval nem zavar. -
Delerium
senior tag
Én is jobban szeretném ha a PH bővülne, de mi vagyunk kevesebben, úgyhogy ez nem opció, viszont ők komolyabban veszik a játékot. Messenger csoport, Line beszélgetős csoport, szóval egy szinttel fölöttünk állnak ilyen szempontból. Persze ha valaki vált mondjuk fery02-ékhez, nem lesznek kötelező BR vagy MP meccsek, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
Delerium
senior tag
válasz
bostone #3160 üzenetére
A legnagyobb szomorúság, hogy kivették a 10 perces 300-500 pontos feladatot. Ha így marad az event végéig akkor nagyon fog hiányozni a napi kb 1000 pont. Viszont az event nem jelöli, csak a leírásban, hogy a top 10% a karakter mellé kap egy fegyver bundlet is. Epic lk24, mw11, charm, smrs.
Mindenki másnak: holnap kezdődik az új clan war szezon, master 1-ből kezdünk ami kb 2 hét alatt újra legendary lesz és bár a legtöbben a maradás mellett szavaztatok(velem együtt), a lehetőség megvan, hogy egy nagyobb létszámú klánba lehessen menni. Bostone és fery02 klánvezetőjével is beszéltem, ha valaki úgy érzi, hogy váltana, az tud csatlakozni másik, szintén magyar klánhoz.
-
válasz
bostone #3162 üzenetére
Facebook-on olvasgatva tele van most bugokkal a játék, főleg az új Blackout.
Láthatatlan emberek, hanyag, pixeles textúrák (HD pakk ellenére), lebegő tárgyak, item-ek. Pálya elemekbe beakadás, pálya alá kerülés és úszás a végtelen óceánban, stb...A fura amúgy, hogy én ezekből kb semmit sem vettem észre (létszámítva amit te is írtál, márha az valóban bug), pedig annyit BR-eztem azóta, hogy holnap szerintem meg is lesz az Event.
De pont egyik klántársunk is írta, hogy tegnap BR-ezett párat és nem számolta bele sehogyse neki a napi "egy BR meccs játszás" feladatába, az is egyértelműen bug.
-
bostone
addikt
A napi küldetések számát redukálták?
Így nem biztos, hogy ki lesz farmolva a fegyver. -
cellpeti
nagyúr
válasz
ericdrawen74 #3154 üzenetére
ez is igaz.
valaki el tudja mondani nekem, hogy ezt az új "módot" hogyan kell használni? Mert nekem kiír valami angol szöveget, nem enged tovább. Én meg kilépek és úgy hagyom
-
válasz
f(x)=exp(x) #3153 üzenetére
Nem ismerem a Pubg-t (szerencsémre?), szóval egyedül az Isolated pályához tudom viszonyítani ezt az új Blackout-ot, de nekem bejön ez is ugyanúgy, az átszabott heal és armor rendszerével együtt. 👍
Mellesleg talán érdekes lehet számodra a következő, ha ugyanúgy érint és zavar téged is, a nap folyamán fedeztem ezt fel.
Szóval régóta zavart BR-ben, hogy ha felveszünk valamilyen scope-ot, akkor azt automatán rápakolja nekem automata fegyverekre, mert én egyik olyan fegyveren sem tűrök meg semmilyen scope-ot, szedem is le róluk rögtön, amikor felkerül valami ilyen rájuk.
Közben meg egy elég részletes beállítási lehetőség van pont erre erre a jelenségre. 🙂
Magamnak ott be is állítottam, hogy csak is Marksman-okra rakjon scope-okat, amik eleve is félig sniper fegyverek, azokra nem bánom. 👍
-
bostone
addikt
válasz
ericdrawen74 #3154 üzenetére
Ezt már láttam fordítva is.
A PC-s nyögte a mobilos bandát. -
f(x)=exp(x)
őstag
Én szinte csak BR-t játszok.
Most, hogy lehet játszani az új és a régi mapon is, elgondolkodtam, hogy a két pálya evolúciója mintha fordított irányú lenne. Ez az új mintha a Pubg utánzására ment volna rá. Az új healelési rendszer viszont sokkal jobb, kiegyenlítettebbek az 1v1-ek.
-
cellpeti
nagyúr
Kicsit off,de van valaki aki iPhone 12ről nyomja?
-
-
Ha jól emlékszem itt is írta valaki, hogy jó lenne, ha több gombkiosztást is el lehetne menteni és azután egy gombnyomással váltogatni közöttük... Megvalósították!!! 😄
Így aki mobilon és táblagépen is játszik, most már etéren közel kompromisszum mentesen teheti. 👍
Azért csak "közel", mert ha fel is merné, hogy melyik eszközről játszunk és úgy kapcsolgatná magától, az lenne a tökéletes, de azért az már nagyon hab a tortán lenne. 😁--------------------------------------
@Kbali: Melyik iPad-ról játszol?
Nekem egyelőre az iPad 8th bírja még.Mondjuk Medium beállításnál feljebb eddig sem használtam, sőt amikor sniper-ezgetős MP-ket játszok, olyankor Low-ra veszem inkább, mert valamiért távcsőbe nézéskor durván lemegy az fps helyenként (pont ott nem kéne).
-
bostone
addikt
Br-t tolja itt valaki?
-
Delerium
senior tag
Minden ilyen nagy update ezzel jár sajnos, rengeteg bug van, nem működő skinek, rosszul megírt feladatok, a nagy event is érdekes, főleg, hogy csak BR, anélkül egyáltalán nem lehet csinálni. Az, hogy minden belépésnél letölt valamit újra már nem is lep meg
Viszont összességében nem rossz egyáltalán, HD pack-kal szerintem nagyon szép lett a játék. Redmi 8-ról váltottam 9t-re, MP-ben nem tapasztalok akadást, BR-ben néha meg-megáll gondolkodni kicsit. Viszont az akkut azt úgy eszi mint soha eddig.
100%, hogy rengeteg mini update lesz, mindenféle javítással. -
Kbali
nagyúr
válasz
HollyBoni #3131 üzenetére
Ez az új frissítés eléggé megizzasztja az ipad-em. Ilyen szintű lag-olást eddig még nem tapasztaltam a játék során. A vicc, hogy rálövök valakire, látom a hitreget, majd egyszercsak ugrik a megjelenítés és meghaltam, mert közben lelőtt valaki a semmiből, de én is megkapom az előzőleg lelőtt emberre a pontot.
Plusz ez a helikopteres mission a mi a franc? Megcsinálom a feladatot, erre mindig visszadob a kínzószobába. -
törölt tag
válasz
ericdrawen74 #3137 üzenetére
Telon én nem nagyon találkoztam még csaloval, bár br-t csak akkor játszok ha nagyon muszáj, lehet ezért
Dia grindra használok néha emulatort, ott heti 1 max volt 1-2 körre, de igazából nem volt annyira para.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
#56573440 #3136 üzenetére
Van csaló is dögivel. 2 hónapra jegeltem a jàtékot, mikor úgy szedtek le egy tetőről, hogy a földről felugrottak mellém és lekéseltek. És nem, nem ninja volt. Mikor visszanéztem a felvételt az ember a semmiből került elő. Most úgy làtom, végeztek ez ügyben némi takarítàst.
-
KTomi77
tag
A szezon első meccse amit játszottam, ranked S&D volt. A csapatom kapott egy cheatert
Ez a szezon is jól kezdődik.
[kép] -
HollyBoni
veterán
10v10-nél folyamatosan Firing Range Domination-t dobja be... Nektek is?
-
PirosHello
senior tag
-
Nem számít, hogy gigabites net vagy sem, korlátozva van, hogy milyen sebességgel engedi max szedni a játékon belüli letöltéseket.
Gondolom, hogy ha a játékosok nagy része egyszerre ráfeküdne a frissítgetésekre és úgy tölthetne mindenki, ahogy a netük bírja, akkor hamar kifeküdnének a szerverek. 🙂Előző szezon frissítésének a fő napján is éreztük így is, amikor estefelé játszottunk, hogy akadozósabb, lag-osabb volt a játék.
-
Androidon elérhető a frissítés!
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #3121 üzenetére
RollerX néven játszom jelenleg 42-es vagyok .
-
cris78
őstag
A napi 3 meccset mindig tudom hozni. Többet nem merek feleslegesen ajánlani, ha mégsem jön össze. Amit a többség választ az nekem megfelel.
-
Delerium
senior tag
Személy szerint én is a maradás mellett vagyok, de közben azt sem szeretném ha rossz lenne a hangulat mert clan warban nem tudunk egy bizonyos szint fölött haladni.
PirosHello: Nekem jó ha lesz pár másodreg, ha jönnek is mellé új tagok az meg grátisz.
Ma kijön az update, azt hiszem csütörtökön, de lehet már holnap jön az új rank szezon, új BR map, CODM születésnap, új clan war szezon, új díjak meg minden. Ez remélem kicsit felpörgeti az eseményeket.
-
PirosHello
senior tag
-
Delerium
senior tag
Pár nap és itt az új szezon, döntsünk véglegesen, hogy mi legyen a folytatás. Váltás bostone klánjához, esetleg fery02-ékhez, vagy maradjon minden ugyanígy és később hasonló problémák legyenek mint most a szezon végén.
Ha lehet minél többen írjanak vissza, hogy nekik mi lenne a leginkább megfelelő.
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Roland861010 #3114 üzenetére
Natívan tényleg az XBOX, és PS gamepad jó hozzá. Kicsit állítani kell az érzékenységen, de talán a legjobb élményt ezek adják. És ahogy nézem a MOGA XP5-x tulajdonképpen egy XBOX pad.
Alternatívaként korábban a Flydigi WEE 2-est használtam. Kiváló keymapper van hozzá!
Akár más android játékokhoz, emulátorokhoz is jó amikhez nincs controller támogatás.
PPSSPP emulátorral kiváló tud lenni.
[youtube] -
Roland861010
veterán
Helló,
Rendeltem egy Samsung MOGA XP5-X+ ControllerT lehet szerintetek használni a játékhoz?
Anno olvastam hogy hogy csak Xbox és PS Controller a jó hozzá...
-
ericdrawen74
senior tag
Aki Gameloop-pal játszik, találkozott ezzel a hibaüzenettel:
HTTP Status 403 - Forbidden? Ha igen, érdekelne, hogyan javítható.
Csak Activision fiókom van. -
KTomi77
tag
Aki nem tudná: ingyen operatort lehet kapni cod mobilban, a Vanguard open betaja alatt.
Itt a leírás hozzá: [link] -
Szerintem is érdemes lenne azért megtartani a Prohardver csapatot, mégis van már szép múltatok. 🙂
Elég lenne, ha pl 5 fő bevállal alt acc-ot is és "aktívnak" tartja azt is.Én majdnem egy harmadik acc-ot is csináltam (azt még tudom hová regisztrálni), de szerencsénkre nem volt rá most még szükség a héten.
Persze én még lelkesebb is lehetek a játék iránt, pár hónapja ismerjük még csak a fiúkkal.
-
KTomi77
tag
Nem tudom érdekel e valakit, de gondoltam szólok, hogy most az MSMC legendary fegyvert bundleban lehet megvenni 2400 cp ért.
-
Sajnálom, hogy nem sikerült e tekintetben eredményesnek lennetek a múlt héten. 😔
-
Kiderült, hogy nagy hülyeséget írtam tegnap, mert ugyanúgy maradtunk Legendary-ban.
Egyik tisztünk amit mutatott képet, amin Pro szint szerepelt, az csak egy általános példa képernyő volt (About Clan Wars), nem a ránk aktuálisan vonatkozó állapot, jól megtévedtünk egész napra. 🤣Szerencsére meg is lett a hétre a szükséges aktív ember állomány, szóval részt vehetünk a heti CW-ben.
Olyanra nem gondoltatok, hogy Android Játékok topikból próbálni toborozni embereket? 🙂
Bár az is igaz lehet, hogy aki érdemlegesen foglalkozik onnan a játékkal, az valószínűleg eleve már tag lehet nálatok, szóval sok új lehet nem jönne. -
Delerium
senior tag
Kíváncsi leszek, hogy holnap visszadob-e, ha igen, szerintem master lesz belőle. De ha úgy működik mint az MP/BR rank, hogy ha nem is játszol akkor is marad a rank akkor még egy hét mínusz, viszont marad a legendary szezon végéig.
Itt is lett 1-2 új tag, de most sajnos nem volt időm sokat foglalkozni vele, sok lett minden más dolog. Holnap okosabbak leszünk.
-
Hogy van a csapatotok végül? 🙂
Most tapasztaljuk, hogy mivel járt ez az 1 hét kiesés, a most keddi Clan War-t valamelyik Pro szintről fogjuk már kezdeni, szóval egy darabig lazább hetek lesznek, plusz ugye aktív tagokból is elég kevesebb.
Pedig már be lett izzítva 2 mellék acc is, néhány új tag is jött, így 23 jelenleg nálunk az elvileg aktív tagok száma.
Kívancsiak lettünk volna azért, hogy elindulhatott volna-e a csapat most a héten, ha maradt volna a Legendary, de erre akkor várni kell majd most pár hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest