- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyet én nem merek kijelenteni, hogy szebb lett, de örülök, ha te így látod. 😁
Hallottam olyat is valakitől, hogy azért lehet szebb, mert hozzászokik az ember.
Ez mondjuk szerintem hülyeség, mert a jót lehet megszokni, a rosszat kevésbé, ugyanúgy homály fost látok a képernyőn, mint a kezdetekben. 😁 -
Összedob mindenkivel a játék (PC-, konzol-, mobilosokat is beleértve), mert itt nincs ranked, nincs szelektált matchmaking, cserébe gyorsan is talál meccseket, ami egyébként tényleg gyors.
Az is igaz, hogy annyira kevesen játszák, hogy fegyvercamo-zásban is lehet trükközgetni, hogy bevonsz egy másodlagos acc-ot és ha egyszerre nyomtok matchmaking-re, jó eséllyel közös játékba teszi a két a acc-ot.
A BR részét élhetetlennek tartom a játéknak, viszont a multival elbohóckodok, mert egyébként vannak benne jó pillanatok.
A CoD:M-ben kiégettnek tartom magam, maximum (jobb esetben) CoD játék nélkül maradok hosszú távon. 😁
-
Air 4-en játszok, de ennek iPad táblagépen minimum valami Pro model való.
Mondjuk én mostanában szinte napi szinten játszogatok vele, legalább a napi task-okat megcsinálom, de amúgy szinte kizárólag MP, mert a BR az nagyon fel tud idegesíteni benne, ott szinte csakis “200fps-es Razor egeres” ellenfelekkel hoz össze a sors valamiért, MP-t sokkal játszhatóbbnak tartom.
Főleg mert rákaptam utóbbiakban a fegyver camo-zgatásokra, az Interstellar skin-ért szintén küzdős lesz a menet (bár véleményem szerint hamarabb megvan, mint emitt a Damascus), így állok jelenleg (CODMunity app)…
Olvasom FB csoportban, hogy nagygépes verzión játszak a camo-záshoz, ott sokkal könnyebb.
Ezekkel a véleményekkel nem megyek sajnos sokra, mert nincs se PC-m, se konzolom. 😁 -
“menet közben töltöm le a magasabb felbontású definíciókat”
Ez azért is hangozhat humorosabban, mert nézek egy videót a játékról YouTube-on és csodálkozok közben, hogy ott milyen szép a játék, majd pillanatokkal később észreveszem, hogy ráadásul csak 480p-ben fut a videó. 😁Gyenge grafikán játszok, de néha még így sem sikerül időben sztrímingelnie nekem a bármilyen definíciót:
Ilyenkor az van egyéb, hogy meccs közben egyszercsak betölt mindent normálisan, szóval nem az egész meccs szokott így kinézni, de amúgy általános lag-ok is vannak jócskán (CoD:M-ben szinte sosem tapasztaltam lag-ot), szóval ahhoz képest azon sem csodálkoznék, ha a képen demonstrált dolgokkal sűrűbben futnék össze, de szerencsére csak ritkán esik meg ilyen. -
Ha csak ennyi volt a probléma, nehogy ez visszatántorítson, mert vannak ugye nagyon praktikus asztali állványok is, pont nemrég hirdettem is egyet.
[link]Ez amit hirdettem, minimum másfél évig elégedettséggel használtam a játékhoz, direkt arra a célra is vettem szinte.
Azért adtam csak el, mert időközben átálltam MagSafe típusú állványok használatára.“helyette csinálok mást”
Ezzel viszont nagyon egyet tudok érteni és megértem. 😀 -
Nekem ilyen gondolataim akkor voltak, amikor valamelyik nyáron erőszakoltam magam az MP Top5000 helyezésért és végül Top4004-ben sikerült végeznem abban a szezonban, de egyáltalán nem nekem találták ki, hogy ilyet csináljak, mert biztos vagyok benne, hogy maradandó károsodásokat hagyott bennem. 😁
Abban az időszakban pont volt időm dögivel, gondoltam legalább egyszer miért ne csináljak ilyet.Mostanában már jó ideje inkább csak a napi dolgokért játszok, meg amikor vannak seasoned/feauted feladatok, akkor még azokért, de már rég hiányzik a láng, nincsenek már a régebbi hosszasabb fun játszogatások ismerősökkel, barátokkal.
Ez miattam is van mondjuk.Azon is elgondolkodtam, hogy ha inkább csak a kötelezőkért játszom, egyáltalán van-e még értelme játszani.
Pár hete vettem egy kontrollert és inkább azzal játszogatok egyéb játékokkal, leginkább autósakkal, mert lövöldözős játékokban sohasem értettem, hogy hogyan lehet ilyennel normálisan célozni.
-
Megértem a sok fikázást, amit kap. Egy S24 Ultra kell hozzá, hogy stabil 50-60 fpsel fusson a játék high beállítással. A grafika így is elég ramaty, de a kis kijelzőn nem olyan rossz azért a helyzet. Nekem nagyon tetszik hogy 1:1 hozza a konzol COD élményt és hála a DM módoknak lehet fegyvert is szintezni a MW3 vásárlása nélkül. A tapis irányítás kuka, kontroller szinte kötelező.
Nagyon hiányzott már a Rebirth, ez nálam a kapu drog.
-
ericdrawen74
senior tag
Én is. De multiban a helikopterből azért elég látványos, mikor valaki fénysebességgel fut
, vagy nem jelöli piros négyszöggel
.
Utána olvastam a rankedes hosszú várakozási időnek. Azt írják, aki emulátort vagy kontrollert használ, annak sokat kell várni. Érdekes öcsém telefonon játszik és mégis ugyan úgy sokat kell várnia. -
Nekem nagyobb gond, hogy fogalmam sincs sokszor, hogy mik történnek játék során. 😁
Az is hülyén néz ki, hogy meghalás után kúszhat még szabadon mindenki félig-meddig "örökélet módban" és akkor vannak olyan helyzetek, mikor több csúszó mászót látok összesen, mint talpon lévő bárkit.Meg nem világos teljesen mi alapján nyerünk vagy vesztünk, épp mit is kellene csinálnom, mennyire vagyunk szarban vagy nem, de biztos megérteném, csak nem is akarom, főleg hogy fegyvert rangolni sem lehet abban a módban.
A kedvencem, mikor boldogan csinálom a dolgomat (valójában ugye fogalmam sincs, hogy mit csinálok) és egyszercsak arrébb helyeződik 1 kilométerrel a war zone, nekem 5 másodpercem van megtenni 1 kilométert.
-
-
Pedig nagyobb esély van rá, mint hinnéd. 🙂
Friend listámon rengeteg olyan ismerős van, akikkel sűrűn játszunk együtt, igaz azok inkább BR játékok és ismerem a stílusukat, tudom, hogy milyen helyzetekben várhatóan hogyan fognak reagálni, milyen felszerelés és fegyver érdekli őket, ezeket jelölöm vagy mondom is nekik játékok alatt.Csomó MP-s ismerősöm is lehetne, ha hajlandó lennék S&D-t játszani, mert a legtöbbjük sajnos azt játszik és ott is megismerném a tagokat játék szempontból.
Akikkel szoktam játszani, jellemzően mindenki más klánban van és ezt rendjén is gondolom, mivel a szórakozás szempontjából mindegy is az egész klán téma.
Ezekre a Championship jellegű dolgokra sem klánokat kell regisztrálni, hanem csapatot, amiben tökmindegy, hogy ki milyen klánban van vagy van-e egyáltalán klánban, az csak bonyolítaná is az egészet.Én már jó ideje elengedtem az egész klán dolgot, mert magát a barátlistámat tekintem klánnak és az elég nekem.
-
Erről a részéről már nem a játék tehet.
Ha vannak játékosok, akiknek van lehetősége és kedve sokat együtt játszani, akkor azért ki tud alakulni a tagok között, hogy kinek mik az erősségei/gyengéi, szokása, stílusa és idővel hatékonyabbak lehetnek együtt.
Nyílván több esélye van egy olyan regisztrált csapatnak haladni ebben az eseményben, ahol egyébként is játszanak együtt a tagok. -
Lajmund
őstag
Kikell kerülni a lövéseket
Amugy én még mindig attól kapok agyf@szt hogy a jármüvek csak egyes kettesbe müködnek. Annyira gagyi. Meg gyorsabb lehetne a helikopter meg a repülő is annál meg csak on off van.. Miééért??? Amúgy minden más okés nagyjából de ezek.. cyberhunterbe egy fél szigetet átugrottál ha elég lendúlwtet szereztél full poén volt. Itt is lehetne legaláb reális tempot ha törik meghalsz mint amimor repülővel belecsapodsz valamibe azt csá. Ennyire ne nézzék már retardnak a játékosokat hogy kettesnél feljebb nem vált semmi..
-
-
HollyBoni
veterán
Igen, szerintem is gáz, sosem értettem miért találták ezt ki. Kb. minden mapon van egy hely a bázishoz közel ahova be lehet kempelni, és pont akkor csíped el az embereket mikor már nincs védelmük. Meg szerintem unalmas is, hogy mindig kb. ugyanazon az útvonalon rohangálsz.
De hát ízlések és pofonok. -
Olvastam már olyan esetről, hogy valaki Ranked Master szint valahányból nem tud feljebb menni, mert nem érti, hogyan van az, hogy hiába igyekszik mindenkit megölni, többször mégis vesztésre jönnek ki a meccsek.
Ott lett neki megmagyarázva, hogy Domination és Hardpoint-on mi is a lényeg és tényleg nem tudta.
Ha Rankeden vannak, akik ezzel nincsenek tisztában, akkor Normál meccsen ez az arány mennyivel lehet borúsabb? 🙂Amikor egybesorsolt minket a játék, én is olyan módban játszottam, hogy igyekeztem minél jobban elnyújtani a meccset, hogy két sniperre is tudjon haladni egy meccs alatt a gyémánt.
Normál meccseken ezeket a módokat mindig igyekszem legjobban húzni.
Ha nagyon vezetünk, közelébe nem megyek pontoknak, még hagyom is, hogy foglaljon az ellenfél.
Rankeden meg mindent bele kell adni. -
T.Szili
csendes tag
Hardpoint,domination killnél az is számít,ha nem te vagy a körben,hanem akit kinyírsz. Igaz az se mindegy,hogy mivel. Sticky Grenadet ha bedobtam a körbe Hardpoint killnek veszi,de ha Sentry gun lövi le ott az ellent,az nem az. Operators Skillsnek olyankor Transform Shieldet használok,mert az is annak számít. A beállításokban mindíg van olyan loadut ami feladat specifikus.Persze vannak klánon kívüliek is a játékban,akik csak szaladgálnak és lövöldöznek,nincs is más céljuk.Ezért van,hogy hiába pisztoly,vagy melee fegyóra ad pontot nem sokan használják,több a sima fegyverrel küzdő. Mikrofon meg nálam is ritka,utóbbi időben a hang is. Br-t,nem is játszottam két napja így.
-
Kbali
nagyúr
Most TDM-et nem számolt ranked módban a CW-ben.
Amúgy meg azt sem értem, hogy volt olyan kör, amibe sikerült klántársat behívni, mást nem is mutatott elérhetőnek, majd az ellenfél csapatába bedobta Ferit.
De továbbra is tartom, hogy qva sokan nem értik főleg a hardpoint és a domination játékmódot: szaladgálnak össze-vissza, otthagyják a base-t vagy megpróbálnak olyankor is lesipuskázni, amikor pl. csak a hardpoint kill számít.
És bocs, hogy továbbra sem mikrofonozok (család már kinyírt volna) -
Sajnálom. 😔
Én már arra is gondoltam a napokban, hogy acc függő is, hogy kit mennyire szívat a Ranked.
Téged meg engem akkor úgy tűnik eléggé.Klánon belül osztott meg valaki eredményt, 10-ből 8 nyert meccse lett és átlagosan elszánt Ranked játékos csak.
Azt ne magyarrázza meg nekem senki, hogy ez jobbára a szerencsén múlik, mert túl gyanús a dolog.
De sajnos kevés tapasztalatom van még másoktól, hogy többi Ranked-et játszónknál milyen a nyerés/vesztés arány. -
Nyugi, szadista és érzéketlen egy játék tud ez lenni azokkal, akik nem csak hébe-hóba ranked-eznek. 🙂
Ez itt pár napos MP history-m.Hiába voltam csapaton belül a meccsek javában mvp, láncban sokadjára is vesztésre ítélt a játék.
Ezeket a vb-s meccseket úgy szoktam játszani mostanában, hogy csakis TDM és mielőtt "regisztrálok", játszok közvetlen előtte pár meccset és legalább egy vesztett meccs után regisztrálok fel rögtön és úgy folytatom.
Ui:
Amúgy annyira script szerű tud lenni az egész, hogy legutóbb volt szintén láncban 6 vesztett Hardpoint-om (mind a hatban mvp voltam) és megszánt a játék egy fél órás Rank Shield-el.
Abban a fél órában hármat játszottam és azok meg bezzeg mindegyik nyert meccs lett. 😀 -
törölt tag
shipmenten én sem használom, túl nyitott és bármivel hamar elkapnak. Melee farmolásra -is- nekem a killhouse kill confirmed jött be, ott lehet körbe körbe menni anélkül hogy nagyon nagy területről lőhessenek, viszonylag hamar lepörög mert ugye a killel kvázi instant fel is veszed a dogtag-et, lightweight-el meg azért viszonylag hamar ott vagy a pályán bárhol. Ott melee-vel általában 20-30 kill közötti köröket tudtam menni tegnap este ma reggel is, az 500 kill meg hamar összeszalad úgy. Mondjuk én triggerrel csinálom, máshogy esélytelennek érzem jól időzíteni és még a mozgást is irányítani...
egyébként meg már máshol megy rendesen az új évad, láttam már orbital lasert, és rohadt jó mókának tűnik
890 pont, a goliath alatt van picivel a scorestreekek között, domination és társai vonalon elég értékes dolog lehet majd
-
törölt tag
én itt se a hangon se másban nem láttam difit, csak a lower máshogy néz ki. Legendary passz, ott a kill animáció valszeg marad, de pont elég előny egyébént ha az irányzék nem a gyári hanem valami guccsi nyitottabb, könnyebben használható... De olyanom nincs hogy teszteljem
-
törölt tag
Az egyedi konfig nem megy át. Max te kívülről úgy látod hogy rajta vannak a kiegek, de nincsenek igazából. Nézd meg a képet amit ingame csináltam. A sharkbite gyárilag 15-os tarral jön, tompitoval, mas iranyzekkal, de ahogy s&dben megveszem máris gyári iranyzék, nincs tompito es csak 12 lövedék jár. Itt a sima és a sharkbite sima gyakorló pályán, s&dben nem kapom meg a konfigot, hiába mutatja a fegyvervalto menüben másképp, es valszeg a csapattarsak is úgy látják mintha ki lenne guccsizva.
-
-
törölt tag
már zsinórban sokadikat nyeri, nem is tudom, hónapokkal ezelőtt néztem és akkor is ő volt a #1... Lövésem sincs hogy egyáltalán hogy tudja megkerülni a létszámkorlátozást, mert ha játékon belül aimbot meg wallhack meg társai azt "értem", de a létszámkorlátozás csak nem egy sima változóban van letárolva amit a kliens küld el a szervernek aki ha azt látja hogy a klán létszám 30 akkor azt úgy el is hiszi és mehet a cw... Fura... Mindegy is.
a Hungarian Titans azért feljutott megint a legendary-ba -
Delerium
senior tag
Állítólag 10. szezontól jön a változás, a játék írta, hogy a szezon végén. Na jó de rank szezon vagy BP szezon? Csak mert tökre nem mindegy. Nullázzák az eddig begyűjtött pontokat, felújítják az egész clan war rendszert, a megvehető skinek is kikerülnek, legalábbis a régiek, erről nincs még pontos információ, hogy mi marad, de Farah valószínűleg igen.
Magnat, szerintem az a sniper masterys legendary attachment amit fel lehet venni a földről. Custom loadoutban nem lehet csinálni.
-
D@niel
addikt
Ez nem így van. Ranked vesztes meccsen is tudsz zárni plusszal, de akkor nagyon jól játszottál. Egyébként pedig, minél jobban zárod a kört, annál kevesebbet von le vesztés után.
Rankeden lett változás, bejött a "grand master", master és legendary közé. GM-ben 3 szint van, legendary-t pedig immáron 8000 pont felett adja meg.
Ennek örülök, végre valahára nem adja olyan könnyen a legát.
Úgy néz ki a pc-sek/emulátorosok már nem a mobilosokhoz kerülnek rankeden, így már korrekt meccsek vannak, most vagyok grand master 2-n. -
gubacsino
aktív tag
Tudnék is neki örülni, de számomra a Clan Wars létszám limit és, hogy összerakták a PC/Kontrolpad-os/Tapi-pados játéksokat egy kosárba, az teljesen megöli motivációt.
Ha játszom is egy keveset csak azért, hogy javult -e a helyzet.
A cross-platformtol hányok egy PvP FPS-ben, hogy itt is ezt erőltetik, az számomra, nem pálya. Csoda ha meglesz az 50es szint.
Nem tudod meddig tart ez a nagy "összeborulás"?
Értem én hogy, könnyebben telik meg a lobby, de egy wasd+egér ellen felesleges küzdeni. És fordítva is igaz, bár kisebb mértékben, a gyári AIM-nak sem szoktak örülni a PC-sek. Jogosan.
(A fel-fel bukkanó csalókról már nem is beszélek)
Játékosnak tartom magam. Játszom konzolon, PC-n, telefonon, Kvarcórán...
De nem indulok el olyan versenyen ahol több a bosszúság mint az öröm.
A sikerélmény kimerül abban, hogy néhány BOT-ot lekaszálok?
Remélem változik a helyzet, mert sajnálnám... de ha csak szenvedés, az egyoldalú, túlzott versenyelőny miatt (ping, framrate, belátható terület stb, stb stb) akkor inkább nem. -
Delerium
senior tag
Én is jobban szeretném ha a PH bővülne, de mi vagyunk kevesebben, úgyhogy ez nem opció, viszont ők komolyabban veszik a játékot. Messenger csoport, Line beszélgetős csoport, szóval egy szinttel fölöttünk állnak ilyen szempontból. Persze ha valaki vált mondjuk fery02-ékhez, nem lesznek kötelező BR vagy MP meccsek, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
Delerium
senior tag
Minden ilyen nagy update ezzel jár sajnos, rengeteg bug van, nem működő skinek, rosszul megírt feladatok, a nagy event is érdekes, főleg, hogy csak BR, anélkül egyáltalán nem lehet csinálni. Az, hogy minden belépésnél letölt valamit újra már nem is lep meg
Viszont összességében nem rossz egyáltalán, HD pack-kal szerintem nagyon szép lett a játék. Redmi 8-ról váltottam 9t-re, MP-ben nem tapasztalok akadást, BR-ben néha meg-megáll gondolkodni kicsit. Viszont az akkut azt úgy eszi mint soha eddig.
100%, hogy rengeteg mini update lesz, mindenféle javítással. -
Delerium
senior tag
Személy szerint én is a maradás mellett vagyok, de közben azt sem szeretném ha rossz lenne a hangulat mert clan warban nem tudunk egy bizonyos szint fölött haladni.
PirosHello: Nekem jó ha lesz pár másodreg, ha jönnek is mellé új tagok az meg grátisz.
Ma kijön az update, azt hiszem csütörtökön, de lehet már holnap jön az új rank szezon, új BR map, CODM születésnap, új clan war szezon, új díjak meg minden. Ez remélem kicsit felpörgeti az eseményeket.
-
Delerium
senior tag
bostoneéknál erre lesz lehetőség, de én azt mondom, hogy ha már legendary-ig eljutottunk akkor ezt a szezont még fejezzük be a Prohardverben. 4 hónap munkája van ebben. Már csak a szezon végi jutalom miatt is. Ha jövő héten nem dob vissza minket masterbe akkor kiesik 2 hét clan war, sajnos nem tudom ez, hogy működik a játékban. Ha ez mindenkinek megfelel így, akkor ezt még így kihúzzuk itt és az új szezont kezdhetjük kb. tiszta lappal. Természetesen van lehetőség a váltásra, ha úgy hozza a helyzet, mindenesetre én mindenkinek köszönöm az eddigi részvételt és a klánra áldozott időt és energiát
-
Delerium
senior tag
Láttam, de kicsit megcsömörlöttem már a zombiktól kb. 50-60 hard meccs után. Ma lett meg a lvl50-es zombi battlepass és a Shorty, de 1 meccs az fél óra hardon és negyed casualon, ami sajnos nem számít bele a nodeba, próbálok menni ma pár meccset, hogy kapjunk onnan pontot, csak elfogyott a lendület hozzá
-
gubacsino
aktív tag
Jó kezdet!
Agyament küldetés volt a "Water Royale"Ugye BR-ben kellett úszni. 50 méterenként adott 15 pontot. Nos győztes csapat több órán keresztül lubickolhatott, mert több 10ezer KM! -et leúszott! Le a kalappal!
Még mindig vezetünk, de szoros lesz a vége. Ha ilyen kitartó Navy SEAL -esekkel, valódi fókákkal van dolgunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Metal topik
- Nintendo Switch 2
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest