- Mozilla Firefox
- OpenWRT topic
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Rég látogattam meg a topikot és a Prohardvert is. S. Sándortól kaptam egy mailt és gondoltam benézek, hogy mi a helyzet cod2 házatályán.
A legutóbbi beirásom óta jó sok hozzászólás íródott. (Nem olvastam még el eddig. Nézzétek el nekem.) Abbahagytam már rég a cod2-öt. Wow-os lettem november óta. Az áttérés sok mindennel összefüggött. Többek között az emberek viselkedésével a szervereket. Amiről írtam is azt hiszem. Persze wow-ban is vannak ügyeskedők, de itt legalább mindenki eredetivel tolja.
Sajnos segíteni sem tudok már cod2-ben hisz kiestem teljesen belőle. Szervert sem szolgáltatunk már. Persze azért elfogom olvasni a topikot visszafelé és ha esetleg maradt nyitott kérdés, amire talán tudom a választ beírok. (pb-t kivéve mert azt meg pláne nem vágom már)Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
Ice!?
őstag
Az, hogy ki mivel játszik, az a maga dolga... Már tavaly ősszel kijött a cod4, szóval aki át akarna térni rá, az már rég nem cod2-zne... Személy szerint nekem a II. vh stílusa jön be, nem pedig ez a modern... Nem rossz játék a cod4, csak annyira meg van bonyolítva, hogy nincs kedvem vele játszani. Meg aki azt megveszi, annak vagy sok pénze van, vagy nagyon nagy fun, vagy nagyon nem tudja mire költeni..
-
Neró
őstag
Nem. Csak más klán elcsábított (Agnostic Fighters).De átgondoltam és inkább maradok.
| www.diablohungary.hu
-
pr1mzejEE
addikt
Elvileg újra működik a fő szerver.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Ice!?
őstag
Az miért lehet, hogy csatlakozok szerverhez, vagy megnyitom a multi-t, és kell várnom vagy 1 percet, hogy megnyissa, vagy betöltse a mapot. Reinstall-t nem próbáltam, elkallódott a cod2-es dvd-m
-
Neró
őstag
Nekem is van klánom. PBClan - Penal Battalion Clan Nem tudom ismeritek e...(most készülök kilépni belőle)
| www.diablohungary.hu
-
-
csimav
őstag
Erről vélemények?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
<NewL>
addikt
janeko : ezt bóknak veszem
Szóval ha van valakinek valami felesleges régi szgép cucca,küldje el nekem,akár kisfilmet is készitek róla![ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
janeko
őstag
mondtam én már, hogy beteg vagy
ez az új "ájfortek" egér volt?
nekem is csinálni kellett volna fényképet meg videót, mikor a cd-rom eltörte az alaplap lemezért és nem működött.. kivittem az udvara elő vettem a kalapácsot és addig vertem míg szét nem hullott utána meg rugdostam aztán kuka -
samfishR
senior tag
Üdv!
Miles 2D és EAX 3.0 között ennyire nagy a hangzásbeli különbség? Nekem a fegyverváltás hangját teljesen eltorzítja az eax3:/
-
<NewL>
addikt
hmmm ugye te csináltad a pasztás hirdetést,jól emlékszem? ingyér jöhet,postát meg állod
ja egy állat vagyok
elsőnek kisebb szerszámokat is akartam kivinni,csavarhuzó meg ilyenek,mondom azzal összeszurkálom nincs itt idő lacafacázni,belevágtam a modding közepébe!There's an app for that
-
<NewL>
addikt
-
csimav
őstag
Mégegy lowstat hájg pingekkel
-
csimav
őstag
Nah beirtam hogy /pb_myguid kaptam egy sort.. cb-n bementem oda hogy Players. Ott a következőket választottam.
Nick contains: üres..
From country: All
Email...: üres
Game GUID: CoD2 PB guid Value: Beirtam azt a sok számot/betűt amit kaptam..
Game: All
És Submit.És ezt hozta ki: No players matching criteria (game GUID '***************************', limit 30).
Ez azt jelenti h cb-n nincs regelve a cd key?
-
csimav
őstag
Nemkell vkinek egy eredeti cd key? mostcsak 800 Ft
-
<NewL>
addikt
azért mert sajnáltam a pénzt (skótság van,fujom a dudát )
az a legjobb benne ,h ami most nagyon tetszik,nyomogatom a dpi gombot,aminek 5 fokozata van,és mindig más szinnel világit,itt a windowsba zöldet (800dpi),nagyon tetszik a zöld,úúgy megnyugtat.
és azért nem vettem mx518at mert 10K volt,pedig volt nálam annyi,hát de egy egérért ennyit,szólval sajnáltam rá
ha megfől akkor valami jobbat nézek
eddig azona volt,holnap modding lesz,csákány,balta,kalapács
rakjak majd fel képet?There's an app for that
-
Ice!?
őstag
Jó választás! Nekem xl-750f-em van. A duplagombtól (Nem dupla, mert 3x fire ) nem lesz gyorsabb a garandod. Én mondjuk gyorsabban leadom a 3 lövést, és lövöm ki a tárat, mint a "csodagomb". Az szerintem a Windowsban hasznos, nem kell kétszer kattintgatni. Meg rifle-zni egész jól lehet vele.
-
<NewL>
addikt
vettem egy a4tech x7 gamer egeret,szóval a duplagombal lehetséges ,hogy visszatérek! m1ezni
There's an app for that
-
Pubszon
veterán
Nemtudjátok a HUNTER klánnak van e honlapja, vagy hol lehet elérni őket?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
pr1mzejEE
addikt
válasz KiLlHeIm13 #5941 üzenetére
lehet nem jól töltötted le a modot.
-
KiLlHeIm13
csendes tag
hello zombi szerverrnél ezt írja ki: knife_bump gggr mit tegyek?
-
pr1mzejEE
addikt
A másik: beregelsz cb-re és utána My settings -->Guids -->Select GUID type --> kiválasztod a CoD2 pb guidot és beírod a guidot amit a consoleban kaptál (pb_myguid 20vmennyi betű-szám).. Ha foglalt akkor ki fogja írni ki használja jelenleg, ha nem akkor az hozzád lesz beregelve. Ha elakarod adni, akkor majd írd át, mert a vevő nem tudja hasznáni
-
csimav
őstag
Hali! Játék közbe megkérdeztem hogy hogykell leellenőrizni h cb-n regelve van e már az origim. Azt mondták irjam be a console ban hogy /pb_myguid vagy mit.. ekkor kidobott 1 ilyet:
24f7ca*********************..... számokbol és betukbol áll. Ezzel mit csináljak? azt nemmondták..Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
pr1mzejEE
addikt
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ha kijön a legújabb CoD nem sokan maradnak CoD2-ben. (persze aki megteheti...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megnéztem ezeket a szerókat, de végülis csak egy vheicle modos sie szerót találtam, az valami fantasztikus volt. 109-essel lőttem a spitfireöket. Nem gondoltam, hogy látok még ujjat ettől a játéktól!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Zso Ro
senior tag
válasz CPT.Pirk #5932 üzenetére
Ehhez nem kell beallitani a modban a spawn helyet,mivel addig szuletsz arra a helyre,ahol a tarsad kempel,amig egy meghatarozott teruleten belul nem lesz meghatarozott ellen.
Vagyis a spawn elkerulhetetlen SAJNOS ilyen esetekben is.
Majd figyeld meg,hogy a tarsad,aki a hazban eppen tolti a szabadidejet,melle szuletik mindenki,amig be nem rongyol az ellen a teruletre.
Ebben a odban,amit mondok,az ember melle szuletsz,aki megolt,nem kozvetlen melle,nyakaba,hatara,hanem kp lotavolon belulre,nemi szorassal.Nem tudok most sem okosabbat mondani
SIE - tdm
KHT - ctf,dm,tdm(tobb szerveruk van) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Áhá, sejtettem h. ez a helyzet. Mondjuk azt nem tudom, hogy kinek tetszik ez a dolog. Egyik hátránya, hogyha beszorítanak valahová, akkor mindaddig oda születik mindenki, amíg valaki ki nem tud törni a "katlanból", ergo bazi mennyiségű spawnkill lesz...
Mondjatok nekem valami jó szervert tdm, ctf modban.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végre megkaptam a választ, hogy mi lett Scoobék szerverével. [R.I.P.]
Tudtok ehhez hasonló szervert? Most T.P.S. szerón vok (tdm), ez tetszik, csak kevés map van rajta, meg nincsenek ruszkik...
szerk:
Az normális, hogy még mikor legjobb vok a pályán, akkor is szinte csak fejlövést kapok?
Az is normális, hogy akit lelő az ember, az rögtön visszaszületik a közvetlen közelébe, nem ritkán pont a háta mögé? Mintha régebben nem lett volna ilyen spawn rendszer.[ Szerkesztve ]
-
-
janeko
őstag
válasz csakegyreg #5898 üzenetére
mert a magyaroknak (többségnek) nincs meg eredetibe a cod és akkor senki se lenne a szerveren
-
Zso Ro
senior tag
válasz pr1mzejEE #5913 üzenetére
Nekem az ASE azert jott be,mert atlathatobb volt,es nem kellett belepnem a jatekba,hogy a nem odaillo embereket kitegyem a szerverrol.xfire baratsagtalan kinezete ellen,csak az ismerosokkel valo chateles lehetosege es a nyomonkovetese er valamit.
Az ASE-ban asszem csak 4 ismerost lehetett beallitani. -
-
Zso Ro
senior tag
válasz csakegyreg #5898 üzenetére
Nekem a kedvencek kozott csak eredetik vannak.
SIE,KHT.Ezekert a szerverekert tartom a hatam,biztosan eredetik. -
klambi
addikt
szevasztok
ASE maghalt, ki milyen szerverkeresőt ajánlana??
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
csimav
őstag
válasz pr1mzejEE #5896 üzenetére
Kipróbáltam
Itt a kép..Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest