-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Gyerekek ezzel dobál a szeróról "recursive error after: �Hunk_AllocateTempMemory: failed on 699109 bytes (total 80 MB, low 0 MB, high 79 MB), needs 481125 more hunk bytes" mi ez és mit lehet vele csinálni?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Látod ott kezdödik a pro. Átírt cfg, Max fps amit a szeró enged és egy cfg-s pályán semmivel nem foglalkozik csak gyilkol. Persze a sötét parasztja nem tudja, hogy a flagot nem a keleti szél fújja hanem vinni kell. Komolyan kiámbránditó a magyar codos társadalom.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Jah nekem is ez. Viszont a problémámat megoldották.
enjoy018: játsz ahol akarsz. Nem érdekes, hogy "low" vagy. Soha ne csítelj ez a lényeg. Oltás: azok akik ezer éve nyomják (napi 4-5 órát) és 250-n fps-n azok pro-nak mondják magukat, szarj rá. Magadhoz viszonyitva nézd a fejlödést.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok. Gyerekek (egy) problémám lenne. Inditok egy új szervet. Dedikálva: nem. Betölt viszont viszont csak nézelödöként enged be. Ez mitől van? Hogy lehet megoldani?
Másik verzió, inditás dedikálva lan. Kilép a játékból megjelenik a konzol. Inditom a multit, csatlakozás, kiválasztom amit kell. Betölt és megint csak nézelödöként enged be. Mi a szent sz.r ez? Érdekes módom amíg neten nem multiztam ez az opció müködött rendesen.
Továbbá. Hamachit használ-e valaki? Ha igen a beállitásokról írhatna pár szót. Megköszönném. A játék (mielött fölmerülne a kérdés) origi.
Az ötleteket előre köszönöm.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Nekem 80 körül dob az int vga, de barátom nem pörög úgy a garand mit 200-n. Nem egér kérdése.
Mondom nem bánt az ha valaki jobb és lelő. Az fáj ha csitelve teszi, vagy 200 fps-l és még az arca is nagy. Aztán meg nagy mellénnyel gyere 1v1-ni lol. Megyek én legyen 80 a cucc mint mondtam és lássuk.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Én is rinyálok. Megmondom miért. Mert a sz.r szervereken 200+ fps a limit. Amíg a moncsik 90% 75 képkockát tud megjeleniteni. Azok akik pronak nevezik magukat életüben nem játszottak ezen az ominuzus 75 képkockán. Ezeket hivom én fps huszároknak. Ha belegondolunk nem is az ő érdemük a jó eredmény hanem az fps-é. Mondok példát mikor az ember a garandal úgy lö mint a tomival az már gáz. Sajna kevés itthon a pro és mégkevesebb a korrekt arc. Szóval nem az a baj, hogy lelő hanem az ahogyan. Én erősen noob vagyok, de 70 fps-n kiállok azzal aki pronak kiáltja ki magát. Verjen meg ott és azt mondom igen pro. De addig hagyjuk szvsz az egészet.
Bon3ss: sajnálom, hogy öcséd részese volt. De mikor zsidóznak, csítelnek nem nagyon birom. Mikor még öcséd nevet váltott és nem tudtam ki az tucatjával kurt le. Soha nem csítereztem, mert a camon minden lövés tiszta volt. De ez a mai pali kiakasztott. Viszont a többieknek volt műsor.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Gyuri27
félisten
Inkább arra kéne valami stuf ami detektorként müködik és leleplezi a csitereket. Olyat tudtok?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Engem nem szokott érdekelni a stat. Vagy védem a flagot, vagy megyek érte (ha fáradt vagyok kempelek kicsit). A halálom mikor nem fedeznek flaggal a hátamon mikor én elötte lövettem le magam a flag miatt. De sajna ez a tendencia. Ctf szerón akkora a gyilok mint valami tdm szaron. A flag meg nem jön.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
LOL mit akar, hova tart a klán. Mert nem egyszer játszottam ctf-n ahol az első 1-3 figurának baszott sok pontja volt a csapat meg nem holzta el a flagot egyszer sem Szóval ki mennyit gyilkol igazából dm, tdm-nél játszik. s&d és ctf-nél meg az hogy tudunk figyelni a másikra. Tudjuk-e szolgálni a csapatot. Vagy elvagyunk magunktól esve mert elsők lettünk (igaz a csapatot szarrá verték).
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest