-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz Pubszon #7897 üzenetére
na feltettem, jól néz ki. akkor irom h még mit kéne ha lennél kedves megcsinálni:
teamkill off
team-balance on
team icons on
healthbar off
shotgun, sniper limit 1/team
1 nade/fegyver
shotgunnak 1 smoke
maxfps 250
fegyverválasztási idő 3s
köridő 3minköszi előre is!!
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Ice!?
őstag
válasz kovacsroli #7892 üzenetére
Jah, jó sokan szoktak fenn lenni. Akkor 2x25 körös lesz egy map?
-
Pubszon
veterán
válasz kovacsroli #7890 üzenetére
Oks, majd akkor ird le hogy milyen beállításokat fixáljak.
pl fegyver mennyiség, füst, stb...ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Ice!?
őstag
válasz kovacsroli #7890 üzenetére
Voltam fenn rajta, ice néven. Egész jó szerver.
Only carentan? Nem raksz map rotate-be bureszt meg tou-t? -
Ice!?
őstag
válasz forceberg #7888 üzenetére
Az a baj, hogy ctf-ezni nem szeretek, csak ha egy olyan társasággal játszok épp.
Szerintem a mostani cod-os színvonal nem éri el azt a szintet, hogy a játékosok csapatmunkát tudjanak végezni.
Persze, ha egy szerveren van egy összeszokott társaság, az megint más.DonMedve:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Tudtok vmi jó szerót? Főként CTF érdekelne.
Az O.M.H.-ra jártam eddig mostanában, de hogy rendszeresen az adminok, sőt mindenki előtt végeztem, ma kidobtak, persze semmi bizonyítékuk nincs, csak szó, hogy WH-ztam!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Mr Potter
tag
Hello !
Lenne egy kérdésem hozzátok látom régóta kenitek a cod2-t.
Amikor leültök játszani alkalom adtán mindig ugyanolyan szinten tudtok teljesíteni vagy hullámzó? 'Megy minden másnap semmi' vagy kiegyensúlyozottak vagytok?
Lehet viccesen hangzik, de gondoltam megkérdem küzd e valaki hasonló problémákkal, mint én.
Köszi előre is !Üdv
-
Ice!?
őstag
válasz Pubszon #7875 üzenetére
Én soha nem várom meg, hogy rendesen betöltsön a fegyver. Kétszer fegyverváltást nyomok, és sokkal hamarabb befejezte a töltést, mint alaphelyzetben.
Nekem az 1-es és a 2-es gomb váltja a fegyvereket.
Jah, és persze mint sok minden, ez is fps-en múlik. Szerintem. Persze lehet, hogy marhaság. -
Boha
tag
hell 1 kis cfg segítség kéne nekem: látom serókon hogy lövünk 1szerre az ellenféllel és mikor újratáraznék akkor ő már rég lő, pedig ugyanaz a fegyónk, hasonló gép is, mit lehetne finomhangolni a cfg-be hogy én is kicsivel gyorsabban tárazzak ???
kösszOBORZIL
-
addikt
Nekem szutyok 587h!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Froclee
őstag
-
Ice!?
őstag
válasz kovacsroli #7864 üzenetére
Az aláírásodban levő szerverről van szó?
-
Pubszon
veterán
válasz Pubszon #7865 üzenetére
Na mind1, ITT van a kész pam mode, a CB részhez nem nyúltam csak a PUB-hoz, ha van amit kell módosítani, ami sztem lesz, csak szólj nyugodtan.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz kovacsroli #7864 üzenetére
Kérnék pár infót.
A pam_mode pub és a pam_mode cb parancsokkal játszotok pub-ba és war esetén?
Ha igen, akkor írd le hogy miket módosítsak a pub részén, gondolok itt fegyverek, teamkill stb beállításokon.
Tudok módosítani a CB beállításain, de azt nem szokták mert az úgymond WAR "szabvány".
Amúgy az 50 körös cucc már meg van oldva.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
addikt
válasz Pubszon #7860 üzenetére
Köszi!Tudom,ennyire láma azért már nem vagyok! Csak akkor van bibi amikor a köcsögnek nincs fix ip-je! Van egy két olyan "barát" a szerveren.De hál' Istennek ritkán járnak fel!Mostanában nem tudom mivan,de mintha visszafele fejlődnék,vagy én nem értem.Vagy nem találok el senkit,vagy olyan átlövéseim vannak csak kamillázok!
Jah,tök jó volt,múltkor át tettem serialosra a szerót,érdekesen tapasztaltam,hogy tök üres lett,csak én kóvályogtam egyedül![ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Pubszon
veterán
válasz kovacsroli #7855 üzenetére
Ha küldesz az e-mail címemre egy PAM modot, én át írom neked a PUB módot 2x25 körösre, ha te is így gondolod.
DonMedve: Na majd felnézek.
Csalók ellen hatásos az ip általi bann a pb_sv_banmask xxx.xxx.xxx.xxx paranccsal.
Az xxx.xxx.xxx.xxx az IP helye.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Ice!?
őstag
válasz kovacsroli #7855 üzenetére
Asszem az fct klánnak volt 2x25 körös cuccuk.
[link] - vedd fel valamelyik tagot xf-re. Szerintem elmagyarázzák, hogy mit hogyan. -
kovacsroli
senior tag
-
Pubszon
veterán
válasz kovacsroli #7852 üzenetére
A PAM mod felülbírálja a szerver CFG-jében lévő sok beállítást.
Ahhoz hogy működjön ahogy akarod, a PAM modot kell módosítani.
De a PAM modban van még jópár játékmód, próbálgasd ki őket.
Bővebb infó...DonMedve: Dobj egy IP-t vagy vegyél fel az itteni nick nevemmel x-re és ott adhatsz.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
kovacsroli
senior tag
Körülbelül 1 hónapja bérlünk egy 18 slotos szervert ami pub és war szerverként is szolgál. Nagyrészt mindent sikerült beállítanom, egy dolog azonban kifogott rajtam. Pam mod fut a szerveren ami SD-ben csak 2x10, összesen 20 kört enged játszani, majd restartolja a mapot. Átírtam a roundlimitet, a scorelimitet cfg-ben, konzolban és szerverkezeleő programmal is, de nem hajlandó megadni magát, pam nélkül sikerül a 2x25 kör, de a pam nem reagál rá. Másik dolog, hogy amint írtam ez egy war szerver is, ha CB modra állítom teljesen jól működik, de ha visszaállítom pubra, az összes addigi pub beállításom elveszik, mint teamkill, balance, sniper és shotgun mennyiség stb. Ezeket a problémákat nem tudom sajnos megoldani. Igen, miért nem veszem ki a pam mod-ot? Azért mert pam alatt sokkal letisztultabb a kép, nincs pályafüst, háttérhangok stb.
köszi
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
lovag05
aktív tag
Ehh... van egy két elég durván értő ember a CFGkhez, akit ismerek, én se légből kapom a dolgokat, szerintem, ez olyan, mint a placebo. Lehet, ha valaki csak a SAJÁT beállításai szerint testre szabná a CFGjét, valamint lebubítaná a grafikát, -ha szükséges- a hálózati kapcsolatait megfelelően kihasználná, ugyanúgy "adná", mint a letöltött darabok. Ismerek én is pár ilyen oldalt, nem a cod2cfgk.mindenkilapja.hu-t, hanem normálisabbakat, vicces, ami ott megy.
So many demons, so little time...
-
Neró
őstag
válasz lovag05 #7844 üzenetére
Én csak annyit mondok hogy ha már valaki tud egy szinten és berak egy illyes fajta CFG-t akkor már a találat esélye "megkétszereződik". Nyilván ha egy abszolút kezdő berakja ezt a CFG-t attól még nem lesz pro. De ha egy nem kezdő játékos berakja akkor talán jobban megy majd neki. Amúgy ha rákeresel hogy igazából mire is jó és mit ad a CFG akkor majd csak nézel. Egyik, másik.. ha annyira nem adna semmit, akkor a játékosok 50%-a miért rakja be és egyik napról a másikra mért lesz pro? A "pro" alatt azt értem hogy
| ahogy odafordul lő és már head |. Másrészt pedig a cfg-k tele vannak minden féle finomságokkal, többek között nade scriptek meg még hasonló dolgokkal.
( Tehát, kérdem én ha nem ad semmit mért kell haszálni? )Félre értés ne essék én se cfg-zek.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Mr Potter
tag
Sziasztok !
Meg szeretném kérdezni, hogy esetleg itt a PH-n tartózkodó játékosok közül nem lenne e kedve valamelyikőtöknek egy kis játékhoz ?
Xfire : pudvasfaszÜdv
-
lovag05
aktív tag
Inkább hagyjuk... -ez mind PARASZTVAKÍTÁS, ami látható, az a nopredict, a "garand" CFG, meg a smoke- De, tegyük fel, beteszed magadnak, mondjuk Stevy CFGjét és már pro is leszel? Ehh... xDDDD
heki91: Csak nem mindegy, hogy minden nap van fent egy, vagy minden héten, maximum egyszer. ;D
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
A CFG nagyon is sok mindent ad, látható a különbség. (és csomó fajta is van)
Vannak különb féle mp44, csipa, rifle, tunk, ghost, fps növelő cfg-k.
És találtam egy ilyet is "Fps&+ headshoot letöltése".
Na most, ezek minek vannak ha nem a játékod jobbá tételére!?| www.diablohungary.hu
-
lovag05
aktív tag
Khm... mintha az látható előnyt adna... Maximum letisztultság, felesleges szir-szarok kidobálása, jobb kapcsolat-kihasználás következtében tűnhet úgy, hogy jobban "adja", de nem fognak a golyók megfordulni, nem fogunk túl élni 4 tár mp44et távolról, stb.
-
jorden06
senior tag
Hali.
Felraktam gépre a minap Windows 7-et, majd utána a cod2őt is fel akartam, de mikor indítom az install exe fájlt, ilyet ír ki, hogy " A függvénytár nincs regisztrálva" Ilyenkor mit kell tennem ?
Az én másolt cd-mmel, és haver origi cd-jével is ugyan ez a story. Az új op. rendszer a hibás? Nem kompatibilis Windows 7el? Xp alatt minden tökéletesen futott.
Előre is köszi a segítséget, üdv J.
-
Pubszon
veterán
Vki nem akar velem közösen csinálni egy jó kis AWE modos szervert?
A MOD készen van, de igény szerint lehet rajta módosítani.
A szerverbérletet meg tudom oldani olcsón.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Ice!?
őstag
A szie klán teljesen megszűnt?
-
addikt
válasz lovag05 #7830 üzenetére
Aham!Én nem találtam semmit róla.Akkor mit lehet tenni?Használsz xfire-t fel tudjuk venni egymást?Akkor ott meg tudnánk beszélni,hogy mit,merre!
-
lovag05
aktív tag
válasz DonMedve #7825 üzenetére
Hmm... nem tudom, talán a www.evenbalance.com-on lehet érdeklődni, miért lett bannolva, vagy a pbbans.com-on, jobbat nem tudok. Lehetséges, hogy a generátor egy eredeti kulcsot vágott ki neki, ami a feleségedé is volt. És, ha ő csalt, mikor használta és bannolták is egy eredeti szerveren, akkor ez történik.
-
addikt
válasz lovag05 #7824 üzenetére
Akkor most már csak az lenne a kérdésem,hogy ugyan ki és miért bannolt?Ez még csak nem is az én szérialom,hanem a feleségemé.Mert ha még az enyémet bannolják "megértem" már sokszor a fejemhez vágták,hogy csalok pedig eszem ágában sincs!Akkor dobhatom a kukába a játékot?Ugyanis ez eredeti játék!
És vajon lehet e valahol reklamálni?[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Pubszon
veterán
Nincsen sajnos, de ha vki megcsinálna nekem, megköszönném.
Amúgy azon gondolkozok, hogy át rakom AWE modra, amiben van 2 fegyver, futás, aknarakás és csak CTF lenne.
És hogy ha vki agyagiakkal támogatna, azt RCON-al meghálálnám.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz lovag05 #7814 üzenetére
Nem jump szerver lesz, hanem BIGJUMP mint ami az OGC-nek is van, meg csimavnak is volt.
Amugy ha érdekel vkit, olcsón tudok szervert, csak nincs pl webes admin felület meg ilyesmi.
egy 20 slotos havi 1000FT.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Ha minden sikeresen megy, 1-2 napon belül elindul a 32 slotos BIGJUMP szerverem.
Szeretettel várok mindenkit, ha készen lesz, beírom ide is az IP-t.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Sgt.Randall
aktív tag
akit érdekel lehet jelentkezni a klánomba:jelentkezés
-
pckownz
őstag
válasz ~Ph'vEscha #7809 üzenetére
fast.cfg
m1.cfg stb. -
~Ph'vEscha
aktív tag
"és társai" mire gondolsz ?
Uj nickem : Phvhun
-
lovag05
aktív tag
válasz ~Ph'vEscha #7806 üzenetére
Akkor, minek nevezendő, a + smoke, nopredict és társai?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Nincs haxos cfg , felejtsétek már el , urban legend !
A cfg grafikai beállításába volt valami , ami tetszett , de már rég volt , nem emlékszek rá.
Nemfontos amugy..
Uj nickem : Phvhun
-
lovag05
aktív tag
válasz uffneked #7804 üzenetére
Pl haxxért. xDDDD Amúgy, olyanokra gondoltam, mint a drawdecals, esetleg polygonoffset, stb beállítása tetszőlegesre, amiket egyszerűbb, mondjuk elvinni egy pen drive-on, mint ott írogatni arra, amire már megszoktam. - meg a sok apró parancs, emellé -
[ Szerkesztve ]
-
lovag05
aktív tag
válasz uffneked #7802 üzenetére
De ez megint hülyeség, ha nem haxxos CFGkről van szó, ugyanis "csak" egy konfigurációs beállítás, nem fognak tőle bekanyarodni a golyók, nem lesz valaki tőle überpro játékos, egyszerűen, személyre szabja a saját beállításainak megfelelően, a saját gépére koncentrálva, ami teljesen normális, szvsz.
-
uffneked
aktív tag
azért ez nem így működik...
a lan célja, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indulva megmutathassa mit tud.
gépet olyat veszel, amennyi pénzed van neked/szüleinek. egeret, monitort, fülest megintcsak. a lanon nem fognak adni a szervezők egységes cuccot, mert nem engedhetik meg maguknak. illetve erre vannak a netkávézós lanok. azt meg nem mondják, hogy figyelj már, te ne használd már ezt az egeret, mert túl jó, mert baromság.
viszont ha annyira nem számít a cfg, akkor miért ne adhatnának egy egységeset mindenkinek? az nem kerül semmibe, nem zavar senkit.
és a szinte pb nélküli lanszervereken simán lehetne saját cfgvel - ha mást nem - játszani a maxfpssel. és valóban nem lesz pro a player, viszont idegesítő tud lenni, hogy nem tudja a tag, hogy merre van A meg B, de azért előbb kilövi a garandot, mint ahogy odahúzod az egeredet.
ennyit tehetnek a szervezők. az más tészta, hogy betartatják-e... -
szotyibogár
csendes tag
hááát sajnos nem oldódott meg a problematika de végülis csak egy drivert probáltam ki de hát nem tudom hogy milehet lehet hogy másikat kéne megprobálnom?!^o)na mind1
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest