- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Max
- Disney+
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Linux haladóknak
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
Aktív témák
-
bill.getc
csendes tag
válasz amanda562 #3834 üzenetére
Hi!
Eszedbe ne jusson elmenni hozzájuk dolgozni! Egy életre elvágod magad!Ráadásul most hallottam h támadásba lendült a trógernet gépezet! Beperlik a régi munkatársakat 1milliót követelnek kötbér és oktatási költség térítés címszó alatt!
Ez az igazi gondviselés a cég részéről mi?
Én megmondtam! Eltaposnak ezek mindenkit!
Nem csodálkoznék ha maholnap valamelyikre földet húznának!
A trógernet anyja bosszút áll a gyermekein! Kiszívta a vérüket a kapcsolatrendszerüket és most mégegyszer rájuk tapos! Ez az a gondviselés amiről beszélt!
A felelősségérzetéről meg annyit h a múlt héten szerdán legalább kétszázzal száguldozott az M7-en a Bentleyével! Veszélyeztetve mások életét! Ez beszél felelősségről! Az alapítványaik is csak szemfényvesztésnek kellenek! Véradónapok, adakozások stb. A szar kiszivatott munkatársak dögöljenek meg! 1 millió oktatásért mi? Ezt is mondják a felvételin! Kellene!
Száz szónak is egy a vége! Mindenki meneküljön! Ügyfél, munkatárs, alkuszok, tanácsadók, jelöltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PSZÁF!!!
Aktív témák
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Western Digital 1TB Blue HDD - több darab.