Aktív témák

• bill.getc

csendes tag

válasz amanda562 #3834 üzenetére

Hi!
    Eszedbe ne jusson elmenni hozzájuk dolgozni! Egy életre elvágod magad!

Ráadásul most hallottam h támadásba lendült a trógernet gépezet! Beperlik a régi munkatársakat 1milliót követelnek kötbér és oktatási költség térítés címszó alatt!
    Ez az igazi gondviselés a cég részéről mi?
    Én megmondtam! Eltaposnak ezek mindenkit!
    Nem csodálkoznék ha maholnap valamelyikre földet húznának!
    A trógernet anyja bosszút áll a gyermekein! Kiszívta a vérüket a kapcsolatrendszerüket és most mégegyszer rájuk tapos! Ez az a gondviselés amiről beszélt!
    A felelősségérzetéről meg annyit h a múlt héten szerdán legalább kétszázzal száguldozott az M7-en a Bentleyével! Veszélyeztetve mások életét! Ez beszél felelősségről! Az alapítványaik is csak szemfényvesztésnek kellenek! Véradónapok, adakozások stb. A szar kiszivatott munkatársak dögöljenek meg! 1 millió oktatásért mi? Ezt is mondják a felvételin! Kellene!
    Száz szónak is egy a vége! :Y Mindenki meneküljön! :Y Ügyfél, munkatárs, alkuszok, tanácsadók, jelöltek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PSZÁF!!!

Aktív témák