- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
Aktív témák
-
netwolf
csendes tag
Hétvégén a MTV1en láttam az alelnök nőt, akinek 33,4 milliárd saját vagyona van. Mondom szép. Nem az irigység, de hogy lehet ennyi pénzt kivenni tisztességesen egy ilyen rendszerből, mikor a tavalyi bevételük?, forgalmuk 85 milliárd volt, ez a műsorban volt szintén. Úgye nem csak ő van vezető:-). És ha jól emlékszem tavaly előtt azért lényegesen kevesebb vagyonnal álltak a vezetők a TOP100ban, és meggazdagodni csak mások kárára lehet. Én mindig is azt kérdeztem, már évekkel ezelőtt is mikor kántálták, hogy ennyiből ennyi pénzt csinálunk, hogy olyat nem lehet, hogy a pénz magától több lesz a rendszerben, vagyis egy ideig még nyomnak eleget:-), de ez az egész egy lufi, ami ki is pukkant. És aki most realizál biztoságosan nagy hasznot, azelőtt meghajlok, persze azt mondják ők, hogy most lehet igazán, aha. Barátom is most vette volna fel a tuti befektetését, tőke garantál és minden...na az meg is van csak keresett vele 0-át, persze majd lesz jobb is, meg bal.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen GPS-t vegyek?
- Windows 10
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- ZEN.com
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!
- Lenovo LOQ (15IRX9) - I5-13450HX, 32GB DDR5 RAM, NVIDIA RTX 4060 8gb, 1TB NVMe SSD, 2 év GARANCIA
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17,3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest