Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kardkovacsi

senior tag

A jókat már elmondtam az i4 kapcsán azért pár dolog ami idegesítő.
    1. Ülés. Az ülés válltámlái szélesebbek mint az F30 sportüléseié. Emiatt kicsit lötyögök benne. Néztem egyes ülésekhez van háttámla szélesség állítás, az enyémhez nincs. Szóval az F30 ülései jobbak mint az i4-é. Kényelmesebb benne ülni, valahogy ezt még nem sikerült megszoknom. Nyilván nem az van, hogy az i4 ülések szarok lennének csak kicsivel rosszabbak mint az előző.
    2. Klíma. Valahogy sehogy se tudom úgy belőni, hogy jó legyen. Először azt gondoltam kevés a befúvó rész és azért de megnéztem pont ugyanannyi. Ha rendes klímát akarok akkor tolni kell hármason de akkor meg üvölt az egész és panaszkodik az asszony, hogy nagyon fúj. Előzőben nem tudom mit csináltak másképp, de beállítottam minimum fújásra automatán és nem kellett hozzányúlni.
    3. A fordulókör. Ez bakker úgy fordul mint egy busz, nem is értem. Erre sokan panaszkodnak a külföldi fórumokban is.

+1. Ez meg a coupé forma, de minden csomagtartó zaj bejön, elmész vásárolni és nyekereg a csomag hátul :) Ez adottság, ezzel nagyon nincs mit kezdeni. Cserébe faszán pakolható a csomagtér és jó nagy is. Mondjuk valami lefogó hálót rakhattak volna bele. F30-ban az is volt.

Új hozzászólás Aktív témák