Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Don.Corleone

aktív tag

válasz Chris0321 #73504 üzenetére

Igaz, a hungary csoportot el is felejtettem, köszi szépen a tippeket! :R végül sikerült találnom alkatrészt a 23i-hez, igaz angliából érkezik, de ha ott van hát nem lehet mit tenni(ecu+ews+kulcs), bízok benne sikerül megoldani a problémát, addig a garázsban pihen a paripa. Az előző kommentemre vissza térve, valóban vannak segítő emberek és talán a Bmw társadalom nagyobb százaléka tényleg jó ember ilyen téren, de nagyon sokszor jön szembe pl az e30-ban olyan hirdetés, vagy bejegyzések, ahol csak egymás abuzálása megy, más elérhető modell végett pedig felhígult a tulajdonosi kör. de ezt rá lehet húzni az egész fb-re vagy társadalomra. Szerencse az e30 már nem tud újat mutatni és máig messze a legkedvesebb autóm, de nyilván ő ritka mint a fehér holló és ritkán veszem elő nosztalgiázni, de akkor egy teljesen más világ fogad. Annak idején az e46 323 előtt fontolgattam az e90-t az f30-ra akkor nem volt keret, most lenne, de mai napig nem tudom eldönteni, melyik benzinesbe vágnék bele. Ebben még van anyag, csak az idő meg pörög, sajnos piszkosul.

Új hozzászólás Aktív témák