Új hozzászólás Aktív témák

  • Tálydi

    senior tag

    válasz Ganz-[HUN] #32519 üzenetére

    Na így mar egészen más a dolog! E34 hungariaban a háttér ismeretet magadra szedheted es a segítség is mindig ott lesz így minden adott lehet egy szép e34 életben tartásához.

    Viszont ha e36, isten ments, hogy degradaljam a 16-os motort de könyörgöm annak az autónak nincs dinamikája semmilyen szinten egy 18as sokkal de élhetőbb nem a tizenpár ló okán, hanem az mar egy auto, az sem fogja eltekerni alattad a bolygót de nem leszel dühös ra valamint a klasszikus megpakolva 4szemellyel szituációban is tobbet nyom.
    Nem tudom, mennyire szíved csücske a márka mióta vezetsz stb, de en is hasonlóképp voltam ezzel, hogyha egyszer akkor szép e34 csak a gurulgatas elég a kis motor, muzsam volt a típus szentként tekintettem ra stb... Sőt mi több meg mindig így vélekedem a dologról, aztán januárban beultem a saját 525-osombe, kulturáltan hazagurultam, alltaban néha gazfroccsokkel mert jo a hangja. Másnap csak ra akartam mutatni hogy ott az auto erre beültunk es bemelegedes után mar csak azt néztem hol van elég hely, aztán mar az se volt baj ha csak szűken fért el akkor is el lett lőve neki, ez ilyen nem elég az ész onuralom is kell, olyankor pedig azonnal a nagyobb motor, az ember ilyen gyarló.

    Alkatraz: ne offoljunk ha nagy a gáz privizz.

    Eeeeh, what’s up, doc?

Új hozzászólás Aktív témák