Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
aktív tag
Ebbben a kategóriában van jobb vétel?
Hát ilyen 12-13 ezer körül itthonról nem igazán, a konkurencia is kb. hasonló, olyan nagy kiugrások nincsenek. Személyes tapasztalat alapján, ebben az árfekvésben inkább egy Tronsmart T7 lite-ot választanék, kicsit nagyobb akksi, kicsit hangosabb, Bluetooth 5.3, pofásabb a dizájn és sokkal de sokkal tisztábban szól. A xiaomi is ezért az árért rendben van, csak a t7 lite-hoz képest alapból tompábban szól, viszont a basszus kicsit határozottabb, kb. ennyi!Mondjuk ilyen kinti nemvigyázós/dobálósnak lehet inkább az igénytelen kinézetű Mi Portable a jobb választás.
Hangzásban ez hol van egy flip 2/3 stb-hez képest
Azokat simán megeszi, az 5/6 -ot már nem[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ahogy előttem írták: vagy a telefont vagy a hangszórót próbáld összemérni egy másik bt. eszközzel, és rögtön megkapod a választ. Mármint, hogy melyik sz@r. Ugyanis ilyen távolságban, ahogy írod, nem lenne szabad szakadoznia a hangnak.
#16047 pècsimunkás
Én a "pocok" márkát nem tenném egy kalapba a Huawei-el. Én még egy P10-et használok, és az ég világon nincs vele semmi gond. -
<Adamsky>
nagyúr
Nem ismerem a P20 Pro-t, de - a P10-emmel szerzett tapasztalatok alapján - élek a gyanúval, hogy ezzel a bt. kapcsolattal neked első perctől problémád lett volna, ha kipróbálod, teszteled. Sajnos ez most már ilyen (marad) a köv. telefon cseréig.
Esetleg a P20 Pro topic-ba nézz be, hátha ...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest