- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Vertigo18 #52140 üzenetére
nMAG oldalon van a gondod, ne csodálkozz, de egyre több helyen is kizárják az uTorrent és a BitTorrent régi klienseket. Még-még működgetnek, de bizonyos torrenteket eleve nem engedik letölteni uTorrent kliensnek.
A Támogatott kliensek: qBittorrent | Vuze | rTorrent | KTorrent | Deluge | Transmission
Egyedül -
Kekmen
senior tag
válasz
Vertigo18 #52129 üzenetére
Bár már 6-7 éve nem használok uTorrentet, de emlékeim szerint ott is van a torrent megnyitása után egy felugró ablak, hogy hová szeretnéd letölteni, a teljes tartalmat, vagy csak egy részét, priorizálni lehetett a torrenteket, tehát volt pár funkció. Ha ezt leokézted, akkor indult el a letöltés. Ami te szeretnél, hogy ne kérdezzen semmit, csak töltse az előzőleg beállított mappába automatikusan. Ha van is ilyen beállítás,azt a kliensben kell keresned, de mivel az uTorrent már réges-rég nem ajánlott és elavult kliens, nehezen fogsz hozzá itt segítséget találni. Amit tehetsz, hogy átnézed az összes beállítást.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Vertigo18 #38018 üzenetére
Hát 1 kicsit megszívattad saját magad
Lehet egyszerűbben is passkey cserélni torrent letöltés és állomány ellenőrzés nélkül.
ráadásul most a ssedelési kötelezettséged is újraindul minden egyes torrentnél.A trükk a következő.
1. leállítod az összes torrentet
2. passkey csere kérelem
3. leszedsz 1 tetszőleges torrentet amit elkezdesz letölteni.
4. erre a torrentre állva jobb egér trackerek szerkesztése
5. az ablakban kapott url CTRL_C
6. kijelölöd a régi torrenteket
7.jobb egér trackerek szerkesztése
8.CTRL_V
9.torrentek indítása
10.összes torrent kijelölése
11. jobb egérgomb kényszerített újrajelentés
ezután a magosba lehet ellenőrizni hogy minden seedben van-e:akivitás/ Összes torrent -
valakky
aktív tag
válasz
Vertigo18 #38011 üzenetére
csak arra vigyázz tracker szerkesztésnél, hogy enkórós legyen mind, amit kijelölsz, mert különben nem látszik semmi. illetve vannak régebbiek, amik más tracekerrel mennek.
a legegyszerűbb qbit alatt, hogy a trackerek fülön, oldalt rákattintasz, crtl + a és szerkesztesz csak a passkey részt kicserélve. lehet, hogy többféle enkór trackered van, cc meg sh végű. -
vesir
tag
válasz
Vertigo18 #37928 üzenetére
Na de pont itt van a logikai bökkenő, ha a "másik account is az ÉN passkeyemmel töltötte vissza az állományt", akkor az a feltöltés nem a másik accounthoz adódott hozzá, hanem a tiedhez. Ezzel elvileg nincs semmi gond, hiszen azért sem bannolnak ha pl. 2 szerverről/gépről seedeli valaki ugyanazokat a torrentjeit.
-
vesir
tag
válasz
Vertigo18 #37924 üzenetére
Tegyük fel, egy haveromnak letöltésmegvonása van és seedelnie kellene egy torrentet, de már nincs meg az állomány a gépén csak a torrent fájl, ezért megkér, hogy töltsem le és küldjem át neki a torrent fájlt, az én passkey-mmel le tudja tölteni az állományt és utána a saját passkey-ével be tud állni seedbe. Tehát ha mindketten egyszerre elkezdjük letölteni az adott torrent állományát az én passkey-mmel - és a második IP-ről nem én hanem egy másik accounttal szoktak belépni -, akkor mindkettőnket bannol(hat)nak?!
-
vesir
tag
válasz
Vertigo18 #37918 üzenetére
"én torrentemet töltötte vissza azzal egyidejűleg, hogy én is ugyanazt a torrentet töltöttem vissza"
Ezt nem értem. Ezen logika alapján ez azt jelenti, hogy azért is simán bannolhatnak ha pl. 2 gépről seedelem ugyanazt az állományt? Vagy itt konkrétan egy Te általad feltöltött torrentről van szó, amit feltöltés után elkezdtél seedelni és ezzel egy időben az a valaki is elkezdte seedelni?
-
valakky
aktív tag
válasz
Vertigo18 #37918 üzenetére
más is írt nekem pm-ben, ő is ottangizott, hogy magyarázatnak dupe-ként azzal tiltották ki.
nem igazán értem, mert ha valaki hozzáfért legalább 1 torrentfile-odhoz, abból egyrészt kiszedheti a passkey-t, és kicserélheti az általa letöltöttben, de az kb. onnantól olyan, mintha te szednéd a saját accountoddal. ha meg csak azt a torrentfilet rakja be, akkor is olyan, mintha te húznád.
szóval akkor 2 ip-ről szedhetted ugyanazt, és a másik ip-n meg volt még egy Ottangi nevű felhasználó is. aki miatt másokat is kitiltotta, mert többekkel eljátszotta ezek szerint.
mondjuk ha valaki akkora hekker, hogy ezt meg tudja oldani, hogy többek accuntjához vagy passkey-hez hozzáfér, akkor el nem tudom képzelni, hogy ugyanarról az ip-ről a saját accountjával is bejelentkezik, akkora hülye.
szóval valaki elmagyarázhatná nekem, mi ebben a logika, mert én agyatlan f@sznak gondolom eddig az enkór adott illetékeseid az egész ügyben. -
tobias40
veterán
válasz
Vertigo18 #37913 üzenetére
Nem tudom be tudsz-e így lépni hogy kitiltottak,azért mondtam hogy próbáljátok meg azzal aki meghívott!Semmi nem garantált de hátha...Egyszer engem is kitiltottak tévedésből és a meghívóm-al tudtuk elintézni vhogy,de nem emlékszem már pontosan ,régen volt..
Én is megtudlak hívni de gondolom ez nem vígasztal..
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FC25 PS5 játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest