Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Ezer1mester #51490 üzenetére
'' A Winfos 10 friss. Frissítve van mindig a szerdai újraindításos frissítéssel... ''
Valszeg itt lehet a gond !!
A Windows blokkolja a Qbit forgalmat.
Probald meg a Defendert kikapcsolni, es a Tuzfalba engedelyezd a Qbit ki-be kapcsolatait. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
lionhearted #51486 üzenetére
Azert nem szivesen probalnam ki hogy NAT mogott mennyi lenne a feltoltesem !
.
Na meg ezekkel az energia Arakkal nem is eri meg jaratni a Gepet ha semmi vagy nagyon keves a forgalom felfele'. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
enginev3.0 #47603 üzenetére
Visszaolvastam egy kicsit, irtad hogy:
" Nem autodl-ezek kb 1 éve
csak olyan dolgokat seedelek amiket meg is tartok
Napi 5-6TB uppom van így ''.. ez mostanaba hogy alakul ?
mekkora adat mennyiseg seedelese altal sikerulhet ilyen UP ??
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Dragon3000 #49300 üzenetére
Lehet hogy azert mert Arány Rendszer van.
Es akkor számit az is hogy mennyit toltessz Le, meg az is hogy mennyit Fel. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
tibaimp #48874 üzenetére
Az Etterembe mikor beulsz, Viszed otthonrol a kajat ? . . mert ugy olcsobb !! :lol:
Az hogy mashonann hozott anyagot osztogatsz az nem csoda ha csalasnak konyveltek el. !
Ha igy szerzel sok TB , anelkul hogy letoltotted volna elebb, az meg plane szabalytalan mert az Aranyodbol nem tortent Levonas.
vegul az latszik hogy tudod miert rugtak ki , ezekszerint. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Imi1981 #48518 üzenetére
nah ,, akkor egy kis altalanos okositas , ami mindenkinek jol jon ! :
el kellene mar felejteni a barmilyen HDD-rol valo torrentezest / seedelest ,, abba az esetbe ha valaki nem akarja magat feleslegesen idegesiteni ,, es total FELESLEGES modon vesztegetni az idot !!
mindegy hogy SMR vagy CMR ,, kuka !! . Egyszeruen NEM TUD a HDD kiszolgalni annyi IO muveletet amennyit kellene ,, mire '' megtalalja '' a filet , a torrent kliensnek mar nincs kihez tolja kifele' ,, mert idokozbe jott mas aki gyorsabb a vilag valamelyik vegen
persze ha csak 1-5 torrented lenne , ugy meg elmegy . .
>>> Vegyetek erre a celra M.2 NVMe tarolot ,, nah az megfelelo !!
volt hogy 16 ora alatt ,, 1.4 (igen , jol olvasod )) ,, 1.4 TB -t Uploadoztam fel , igy !! ,, kb. 75 torrent-bol !!az meg hogy nekem le ellenorizett a Qbittorrent 8000+ torrentet (vegyes, 10-700 MB.) kevesebb mint 5 perc alatt , szinten OK !! . M.2 NVMe Samsung 970 EVO.
-
Dr.FantastiK
őstag
Ez a serulekeny -seges aspektus szerintem is tul van lihegve .!!
a Windozba is van es lessz is orokke mit javitani ,, Security cimszoval.
ugyis ,, mar regota az egesz Rendszer OS )) telemetriazik ,, meg az osszes pofatlam tolakodo weboldal . .
egy szo mint szaz : az uTorrent ,, a Regi es az ujabb is ,, ugy szarr ahogy van. mert Nem mukodik megbizhatoan !! -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
totron #47844 üzenetére
ja a Tarhely ?
eleinte kiderult mar hogy nem celszeru X EZER Torrentet Hdd-rol jaratni le-fel ,, ezert most majdnem mindet alkoltoztettem 4 darab egyenkent 2 Tb M.2 NVMe -re amik egy ASUS PCiExpress Card-ba dolgoznak.ebbe : https://www.amazon.com/ASUS-M-2-X16-Expansion-Card/dp/B084HMHGSP
-
Dr.FantastiK
őstag
uTorrent 2.2.1 : nemcsak az hogy elavult ,, de a mukodese megbizhatatlan. !!
mikor raengedtem 7355 torrentet ,, hogy NAAA >> Resume and SEED ,,, beolvasott ( ellenorizte ) az elso 700 -al kb. aztan CRASH .
HIABA VAN ALATTA a 32 thread -os Threadripper ,, leszarja ,, nem kell neki ~~!!~~
most 7984 .torrentem fut a qBittorrent 4.5 QT6 -al ,, hibamentesen ,, NONSTOP ,, tobb mint 57 nap folyamatos uptime-al.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Dragon3000 #47821 üzenetére
MEG UGYANOLYAN GYORSAN OSSZE IS SZARTA MAGAT !!
,, meg kellene erteni hogy nincs mit elvarni egy vacak 32 bites osdi programtol.meg 1000 torrentet sem tud rendesen futattni ,, hogy el ne akadna : Not Responding
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest