-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dtomka
veterán
válasz
VincentVG #632 üzenetére
Igen, szerintem is jól optimalizált, főleg, hogy mennyire rombolható a környezet. És a köv részben még jobban rombolható lesz.
ATTLEFIELD 5: Fortifications & Destruction - How Will They Work In Battlefield V?
Az BF1 ben sem lehetett elbújni sokáig 1 házban, mert előbb-utóbb már szinte nem volt házA bitcoiner miatt mentek fel a vga árak. PL az én kártyám reális ára most 110-130k lenne. Most ennyiért árulják
(#634) sixpak
én nem hallottam, hogy hegesztettek volna új frostbite-ot.
Lehet ABU-t meg kellene kérdeznünk -
Dtomka
veterán
válasz
VincentVG #173 üzenetére
"de azert nagyon sajnalom h a regebbi BFek kimaradtak, mert sokan mondjatok h azok voltak az igaziak.."
A BF V megjelenéséig még van időd kipróbálni korábbi részeket
Sajnos ma már nem ugyanolyan pl a BF2-vel játszani mint 2005-ben. Hisz az akkor volt nagyon jó játék. Grafikailag mai szemmel már kritikusok vagyunk.De a BFBC2, BF3-4 kipróbálnám a helyedben, hisz az V sem a modern korban fog játszódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Háztartási gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- iPhone topik
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest