-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
válasz
voodoo98 #3553 üzenetére
egyebkent a bf1 beta es a release kozott nagy volt az elteres? grafikara gondolok. anno nem tudtam kiprobalni.
azt hiszem most legjobban a shader + az arnyekolas zavar. bemegyek az epuletbe, korulottem az enyhen havas ruciban a tarsak... es kb leesnek a kepernyorol, nem csak a kontraszt miatt.
gyorsan vissza is mentem bf1 ezni es az meg mindig elkepeszto szep... tudom tudom, ez meg csak beta.
egyebkent nem rossz ez, pl a hangok, kicsit tankoztam is azert az eleg jo hangulat egy tigris rajongonak....
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest