-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Azt megoldják majd végre, hogy ha valamelyik szerveren valamelyik fegyver/eszköz tiltott, akkor az ne is legyen kiválasztható?
Mert a BF3-ban marha idegesítő tud lenni,mikor belépek ,ölök valamivel,aztán jön az instantkill, hogy tiltott. Én meg csak elsek, hogy mi a fakk van
És lehet a szerver leírásban ott sincs, csak a chat-ablakban tudom lehívni a !rules paranccsal. Ezt igazán megoldhatnák.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz salytmasztor #7198 üzenetére
Ja, főleg ha olyan káosz lesz induláskor, mint a BF3 esetében.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Első benyomás:
- grafikától nem estem hanyat, nem tudom ez a béta állapotnak tudható-e be
- ennek ellenére az fps-sel nem vagyok megelégedve (lásd. egy sorral feljebb)
- a netkód mintha jobb lenne, mint a BF3-ban (legalábbis eddig nem tapasztaltam, hogy a fal mögé befutok, és utána halok meg)
- a pálya már uncsi, mivel mindenhol ezt mutogattákSzal majd meglátjuk.
-
mcwolf79
veterán
Mikro lesz aktív Conquest szerver?!?! Ez a DOM egy fos :-(
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Prosector #9923 üzenetére
Töltsd le [ezt] a PB könyvtárat, bemásolod a BF4 Beta könyvtárba, és utána indulni fog a játék.
Nálam működött ez a módszer.Érdekes, mert az előző Win8 rendszeremen minden indult pöccre. Most felraktam a Win8.1-et,és ezzel is vacakolni kellett + IE alatt nem lehet vele játszani, mert a Plugin nem települ fel.
-
mcwolf79
veterán
Sikerült szert tennem egy 3770K-ra a 2500K-s Sandy helyett. Hát szkeptikus voltam, mikor olvastam a fórumokat a többmagos "fölényről", de csalódnom kellett KELLEMESEN.
A 4 Ghz-re húzott HT-es Ivy alatt szárnyal a BF4. A 4 Ghz-re húzott 2500K alatt tapasztalható berántások megszűntek, tükörsimán fut minden. Semmi más nem lett cserélve, csak a proci, de hatalmas a különbség. A Sandy alatt sem futott rosszul (70-75 fps), de ott tapasztalható volt ,hogy berándul a játék. Ez most teljesen megszűnt.
Ez megerősített abban, hogy nem volt hiba előrendelni a Premiummal együtt (by PC Guru :-) )A Domination tényleg elég hányadék lett (ezen a pályán mindenképp). A sima Conquest mód viszont élvezhető ( a sok tetőba**ó csipástól eltekintve - nem baj ha pörög lefele a ticket, elvannak a tetőkön,mint a befőtt)
lofagi:
No offense, de várható volt , hogy Ultra-n nagyobb felbontásban kell vas a játék alá. 2013 van , és no offense a régi gépekkel rendelkezőknek, de csak mosolyogni tudok olyanokon, akik sírnak , hogy AMD 4***-as VGA-val szarul fut a játék (mert volt itt olyan). Gyenge a géped? Irány a Settings, és le lehet venni a grafikát. (Vagy tényleg venni kell egy konzolt, és ott nincs ilyen probléma - már ha beéri valaki 30 fps-sel)[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz lofagi #10744 üzenetére
így van. BC2-ben a jelölőpisztoly segítségével rálőttek akármire egy jeladót, amire akár fal/sarok mögül 90 °-os eltéréssel lehetett a megjelölt célpontra lőni.
Az aztán valósághű... ÉS mégsem emléxem, hogy ment volna miatta a sírásrívás.#10773: tévedés, akár gyalogosra is rá lehetett lőni. Ott mindent követ az RPG.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Üdv Urak!
Ma végre kezembe kaparintottam a lemezes verzát (by PC guru).
Beaktiváltam, viszont telepíteni nem engedi,mert még nem jelent meg.
Ekkor meg kell várnom a "hivatalos megjelenést", vagy meg lehet VPN-nel mókolni, attól függetlenül, hogy anélkül aktiváltam be?
ThxXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Első kör Flood zone conquest:
Pályán mindenki kempel az ellenségnél, persze bukják a kört. Objektívára nem mennek, csak a bújkálás/kempelés. Igaz ez nem a játék hibája, hanem a fax játékosoké.
Sebzés/hitbox: fura. Lövöm az ellent, kijelez 2-3 találatot, észrevesz, és szinte csípőből lekaszál ugyanazzal a fegyverrel.
Grafix: hozza az elvárt szintet szerintem. Nem egy Crysis3 teknóban ,de jobban is fut annál.Konklúzió: nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ha ugyanezt fogom tapasztalni, és nem "tudom" megszokni, akkor a Premium megy apróra. És marad a sátán terméke (na vajon mi ? :-) ).
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Még annyit, hogy nekem a single sokkal jobban tetszik, mint a 3-ban. Mondjuk szerintem azt nem nehéz überelni (1-2 részt leszámítva .pl. a repülős résztől még most is borsódzik a hátam. Ne maga a harc, mert az nudli, csak a hangulat a BF zenével ).
-
mcwolf79
veterán
Nem kell kiakadni a hibákon, most legalább "játszható" a játék. Nekem is volt már 2-szer bf4.exe leállt, de ahhoz a káoszhoz képest, ami a BF3 megjelenésekor volt ez maga a kánaán.
-
mcwolf79
veterán
Ez a tetves hajó mekkora egy OP xarság.
A sebzése egy dolog, de hogy egy teljes "tárnyi" rakétával nem lehet kilőni az már túlzásXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz KillerKollar #22114 üzenetére
így is elég/túl sok csipás van a pályákon.
Más se hiányozna, minthogy középtávra/közelre 1 shotoljanak.
Jó ez így ahogy van. Heccsát legyen 1shotkill, a többi jó úgy ahogy van.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz boogie84 #23105 üzenetére
Én ezt a kezdetektől fogva nem értem, hogy ebben hogy szaporodtak meg ennyire a gyökér kemper csicskák/csipások
Nem tudom, hogy a háztetők megszaporodása vonzza ennyire őket, de a BF3-ben közel sem volt ennyi belőlük. Ezek a f**zok végigkempelik a kört, persze a csapat meg bukik, mert az ellennél nincs annyi kemper és zászlókra mennekXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz DieHard #23115 üzenetére
Nem azért mondom, mert én is szoktam csipázni.
De én fel nem mennék kotlani akármelyik ház tetejére, hanem harcolok. Távolságtartó vagyok ha lehet ,de harcolok. Objektívára megyek, nem kempelek. Ha valakibe belebotlok, elő a pisztolyt, aztán vagy lelövöm, vagy meghalok. Ennyi.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!!!
Most lett vége egy nagyon állat körnek Zavod-on.
Mikor beléptem még kb. 200 ticket hátrányunk volt, de ledolgoztuk, és nyertünk. Egy light-os 53/25-ös kört hoztam össze. Remélem a karbantartás miatt nem veszik el a megszerzett cucc Mert mire már vége lett leállt a battlelog.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz ujlakany1993 #23590 üzenetére
Na mi van?Megjött a China DLC???
A térkép szűrésénél ott figyelnek az új map-ok.szerk.: nem, szerver még nincs vele
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Dexter-2000 #23817 üzenetére
Egészségedre.
Ha szereted a csalóktól hemzsegő multis fps-t a COD a TE játékod
Én azzal kezdtem,nem a BF4-gyel. De most már inkább ez, mert ott minden 2. körben felbukkan egy meglepően "pro" játékos.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten ez a Defuse mekkora egy bugos xar!!!!
Menet közben átvált másik játékosra spectator módba MíG ÉLETBEN VAGYOK!!!!Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Csipásnál a Variable zoom-ot melyik billentyűvel kell használni?
-
mcwolf79
veterán
válasz JamesHun #23995 üzenetére
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni. A legutóbbi patch hozománya szerintem,mert addig nem csinálta.
Nálam is csinálja, bár nálam csak napi 2-3-szor fordult elő.
Milyen oprendszered van? Driver újratelepítés nem hiszem hogy megoldja, itt más lesz a bibi. Szerveroldali a dolog, mert sokszor látom a játszott szerver is lenullázódik,tehát mindenkit kivág.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz JamesHun #23997 üzenetére
Teljesen átérzem a problémádat.
BF3-ban engem a PB szopatott, mert ha olyanja volt (elég sok olyanja volt,ami soxor volt hogy egész nap nem tudtam játszani) kidobált No packet flow hibaüzenettel. És nem is tudtam vele mit kezdeni,mert valahogy a netszolgáltatóval és IP osztással lehetett összefüggésben. Szal nem marad más,mint várni a javítást.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁH!
156 KB/sec-kel jön lefele ez a xar
A patch már majdnem lent van (végülis csak vagy 2,5 órája szedi) , ha a DLC is ennyivel fog jönni holnapra sem jön le[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Hát a pályák mondhatni hosszúkásak, nem "gömbölyűek". És sajnos oldalt kegyetlen szűkre van mérve a légtér. A szélső zászlók vonalától 100-200 m-re már vörödösik a kép, és nyomja a pofádba, hogy húzzál visszafele harcolni.
Más:
ha már alapból ennyi fajta hibát produkál a játék bele se merek gondolni mi lesz, ha a mantle miatt még ingatagabb lesz a stabilitás. Ne legyen igazam,és remélem a DICE nem lő mellé a Mantle-vel. Baxhatjuk a + 100 fps-t, ha a kód miatt szétfagyasztja a rendszert[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Na egy kicsit repkedtem az új map-okon,és első benyomásaim jók.
Tényleg nagyobbak, nincsenek egymás hegyén-hátán a zászók.
Jó lesz ez.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Istenem de jó érzés szopatni a sok gyökér tetőn helikopterben és csak úgy natúr kempelőket az XM25 Airburst-tel
Tudom ez sovány vigasz ,de nálam eddig hibátlanul megy a böfönégy
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz scope2007 #25117 üzenetére
Olyan már volt, hogy mindenféle hibaüzenet nélkül kivágott a szerverről, de a tegnapi patch óta (igaz,csak 3-4 órát toltam azóta) semmi hiba nincs vele.
(textúrahiba volt, de az valszeg a 290-re flash-elt 290X bios hibája volt)Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz devilinsid3 #25138 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen,amikor BF2 volt a menő.
2 hétig nem volt netem, akkor álmodtam sorozatban a játékkalXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
Hát jelenleg ennél a xarnál nincs faxlámább fegyver a BF4-ben.
Igazi nooboknak való, mert pl. a csipás is kempelhet, de ott valamennyi tudás kell. Ennél??? Semmi. Belevezeted a gyanútlan ellenfélbe, oszt bumm. Nagyon "ügyes".
Szarjon sünt aki kitalálta ezt a fostXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest