-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tam1878
csendes tag
Tudja valaki, hogy ma hány órától tölthető a BETA azoknak, akik semmilyen prémium, digitális előrendelés, MH limited verzióval nem rendelkeznek?
-
Tam1878
csendes tag
Se a szervereket se a barátokat nem látom a battlelogon Jó kis frissítés volt ez
-
Tam1878
csendes tag
-
Tam1878
csendes tag
-
Tam1878
csendes tag
Engem az érdekelne egyébként, hogy csak én fogok ki olyan szervereket, ahol a tankos egyáltalán nem kap semmilyen supportot sem, vagy mindenhol így megy?
A két alternatíva az, hogy a velem egy squadban lévő egyén arra használja a tankot amit én vezetek, hogy rá szülessen és már megy is tovább. A másik pedig az amelyik eszetlenül lövöldözget a gunnerrel, de embert nem talál, majd ha a tank kap egy találatot, akkor kiugrik és fut minél messzebb, pedig engi a szerencsétlen.
-
Tam1878
csendes tag
válasz kisza25 #25428 üzenetére
Viszem magammal mindig, mert ha nem premade squaddal megyek, akkor egyértelmű, hogy a bánat sem fog segíteni nekem. Ez mondjuk csak, akkor probléma, amikor az enemynél javítják a tankot, miközben engem akar a túlvilágra küldeni.
@Svájcinéger:
Vannak szépségei annak, hogy rengeteg ember egyszerűen hülye még egy fps játékhoz is Az sem rossz amikor kiszállok hogy javítsam a tankot, erre valaki mellettem beül és elviszi, de gondolom nem csak én tapasztaltam ezt. Vagy amikor a gunner képtelen megmozdulni javítani, én kiszállok és miközben javítom ő át ül és elhúz a tankkal...az igazi Battlefield élmény!
[ Szerkesztve ]
-
Tam1878
csendes tag
válasz rullnorbi #25433 üzenetére
Annak idején mikor kijött a BFBC2, valaki kiadott egy videót amolyan hogyan ne legyél noob a BC2-ben célzattal. Komolyan mondom, hogy aki megveszi ezt a játékot egy ilyen fél órás oktató videóval fárasztanám az előtt, hogy elkezd játszani. Nem lehetne kinyomni, el léptetni...azt meg kéne nézni!!!
Szerencsés helyzetben vagyok, mert én szinte semmit nem tapasztalok azokból a hibákból amivel a játék ki jött. Persze kisebb bugok vannak, de az exe hibám pl. teljesen eltűnt a legutóbbi patch óta, viszont ezek a játékosok elég sokszor okoznak vérnyomás emelkedést :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest