-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs a dupláért de igazad van. Sajnos ez a fórum már mindenről szól csak nem arról amiről kéne.... De ez van. Itt kb 5-6ember elvan a szarságaival (rohadtul nem a játékhoz tartozó dolgokkal) aztán mindenki mást leszarnak. Aztán lehet törölni meg minden de így van sajnos..
-
törölt tag
Mert a sörivós sapka meg az ilyen baromságok a jàtèkhoz tartoznak... És egyeseknek még off-ba tenni sem kell.... Kedves admin nyugotdan töröld a hozzászólásom vagy bannolj de ezen a fórumon ugyanaz megy mint az országban.... Admin(miniszerelnök) és a barátok bármit mondhatnak csak más ne szóljon..... Ezt is lehet törölni de így van tisztelt topic gazda ùr..................
-
törölt tag
Leszarom hogy nem nézi az admin vagy az atyaúristen. És hogy ki miről beszél. Az igaz hogy a játékról nem nagyon lehet már beszélni de legalább akkor ne ugassuk màr le a másikat.... (mindenki tudja miről van szó) csak itt az a baj hogy a "haverok" kirakhatnak minden szart de akinek baja van a játékkal vagy akármi az le van ugatva. Ez itt a baj. De min csodálkozok... Magyarország....itt most pont ez a divat. Lehet törölni.......
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73342 üzenetére
Igaz lehet jobban járnák....
-
törölt tag
[Ez] mi? Szerintem nyerhettünk volna mert a végén mienk volt a több zászló.... Mondjuk így is lehet nyerni.........
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #73666 üzenetére
Oké bocs
-
törölt tag
válasz #16729600 #73720 üzenetére
Ők azok akiknél nincs élet a játékon kívül. Akik a való életben nem értek el semmit és ez nekik a kielégülès hogy legalább itt valakik. Tipikus a csakaszámítógépelőttülökmertnincséletem emberek. Valahol sajnálom őket hogy nekik csak ennyi jutott az életből és valahol szánalmasnak is tartom ezt.
-
törölt tag
Jó lett a szerveretek! Az előbb voltam 2 kört. Gratulálok! Végre egy értelmes szerver! A klànotokba nincs véletlenül felvétel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szavazást el lehet indítani a szervereteken hogy kickelve legyen valaki? Mert tegnap volt fent valami maveric gyerek és neki végig az volt a szórakozás hogy kb kezdőről sniperkedett. Csak helivel tudtam kiszedni mert nem tudtam odamenni hozzá a red line miatt. Idegesítő volt. Ez kb ugyanaz volt mintha valaki kezdőn kempel az aa-val.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt a nyugat vs kelet dolgot mikor tartjátok?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #74593 üzenetére
Igaz! Nem néztem meg rendesen.
-
törölt tag
válasz #35434496 #74617 üzenetére
Oké csak már láttuk a képet is a 980ti-ről és örülünk hogy ultrán megy a játék, örülünk annak is hogy van mellé egy sima 980 is. De szerintem ez már csak az a része hogy igenénmegtehetemhogyilyenkártyáimvannakéstudjatokróla. de tényleg bocs! Nem kötekedni vagy beszólni akartam! béke!
-
törölt tag
válasz spanglee001 #74620 üzenetére
Egyáltalán nem irigykedek a bf4 elég jól megy a konfigomon most mással meg nem játszok úgyhogy nem kell nekem több! de akkor csak nekem tűnt így bocs!
-
törölt tag
Dlc-s mapokra lehet én is csatlakoznák ma
-
törölt tag
Az mitől van hogy ha a favorit szerverek között rámegyek egérrel arra hogy csatlakozzak egy kör és benne egy lefele nyíl jelenik meg? Ha kicsit mellé kattintok akkor tudok csatlakozni csak ha az egeret simán odahùzom hogy rákattintok akkor jelenik meg. Na ezt jól megfogalmaztam
-
törölt tag
Én meg táppénzen vagyok a héten mondom ha nem leszek szarul akkor bf4 maratonozok de majdnem minden prémiumos szerver üres. (amikre szoktam járni) :/
-
törölt tag
Ts nélkül is lehet jönni este?
-
törölt tag
Légyszi reportoljátok ezt a JQKevin nevű f.sszopót! Meglátott és kapásból kill. De sohasem írta milyen fegyverrel. Mindig csak "killed" volt. És ezt csinálta mindenkivel. K.cs.g g.ci. itt a battlereport. Köszi!
-
törölt tag
Jó volt tegnap a szerver csak mikor jött locker egyből jött egy rohadt hacker.
-
törölt tag
Az assigmenteket az unranked szervereken is számolja? A frostbite assigmentet próbálom csinálni de egy két nyertes kört nem számol hozzá pedig reportban ott van hogy a győztes csapatban voltam. :/
-
törölt tag
Van lehetőség lementeni valahogy a játék beállításait (grafika,gombok) hogy újrarakásnál ne keljen megint?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #75837 üzenetére
Nekem szinkronizál végülis. Akkor ez azt jelenti hogy ha letörlök mindent és újrarakom az origint és a játékot akkor magától visszaállít minden beállítást ahogy azelőtt volt?
-
törölt tag
Köszi a segítséget!
-
törölt tag
Az mi már hogy gulf-on az attack heli nem az anyahajóra hanem mellé a vízbe spawnol?
-
törölt tag
Nektek volt már olyan hogy csak úgy random kaptatok arany battlepack-et?
-
törölt tag
Nektek működik a battlelog? Belépni enged de azon belül mindenhol csak loadingol és nem csinál semmit.
-
törölt tag
válasz laposonly11 #76223 üzenetére
Néztem már mindent de csak loadingol :/ volt már ilyen párszor, csak arra lennék kiváncsi hogy másnál megy e rendesen vagy nálam van valami gebasz
-
törölt tag
Most néztem internet exploreren megy, csak firefoxon nem. Pedig egész idáig jó volt.
-
törölt tag
Az mit jelent ha a jobb felső sarok alatt kicsivel megjelenik 3 fehér négyzet és egy fekete?
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76282 üzenetére
Köszi. Mostanában elég gyakran van :/ de a pingem pl mindig jó.
-
törölt tag
válasz laposonly11 #76351 üzenetére
A zavodon kívül még a golmudot emlegették mint éjszakai mapot de utóbbiról semmi hír sincs. Következő dlc-ben jó lenne ha a dzsungeles map is benne lenne.
-
törölt tag
válasz laposonly11 #76397 üzenetére
Erre mondják hogy élettelen.... Az ilyeneknek az lenne a büntetés ha egy fél napra nem játszhatna. szerintem fél óra és felvágná az ereit. Az meg a másik ha csal is....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest