-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
válasz
taknyí #83483 üzenetére
Azért mert nincs letöltve a Legacy Operations kiegészítő. Mikor kiírja menj rá hogy open in origin, vagy keress rá originben és töltsd le. Ingyenes, de ugyanúgy "meg kell venni" mint az összes többi játékot/kiegészítőt de a számlán 0€ van.
Van még Community Operations és Night Operations. Töltsd le mindet, különben a szerverek felére nem fogsz tudni felmenni.
Nem értem ezeket miért nem rakják be az alapjátékba... Megvettem a prémiumot, letöltötte a soktíz gigát, én meg örültem a fejemnek hogy végre játszhatok. Ja nem, még le kell szedni vagy 5gb-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest